|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  560 561 [562] 563 564   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
1.2.2010 15:16:43   
anidla
idemo prodati auto i mozda kupiti drugo, polovno, naravno user posted image

pa sam ja super zena nasla neko u Banja Luci i idem s mm da pogledamo....
a za Tesanj ce biti 100 % cim malo otopli...imamo vikendicu na Bistricaku (poslije Zenice u pravcu tebi) pa ce nam onda biti lakse preko dana doci na kaficu...jos uvijek je hladno....

user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14026
1.2.2010 15:19:55   
Anoniman
vazi,znam gdje je touser posted image ..
Ponuda i dalje vazi,rok joj je trajanja dok nedodjesuser posted image ....
I ja sam za malo toplije dane da noica moze van.
Sretno sutra sa kupovinomuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 14027
1.2.2010 15:32:46   
škorpija
felix ženo idi gledaj kokoš, ugljenisaće seuser posted image

anidla ne sekiraj se za težinu, noa je mali maneken

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14028
1.2.2010 15:33:31   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Felix će nam danas biti gladna user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14029
1.2.2010 15:38:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: škorpija

Felix će nam danas biti gladna user posted image

user posted image user posted image tracate me iza ledja heheheh
nece kokoš,je ziva sad sam virila jos malo pa gotovo ...
Prije ce mm ostat gladan,kako je krenulo ostat ce mu samo krilcauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14030
1.2.2010 15:39:26   
aamra
Anidla je li doc.Gordana pocela raditi? Trebala je pa samo da provjerim, mrsko mi zvati :-) Mi bismo trebali sutra na vakcinu-prvu :-(

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14031
1.2.2010 15:39:59   
sheri
anidla, koga imas u ZE? kad cemo upoznati druga Nou, mi smo iz Ze

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14032
1.2.2010 15:40:00   
anidla
felix, jesu li bar krila ostala? user posted image

Noa zaspao, dusha mala....idem ja praviti rucak dok on pajki...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 14033
1.2.2010 15:43:00   
Anoniman
ajd,anidla nemoj da zagori sta da nebi muzek osto bez vecere user posted image
a mm oblece oko sporeta ko gladni ,,krokodil heheh

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 14034
1.2.2010 15:44:13   
anidla
IZVORNA PORUKA: aamra

Anidla je li doc.Gordana pocela raditi? Trebala je pa samo da provjerim, mrsko mi zvati :-) Mi bismo trebali sutra na vakcinu-prvu :-(

jeste, mi smo danas otisli oko 12, jer znam da je ponedjeljak i da je ujutro guzva...nije skoro nikog bilo....bas sam se ispircala sa zenom user posted image user posted image user posted image ne moras zvati, ali moja ti je preporuka da ides malo kasnije...ono od 8 ujutro do nekih pola 12 je katastrofa....

sretno na prvoj vakcini...ona nije strasna, nema od nje nus pojava, tako nam je rekla Gordana user posted image

sheri, mm je iz Zenice...imam svekija i svekra, legende user posted image ja sam tebi mozda pisala da moja svekrva poznaje neku Noru koja super pravi kolace, i ja kazem svekiju da je Noa bio curica zvao bi se Nora user posted image

tako da bi nam bilo drago da Noa upozna Noru user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 14035
1.2.2010 15:49:38   
sheri
tm je skijas, jel tako? i moj je user posted image , i vjerovatno se znajuuser posted image
morat cemo organizovati neko upoznavanjeuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14036
1.2.2010 16:07:30   
anidla
skija user posted image

ja se jos ucim user posted image user posted image user posted image

imas PP user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14037
1.2.2010 16:24:26   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: anidla
tako da bi nam bilo drago da Noa upozna Noru user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, ja, Nora slobodna cura pa je hoćete upoznati...a nas zauzete ko šljivi user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14038
1.2.2010 16:26:11   
sheri
jooj, jesi blentavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a meni jos nije dosla ta ppuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14039
1.2.2010 16:36:42   
marinčii
anidla  ne brini  n za kilažu mi sada imamo skoro pa 7 mjeseci i 7 i 250gr a dugi 72cm,nisu sve bebe iste neke se debljaju više neke manje samo nek je on zdrav ,
mi smo sada bili u hodanciji uf vani je hladno brrrr ,bura puše tako da se nismo zadržali,napokon smo uzeli hranilicuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14040
1.2.2010 16:44:48   
iv@ncica
dady i reallove- sretniii   zubovi  jeahhhh..user posted image user posted image user posted image

evo da vam  se  napokon  pohvalimo..napokon  smo  nocas  bolje  spavali  nakon  svih  ovih  mjeseci..komesao  se  i  vrtio  2  puta prije  ponoci,  ali  nista  nisam  poduzimala..nakon  toga   andrej  se  probudio oko 4-30user posted image   jutros..dokio  i  nastavio  do 7 opet  malo  dokioo  i  buđenje  bilo  u  8 i ustajanje..ne  mogu  vjerovati user posted image user posted image

..  ma  ja  sam se  budila, jer  sam  navikla..a  on  hrce  u  kreveticu hahhaha..eto  jes da  sam  se  budila..ali sam  ipak  odmorila...boze  podrzi. .. ovako..vidi  mene  ja  sretna  kad  mi se  djete  2 puta  budi..eh  da  je  uvijek  ovako  covjek  bi  bio odmoran, stvarno zavidim  mamama  kojima  se bebe  ne  bude ili bude  bar  2 puta,  nemate  pojma koliko  vam  je  barem  to  lakse..eto  mi  cjeli  dan  veseli  i  razigrani..sad  cemo  i  tatu  obradovat  koprcanjem  i  svi  zadovoljni  hahahhaha  user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14041
1.2.2010 17:16:50   
Anoniman
dobar dan drage mamice i drage bebice...
evo da se javimo malicuk... mi smo danas bili prvi put u gostima... obzirom da sutra istice 40 dana, ono kazu da je lijepo iznijeti dijete dan ranije, pa smo danas isli u goste kod deda i nane... oni su oboje presretni bili, naravno kako i ne bi, a nama je bilo predivno... Ermin je razgledao po kuci bas kao da zna da je to novo okruzenje...
uglavnom dobri smo, slusamo, dojimo, spavamo... ma ne ureklo se...
nadamo se da su i nasi drugari danas imali lijep dan... nisam citala sta se kod vas desavalo, to cemo sada odraditi... cmokara svima

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14042
1.2.2010 17:24:16   
Nejrica
Eh kad li cu ja docekati taj dan,tj.noc?user posted image I kod mene je katastrofa ,pa skoro 4 mjeseca,jer nece da jede preko noci,ali zato se stalno budi,place,vrti...jooooooj!Tokom dana je predobar,bas pravi mali djecak,igra se,smije,dobro jede,ali cim padne noc i meni mrak na oci.Eto izjadah se ja malo!user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14043
1.2.2010 17:36:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

pustaro bona gdje si ti opet nestalauser posted image ...to bila kod mame ili svekrve da se naspavasuser posted image user posted image

Ma tu sam bona, nego ne mozemo nista od Ajne stici napisati, ni ja ni coek u meneuser posted image , evo sad spava pa malo grabim prilikuuser posted image

Bravo za Zaricu, ljepotica malenauser posted image , joj i ja jedva cekam da A krene u vrtic, mislim teta je ok ali me strah da ne bude starmala sto dadada rece, a jutros jede i cula tetu da dolazi i tako se obradovala, valjda joj mi dosadili pa voli nova licauser posted image user posted image
Ja  imam problem s njom ovih noci, budi se i jede non stop, kontam zubi opet, a jos je i bezobrazna, ja joj dam dudu ona je uzme rukama i baci s kreveta, i onda vristi, i ja dam siku i sve ok, jako je lukava i sto je najgore grebe me gdje stigne, jutros sam ustala krvavog lica, kad je nisam user posted image , ali eto sve se suzdrzavamuser posted image

Eto, ljubimo sve bebe medene!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14044
1.2.2010 17:49:48   
Anoniman
sahara ljubimo A cupalicuuser posted image user posted image user posted image
mi smo dobro skoro ustali jeli kasicu vocnu,i sad ga tajo drzi..
marinci,sjedil M u hranilici ocu slikuuuuuuuuser posted image
mi cemo sledece sed.u kupovinu ako nas vrijeme posluzi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14045
1.2.2010 17:53:33   
Anoniman
felix, i mi vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14046
1.2.2010 20:32:32   
mnn
sahara ja jedva skužila da si to ti..user posted image je ti je smješan avart..kako si mi?kako malena?alex odlično..zeza me...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14047
1.2.2010 20:42:16   
Anoniman
mnn, e duso, ma da, ja samuser posted image , ljubi mi Aleksu, a i moja nije nista bolja, ponekad me bas maltretirauser posted image , ljubi je majkauser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 14048
1.2.2010 21:29:33   
škorpija
E moj ajdin je danas prvi put imao zacenivanje, odnosno plač bez glasa i pri tom nije disao. čak mu se i boja lica promijenila, malo je poplavio. srećom na forumu sam čitala iskustva žena sa ovim pa sam ga malo pljusnula po licu i proplakao je i prodisao (naravno nisma se sjetila fazona da mu pušem u lice, nego odmah šamar, grozna majka, šta ćeš).
uglavnom, zacenio se zato što kad sam ga malkice pljusnula po nozi jer mi je rukom odgurivao kašiku i sve prosuo po tepihu i po meni, inače čitav dan neće da jede kašice, samo bi flašu.
fakat skontal sam da on sve konta i ovo danas je bio prvi pravi bezobrazluk i pokušaj manipulacijeuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14049
1.2.2010 22:07:31   
mnn
IZVORNA PORUKA: sahara

mnn, e duso, ma da, ja samuser posted image , ljubi mi Aleksu, a i moja nije nista bolja, ponekad me bas maltretirauser posted image , ljubi je majkauser posted image

sahara hoču, zeza me pilence jedno debelasto...gdje god idemo ako mu ne paše buni se...broji viče urla djete.danas bili kupit mu majice i on urlao u dučanu..ma to je pravi prefriganac..počeo da hoda...ja ga držim za ruke a on kreče...pa se smije i sve ruši...strašan je....user posted image user posted image user posted image  ljubni i ti nama našu A.samo neka su nam oni zdravi.user posted image

dadada gdje si ti nema tebe ja vičem kuc kuc a tebe nema..ženo draga ja od tvojih postova puknem od smjeha uljepšaš mi dan.pa onda ovako izgledam
user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  560 561 [562] 563 564   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  560 561 [562] 563 564   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *