|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  567 568 [569] 570 571   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.2.2010 10:10:36   
MinaMM
dva put mi otisla ista porukauser posted image

< Poruku je uredio MinaMM -- 3.2.2010 10:11:43 >

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14201
3.2.2010 10:16:41   
w.pooh
IZVORNA PORUKA: dadada

nego gleda li ko ovu "dolinu sunca" da me prosvjetliuser posted image user posted image user posted image ...je li to onaj plavi (ne znam kako se zove...sto se svalera s spremaciciom) jel' to on usvojenuser posted image

Eh žene blago vama kad imate vremena i serije da gledate user posted image user posted image Uživajte sa svojim user posted image user posted image da samo znate koliko ste sretne user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14202
3.2.2010 10:17:39   
škorpija
nego gleda li ko ovu "dolinu sunca" da me prosvjetli ...je li to onaj plavi (ne znam kako se zove...sto se svalera s spremaciciom) jel' to on usvojen

ma kako brate usvojen, ja sam skontala da je on sin ivanovog brata, znači onaj stari mu je stric, ali eto oni ga kao usvojili. uh od muke gledam tu seriju ujutro, pa u 12 pa u 17, ajdin obožava pjesmu na početku i bulji ko hipnotisanuser posted image .
ja samo ramzišljamn o operaciji, kad ustanem, kad idem spavati, nije me strah operacije već se bojim da ne promjeni rutinu a taman smo se fino ustabilili i ovo sad spavanje u 22.30 i ustajanje u 8 bi nam super odgovaralo kad počnem raditi. a on i ne zna zaspati bez kupanja navečer, a polsije operacije nema kupanja 7 dana, joooj, sve će nam operacija zajebuser posted image , mrzim jeeeee.
i kontam kako ću ga natjerati da leži 7 dana, to mi fakat nije jasnouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 14203
3.2.2010 10:20:28   
Anoniman
Ena, mogu ,isliti koliko ti je tesko...ali procice i to...dok se malo ustelite...sve ce biti super

Mina, uh znam koje su to traume...mom je tako hiljadu puta znalo mlijeko na usta i na nos krenuti...pa se pocne gusiti...ali i to prodje

noaa...s tobom necu da pricamuser posted image user posted image user posted image ...pricaj ti nama kako je spavati citavu nocuser posted image

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14204
3.2.2010 10:21:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

nego gleda li ko ovu "dolinu sunca" da me prosvjetli ...je li to onaj plavi (ne znam kako se zove...sto se svalera s spremaciciom) jel' to on usvojen

ma kako brate usvojen, ja sam skontala da je on sin ivanovog brata, znači onaj stari mu je stric, ali eto oni ga kao usvojili. uh od muke gledam tu seriju ujutro, pa u 12 pa u 17, ajdin obožava pjesmu na početku i bulji ko hipnotisanuser posted image .
ja samo ramzišljamn o operaciji, kad ustanem, kad idem spavati, nije me strah operacije već se bojim da ne promjeni rutinu a taman smo se fino ustabilili i ovo sad spavanje u 22.30 i ustajanje u 8 bi nam super odgovaralo kad počnem raditi. a on i ne zna zaspati bez kupanja navečer, a polsije operacije nema kupanja 7 dana, joooj, sve će nam operacija zajebuser posted image , mrzim jeeeee.
i kontam kako ću ga natjerati da leži 7 dana, to mi fakat nije jasnouser posted image

ja stvarnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14205
3.2.2010 10:21:19   
sheri

moja Nora takodjer, jutros sam ju i snimala dok se veseli pjesmiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14206
3.2.2010 10:22:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

pozdrav nenaspavane ženice...
I moj se budi, jutros se poštenski iskakio i stavio mi guzu pod nos ne bi li ja ustala, ali umorna mama ni ne hajeuser posted image , pa je onda uzeo svoju čarapu i gurao mi u nosuser posted image , ne znam stvarno otkud mu te ideje, ne radim ja takve stvari mada i meni sinu svremena na vrijeme lude ideje da mi muž ostane zatečenuser posted image ...

dadada gledam ja tu seriju ponekad jest usvojen je

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma u ocima mu se vidi da je pametnicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14207
3.2.2010 10:26:20   
noaa
Joj skorpija ne znam sta bi ti rekla,moj brat je operirao kilu kad je imao 5 godina a bio je strasno zivahan al njemu si mogao svasta slagati,ja mu rekla da ce mu se odvezati konci ako ne bude lezaouser posted image a on jado to povjerovao pa ga morali nositi u wcuser posted image user posted image .Ovdje ima poznati stari kirurg dr.Ruzic nadaleko poznat i strucan ako hoces njegov br telefona da pokusas stupiti u vezu s njim da vidis sta ce ti on reci za operaciju..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14208
3.2.2010 10:29:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: w.pooh

nego gleda li ko ovu "dolinu sunca" da me prosvjetliuser posted image user posted image user posted image ...je li to onaj plavi (ne znam kako se zove...sto se svalera s spremaciciom) jel' to on usvojenuser posted image

Eh žene blago vama kad imate vremena i serije da gledate user posted image user posted image Uživajte sa svojim user posted image user posted image da samo znate koliko ste sretne user posted image

pa nije sindlerova lista...dovoljno je da slusas da sve znasuser posted image user posted image

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 14209
3.2.2010 10:29:15   
noaa
dadada sta da ti pricamuser posted image user posted image user posted image odlicno

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 14210
3.2.2010 10:33:45   
marinčii
ajdin obožava pjesmu na početku i bulji ko hipnotisan .
i matej isto tada se baš smiri i bulji i sluša

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 14211
3.2.2010 10:33:45   
w.pooh

pa nije sindlerova lista...dovoljno je da slusas da sve znasuser posted image user posted image

mislila sam na to da ste kod kuće a ne na poslu pa da imate vremena i za serije

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14212
3.2.2010 10:34:02   
Anoniman
Hajte žene na temu ovu
pomozite ženi(ovo malo vježbamuser posted image )

< Poruku je uredio Breskva -- 3.2.2010 10:41:53 >

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 14213
3.2.2010 10:53:18   
Anoniman
jutrooo.Kako ste mi spavali.
Mi smo zaspali oko 22.i budili se u pola 3 jeli i usto u 7.jutros rano...
Danas nam je 7.puni.mjeseci  maslah kako vrijeme ideuser posted image user posted image
Porasli,smo masalah al nismo jos pametniuser posted image user posted image al najbitnije da smo zdravi..Ljubi ga mama puno
Nemam vas kad citat,imam posla juce su me svi ruzili,mm.seka mama ,pa i svekiuser posted image kako sam stalno na netu,i nemogu posle stic nista uradit.Jer dok A spava ja sam ovdje kad ustane snjim,i gdje sam stigla nigdje.Kad mm.dodje kuci,odma mu dajem A i idem za poslom,pa galami sta radim kad spavauser posted image ....
Kriva sam nema sta al moram nekad mozak odmorit,i vidjet sta mi rade mama i bebice mile.
Ljubim vas,cujemo se kasnije nemam vas vise kad pratit sta pisete
pusssa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14214
3.2.2010 10:58:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Hajte žene na temu ovu
pomozite ženi(ovo malo vježbamuser posted image )

uvjezbala si to superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14215
3.2.2010 11:00:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: w.pooh

mislila sam na to da ste kod kuće a ne na poslu pa da imate vremena i za serije

ma no hard feelingsuser posted image ...neka, lijepo je i raditi...a evo ima i ovdje mama koje su pocele s radom...znam da vam nije lako...ali lijepo je i raditi

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 14216
3.2.2010 11:01:36   
R&T@
Sreeeeeeeeetan mali rodjendan!!!

Neka tebe sa nama, a ako njima smeta neka oni sve pospreme...
Joj, što mrzim te komentare...........
A i ja ih se naslušam.............

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14217
3.2.2010 11:02:02   
škorpija
Nemam vas kad citat,imam posla juce su me svi ruzili,mm.seka mama ,pa i sveki kako sam stalno na netu,i nemogu posle stic nista uradit.Jer dok A spava ja sam ovdje kad ustane snjim,i gdje sam stigla nigdje.Kad mm.dodje kuci,odma mu dajem A i idem za poslom,pa galami sta radim kad spava ....

e baš su neki, što te ružeuser posted image , a takva sam ti sama, ajdin spava ja za kompom, ustane ja ispred televizora i tako čitav danuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14218
3.2.2010 11:02:53   
škorpija
i da, sretna 7-mjesečnica anelkuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14219
3.2.2010 11:07:04   
Anoniman
sretan mali rodjendan Aneluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14220
3.2.2010 11:10:37   
Mya_81 RR

Taman htjedoh odgovoriti, ali vidim da vas je Škorpijica prosvijetilila što se tiče serije, jer ste živjeli u zabludi user posted image

A, ja ne znam naši pilići stalno nešto isto furaju....i Minja obožava tu pjesmu...što god da se radi čim čuje odmah se okreće prema TV-u i ne miče pogled dok ne završi, ali meni ne smeta jer je pratim predvečer na HRT-u uz kaficuuser posted image (posebno volimo gledati Kristijana user posted image user posted image )

Mila, baš mi je žao što te to sve muči user posted image I znam da ovo što ću napisati neće biti baš neka utjeha, ali možda od bolova i neće biti toliko aktivan kao sad user posted image Je li svih 7 dana mora baš ležati ili se misli nakon par dana onako na manju aktivnost user posted image

A, što se tiče rutine, mislim da nećete poremetiti u tako malo roku...i ja sam mislila da je Minja navikla spavati poslije kupanja, jer smo se kupali ama baš svaku večer od otpadanja pupka do odlaska u bolnicu (skoro 6 mjeseci) i to nas ipak nije omelo...zaspala je kao i inače...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14221
3.2.2010 11:13:35   
sheri
Miaaaaaa, jesi li dobila sms??user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14222
3.2.2010 11:16:21   
škorpija
mia malo si me utješila, hvala ti draga,user posted image

inače ja preferiram andriju, uvijek sam voljela duhovite tipoveuser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14223
3.2.2010 11:20:06   
marinčii
Danas nam je 7.puni.mjeseci maslah kako vrijeme ide
čestitamo Anelu 7 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14224
3.2.2010 11:39:22   
dady

IZVORNA PORUKA: marinčii

Danas nam je 7.puni.mjeseci maslah kako vrijeme ide
čestitamo Anelu 7 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

i mi se pridružujemo!!!
da se pohvalimo,super smo spavali sinoč!!!
sad se mazimo i pazimo ljubimo vas sve!!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  567 568 [569] 570 571   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  567 568 [569] 570 571   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

čaj za bebe
joni

koji čaj dajete svojim bebama i dječici, moja beba neće više da pije Hippov čaj, ja skuhala od kamilice u filter vrećici i pije, koji je bolji

instant čaj (56%)

filter vrećica (17%)

čaj u cvatu (27%)

Broj svih glasova: 84

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *