|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  568 569 [570] 571 572   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.2.2010 11:41:42   
dady

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: škorpija

nego gleda li ko ovu "dolinu sunca" da me prosvjetli ...je li to onaj plavi (ne znam kako se zove...sto se svalera s spremaciciom) jel' to on usvojen

ma kako brate usvojen, ja sam skontala da je on sin ivanovog brata, znači onaj stari mu je stric, ali eto oni ga kao usvojili. uh od muke gledam tu seriju ujutro, pa u 12 pa u 17, ajdin obožava pjesmu na početku i bulji ko hipnotisanuser posted image .
ja samo ramzišljamn o operaciji, kad ustanem, kad idem spavati, nije me strah operacije već se bojim da ne promjeni rutinu a taman smo se fino ustabilili i ovo sad spavanje u 22.30 i ustajanje u 8 bi nam super odgovaralo kad počnem raditi. a on i ne zna zaspati bez kupanja navečer, a polsije operacije nema kupanja 7 dana, joooj, sve će nam operacija zajebuser posted image , mrzim jeeeee.
i kontam kako ću ga natjerati da leži 7 dana, to mi fakat nije jasnouser posted image

Taman htjedoh odgovoriti, ali vidim da vas je Škorpijica prosvijetilila što se tiče serije, jer ste živjeli u zabludi user posted image

A, ja ne znam naši pilići stalno nešto isto furaju....i Minja obožava tu pjesmu...što god da se radi čim čuje odmah se okreće prema TV-u i ne miče pogled dok ne završi, ali meni ne smeta jer je pratim predvečer na HRT-u uz kaficuuser posted image (posebno volimo gledati Kristijana user posted image user posted image )

Mila, baš mi je žao što te to sve muči user posted image I znam da ovo što ću napisati neće biti baš neka utjeha, ali možda od bolova i neće biti toliko aktivan kao sad user posted image Je li svih 7 dana mora baš ležati ili se misli nakon par dana onako na manju aktivnost user posted image

A, što se tiče rutine, mislim da nećete poremetiti u tako malo roku...i ja sam mislila da je Minja navikla spavati poslije kupanja, jer smo se kupali ama baš svaku večer od otpadanja pupka do odlaska u bolnicu (skoro 6 mjeseci) i to nas ipak nije omelo...zaspala je kao i inače...

joj pa izgleda sva je djeca vole!!!! i d. sizne kad je čuje!!!user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14226
3.2.2010 11:43:05   
salmy
Pozdrav za sve mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretan mali rodjendan Aneluuser posted image user posted image user posted image
Mi smo superiska rastemouser posted image user posted image user posted image
Mene zanima "vjecita dilema" oko dupkauser posted image user posted image user posted image user posted image
ako neka od Vas ima iskustvo pozitivno ili ne neka mi kaze!
Dr kad je pregledao kukove naglasio je Dubak i Hodalica ni pod raznouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14227
3.2.2010 11:44:11   
škorpija
mi smo hodalicu dobili kad je user posted image  imao 8. mjeseci i ne voli je baš nešto previše, ali gleda u njoj tvuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14228
3.2.2010 11:44:34   
anidla
pozdrav iz Zenice od mene i mog pacicauser posted image

necemo ni ici u Banja Luku, jutros smo kupili brm brm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 14229
3.2.2010 11:44:53   
marinčii
da i nama je rekao hodalica nipošto,e sad ja ti neznam uopće šta je dubak,prvi put čujemo na ovom forumu za njeg,user posted image mislim da ništa neće  škodit ako se koristi umjereno

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14230
3.2.2010 11:45:51   
marinčii
jutros smo kupili brm brm
bravouser posted image user posted image user posted image baš mi je drago,želim vam da uživate u njemu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14231
3.2.2010 11:47:15   
sheri
IZVORNA PORUKA: anidla

pozdrav iz Zenice od mene i mog pacicauser posted image

necemo ni ici u Banja Luku, jutros smo kupili brm brm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nek vam je sasrecom!

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14232
3.2.2010 11:47:21   
dady
salmy mi ti koristimo i jedno idrugo,mislim dubak smo prerasli,a da mi nije sada hodalice ne bih izdržala po cijeli dan s D.user posted image user posted image a hB sve je ok kad smo vodili ga na vakcinu ja sam dr. rekla da koristimo,i ona je rekla ok. samo ne predugo!!!user posted image user posted image SRETNO

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14233
3.2.2010 11:49:22   
iv@ncica

Anel- ti maji rođendanuser posted image user posted image

Ena, mogu ,isliti koliko ti je tesko
Mina- znam da je strasno..ali obrati malo paznju na to disanje..ako se ponovi koji put, jer nije isto prestati disati i zagrcati se...

noaa.-.pricaj ti nama kako je spavati citavu noc- joj da mi je docekati-ljubomorna sam i jos nesto kazu sad da je Dr. Ruzic malo puko i senilnost se jvalja..godine donose svoje ipak.
Skorpija- sta da ti kazem samo ti dajem podrsku..jer ne znam ni sama kako bi i ja u sta u toj situaciji., ali mama je mama snađe se ona.. ;)
marinčii- nama ti je taka svaka noc osim one nedavno sto sam hvalila..prva i zadnja user posted image
marijnnce- jesam s djecom s pos..potrebama.. svega s e nagledala pa se svega i bojim..i obicne prehladeuser posted image , ali na vise vakcine, sretno s uređenjem sobe ;)))

jao sve bebe vole tu pjesmu..i moj andrej cim je cuje..odmah trci pred tv, pa na top shop reklame, veceru za 5 i tako neke gluposti hahhah..inace je moj sin svakim danom sve zlocestiji..sve bolje stoji samostalno i hoda uz pomoc prsta, a sve manje spava...fino jede..mamu zeza..ali je hladno pa ne moze vani jojjj..ali sve ok sve za 5, mamam kad se osjeca dobro sve je dobro hehhehe ;)))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 3.2.2010 11:51:30 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14234
3.2.2010 11:53:03   
škorpija
e pa šta je ovo, da nije ovog foruma ne bi ni znale koliko su slični ukusi naše djeceuser posted image

uh, zaboravih (ivančica me napomenula, user posted image ), noaa, hvala na ponudi za broj telefonauser posted image , ali ja bih rađe nekog ko bi mi rekao da ne treba operacija, zato danas idemo dječijem endokrinologu, to mi je zadnja nadauser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14235
3.2.2010 11:54:00   
škorpija
anidla čestitam na kupovini novog bibijauser posted image , nek vam je harili, a i bolje vam je da ne idete nigdje po ovoj zehmerijiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14236
3.2.2010 11:54:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dady
joj pa izgleda sva je djeca vole!!!! i d. sizne kad je čuje!!!user posted image user posted image user posted image

Tek sam sad pročitala ostale postove i skužila da je tako...ah, to su oni namjerno ubacili nešto u melodiju da mame mogu u miru gledati user posted image

Zaboravili smo malom slatkišu čestitati rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A moja bude li odsad kao što je danas kupujem odmah hodalicu!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 14237
3.2.2010 11:54:37   
marinčii
škorpija sretnouser posted image user posted image
iv@nčica  ah ja se sve nadam  da je to faza i da će proći al izgleda ništa od toga,joj baš je i meni dosadilo ovo vrijeme,jedva čekam proljeće

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14238
3.2.2010 11:55:34   
Mya_81 RR
uh, zaboravih (ivančica me napomenula, user posted image ), noaa, hvala na ponudi za broj telefonauser posted image , ali ja bih rađe nekog ko bi mi rekao da ne treba operacija, zato danas idemo dječijem endokrinologu, to mi je zadnja nadauser posted image

I ja se nadam da ćete s hormonima moći sve riješiti user posted image

user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14239
3.2.2010 12:00:39   
Anoniman
andila...neka vam je sretanuser posted image user posted image user posted image user posted image

meni ofirno napisati, posto vec svi napisali pa da sada ne bude ...ali i A. obozava onu njihovu spicuuser posted image user posted image user posted image

eh, ja potrpala u makinu za sudje igracke...doduse prvo pranje samo prohodalica i donji dio muzickog hastala...ostale su mi puzzle i noge hastala i par sitnih...elem, podnesem vam izvjestaj sta je uspjelo a sta nije...stavila sam na 40 da ne bude user posted image ...neka im je s srecom (mislim na igracke)user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14240
3.2.2010 12:01:25   
Anoniman
E sad se i ja zabrinu oko serije a ja mislila kontamuser posted image

Moj je lud za reklamama i to ona slim ormarić i bestseler-fuj ja ugasim tv a on sam sebi upali...
Ivančice vidim po datumu tu su negdje moj i tvoj harambaša, nema ni mjesec,user posted image user posted image user posted image (malo sam se zbuno) ja vidjela današnji datum joj mila majko bruke...nisam vidjela da je u 4 mj. ja kontam februar
Moj hoće samo da hoda i to me on vodi gdje hoće ako ne ustanem valja se po podu i vrišti. Zna gdje stoji voće i uvijek ide tu -poguzijica. Kad sam pročitala tvoj post kao da je moj.
Evo upravo sad pokušava uključiti grijalicu fino uzeo kabal i stavlja u utičnicu ali šipak će-mama je začepila utičnicu

P.S. neću više kontatuser posted image obećajem odo sad otupljujem od interneta

< Poruku je uredio Breskva -- 3.2.2010 12:06:32 >

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14241
3.2.2010 12:04:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

I ja se nadam da ćete s hormonima moći sve riješiti user posted image

user posted image user posted image

joj ja bogami mislim da je bolja operacija nego se s hormonima "igrati"...mozda grijesim ali hormoni nisu sega sala

Neposredna veza do poruke: 14242
3.2.2010 12:12:30   
noaa
Skorpija on nikad nece preporuciti operaciju ako postoji mogucnost da se prodje bez njeuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14243
3.2.2010 12:13:19   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: Breskva

E sad se i ja zabrinu oko serije a ja mislila kontamuser posted image

Moj je lud za reklamama i to ona slim ormarić i bestseler-fuj ja ugasim tv a on sam sebi upali...
Ivančice vidim po datumu tu su negdje moj i tvoj harambaša, nema ni mjesec,user posted image user posted image user posted image (malo sam se zbuno) ja vidjela današnji datum joj mila majko bruke...nisam vidjela da je u 4 mj. ja kontam februar
Moj hoće samo da hoda i to me on vodi gdje hoće ako ne ustanem valja se po podu i vrišti. Zna gdje stoji voće i uvijek ide tu -poguzijica. Kad sam pročitala tvoj post kao da je moj.
Evo upravo sad pokušava uključiti grijalicu fino uzeo kabal i stavlja u utičnicu ali šipak će-mama je začepila utičnicu

P.S. neću više kontatuser posted image obećajem odo sad otupljujem od interneta

hahhahaa ..sto me nasmija..samo ti kontaj bona..ma da nema ovog interneta bas bi zaglupila ahhahahaha..ovo me izvlaci..inace bi bila nova gradska luda hehhehe..
i moj ti decko sve supa iu uticnice..i ja kupila one zastite za sve...ma sve m i zaljepljeno u Turbo lim..bile neke po 4,5 KM..razno razne ja kupila tonu..pa od ladica...čoskova, ormarica sve zatvoreno..pa kad mi nesto zatreba nikakd otvoriti hahhahaa

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14244
3.2.2010 12:21:04   
Mya_81 RR
Ne znam, meni je opcija nekoliko tih injekcija bolja nego operacija, ali zato i ide kod dr. da joj objasni sve prednosti i mane. Najbolje će donjeti odluku kad bude znala sve potrebne informacije.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14245
3.2.2010 12:30:51   
teacher75
Škorpija sretno, drzimo fige za ajdina!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 14246
3.2.2010 12:34:43   
dady
Čuvamo fige Ajdinu!!!user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14247
3.2.2010 12:40:42   
Anoniman
Eh sad, mi ne gledamo tu seriju al ako je ta pjesma tako dobra, počet ćemo user posted image user posted image
Anelku, sretan rođendan!! user posted image user posted image
andila čestitam bi-bi, da vas dobro sluša i vozi gdje poželite!!
salmy, mi koristimo hodalicu i spas je! Ja ne znam kako bi ga nosila non stop a i on je voli user posted image . Bude nekoliko puta po 10 min. i meni je to superiška user posted image  Teta ga po danu vrlo slabo stavlja (tako meni makar kaže).....a dubak smo počeli prije mjesec zbog problema sa ćunom, pa nam Skaka tako preporučio ali u njega neće skoro nikako.....Ma ne bi vala ni ja user posted image user posted image
škorpija i ja sam za da se sve solucije isprobaju pa onda ako se baš mora na operaciju, to mi je posljednje. Vama sretno danas, čuvam vam fige. Ma biće to aBd sve dobro, ....znam kako ti je....

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 14248
3.2.2010 13:14:10   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

Mina- znam da je strasno..ali obrati malo paznju na to disanje..ako se ponovi koji put, jer nije isto prestati disati i zagrcati se...

nije se on zagrcnuo bas nego je dojio i onda je valjda progutao mlijeko malko glasnije i posliej toga nije disao. meni je zvucalo tako. nije nista manje strasno kad se zagrcne lai vec smo imali tu situaciju pa kao sam vec iskusna. ali ovo. starsno. miran i ne dise. tacno, moram paziti na disanje. jos sta ako se ponovi. umrla bih.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14249
3.2.2010 13:35:58   
Apotekarka
Dobar dan,ovaj moj napokon zaspao...nocas mama ranije legla da se odmori a on se milion put budio,ljudi mislim da su me ledja uhvatila pod rebrom me boli udara u lijevu ruku pa me u krstima pritisce,u vratu,glava mi se raspada,cak me i zlijezda jedna bolucka, ja kontala pritisak ali nije povisen strasno 130 87...misici me bole kad sjedim ne mogu se uspraviti a nocu se ne mogu nastimati da ne boli...izludila sam vise,od kako sam rodila stalno nesto po meni tako sam ljuta i nikakvauser posted image user posted image user posted image ,a djecak bi se samo nosao...
Cestitamo mali rodjendan...
skorpijice sretno...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 14250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  568 569 [570] 571 572   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  568 569 [570] 571 572   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kolioko ste ljubomorni na svog partnera
bebana27

da vidimo koliko ste sikreni

da (26%)

ne (42%)

malo (32%)

Broj svih glasova: 62

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *