|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  566 567 [568] 569 570   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.2.2010 22:05:15   
marinčii
treba svakoj majici spomenik dignut

e to si baš dobro rekla,iscrpimo se fizički a da ne govorim o onom osjećaju brige,stalno se misliš jeli sve uredu,zašto je sad to tako,zašto nije tako..to me baš smori nikako da se opusti iako je hvala bogu sve ok..al takve smo mi mame uvik brinemo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14176
2.2.2010 22:05:21   
Mya_81 RR
Ma, nije to strašno...daji mu samo tekućine da nadoknadi izgubljeno, a svakako ćeš sutra biti u kontaktu sa doktoricom pa i nju pitaj...možda mu samo treba malo vremena da se probava navikne..mi sno jako dugo imali zelenu stolicu, ali baš baš jako dugo i koju god hranu je jela stolica je bila zelena.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14177
2.2.2010 22:07:02   
mojbebac
iskreno se nadam da ce bebica biti ok i da nece imati ruznu turu ........ mi samo da javimo da smo bile kod dr - a vezanno za onu rubeolu sto sam vas danas pitala, i dr nam je rekao da je bebi zasticena dok doji, da je nece dobiti, ali da ne idemo sad kod strike dok ga ne prodje ..... eto tako da znate ako se neko nadje u slicnoj situaciji, a vakcina protiv rubeole se prima nakon 1. godine ..... pusica svima

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14178
2.2.2010 22:09:45   
Mya_81 RR
Mojbebac, super, sigurno ti je malo lakše user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 14179
2.2.2010 22:22:38   
Anoniman
joj jesam vas pozelila da samo znateuser posted image

osjecam se ko alija sirotanovic...dan kao i svaki drugi ali sam danas mrtva...ne znam fakat sta mi je

ninci saljem ja tebi jedan ogromski user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14180
2.2.2010 23:12:26   
Anoniman
Dobro veče mamite user posted image
Moja djeca zaspala, ja okončala radove pa da malo provirim na RR user posted image . Na poslu frka, kući kad dođem, ne znam šta ću prije al sad je dobro, teta ostaje do 16h a ja za to vrijeme kuham, čistim tako da poslijepodne imam slobodno vrijeme da se igram sa djecom user posted image . Mi smo uhvatili jedan stalni ritam a to je da zaspemo B i ja oko 17-18:30 i ja ko nova user posted image .
Ostalo, sve po starom..... Nisam čitala sve, trebalo bi mi nekoliko sati, nemojte se ljutiti. Svim bolesnm bebicama želimo brzo ozdravljenje!!
Eh da, nadam se da je sa enom i Mikijem sve ok (razdvojenost, posao...user posted image ) i da je Zara dobro prihvatila vrtić.
Svim drugaricama i drugovima želimo mirnu noć sa što manje buđenja!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14181
3.2.2010 8:00:06   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada
joj jesam vas pozelila da samo znateuser posted image

I mi tebe i tvoj slatki avatar user posted image

Enisa, super da teta ostaje taman da to odradiš i onda fino kvalitetno budeš sa djecom jer do njihovog spavanja tako proleti user posted image

Eh, šipak smo mi imali mirnu noć...sve idealno je bilo do 3 i onda show...priča, okretanje, prevrtanje, pa onda oni tužni pokušaji plakanja 'što me ignorirate' i ja više pobudalila i nahranila je oko 4 i 15 i spavala je mirno ravno do 6!!! Joj, u jednom trenu sam se uhvatila kako u glavi vodim ozbiljunu konverzaciju s djetetom kako nije u redu da se tako ponaša jer imamo cijeli dan skupa i svašta radimo, ali noć je brate da se spava i da skupimo energije da izdržimo dan user posted image user posted image user posted image E, valjda se neće odužiti ovo nespavanje da joj moram ovako objašnjavati jer sam onda
nauser posted image

Nadam se da je kod vas situacija bila OK...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14182
3.2.2010 8:20:12   
Anoniman
Jutro!

Mya ako te tješi i kod nas je noć bila bljakica. Nije se budio al je čitavu noć dojio i kroz san kmezio user posted image  tako da sam isprekidano spavala na momente.....
A, ma, proći će al kad - ne zna se user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14183
3.2.2010 8:24:11   
sheri
jutro mamite i bebite!
mi smo ok spavali. doduse, da vam se pohvalim dobila sam pekac za kruh pa sam ja to odmah isprobala, i ustajala nekoliko puta da vidim kako napreduje kruh, tako da sam ja slabo spavalauser posted image user posted image user posted image
Noru izgleda opasno muce zubici, bas je postala nervozna, ali sta cemo moraju izaci zubici.
inace smo ok.
Mia kad cemo se druziti?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14184
3.2.2010 8:36:46   
mala mu
dobro jutro i od nas....
eh i kod nas je noć bila pelativno nemirna....mali juče ništa nije spavao ono što je odspavao do podne i bilo je sve kasnije ništa samo skiči i kmeči,ja se ponadala spavat će naveče al'....uglavnom zaspao je odo 22h (ja doduše prije njega jer sam kao ocjeđene krpa jedva dočekala veče) pa se probudio oko ponoći..mm da se podobri ustane i napravi mu flašu al' poneo i njega u kuhinju i naravno razbudio gauser posted image ...e onda bi se mali igrao neće da spava da leži...ma došlomi da izlupam mm-a po glavi on nastavio spavati a ja sa malim deveraj...ma i ubjeđivati ga počela isto kao da me konta šta mu pričamuser posted image ...nekako ga uspavam al' eno već sat vremena majku dribla po kućiuser posted image ..
baš se pitam odakle mu tolika energijauser posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14185
3.2.2010 8:51:21   
R&T@
Dobro jutro, heroine moje drage!user posted image user posted image
Ja citam vaše postove i sve govorim: i nama je ovo, i ovo......
Muka mi od svega......user posted image

Zato necu da vam spominjem ni obaveze, ni slinavi nos, ni proljev, ni nespavanje, ni vakcine, ni odbijanje hrane, ni zube....user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde danas samo lijepe stvari!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nama sve bolje ide stajanje, mahanje pa-pa, stavljanje komadica sira u usta, dozivanje mame, samostalno držanje sestrine bočice (ne i njene), krađa sestrinih igracaka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
puzanje i skidanje šnalice smo usavršili.....user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 14186
3.2.2010 9:06:43   
ena23
Jutro i od mene... prva dva dana na poslu prosla u frci a evo jutros je tiho, nigdje nikog, nema mi ni sefice danas, sama sam  u kancelariji, pa nemam Bogzna kakvog posla. Igrala sam  se jutros s bebom malo prije posla al dzaba, opet mi tesko palo odvojit se, ali naviknut cemo se Boze moj, nismo jedini. Nisam bas nesto pratila puno ovih dana sta se desava sa nasim bebama al evo valjda nadoknadim sve, polahko cemo uspostaviti neku rutinu pa ce se imati vremena i za RR...

ljubim sve bebele none

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14187
3.2.2010 9:31:40   
Hanady RR
Jutro...

ja kasano zaspah al rano ustadoh i tako sam sva bljak.

al nema veze bitno je da znam da mi je mm kući čak puna dva dana ra redom nakon noćne...joj što ja volim kad on iz noćne izađe.Sramota da vidi šta pišem mrzio bi me.

e moja Farah ima fazu rasta donje 3 ...al je to zanimljiva faza do 3 se zaplakivala svakih 5-10 minuta a od tri je pjevala do 4,30. Hajd sve se tješim kad krene u školu fino će spavatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 14188
3.2.2010 9:36:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

Hajd sve se tješim kad krene u školu fino će spavatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hoće ljubice, evo i S kako ide u školu spava čitavu noć user posted image user posted image

ena23, ne daj se ja se još nisam navikla, stalno mislim na B user posted image
Kakva ti je teta, jesi zadovoljna?

Neposredna veza do poruke: 14189
3.2.2010 9:39:36   
dafri
Jutro,mi smo spavali standardno oko 4 je buđenje,premještanje iz krevetića i krpeljanje uz mamuuser posted image
U.mis e juče zagrcnula ,baš sam se bila prepala jer se to do sada nije desilo.
Jela je jabuku struganu kašikicom i nakon 15 minuta počela piti hapu kad se zagrcnu, hapa je išla i na nos.
Vjerovatno joj se jabuka zalijepila za nepce ,kontam nema više nikakvih komadića ,bar dok mama ne zaboravi, iako to stvarno voli.
Polako počinje i puzati,iako se odavno diže na koljena i rukice i ljulja ovih dana ide naprijed,grabi  rukicama, brzo se umori pa se onda valjauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 14190
3.2.2010 9:43:59   
marinčii
jutro i od nas,ja sam user posted image matej zaspo sinoć u pola 9 budio se u 23,pa opet u 1h,pa opet u 3 i u 4:30h,ma užas nikad se nije ovoliko budio neznam više šta mu  je ja sam kontala da će više spavazt što bude veći al izgleda ništa od toga
ena23 draga drži se,ne mogu ni zamisliti kako ti je,user posted image user posted image
enisa_sara drago mi je da teta ostaje dulje ,pa imaš vremena i za igru sa svojim pilićima,ljubni ih
hanady joj znam kako je to i mm sutra i prekosutra radi noćnu uf kad se sjetim plače mi se,al me tješi kad vidim da nisam jedina
puse za sve bebice 

< Poruku je uredio marinčii -- 3.2.2010 9:44:22 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14191
3.2.2010 9:45:56   
Hanady RR
ena23 jesi ti bolja jutros.
BAŠ SI ME SINOĆ RASTUŽILA MIŠA MU...PA NEMOJ TOLIKO SRCU  PRIMAT ODVOJENOST...VEĆINA NAS MORA TO PROĆI.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14192
3.2.2010 9:47:26   
mnn
IZVORNA PORUKA: dadada

ninci saljem ja tebi jedan ogromski user posted image

user posted image

i mi tebi šaljemo jedan veliki zagrljaj.mi smo spavali nikako..baš tako nikako..budio se par puta ja jedva gledam a alex u hodalici juri po kući i pjeva...ja ne kužim..ako se on probudi plače ja mu dam jesti i sve bude dobro dok ne legne u svoj krevetić a tada krene brojati..i smije se..pa da je njemu nešto ne bi se smijao..moja mama kaže da je on takvo djete jako aktivno i da tu nema pomoči..jer da neka djeca trebaju 10 h sna a neka puno manje...ja znam da sam koma od umora jer ovo je več 3 noč takva....user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14193
3.2.2010 9:53:09   
Anoniman
joj i ovaj moj se probudio prvo u 4 ko kokos...pa onda u 6 poceo skakati po nama...a ja se usutim...ma prestanem disati samo da opet zaspe

nego gleda li ko ovu "dolinu sunca" da me prosvjetliuser posted image user posted image user posted image ...je li to onaj plavi (ne znam kako se zove...sto se svalera s spremaciciom) jel' to on usvojenuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14194
3.2.2010 9:57:39   
Hanady RR
jest dadada usvojen je user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14195
3.2.2010 10:00:53   
Anoniman

jest dadada usvojen je user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, sad mi je lakseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se vec pitala "kakav im je ovo zaplet gdje je rodjeno dijete protiv roditelja i brata"...ccccc...bas se ono zabrinula...ne mogu da spavamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14196
3.2.2010 10:03:02   
ena23

ena23 jesi ti bolja jutros.
BAŠ SI ME SINOĆ RASTUŽILA MIŠA MU...PA NEMOJ TOLIKO SRCU  PRIMAT ODVOJENOST...VEĆINA NAS MORA TO PROĆI.

ma znam ljubice ali sinoc sam bila bas na dnu dna, ja dosla kuci on nervozan, kaze teta nije citav dan dobro pajkio (da ima sika kad se probudi nastavio bi on uz nju al nema pa se razbudi i igra se), plako, urlo, ma nema, i ona doso mm stavio g a u kolica i mali  odma zaspo... i meni se fino sve sastavilo i ja ti ppocnem drecat ko da me na lomacu vode... i sve tako dok nisam zaspala... ma fuj...
al eto, posto je dno dotaknuto od sada se nadamo boljem....

nego ba imali kod vas zime?

enisa_sara: znas sta, kako ova djeca rastu sve vise razumijem svekrve user posted image kad ih sad pozelimo u ovih 8 sati sta ce biti kad djeca odu iz kuce... ja svom necu dat da se zeni do 40te user posted image
hanady: a misa mu kod tebe u kuci vazda neka frka, sad princeza nece da paja, dribla mamu, al dok ti to smatras "zanimljivom fazom" znaci da je sve ok.

NAPOMENA: molim vas zene (i vasim muzevima recite) ko god vozi, neka polahko vozi ovih dana, led je i snijeg, a tu se za cas nesto desi.  Evo sinoc kolegici poginuo otac zbog toga... u provaliju neku sletio s autom... svi smo sokirani,a ona je trebala za tri dana ici na odmor njima... sta ti je zivot...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 14197
3.2.2010 10:05:37   
Anoniman
pozdrav nenaspavane ženice...
I moj se budi, jutros se poštenski iskakio i stavio mi guzu pod nos ne bi li ja ustala, ali umorna mama ni ne hajeuser posted image , pa je onda uzeo svoju čarapu i gurao mi u nosuser posted image , ne znam stvarno otkud mu te ideje, ne radim ja takve stvari mada i meni sinu svremena na vrijeme lude ideje da mi muž ostane zatečenuser posted image ...

dadada gledam ja tu seriju ponekad jest usvojen je

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14198
3.2.2010 10:08:43   
MinaMM
Ja sam sinoc prepmrla. A je nocas imao ponovo grceve nakon 15 dana. Tako je zalosno plakako i cvilio srce mi se steglo. I kad se konacno smirio uz mene, dojio je, odjedno se kao zagrcnuo i prestao disati. MM kaze da je to trajalo mozda nekih 5 sekundi ali je meni bila cijela vjecnostuser posted image . Znam da je normalno da bebe povremeno zaustave disanje na par sekundi jer tako sire pluca i radio je on to ali nikad nije trajalo kao sinoc. Prvo sam ga pogledala, on je bio tako miran, meni se zamantalo. I onda cekam kad ce ponovo poceti disati, on nista. A tako miran. Kad sam mu izvukla dojku tad se trznuo i poceo disati. Ne mogu vam opisati osjecaj koji me je obuzeo. Dok kucam placem. Tako me je prepao. Kad sam ga uspavala, kaze MM da odemo u dnevni boravak ali ja ga nisam htjela ostaviti samog. user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

Neposredna veza do poruke: 14199
3.2.2010 10:09:51   
noaa
Jutro mame i bebareuser posted image dadada hB da je Hanady upratila i rijesila te briga oko serijeuser posted image user posted image user posted image user posted image e sad ne mogu vam reci da susjecam s vama jer mi odkad smo se rijesili grceva spavamo od 19:oo - 7,7:30 nikad se nocu nije budila da jedeuser posted image user posted image user posted image Po pitanju nocnog spavanja smo sretni al zato po danu ne spava nikako.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  566 567 [568] 569 570   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  566 567 [568] 569 570   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *