|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  563 564 [565] 566 567   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.2.2010 15:26:14   
škorpija
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma može, ja ih stavim u jastučnicu da netumbaju po bubnju

to u makini za ves...a ja kontam u makinu za sudje...ma isto je to garant mere

user posted image , eh kad čitam s pola mozga, ma može i u onoj za suđe, al zadnji put kad sma prala u njoj sve se pište pokvarile

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14101
2.2.2010 15:28:55   
Honey3
dadada neznam da li da ih stavljas u masinu za sudje,ja nisam probala ali sam probala u prokljucalu vodu i belaj sam napravila skoro sve sam unistila,zao mi je jer je bilo tako lijepih glodalica,a u masini je isto visoka temperaturauser posted image teacher bebica mashallah fino napreduje,ako se bojis temperature daj odma malo paracetamola preventive radi,ja radim tako

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14102
2.2.2010 15:29:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dady

felix mokar zbog pelena ili vručine???
dady,mila prije bi rekla zbog vrucineuser posted image neznam jos ga nisam obukla toplo kao proslu noc,sad sam malo laganije al jesam ga pokrila dekicom a on se nije pomjerio s mjesta kako se okrenuo na stranu tako ostao.To je bilo negdje pred jutro.Jer sam ga hranila u 5bio suh.
Kad je ustao u 8 mokra lijeva strana bodi,posteljina ma sve na njemu samo gdje je na toj strani spavao.A nije bas bilo ni toplo pred jutro onak srednje ...
Neznam,sto se znoji vidjecu ocel opet bas sam se uzbrinilauser posted image zbog cega...

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 14103
2.2.2010 15:30:28   
škorpija
Kad je ustao u 8 mokra lijeva strana bodi,posteljina ma sve na njemu samo gdje je na toj strani spavao.A nije bas bilo ni toplo pred jutro onak srednje ...

feliks prije da je pelena propustila, nama se ovo uvijek dešavalo kada trebamo preći na veći broj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14104
2.2.2010 15:31:45   
marinčii
Neznam,sto se znoji vidjecu ocel opet bas sam se uzbrinila zbog cega...
ma sumnjam da se toliko uznoji može biti da ti je pelena propustila,i nama se desilo neko jutro da je sav bio mokar

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14105
2.2.2010 15:34:16   
Honey3
felix draga nesikiraj se, to je sigurno propisao,dok je sve toliko mokro a samo na jednoj strani i mojoj bebi se to koliko puta desi,ako joj pelenu dobro ne namjestim sve propisa 

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14106
2.2.2010 15:38:05   
Anoniman
e,bas vam hvala na odg.malo ste me rasteretile misliuser posted image user posted image
ono,jest malo i pelenicu popustim jer none debele pa ga nazuljaju pempe ...

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14107
2.2.2010 15:44:14   
anidla
oooo, mame se raspisale, nemam vremena sve da citam....

samo da se malo javim pa idem pakovati stvari i za Zenicu...

Noa je hvala Bogu prosao bez temperature jucer,sinoc i danas...ne znam da li se nakon 24 sata moze ocekivati nus pojave...nadam se da je proslo....

fino je sinoc i pajkio iako ga nismo kupali, nisam smjela reko ako dobije temperaturu...

nego, malorpije mi bila bivsa cimerica sa momkom...i sve super dok nije pocela pricati kako je prije 7 dana dobila nekakv osip po tijelu, visoku temperaturu, groznicu....bas sam bila user posted image user posted image user posted image user posted image   kontam malo je 7 dana da to sve prodje a moj Noa je jos mali....valjda nece nista biti...kaze da je primala i penciline, nekakve tablete, antibiotike...uh...bas sam se od tog trenutka sva unervozila...ostavila Nou u drugoj sobi....kaze ona da ga donesem jer place, ma reko tako se on igra samo da ga ne donosim...user posted image

sutra idemo u Banja Luku, pa se necemo cuti osim ako od svekija malo posudim net...a vjerovatno hocu, ne mogu ja a da se ne javim bar jedno 10 puta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14108
2.2.2010 15:44:40   
anidla
felix, ne dam te nikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14109
2.2.2010 15:45:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Kako vi perete plasticne igrackeuser posted image ja kontam da ih potrpam u masinu za sudjeuser posted image user posted image je li neko probaouser posted image

Ja baš htjela pitati za plišane igračke kako ih perete (mislim je li s garderobicom)...ja plastične operem sa deterdžentom i onda malo malo namačem u vreloj vodi...doduše, nemamo velike igračkice, to su uglavnom one zvečkice...

Nego, je li se vaše bebe bude plačući kad spavaju po danu?
Minja daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, i to me izludiiiiiiiiiiiiiii, a ako ne dodjem do nje isti tren poludi još više user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14110
2.2.2010 15:46:26   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: anidla
nego, malorpije mi bila bivsa cimerica sa momkom...i sve super dok nije pocela pricati kako je prije 7 dana dobila nekakv osip po tijelu, visoku temperaturu, groznicu....bas sam bila user posted image user posted image user posted image user posted image   kontam malo je 7 dana da to sve prodje a moj Noa je jos mali....valjda nece nista biti...kaze da je primala i penciline, nekakve tablete, antibiotike...uh...bas sam se od tog trenutka sva unervozila...ostavila Nou u drugoj sobi....kaze ona da ga donesem jer place, ma reko tako se on igra samo da ga ne donosim...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

A dobiće i ona abd dijete pa će shvatiti !!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14111
2.2.2010 15:47:20   
škorpija
sretan putuser posted image , samo pazite, velik je snijeg i slabo očišćeno

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14112
2.2.2010 15:50:09   
škorpija
Minja daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, i to me izludiiiiiiiiiiiiiii, a ako ne dodjem do nje isti tren poludi još više

opet jaaaa, joj i sebi sam više dosadnauser posted image

ajdin se budi kako kad, ako se fino naspava onda je veso poslije buđenja, a ako iz nekog razloga nije naspavan ili ako spava predugo ili prekratko e onda je nahrndan i plače i treba mi pola sata da ga smirim, a onda se ponaša kao da ništa nije bilo, veseo i sve 5

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14113
2.2.2010 16:00:24   
anidla
ma gdje si ti skorpio hodala, da nisi majke ti u bihacu user posted image

polako cemo do Zenice, prenociti i onda za BL...

Mya...ja ne mogu da shvatim kako neko moze biti tako indolentan i nepromisljen....pa ja ne bih da kihnem cini mi se otisla negdje gdje ima mala beba....bas sam se naljutila....jos sreca pa je to rekla prije nego sto sam joj dala Nou da ga pronosa....na kraju sam rekla ne voli Noa da se nosi, on voli da gleda tv u nasoj sobi SAM-...mozda sa bila drska, ali brate...nek mi niko ne prilazi dok je bolestan....user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14114
2.2.2010 16:01:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: dadada

Kako vi perete plasticne igrackeuser posted image ja kontam da ih potrpam u masinu za sudjeuser posted image user posted image je li neko probaouser posted image

Ja baš htjela pitati za plišane igračke kako ih perete (mislim je li s garderobicom)...ja plastične operem sa deterdžentom i onda malo malo namačem u vreloj vodi...doduše, nemamo velike igračkice, to su uglavnom one zvečkice...

Minja daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, i to me izludiiiiiiiiiiiiiii, a ako ne dodjem do nje isti tren poludi još više user posted image

i mene ovo zanima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14115
2.2.2010 16:05:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

felix, ne dam te nikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni ja tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A skoro usto,spavao 2 satauser posted image sad horan seka se igra snjim...

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 14116
2.2.2010 16:09:22   
sweet BaBy
Ja baš htjela pitati za plišane igračke kako ih perete

Ja ih stavim posebno u masinu na 40 i stavim Nilu.
A plasticne u serpi prokuhamuser posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14117
2.2.2010 16:31:27   
marinčii
Nego, je li se vaše bebe bude plačući kad spavaju po danu
i nama se to dešava često i dok ga ne uzmem ne smiri se

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 14118
2.2.2010 16:31:32   
Nejrica
nisam nasla forum namjenjen bas za to,pa rekoh da pitam ovdje,nadam se da nije problem???Kakva iskustva vi imate sa ogradicama,ako ste ih kupile,gdje i koliko su kostale?Moj bebac vooooli da stoji u kreveticu i da se prebacuje s jedne na drugu stranu,cuvajuci se za ogradu.Cesto padne,a posto je drveni krevetac,bojim se da se puno ne udari.Ova ogradica bi mu ,cini mi se odgovarala.Koliko je isplativa?Hvala unaprijed!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 14119
2.2.2010 16:37:57   
Mya_81 RR
Nejrica, mi bez ogradice ne bi mogli jer M stalno gura nogice van i desilo se par puta da jadna toliko zapne da je ne moze sama izvući...mi smo kupili u TL i mislim da je bila oko 50KM...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 14120
2.2.2010 16:39:27   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
opet jaaaa, joj i sebi sam više dosadnauser posted image

Never, never

user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14121
2.2.2010 16:45:00   
Mya_81 RR
Anidla, trebala si joj otvoreno reći. Fino objasniš, a ona se na to nema šta ljutiti user posted image Mislim, možda joj ne bi odmah bilo pravo, ali sigurno bi shvatila...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 14122
2.2.2010 16:49:20   
Nejrica
hej tnx,pogledacemo u TL!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

Neposredna veza do poruke: 14123
2.2.2010 18:45:42   
Hanady RR
ja plišane i platnene igračke fino stavim u mašinu za veš i oeperme sve super...ako ih je malo dodajte jedan čist peškir sa njima da se pere...sve na 60 stepeni i super. A plastične i gumene potopim u vruću vodu da odstoje jedno sat vremena pa ih fino sve isperem ručno i mislim da je to sasvim dovoljno.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 14124
2.2.2010 18:49:15   
Hanady RR
Andila sretan put

škorpija vala nisi dosadna neznam odkud ti to user posted image user posted image user posted image

teacher ja sam s vojoj djeci odmah po povratku kući nakon cine davala parcetamol on nije samo za temperaturu već i za anuliranje bola i nervoze kod bebe. super za napredovanje princeze

nejrice fine i praktične ogradice za drveni krevetac imaš u bagateli, oni imaju šivaće salone pa im je taj program jako jeftin za 25 Km dobiješ jastučić, jorgančić i ogradicu.Ima jako finih dezena i baš se sve da fino oprat.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  563 564 [565] 566 567   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  563 564 [565] 566 567   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *