|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
1.2.2010 9:42:44   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa samo lijepa sjecanja ostala... user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13976
1.2.2010 9:44:15   
dafri
I kod nas je slično,oko 4 se prebacuje kod nas i onda na miru pajkimouser posted image
Mya cura se zbunila znala je da nešto treba pa se pokakalauser posted image user posted image
Lijepo curi u vrtiću,normalnouser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 13977
1.2.2010 10:10:09   
Anoniman
jutrooo
mi smo sinoc zaspali oko 22.nauci se uz mene zaspat tako,sto ga stavim pored sebe i mazim po glavisi odma se oci kolutaju,spava:)))
Tako,zaspo jeli smo dav put oko 1.i u pola 7.
Mama je kriva u pola 7 nebi usto,al ja da ga pokrijem kad on mokar jedna strana valjda se oznojio bilo mu vruce...neznam..
Morala sam ga razbudit da ga presvucem,kao i plahtu ispod njega sve mokro ..
Tako da smo poslije jeli,i naravno budni bili.Posle ga spustila u krevetac al nece zaspat poce,kmecat.Ja ustanem sredim se al on se dere urla a nigdje suze.Nisam ga htjela uzet na jutro,imam za to citav dan pred sobom .
Kad sam vidila da nece usutit,samo gori dignem ga sta cu...
Jeli smo poslije kasicu jedva nema mira sjedit,zapravo nece da sjedi jedva pojeo.
Opet kmeco,i uninala ga jer sam vidila da mu fali sna ..
Zaspo je a mama se bacila na kom.odmauser posted image imam posla  a danas sam bas fujj,nista mi se neda.
Rekla sam mm.da me naruci danas za sisanje frizura je kao da je milion petardi puklo u nju,user posted image user posted image haus zivi plus se poguscala zeljna makaza..
ljubim malene guzara slatke

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 13978
1.2.2010 10:16:56   
Anoniman
i ja sam imala momka u vrticuuser posted image ...ja se toga ne sjecam al' mi moji pricaju...navodno se zvao nemanja a ja ga branila jer su ga drugi tukli...mora da je bio metrosexualacuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13979
1.2.2010 10:19:10   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

i ja sam imala momka u vrticuuser posted image ...ja se toga ne sjecam al' mi moji pricaju...navodno se zvao nemanja a ja ga branila jer su ga drugi tukli...mora da je bio metrosexualacuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada razbijačica user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13980
1.2.2010 10:19:26   
anidla
dobro jutro i od nas dvoje user posted image

Nuinchi, curica ti je prava dobrica....nek si se ti smirila, njoj je dobro i to je najbitnije...mm neki dan mi govori da odmah negdje rezervisemo jaslice za bebu jer je  kaze puno sve...meni odmah user posted image na oci...zar vec moram razmisljati o tome user posted image ali eto, niko nam nije blizu, moji daleko 370 km,njegovi 70 km...a nikog od teta cuvalica ne znam,...ali eto, ceka nas sve to....

Mya, kako ide user posted image ja nemam pojma ni kakve su to vrecice ni kako to ide....al kontam da je djecacima lakse, a ?

jucer smo mm i ja bili komirani...vratili se oko 11 ujutro, a sve nas boli, a Noa bi da mu pricamo user posted image user posted image user posted image na smjene smo citav dan prespavali...malo mm malo ja....malo Noa user posted image

danas idemo na vakcinu, nismo htjeli rano ujutro jer bude strasna guzva ponedjeljkom....uh da je i to zavrsiti...

pusa svim bebolincima user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 13981
1.2.2010 10:21:16   
dady
Mi samo da se pohvalimo ,dobili smo sinoč 2 zubiča! Gornje dvojke,a jedinica nigdje!!!user posted image Sada imamo 5,a 6-ti samo što nije!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo sioč super spavali za razliku od predhodni noči!! Budili sevtek u 3 ručkali i nastavili do 8:30!!! Evo ga sad ponovo pajki,a mama ode spremati lom od kučeee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas sveeeeeee...

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13982
1.2.2010 10:24:39   
Mya_81 RR
Dady, vi se pravo razmahali s tim zubićima user posted image user posted image user posted image
Imate čestitke od ove male krezubice user posted image A ona će kasno sa zubićima kao i njen dečko user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 13983
1.2.2010 10:25:18   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image Nemanja metrić. user posted image

Anidla neka ste vala uzivali, vjerujem da vam je godilo. user posted image
Sretno na vakcini malom lutku...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13984
1.2.2010 10:27:50   
dady

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Dady, vi se pravo razmahali s tim zubićima user posted image user posted image user posted image
Imate čestitke od ove male krezubice user posted image A ona će kasno sa zubićima kao i njen dečko user posted image

Jesmo,jesmo!!! Da je bio na mamu več bi imao 10!user posted image Al pošto je sav na tatu!!! Malo zaostaje al je dobar!user posted image
Nisam ja baš u toku ovih beba parova!!! Mame več iz provodađisale!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 13985
1.2.2010 10:30:15   
škorpija
pa anidla pobogu šta ste gpre radili kad ste se tako slomiliuser posted image

Mia meni je mama pričala da kad smo seka i ja bebe učila nas je tutu, a kad a nismo htjele da piškimo, ona bi donijela posudu sa mlakom vodom i umočila nam noge i odmah bi smo se popiškile, možda da tako probaš skupiti urin

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13986
1.2.2010 10:30:25   
anidla
dady za zubice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 13987
1.2.2010 10:31:48   
marinčii
jutro i od nas,jeste se raspisali nismo sve pročitali al budemouser posted image
dady čestitamo zubiće
zarici želimo sretan prvi dan u vrtiću
mi smo se noćas 3 puta budili,odspavali do pola 9,kad sam se digla nisam mogla vjerovati koliko je sati,al bio sav mokar  pa sad se bojim da se na prehladi al valjda neće
puse za sve ostale bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13988
1.2.2010 10:32:23   
anidla
IZVORNA PORUKA: škorpija

Mia meni je mama pričala da kad smo seka i ja bebe učila nas je tutu, a kad a nismo htjele da piškimo, ona bi donijela posudu sa mlakom vodom i umočila nam noge i odmah bi smo se popiškile, možda da tako probaš skupiti urin

cuj nje, a sta mislis sta smo radili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj ovdje zeno da pricam user posted image user posted image user posted image user posted image

setali smo u  3 ujutro po snijegu i na mjesecini user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13989
1.2.2010 10:34:31   
škorpija

IZVORNA PORUKA: anidla

cuj nje, a sta mislis sta smo radili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj ovdje zeno da pricam user posted image user posted image user posted image user posted image

setali smo u  3 ujutro po snijegu i na mjesecini user posted image

user posted image user posted image user posted image  baš sam vas jučer mm spominjala, reko njih 2 otišli na planinu, kaže mm garant su otišli u fery, pa ko im čuva bebu itd,  i tako mi pričamo o vama a ne znamo vasuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13990
1.2.2010 10:34:43   
Mya_81 RR
Škorpija, baš ću isprobati...a dat ću joj i malo čaja prije toga...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13991
1.2.2010 10:35:36   
ivanak
Jutro svim mamama i bebicama.
Evo da i ja malo prošvrljam po forumu dok ne počmem učiti.
Mi se digli oko 7 i pol i jeli pa se igrali. Evo sad jeli voće pa ćemo brzo na spavanje.
U subotu ga je čuvala svekrva i cijeli dan nije spavao. Ona ga nosala samo po rukama.
Poludila sam. Nije htio zaspati bez uspavljivanja....
Rekli smo da nam više nitko neće čuvati djecu...
Nemam ja ništa protiv da se igra i mazi sa djetetom. Ali cijeli dan. Lako je njoj jedan dan, a šta je s nama  - svaki dan...
Sinoć je grozno spavao, budio se dva puta.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13992
1.2.2010 10:36:36   
Mya_81 RR
Škorpija, jesi li i ti to počela skirivati svoj status prisutnosti na forumu...nema te, a ima te  user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13993
1.2.2010 10:37:41   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image  baš sam vas jučer mm spominjala, reko njih 2 otišli na planinu, kaže mm garant su otišli u fery, pa ko im čuva bebu itd,  i tako mi pričamo o vama a ne znamo vasuser posted image

Joj i meni se ovo cesto desi... user posted image
Prava mahalusa, malo, malo, "ej ova jedna moja s foruma"... user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13994
1.2.2010 10:38:16   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: ivanak

Nemoj javno ovako pričati...još ćete neke forumašice koje noću nikako ne spavaju istući user posted image user posted image user posted image

Šala mala user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13995
1.2.2010 10:38:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivanak

Jutro svim mamama i bebicama.
Evo da i ja malo prošvrljam po forumu dok ne počmem učiti.
Mi se digli oko 7 i pol i jeli pa se igrali. Evo sad jeli voće pa ćemo brzo na spavanje.
U subotu ga je čuvala svekrva i cijeli dan nije spavao. Ona ga nosala samo po rukama.
Poludila sam. Nije htio zaspati bez uspavljivanja....
Rekli smo da nam više nitko neće čuvati djecu...
Nemam ja ništa protiv da se igra i mazi sa djetetom. Ali cijeli dan. Lako je njoj jedan dan, a šta je s nama  - svaki dan...

probaj joj dat na sedmicu djete pa ce onda da vidi dali se moze nosat stalnouser posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 13996
1.2.2010 10:47:36   
škorpija
Škorpija, jesi li i ti to počela skirivati svoj status prisutnosti na forumu...nema te, a ima te

user posted image , jesam skrivam se, ma čitav dam sam prijavljena na fb i rr pa ulećem kad stignem, al me stid što izgleda ko da sam čitav dan na forumu, reći će ljudi, pa jel ova išta drugo radiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13997
1.2.2010 10:49:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ovisniceuser posted image user posted image user posted image
ah, ko vam kaže ljudima oko mene je muka od ringeraje i žena sa rr-auser posted image user posted image user posted image , al šta me briga kad mene oni tuše šta je rekla Džemila za ishranu djeteta, temperaturu, stolicu itd. odmah i ja kažem šta je rekla Skvo, Nunichi, manuela... čije se mišljenje naravno krši sa Džemilinimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 1.2.2010 10:56:43 >

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 13998
1.2.2010 10:55:19   
Mya_81 RR

Škorpija, jesi li i ti to počela skirivati svoj status prisutnosti na forumu...nema te, a ima te

user posted image , jesam skrivam se, ma čitav dam sam prijavljena na fb i rr pa ulećem kad stignem, al me stid što izgleda ko da sam čitav dan na forumu, reći će ljudi, pa jel ova išta drugo radiuser posted image

Isto ti je i kod mene user posted image Al' ja se stalno prijavljujem i odjavljujem...nije ni čudo što mi je račun za struju velik user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13999
1.2.2010 10:58:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ovisniceuser posted image user posted image user posted image
ah, ko vam kaže ljudima oko mene je muka od ringeraje i žena sa rr-auser posted image user posted image user posted image , al šta me briga kad mene oni tuše šta je reka Džemila za ishranu djeteta, temperaturu, stolicu itd. odmah i ja kažem šta je rekla Skvo, Nunichi, manuela... čije se mišljenje naravno krši sa Džemilinimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znači nisam jedina...jeeeeeeeeee...već sam mislila da sam luda...šta god pričam i s kim god pričam u razgovoru imam ''ja čitala na forumu'', ''cure na forumu kažu'', ''jedna na forumu je napisala'' itd...ni s mužem nekad ne provedem toliko vremena koliko s vama...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *