|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  561 562 [563] 564 565   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
1.2.2010 22:41:03   
Anoniman
znaci ja dodjem ko klaun...dooooooooooooobro...a ja jadna mrtva ozbiljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma evo me...ne znam gdje udaram od kako je ovo cudo propuzalo...fino su meni ljudi govorili "uzivaj...vidjeces kada prohoda" a ja kontala pusti suplju...da hoce prohodati...da se "osamostali"..eeeeeeeee...a tek kada pocne fakat hodati...pa trcatiuser posted image

Razmisljam da mu kupim ovaj povodac...samo mi treba onaj flexi ko za cuke...na jedno 5-10m

user posted image

A sahara...ova je meni vjeverica zakonuser posted image user posted image user posted image ...radi nje i gledam ice ageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 14051
1.2.2010 22:45:33   
dafri
dady i reallove sretni zubićiuser posted image user posted image kod nas još ni na vidiku
iv@ncice super što ste dobro spavali,nadam se da će vam i ova noć biti mirnauser posted image
Bambi09 znači počelo se mahalatiuser posted image user posted image
Škorpija kontam kakav su samo izraz lica imali tvoja mama i tm prilikom upoznavanja tebe i mubyuser posted image user posted image
Una spava a i ja ću još malo,da mi je kakav dobar film pogledati,odavno nisam nešto dobro gledala

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 14052
1.2.2010 22:51:14   
Anoniman
E i ja cestitam ZUBOVEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod mog Andreja jos nista ni navidikuuser posted image ...definitivno najstarija krezubica na ovom forumuuser posted image ...a jel' se pika sto su meni 8 izasle (zapravo jedna) neki danuser posted image ...postala sam poluumna

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 14053
1.2.2010 22:55:09   
iv@ncica
ahahah   dadaa.. kazu  sto kasnije  zubici  niknu  da  su  kvalitetniji  i  bolji..tvoj  ce  onda  po zivota  imati  mlijecne..al  ce  zato  kad  ti  krenu  svi  odjednom  navaliti..uzivaj  sad.muka  je  to..meni  jos  8-ce  nisu  isplivale, uamisli  kako  nas  bole,  a  tek  nase  bebace-uhhhh    shvatam  ih ;))
jojj  dafri    iz  tvojih usta  u  bozije  usi...nema  sta  drugo  da kazem,  nece  li  se  bar  malo  popraviti ;)))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.2.2010 22:56:04 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14054
1.2.2010 22:55:53   
Apotekarka
Vecer evo moj nestasko jedva zaspa uf...Ja jos uvijek slomljena sve me boli a tlak i nije los daj dada oraspolozi i mene kakvomn smijesnom scenom...A kako vidim i moj Antonio ce da prati druga Andreja sto se tice zuba....Danas smo bili na snijegu da mama malo uhvati zraka a i Antonio,dobro se obukli i Antonio bio odusevljen...Prica ma ma ali vise kao sapuce nema glasa,a kad place itad zove ma ma...Prica,u hodalici zijane radi ne mozes ga sahvatati,muziku samo da je slusati,da je kako zaspati u maminu narucjuz a sam slabo a mami ionako trne lijeva ruka a on se nastima...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14055
1.2.2010 22:58:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ahahah   dadaa.. kazu  sto kasnije  zubici  niknu  da  su  kvalitetniji  i  bolji..tvoj  ce  onda  po zivota  imati  mlijecne..al  ce  zato  kad  ti  krenu  svi  odjednom  navaliti..uzivaj  sad.muka  je  to..meni  jos  8-ce  nisu  isplivale, uamisli  kako  nas  bole,  a  tek  nase  bebace-uhhhh    shvatam  ih ;))

kako je krenulo moj ce mlijecne izgubiti kada krene u prvi srednjeuser posted image user posted image A evo meni prva osmica bas, bas izasla neki dan, a imam 30 kuka pa ti vidi

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14056
1.2.2010 23:02:23   
Anoniman
dadada, ma i meni je ove godine izrasla osmica, a znas koliko kuka imamuser posted image
Pusti Andreja nek uziva jos krezub, joj kad pocnu nicati djeca su stvarno razdrazljiva, kazem ti ova moja kako je krenula ovih dana za godinu ce nas marisati po kuci,a ja sve neka pusti, zubi je muce, sve dok se krvava nisam probudilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14057
1.2.2010 23:03:35   
dafri
dadada preporučujem ti Calgel jako je dobar, koricu kruha ili jabuke pa žuljaj user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14058
1.2.2010 23:03:42   
juni
A jeste li culi da kod malog broja ljudi mlijecni zubi nikad ne ispadnu i da zive i zvacu s njima citav zivot user posted image I meni osmice tek sad rastu, i ja sam maloumna user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14059
1.2.2010 23:05:12   
iv@ncica
bona  apotekarka  evo kako  se  ja oraspolozih  maloprije..sad  bila  u  dm-u  kupovala  svasta..kad  tamo  puna  polica   nekih durex   fun  mix  proizvoda-  kutija  za  zabavu s  raznim  vrstama  znas  vec  cega  u  jednom  paketicu   i  ja  se  zaletila  da oraspolozim  muza  user posted image user posted image ,  haj  da  i  mi  nesto  probamo, ko  kad  se i  ne  viđamo,  dok  sam  ti  ja  se  muvala  oko  toga..sve  su  ti  se  čike   i  tete  i  madi  i  stari  muvali  oko  mene  i  odmjerale  me ,  jedna  je  cak  rekla  i  vrazzeeee  ono  siktavouser posted image ...a  poslije  sam  je  vidjela  da  se  i  ona  uzmuvala  tuda  ali joj  neugodno..na  kraju  slag  na  torti na  kasi  na  kutiji  nema  bar koda..a  zaguzvalo..kad  ona  na  kasi  na  sav  glas  podize  kutiju  i  zadera  se  za  provjeru  cijene...a  svi u  redu   me  fino  odmjerise  ne  bi  da  sam izvadila  pistolj  hahahhahaha.. ..jest  ovaj  nas  svijet  primitivan..sve  bi  a  da ih  niko  ne  vidi i  ne  cuje..sve  tabu  teme..pihhh..al  sam  se  ja  fino  nasmijala..jos  kad  sam  muzu  ispricala  on  u  zemlju  propo  ,)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14060
1.2.2010 23:06:54   
iv@ncica
i  meni  tek  nicu..a  30  je  i  meni  hehehe

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14061
1.2.2010 23:07:35   
Apotekarka
..jest ovaj nas svijet primitivan..sve bi a da ih niko ne vidi i ne cuje..sve tabu teme..pihhh..al sam se ja fino nasmijala..jos kad sam muzu ispricala on u zemlju propo ,)))

jesi luda zenouser posted image user posted image user posted image ...a evo ja i kad bi htjela sta ovo moje dijete place u snu veceras ne znam sta mu je...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14062
1.2.2010 23:10:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, ma i meni je ove godine izrasla osmica, a znas koliko kuka imamuser posted image
Pusti Andreja nek uziva jos krezub, joj kad pocnu nicati djeca su stvarno razdrazljiva, kazem ti ova moja kako je krenula ovih dana za godinu ce nas marisati po kuci,a ja sve neka pusti, zubi je muce, sve dok se krvava nisam probudilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

dusa moja draga...ljubi mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14063
1.2.2010 23:13:21   
Anoniman
dadada, hocu, i ti naseg krezubicuuser posted image
ivoncice, oFaj user posted image zelim vam ugodnu nocuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14064
1.2.2010 23:15:16   
Anoniman
samo se vi zezajte...to sto mene boli i zulja (kako ovo samo zvuciuser posted image user posted image user posted image ) ...ma mene ovaj moj muz zeza...kaze tebi rastu te 8 od kako smo se upoznali....a sad ce tome 11 god.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14065
1.2.2010 23:19:05   
Anoniman
E cega sam se danas sjetila...bili mi na moru...ono tek prohodali...i sada sve parovi oko nas...svi se nesto mazu kremicama, ljube, maze, grle...a ovaj moj mene gusi...kao se jos to kaze..."gnjuri" pod vodom...eto, to su njegovi izlivi njeznostiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14066
1.2.2010 23:23:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

E cega sam se danas sjetila...bili mi na moru...ono tek prohodali...i sada sve parovi oko nas...svi se nesto mazu kremicama, ljube, maze, grle...a ovaj moj mene gusi...kao se jos to kaze..."gnjuri" pod vodom...eto, to su njegovi izlivi njeznostiuser posted image

Ti njemu reci da jos nije iz puberteta izasao, tako se djecaci u tim godinama udvarajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14067
1.2.2010 23:29:56   
Anoniman
A znam...necemo mi oboje nikada odrastiuser posted image user posted image user posted image neki dan legli spavati, terorista vec spava, a mi skontali zasto mu je glava nakonstrjesena vec tri dana (kupili mu u TL tasmanisku neman pravo naelektrisanu) i sad poceli mi u po frke jedno drugog da "elektriziramo" ko dvije budale...jos se poceli svadjati ko je na redu...ma uzas...reko bolan mi imamo dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14068
1.2.2010 23:30:44   
iv@ncica
hvala  sahara..a  bona  to  ti  je  kofol..ako  mali  bude  dobar  mozda i  bude  nesto  hahahahha..
ee  dadaa   taj tvoj  je  bas  njezan  hehehhe...pokazi  covjeku  kako  treba  heheheh ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14069
2.2.2010 9:21:41   
dady
Jutro !!! Mi se nismo naspavali,zubiči,zubiči!!! Do kad oni rastu!?user posted image Baš mi je žao D.!!! Boli ga ,a ne možeš mu ništa,cijelu noč je prejadio!!! Sad je dobar,evo ga igra se!!! A mama pije user posted image !!!
Danas je baš hladno,al ima sunca,pa čemo malo poslije iči u šetnju!!!user posted image

LJUBIMO SVE BEBAČICE BEBE I MAMICE!!!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14070
2.2.2010 9:35:30   
ivanak
Jutro svima.
Spavao je popodne, negdje do 2 i pol, 3h. Od tada nije spavao, nego tek oko 7 i pol navečer.
Ja ga probudila oko 9 i pol i presvukli ga, malo sa njim pričala.... dala mu da pojede keksolino i u 10 sati na spavanac.
Cijelu noć se nije budio.
Sad jeli to zbog keksolina ili? Vidjet ćemo večeras.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 14071
2.2.2010 9:58:40   
marinčii
jutro i od nas,mi smo imali noćas 3 buđenja,bolje je spavo dok je bio manjiuser posted image a evo i jutros je užas jedan nervozan kmeči li kmeči,a kad zamislim da do 3 -e godien rastu mliječni zubi uh uhvati me muka,
puse za sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14072
2.2.2010 10:15:20   
dady
Čuj do treče,baš nisam imala predstavu do kad raste,jadne mi samo toliko od mene!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14073
2.2.2010 10:21:10   
Anoniman
Uh, ova nasa nas probudila zu 7 user posted image , i naravno na kraju ustali i sad ona opet zaspala a ja vise ne mogu, kontam to me navikava da rano ustajem na posaouser posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 14074
2.2.2010 10:29:10   
Anoniman
jutroo.
mi smo zaspali oko 22.budio se u 5.jeo i malo se vrtio i zaspo,usto oko 8.opet je bio mokar user posted image ...
lijepo smo se naspavali.
Skoro opet zaspo,a ja imam posla srecom doce mi seka pa ce ga moci cuvati.
Voljela bi izac malo van s A al previse je steglo,vani hladno a sunce sja .Iz kuce  bi se reklo da je prolece a kad se van izadje brrruser posted image
Sahara,mila kad kreces na posao?
Bogami,A se priprema bit ce ranoranioc maliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  561 562 [563] 564 565   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  561 562 [563] 564 565   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *