|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
31.1.2010 23:37:44   
iv@ncica
mi  danas   bili  u  turneji..po  svuda..njemu  bilo  finoo..
izigrao  se..jeo  i   lickao  svasta..bio  dobar..ma  prava  raja...i veceras  kupanje,  crtic  i  zaspao  od  umora,  reko  bi  covjek  spavat  ce  5  dana  u  komadu, a vec   se  budio  2xhehehe.. nemam  srece,.,,a  mama  bi  se  koprcala user posted image
ah  moram  staviti  slikice,  uokvirila sam  nase  otiske  sto smo  pravili  ima  2  mjeseca  napokon..hheheh..i  popunili  skoro  bebinu  prvu  godinu..uh  bas  vrijeme  ide..jos  malo  pa  na  posao,,uuuuuuuuser posted image
ali pozelila  sam  se  ja  i  svoje  druge  djece  na  poslu..malih  mojih  anđelauser posted image   koji   mi  nikada  nece  odrasti..tuzno  je  i  to..doma  se  radujes  svakom pokretu  i divis mudrosti i  napretku  svoga  djeteta..na  poslu  se  mucis  i boris   da  isto  to  postignes  i  naucis    veliko  dijete  koje  to  ne moze  samo..tuzno..user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13951
31.1.2010 23:38:03   
Hanady RR
večer druge moje...uh ja sam vam na mukama haman moj kamen u žuči proradio, baš mi dobro nije al hajd nema veze djeca su mi zdrava što je najbitinije.

Pingpong ja sam sad sebe ošamarila kako sam jučer zaboravila esmin rođendan, evo sa zakašnjenjem ljubimo vas i želimo sve sve najbolje a ide i poklon user posted image jedna lijepa auto-guralica.

Pocahontas meni je milije što rafo doji i što nije plaho bolesnica već što ti učiš...al naravno prioritete redaš kvalitetno...nazad na učenje jer vrijeme leti 

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13952
1.2.2010 8:29:54   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Ja sam ko zombi...oko pola 5 sam curi stavljala vrećicu za urin i novu pelenu, a ona se toliko razbudila da je bila budna još sat vremena, a 6,45 počelo dijete pričati kao da je 12 user posted image user posted image user posted image

I sve bi bilo super da smo uspjeli skupiti urin user posted image user posted image user posted image user posted image   Zalijepilo se fino, ali urina nigdje user posted image Luda sam majke mi, nalaz smo već trebali i dobiti, a mi ni fuuser posted image urin ne možemo skupiti!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 13953
1.2.2010 8:37:58   
mnn
jutro, mya probaj skupiti urin ..zljepi joj to što treba i stavi je u toplu vodu..kad je kupaš,možda pomogne.jojjjj sa tim budjenjem..ja sam luda.nikako da se naspavam kako treba sanjam to.barem jednu noč bez budjenja..ali eto alex če  sutra imati 9mj pa možda se dogod čudo...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13954
1.2.2010 8:38:17   
Anoniman
Jutro!

Sa zakašnjenjem drugu Antoniju sretan rođ. user posted image user posted image
Dragoj Zarici sretan prvi dan u vrtiću!! Mama ne daj se, ljubim vas!!!

Evo mene na poslu, nova sedmica, pih user posted image user posted image
Mi smo fino spavali, zajedno sinoć legli oko 23:00. On je ostao jutros iza mene da još pajki, ja se uspjela na miru spremiti i sebe i S user posted image

Mya, uh zezancije, joj mogu misliti jest ti to kompikovano. Evo držimo fige da uspijete uhvatiti urin user posted image

Neposredna veza do poruke: 13955
1.2.2010 8:39:52   
Hanady RR
Jutro..evo još jednog zombija...user posted image user posted image user posted image

e Mya ja sam to radila tako što sam ujutro ljepila vrećicu za urin i nisma vraćala pelenu nego fino sjedem kraj bebe i čuvam nogice a zagovaram je igračkama dok se ne popoiški. Taj štos sa pelenom preko nema šanse da upali.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 13956
1.2.2010 8:40:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Jutro user posted image

Ja sam ko zombi...oko pola 5 sam curi stavljala vrećicu za urin i novu pelenu, a ona se toliko razbudila da je bila budna još sat vremena, a 6,45 počelo dijete pričati kao da je 12 user posted image user posted image user posted image

I sve bi bilo super da smo uspjeli skupiti urin user posted image user posted image user posted image user posted image   Zalijepilo se fino, ali urina nigdje user posted image Luda sam majke mi, nalaz smo već trebali i dobiti, a mi ni fuuser posted image urin ne možemo skupiti!!!

joj znam koja je to patnja s onim kesicamauser posted image . Andrej se isto probudio oko 6... veseo, razigran sto kazes k'o da je 12 a ja ne znam gdje udaram

nego, ovo moje dijete se izgleda naviklo da oko 1 spava s nama...zaspe on fino u svom kreveticu a onda oko 1 haos...nista flasica, nista tepanje dok ga ne stavim s nama u krevet vristi ko da ga neko kolje

Neposredna veza do poruke: 13957
1.2.2010 8:40:34   
mnn
želimo i mi dragoj zarici sretan prvi dan u vrtiču!user posted image  rodjendane čestitamo.user posted image user posted image aleks nervozan pa moram bježati...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13958
1.2.2010 8:44:43   
Mya_81 RR
Uspjela sam jednom s tom vrecicom kad je i otkrivena ta baja i tada se pošteno ispraznila u nju...pa nešto razmišljam da možda radim krivo, a da nisam svjesna...ne uspije li ovako morat ću hanady tako probati kao što si napisala...eh, sad je li mora bas biti jutarnji i da u 4 trebam sjediti pored nje i zabavljati je user posted image ili ne...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13959
1.2.2010 8:46:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

nego, ovo moje dijete se izgleda naviklo da oko 1 spava s nama...zaspe on fino u svom kreveticu a onda oko 1 haos...nista flasica, nista tepanje dok ga ne stavim s nama u krevet vristi ko da ga neko kolje

A, jest zeznuto to kad neće sami, ali na kraju priče je najbitnije da se naspavate pa makar i zajedno, a odvikavanje će biti kad malo poraste...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13960
1.2.2010 8:46:20   
Nunichi
Hvala vam cure... user posted image user posted image
Evo mm i ja u behutu, ma nije se ni okrenula dusa za nama. user posted image user posted image user posted image
Vjerovatno dok malo razabere gdje je i sta je...user posted image
Joj kako su slatke bebeeee, sjede na spuzvama i igraju se.
Idemo po nju za neka 2-3h, kaze vaspitacica od sat nema nista, neka je malo duze.
Uh valjda sve bude ok. user posted image

Hvala vam na lijepim zeljama i podrsci, ljubimo generaciju!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 13961
1.2.2010 8:53:15   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Evo mm i ja u behutu, ma nije se ni okrenula dusa za nama. user posted image user posted image user posted image

Joj, kraljice, ma zna da će uživati s djecom, a i od vas se odmoriti user posted image user posted image user posted image

Ma, bit će to super!!!

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13962
1.2.2010 9:02:36   
Anoniman
dadada tako je i kod nas, odspava prvu "turu" od 30,40 min. sam i onda moram ja sa njim leći user posted image  inače ništa od njegovog spavanja. Al hajde, proći će i to. Nunichi, javi nam kako je Zarica podnijela sve te promjene user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 13963
1.2.2010 9:02:56   
Hanady RR

Uspjela sam jednom s tom vrecicom kad je i otkrivena ta baja i tada se pošteno ispraznila u nju...pa nešto razmišljam da možda radim krivo, a da nisam svjesna...ne uspije li ovako morat ću hanady tako probati kao što si napisala...eh, sad je li mora bas biti jutarnji i da u 4 trebam sjediti pored nje i zabavljati je user posted image ili ne...

prvi jutarnji urin najispravniji nalaz pokaže pa se tako on i preporučuje. međutim ona sigurno to radi i u 7 ili 8 nemoguće da od 4 više ne piški zar ne? E to je jutarnji urin taj od otprilike pola sedam i još nešto ako si uhvatila jako malo u kesici ono kao čini ti se samo nekoliko kašpi budi sigurna to je dovoljno za nalaz čak i ako ima mokraće po stjenkama kesice ( ono kao unutra mokro a nema na dnu dkupljenog urina). i još jedan savjet kesicu lijepi od čmara prema gore jer često ljepimo odozgo pa nam dio iz kojeg piša izlazi ostane djelom otkriven.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 13964
1.2.2010 9:04:07   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo hrabro...nekad smo mi nervozniji od njih samih...biće to sve OK. sretno majčice user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 13965
1.2.2010 9:07:53   
Anoniman

Hvala vam cure... user posted image user posted image
Vjerovatno dok malo razabere gdje je i sta je...user posted image
Joj kako su slatke bebeeee, sjede na spuzvama i igraju se.
Idemo po nju za neka 2-3h, kaze vaspitacica od sat nema nista, neka je malo duze.
Uh valjda sve bude ok. user posted image

Hvala vam na lijepim zeljama i podrsci, ljubimo generaciju!

ma ona nasla svoju raju a ti vidiuser posted image user posted image
nije vam lako...nijeuser posted image ...ali gledaj to s ljepse strane...nece sigurno biti starmala ko mojuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 13966
1.2.2010 9:08:55   
Mya_81 RR
Novi update - sad smo se u vrećicu i pokakali user posted image user posted image user posted image

Hanady, sad ću ti se javiti na pp...meni nekad treba malo više vremena da ukapiram pa da malo porazgovaramo user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13967
1.2.2010 9:09:51   
Hanady RR

Novi update - sad smo se u vrećicu i pokakali user posted image user posted image user posted image

Hanady, sad ću ti se javiti na pp...meni nekad treba malo više vremena da ukapiram pa da malo porazgovaramo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

OK
user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 13968
1.2.2010 9:09:56   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13969
1.2.2010 9:10:00   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image  "eh eto ti, što me gnjaviš maaaaaamaaaaa" user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13970
1.2.2010 9:11:39   
Anoniman
dadada, enisa i kod mene isto stanje tako čvrsto zaspi i da ga stavim u krevetić on se probudi i onda sa nama... razrahati se, raširi , a ja i muž jadni ukočeni ustanemo...

Nunichi ba no sikiriki bit će Zarica super...Nego de ti meni reci bil ti na klizanje zovnemo ove naše sevde i malo u život user posted image

Neposredna veza do poruke: 13971
1.2.2010 9:16:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

dadada, enisa i kod mene isto stanje tako čvrsto zaspi i da ga stavim u krevetić on se probudi i onda sa nama... razrahati se, raširi , a ja i muž jadni ukočeni ustanemo...

Nunichi ba no sikiriki bit će Zarica super...Nego de ti meni reci bil ti na klizanje zovnemo ove naše sevde i malo u život user posted image

bih, bihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13972
1.2.2010 9:33:04   
Nunichi
Ma moze breskva, kad god hoces. Jos ovaj mjesec da uzivam, onda ko ziv ko mrtav. user posted image

Evo dobila sam informaciju da se Zara ponasa kao da je svaki dan u vrticu. user posted image Puze, igra se, smije se...dobrica mamina. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13973
1.2.2010 9:37:18   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: Breskva

i ja hodam kao upitnik vec danima. mali pasha se rasiri kod nas i to cvrsto zaspi samo ako se priljubi uz mene. sve kontam procice a tek je pocelouser posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13974
1.2.2010 9:39:34   
Mya_81 RR
Ma, Nunichi, djeca se prilagodjavaju bolje od nas user posted image Uživa pilence, a kako i ne bi - vrtić je super stvar...ja se ni sjećam svog prvog dana i je li bilo plakanja i toga (a sigurno kad sam ja u pitanju bilo je krokodilskih suza), a ostalo mi je u divnom sjećanju, a bogami se sjećam i da sam se pipkala s nekim dječakom ispod stola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *