|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  564 565 [566] 567 568   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.2.2010 18:51:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady

Andila sretan put

škorpija vala nisi dosadna neznam odkud ti to user posted image user posted image user posted image

teacher ja sam s vojoj djeci odmah po povratku kući nakon cine davala parcetamol on nije samo za temperaturu već i za anuliranje bola i nervoze kod bebe. super za napredovanje princeze

nejrice fine i praktične ogradice za drveni krevetac imaš u bagateli, oni imaju šivaće salone pa im je taj program jako jeftin za 25 Km dobiješ jastučić, jorgančić i ogradicu.Ima jako finih dezena i baš se sve da fino oprat.

dala sam i ja, i sada i prosli put, al je opet kenjkava, al dobro je, samo nek nema temperaturu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14126
2.2.2010 18:53:20   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Nejrica

nisam nasla forum namjenjen bas za to,pa rekoh da pitam ovdje,nadam se da nije problem???Kakva iskustva vi imate sa ogradicama,ako ste ih kupile,gdje i koliko su kostale?Moj bebac vooooli da stoji u kreveticu i da se prebacuje s jedne na drugu stranu,cuvajuci se za ogradu.Cesto padne,a posto je drveni krevetac,bojim se da se puno ne udari.Ova ogradica bi mu ,cini mi se odgovarala.Koliko je isplativa?Hvala unaprijed!

mi smo svoju lijepu ogradicu kupili u baby shop-u kod katedrale, a ima ista radnja i u skenderiji, jedina mana je sto je na samo 3 strane, 4. strana kreveta je nezasticena. sad cu pronaci jednu sliku krevetica pa cu postaviti da vidis kakva je

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 14127
2.2.2010 19:01:37   
teacher75
[img][URL=http://img121.imageshack.us/i/img0411mj.jpg/]user posted image [/URL][/img]

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14128
2.2.2010 19:03:37   
teacher75
sigurno imaju i neke lijepe dezene za djecake. meni se ogradice u bagateli nisu svidjele. ova moja ogradica je dosla u kompletu sa posteljinom istog dezena

Neposredna veza do poruke: 14129
2.2.2010 19:09:10   
Hanady RR
a cjena teacher user posted image    spremam se na babine pa da vidim jel ko ovu zaslužio...
ja nemam ogradicu jer je kod mene putni krevatc i hvala bogu nemam tih strahova od zaglavljivanja i udaranja.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 14130
2.2.2010 19:19:04   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady

a cjena teacher user posted image    spremam se na babine pa da vidim jel ko ovu zaslužio...
ja nemam ogradicu jer je kod mene putni krevatc i hvala bogu nemam tih strahova od zaglavljivanja i udaranja.

ne sjecam se, dobili smo je od sveki, al mislim da je sve ukupno bilo oko 50-60km. dosao je i jastuk, jorgan i carsaf. carsaf je bijele boje a ostalo je u dezenu kao i ogradica. jastuk i jorgan jos ne koristimo jer je lana mala

Neposredna veza do poruke: 14131
2.2.2010 19:23:57   
škorpija
vidiš što je tvoja sveki fina pa ti poklonila posteljinu a ne ko tamo neke što drže radnje sa posteljinom a neće ništa da poklone ccccuser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 14132
2.2.2010 19:24:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

vidiš što je tvoja sveki fina pa ti poklonila posteljinu a ne ko tamo neke što drže radnje sa posteljinom a neće ništa da poklone ccccuser posted image user posted image

od sveki je dobila krevetic drveni i posteljinu, takav je bio dogovor jos prije poroda:)))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14133
2.2.2010 19:27:02   
škorpija

IZVORNA PORUKA: teacher75

od sveki je dobila krevetic drveni i posteljinu, takav je bio dogovor jos prije poroda:)))

ma joj sorry zezam se naravno, nego tvoje pominjanje posteljine me podsjetilo na jednu priču sa teme svekrve, posteljina se spomenula jedno 50 putauser posted image

Neposredna veza do poruke: 14134
2.2.2010 19:30:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

ma joj sorry zezam se naravno, nego tvoje pominjanje posteljine me podsjetilo na jednu priču sa teme svekrve, posteljina se spomenula jedno 50 putauser posted image

haha, ne znam, nisam to citala

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14135
2.2.2010 20:37:48   
Apotekarka
Da vas samo pozdravim citav dan se nemam vremena javiti od Antonia toliko je placljiv,nerovozan,danas smo se malo sankali 20 min,ako mu ubrzo ne nikne zub ne znam sta mu je...opet se nocu busdio,danas slabo spavao a i mene sve boli,tate nema haos zivi...Jos se hoce nosati a sve mi otpade...Kako su nam ostale bebice...Sve nas zeza ali bome rucamo sve zivo pojeo je punu zdjelu povrca danas(brokula,krompir,karfiol),jeo je bananu s pahuljicama hippovu ,nadam se da ce veceras fino zaspati jer sam smorena...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 14136
2.2.2010 20:39:54   
marinčii
apotekarka želimo vam mirnu noćuser posted image user posted image
evo matej zaspo sam idem ga prenjeti u sobu,a kakva je to kašica od banane i pahuljica,u teglici iliuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14137
2.2.2010 20:41:50   
Mya_81 RR
Apotekarka, i mi vam želimo mirnu noć i nadam se da je to sve zbog zubića koji će vas posjetiti uskoro user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, svima želim mirnu noć user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14138
2.2.2010 21:07:24   
mnn
večer, evo i mene.alex je spavao nočas isto tako tako dva puta se budio..baš sam koma cjeli dan..pa još nije htio spavati...nisam znala za sebe.zaspe u autu i dodjemo doma i probudi se, nije htio ni popodne zaspati...tako da je zaspao oko 8h nadam se da če spavati i da neče biti više od 1 budjenja...

apotekarka znam kako ti je..alex ima 8 zubiju...uf..izludili i nas ti zubi...
drži mi se, želimo ti da se ovu noč naspavaš.

dadada ma ti si meni super dan mi uljepšaš.što bi ja bez tebe.user posted image user posted image znam ja da si ti ozbiljna.user posted image  evo jedno srčeko za tebe!

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14139
2.2.2010 21:14:53   
nikita
heloo zenice, kako ste...
ja sam bas umorna, maleni mi ima grceveuser posted image  srce moje malo
ej znate li za koliko se uzorak urina za urnokulturu treba dati na analizu , mislim za koliko vremenski..

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 14140
2.2.2010 21:17:28   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita

heloo zenice, kako ste...
ja sam bas umorna, maleni mi ima grceveuser posted image  srce moje malo
ej znate li za koliko se uzorak urina za urnokulturu treba dati na analizu , mislim za koliko vremenski..

sad ja napisah na hanuma grad...
3 dana mokraća jutarnja i to tri uzastopna dana

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14141
2.2.2010 21:18:22   
marinčii
ej nikita baš mi je žao da vas muče grčevi ,bliži se 3 mjesec pa će i to proći ,misliš koliko smije vremenski proći otkad skupiš urin i predaš ga ili?mislim da je 3 sata granica iako nisam sigurna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14142
2.2.2010 21:18:52   
nikita
znam to draga neko kad se popiski koliko se moze cekat, sat, dva, triuser posted image

EI 16.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 14143
2.2.2010 21:20:21   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita

znam to draga neko kad se popiski koliko se moze cekat, sat, dva, triuser posted image

pa ja mislim da imaš rok do kad ti ambulanta radi to bi bio i vremenski rok npr. prva mokraća u 7 a kod nas se može predati do 10,00 pa u skladu sa tim da većina ambulanti i laboratija prima uzorke za nalaze do 10, kontam 4 sata maksimum.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14144
2.2.2010 21:21:34   
nikita
ma da, i ja sam tako mislila, rekla nam je dr da dodemo pa da mu uzmu uzorak, e sad meni nije jasno zasto moramo doci, zasto ja ne mogu kuci uzeti pa da muz odneseuser posted image ...prosli uzorak nam je bio zamucen tako da nije dao pravovaljane rezultate a sestre u bolnici ga uzmale
evo i proljev mi ima, joooj

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14145
2.2.2010 21:22:24   
bumbalu
drage moje mamice mojoj je curici danas 5 sedmica,dosad nismo imali problema osim grcica,i sad kad sam joj mjerila temperaturu ona je 37,8,sta vi mislite da li dajoj stavim paracetamol cepic plizzzzzzzz pomozite mi

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14146
2.2.2010 21:25:28   
marinčii
čuj zamućen e baš su nesposobne,pa mislim da možeš sama to uraditi ne kužim zašto bi išla radi toga u dom zdravlja,a muž odma odnese i eto ga,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14147
2.2.2010 21:26:26   
Mya_81 RR
Joj, mila Bumbalu, znam da sam uvijek čitala kad je tako mala beba u pitanju da bi trebalo ići doktoru user posted image

A inače se čepići ne daju dok temperatura ne predje 38,5...

Je li cijeli dan ima turu ili si tek sad skužila? Možda je ipak najpametnije da idete kod doktora da on pogleda, jer što je sigurno sigurno je, a ona ima samo 5 sedmica...

Sretno user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bumbalu)
Neposredna veza do poruke: 14148
2.2.2010 21:27:11   
marinčii
IZVORNA PORUKA: bumbalu

drage moje mamice mojoj je curici danas 5 sedmica,dosad nismo imali problema osim grcica,i sad kad sam joj mjerila temperaturu ona je 37,8,sta vi mislite da li dajoj stavim paracetamol cepic plizzzzzzzz pomozite mi
  jeli malena prehlađena,da niste možda bile na vakcini?ja ne bi davala čepić,možda da probaš sa sirupom,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu bumbalu)
Neposredna veza do poruke: 14149
2.2.2010 21:27:12   
škorpija
bumbalu nije to visoka temperatura, dr. inače ne preporučuju skidanje temperature niže od 38, ali pošto ti je mala bebica ja bih ipak stavila

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  564 565 [566] 567 568   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  564 565 [566] 567 568   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaje na tašte
DM

Da li dajete svojoj djeci jaje-kokošije na tašte(sirovo jaje) i da li je zdravo? (mislim na domaća jaja)

DA (29%)

NE (68%)

Ponekad (4%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *