|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  559 560 [561] 562 563   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
1.2.2010 11:01:35   
ivanak
Inača se ne budi pa zato ja to kažem.
Ko zna što je još i radila s njime kad je to tako.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14001
1.2.2010 11:05:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: škorpija
user posted image user posted image user posted image  baš sam vas jučer mm spominjala, reko njih 2 otišli na planinu, kaže mm garant su otišli u fery, pa ko im čuva bebu itd,  i tako mi pričamo o vama a ne znamo vasuser posted image

Joj i meni se ovo cesto desi... user posted image
Prava mahalusa, malo, malo, "ej ova jedna moja s foruma"... user posted image

Ovisniceuser posted image user posted image user posted image
ah, ko vam kaže ljudima oko mene je muka od ringeraje i žena sa rr-auser posted image user posted image user posted image , al šta me briga kad mene oni tuše šta je reka Džemila za ishranu djeteta, temperaturu, stolicu itd. odmah i ja kažem šta je rekla Skvo, Nunichi, manuela... čije se mišljenje naravno krši sa Džemilinimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znači nisam jedina...jeeeeeeeeee...već sam mislila da sam luda...šta god pričam i s kim god pričam u razgovoru imam ''ja čitala na forumu'', ''cure na forumu kažu'', ''jedna na forumu je napisala'' itd...ni s mužem nekad ne provedem toliko vremena koliko s vama...

user posted image user posted image ima nas jost takvi,,malo malo pa A uvalim mm pa reko da vidim sta ima,ili oko ishrane nesto da pitam.Jednom ga razljutilo,pa rece:
da se oce ukinit ta stranica vise,na vrh glave si mi vise stim.Samo mi trosis net kako si na toj starnici,,neskidas se s njeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14002
1.2.2010 11:24:48   
škorpija

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: škorpija
user posted image user posted image user posted image  baš sam vas jučer mm spominjala, reko njih 2 otišli na planinu, kaže mm garant su otišli u fery, pa ko im čuva bebu itd,  i tako mi pričamo o vama a ne znamo vasuser posted image

Joj i meni se ovo cesto desi... user posted image
Prava mahalusa, malo, malo, "ej ova jedna moja s foruma"... user posted image

Ovisniceuser posted image user posted image user posted image
ah, ko vam kaže ljudima oko mene je muka od ringeraje i žena sa rr-auser posted image user posted image user posted image , al šta me briga kad mene oni tuše šta je reka Džemila za ishranu djeteta, temperaturu, stolicu itd. odmah i ja kažem šta je rekla Skvo, Nunichi, manuela... čije se mišljenje naravno krši sa Džemilinimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znači nisam jedina...jeeeeeeeeee...već sam mislila da sam luda...šta god pričam i s kim god pričam u razgovoru imam ''ja čitala na forumu'', ''cure na forumu kažu'', ''jedna na forumu je napisala'' itd...ni s mužem nekad ne provedem toliko vremena koliko s vama...

user posted image user posted image ima nas jost takvi,,malo malo pa A uvalim mm pa reko da vidim sta ima,ili oko ishrane nesto da pitam.Jednom ga razljutilo,pa rece:
da se oce ukinit ta stranica vise,na vrh glave si mi vise stim.Samo mi trosis net kako si na toj starnici,,neskidas se s njeuser posted image

meni je mm rekao isključiti internet, kaže zapostavljam mu dijeteuser posted image , a najbolje je kad njemu ili ljudima oko sebe kaže govorim o vama korsiteći vaše nickove: tipa priča feliks, kaže pocahontas, ljudi me samo blijedo gledaju.
a nedavno u TL sretnem jednu mamu se bebom, (ja bila sa mm i mojom mamom) kaže ona meni jesi ti škorpija, ja sam muby, mama i mm gledaju kao da smo pale s marsa, ništa ne kontaju user posted image   

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14003
1.2.2010 12:03:19   
Ella_H
Poz mamice i bebare kako ste danas?
Mi smo dobro Ammar je poceo cak i povrce
da papa i to iz teglice hihiih skontala sam mu caku
hoce samo ako je s riznim pahuljicama tim pomjesano
i to me uputila mlada sestra koja ima malu seku stariju
3 sedmice a ja se lupila jaooo rekoh nisam o probala hehe
Sljedece sedmice InshAllah idemo na planinu pa sam sretna
udisat malo cistog zraka
Bravo za zubiceeee rastu bebice ko iz vode
Sretno Zarici u vrticu
Dadada nisam ni sumnjala da si branila momka to da druge
cure nesmiju pisnut hehe

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14004
1.2.2010 12:11:29   
marinčii
ella-h joj znači Ammar kreno jesti povrće,ovaj moj neće pa neće..sad mu i malu teglicu od 125gr voća od dva puta dajem ,ne može je odjednom pojestiuser posted image ,sve se sekiram kontam jeli može samo od mlijeka izdržati,nije ni čudo što mi se sad budi po 3 puta a dok je manji bio budio se samo jednomuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 14005
1.2.2010 12:13:34   
Ella_H
marinci pokusaj mu pomjesati cak malo s vocem
i smanjiti voce s vremenom, moja se seka
sluzila sa svim mogucim oruzjem
ili sa Rizolinom i tim Hipp hapicama kod vas
treba biti uporan isplatit ce seuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14006
1.2.2010 12:16:16   
marinčii
a probala sam ja i rižolino i pahuljice al neće ni to da jede,sve se nadam da bude htio bar čokolino kad dođe vrijeme za to

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 14007
1.2.2010 13:06:33   
mojbebac
samo da vam se javimo da smo ok, da smo tu ali ne mozemo nikkao da se stignemo javiti, u nekakvom smo haosu danima ..... pusica svim mamama i bebarama .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14008
1.2.2010 13:38:15   
Apotekarka

I ja sam mislila da sam luda samo ovo procitala od forumasice u ove dijete ovako jede i bla,bla a svi blijedo gledaju...
Nego ja vam bolesna pa ne znam vise sta mi je,Antonio spava,ne smijem ga hvaliti ali 2 noci se nije budio u komadu 10 sati ali naravno kako ja bolesna opet nisam spavala dobro...uf...
Mi sve jedemo...Povrce,voce,piru,rizolino,frutolino....joj neki dan scene...Otisli svekrvi na kavu i on jednako nesto bu bu prica i gleda prema stolu a mi kontamo cvijecu prica,malo ga bolje prenijeli on u kolac na stolu gleda....i svekrva narezala u tanjur on prema tanjuru otvorio sirom usta i primakli mu kad covjek zagrize bas smo se ismijali,obicni neki tijesto i jabuke...Pocijeli dan taj nesto brblja nwe gasi se...Hvala svima na  cestitkama...nismo se jucer bili na forumu sinocmalo uletjela kako bolesna...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 14009
1.2.2010 13:45:15   
Mya_81 RR
Da vas pitam - je li dajete ili ste davali bebicama recimo komad jabuke,kruha ili tako nešto da cuclaju (mislim na period dok nisu imali zubiće i nisu znali žvakati)...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14010
1.2.2010 13:47:42   
sheri
dam ja malo jabukice, ali ja joj cuvam. a neki dan sam i kolutic banane dala, i usisala ga je nevjerovtnom brzinom. ja crkla od straha, al polako joj ga izvukla. i vise na dam

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 14011
1.2.2010 13:49:59   
Apotekarka
Da vas pitam - je li dajete ili ste davali bebicama recimo komad jabuke,kruha ili tako nešto da cuclaju (mislim na period dok nisu imali zubiće i nisu znali žvakati)...

Dam ponekad malo kruha kad zvace kad mi jedemo sta cu s njegauser posted image ,keksa petit,a vidis on i kolac sam zagrize jos leti prema tanjuru

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14012
1.2.2010 13:52:39   
reallove
Pozdrav za sve mamice i bebice..Emin evo spava,jutros sam mu nasla jednu malu iglicu..sada i mi imamo zubicuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 14013
1.2.2010 13:53:43   
Apotekarka
reallove bravo za zubic kako vidim jos malo i ostat cemo jedine krezubiceuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 14014
1.2.2010 13:53:58   
Schecherlemica
Reallove cestitamo prvi zubic nasem drugu!!!user posted image user posted image user posted image
Ljubi ga puno!!!user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 14015
1.2.2010 13:54:38   
marinčii
IZVORNA PORUKA: reallove

Pozdrav za sve mamice i bebice..Emin evo spava,jutros sam mu nasla jednu malu iglicu..sada i mi imamo zubicuser posted image
čestitamo zubićuser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 14016
1.2.2010 13:55:54   
sheri
cestitke i od nas za malog zekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14017
1.2.2010 14:15:45   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sheri

dam ja malo jabukice, ali ja joj cuvam. a neki dan sam i kolutic banane dala, i usisala ga je nevjerovtnom brzinom. ja crkla od straha, al polako joj ga izvukla. i vise na dam

Mila, isto mi se desilo preksinoć s jabukom pa zato pitam. MM davao jabuku onako po par sekundi da siše, sva sreća da je tako bilo jer ne bi na vrijeme skužili da je odgrizla komad user posted image Uspjela sam ga izvući prstima i naravno ovo neću uraditi više nikad!!! Noge su mi se odsjekle!!!

I mi čestitamo zubiće našem malom prijatelju user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14018
1.2.2010 14:42:49   
reallove
Hvala svima na cestitkama,ljubimo vas punoooo...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 14019
1.2.2010 14:51:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

reallove bravo za zubic kako vidim jos malo i ostat cemo jedine krezubiceuser posted image
cestitamo na zubicuuser posted image user posted image user posted image
apotekarko,nisi jedina ima mya,i jauser posted image user posted image dva druga,i jedna drugarica heheheh;)))
vidjecemo,kome ce od njih troje  prije niknuti!!
Ja bila u kupovini,,sisala se nisam sutra cu danas nemam kad,a sveki nije horana za cuvanje A..hmmm...
MM.spava,kao i A.mama na rr.a kokoš,se pece u rerniuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 14020
1.2.2010 15:02:35   
anidla
skorpio, zato se meni stucalo u sobi user posted image user posted image user posted image user posted image nisi mi dala da uzivam user posted image user posted image user posted image user posted image nismo bili u tom feriju (kako vec) nego prodje se pa prvo skretanje lijevo ima ko neki drveni dom user posted image

mi se vratili sa vakcine, nisam znala da ova s dva mjeseca idu odmah dvije, i u rukicu i u nogicu,...joj, ja se bas prepala...plakao je ali smirio se brzo...dala mu sirup kad smo dosli i stavila obloge...valjda ce proci bez ture....user posted image

udebljao se za 20 dana 400 gr...kaze doktorica da je ok ali da moze i bolje...sad ima 5.500 gr a dug je 62,5 cm...dugonja mamin user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14021
1.2.2010 15:04:32   
Anoniman
neka je nas noica samo zdrav a kilice ce se polako navuciuser posted image user posted image user posted image
sta ti,radis anidla kako si mi???
Neces da se javis e jesi nekauser posted image sad imas skorpiju,pa nas nefermas vise user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 14022
1.2.2010 15:09:29   
anidla

neka je nas noica samo zdrav a kilice ce se polako navuciuser posted image user posted image user posted image
Neces da se javis e jesi nekauser posted image sad imas skorpiju,pa nas nefermas vise user posted image user posted image

aaaaa, ne ne ne ne ne, nije istina user posted image user posted image user posted image user posted image ne dam ja svoju felix, uh, rodio majka user posted image user posted image user posted image nego ova moja krajiska vazda nesto provaljuje pa dok sve odgovorim na njene postove...user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jedan veliki user posted image user posted image user posted image user posted image od danas svako javljanje ce biti sa recenicom: felix, ne dam te nikom user posted image user posted image user posted image

ja evo pored Noe, on cucla cucu svoju drugaricu i hoce nece spavati...prekosutra cemo u Banja Luku mm i ja a Nou cemo u Zenici ostaviti, opet user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14023
1.2.2010 15:13:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

aaaaa, ne ne ne ne ne, nije istina user posted image user posted image user posted image user posted image ne dam ja svoju felix, uh, rodio majka user posted image user posted image user posted image nego ova moja krajiska vazda nesto provaljuje pa dok sve odgovorim na njene postove...user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jedan veliki user posted image user posted image user posted image user posted image od danas svako javljanje ce biti sa recenicom: felix, ne dam te nikom user posted image user posted image user posted image

ja evo pored Noe, on cucla cucu svoju drugaricu i hoce nece spavati...prekosutra cemo u Banja Luku mm i ja a Nou cemo u Zenici ostaviti, opet user posted image

a zasto cete gore???
Jel to noa ostaje kod deda i nane???
Anidla evo saljemo i mi vama punoouser posted image user posted image da vas manje boca boli..
Ja pogledam anidla svaki dan kad ces skrenut za Tesanj a tebe ni na zvizguuser posted image user posted image
obecala si kaficu!!!heheh...

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 14024
1.2.2010 15:15:46   
Anoniman
umalo mi kokoš,nezagori zeno bozijauser posted image user posted image zabuljila se u ovaj lapt.ko gluho krme
malo,malo pa copnem mm kaze   na kraju ce samo ostat krilca od kokoši samo copces pomalo pa reko provjeravam jel gotovouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  559 560 [561] 562 563   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  559 560 [561] 562 563   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *