dady
|
IZVORNA PORUKA: Mya_81 IZVORNA PORUKA: škorpija nego gleda li ko ovu "dolinu sunca" da me prosvjetli ...je li to onaj plavi (ne znam kako se zove...sto se svalera s spremaciciom) jel' to on usvojen ma kako brate usvojen, ja sam skontala da je on sin ivanovog brata, znači onaj stari mu je stric, ali eto oni ga kao usvojili. uh od muke gledam tu seriju ujutro, pa u 12 pa u 17, ajdin obožava pjesmu na početku i bulji ko hipnotisan . ja samo ramzišljamn o operaciji, kad ustanem, kad idem spavati, nije me strah operacije već se bojim da ne promjeni rutinu a taman smo se fino ustabilili i ovo sad spavanje u 22.30 i ustajanje u 8 bi nam super odgovaralo kad počnem raditi. a on i ne zna zaspati bez kupanja navečer, a polsije operacije nema kupanja 7 dana, joooj, sve će nam operacija zajeb , mrzim jeeeee. i kontam kako ću ga natjerati da leži 7 dana, to mi fakat nije jasno Taman htjedoh odgovoriti, ali vidim da vas je Škorpijica prosvijetilila što se tiče serije, jer ste živjeli u zabludi A, ja ne znam naši pilići stalno nešto isto furaju....i Minja obožava tu pjesmu...što god da se radi čim čuje odmah se okreće prema TV-u i ne miče pogled dok ne završi, ali meni ne smeta jer je pratim predvečer na HRT-u uz kaficu (posebno volimo gledati Kristijana ) Mila, baš mi je žao što te to sve muči I znam da ovo što ću napisati neće biti baš neka utjeha, ali možda od bolova i neće biti toliko aktivan kao sad Je li svih 7 dana mora baš ležati ili se misli nakon par dana onako na manju aktivnost A, što se tiče rutine, mislim da nećete poremetiti u tako malo roku...i ja sam mislila da je Minja navikla spavati poslije kupanja, jer smo se kupali ama baš svaku večer od otpadanja pupka do odlaska u bolnicu (skoro 6 mjeseci) i to nas ipak nije omelo...zaspala je kao i inače... joj pa izgleda sva je djeca vole!!!! i d. sizne kad je čuje!!!