škorpija
|
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: Mya_81 IZVORNA PORUKA: Breskva IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: škorpija baš sam vas jučer mm spominjala, reko njih 2 otišli na planinu, kaže mm garant su otišli u fery, pa ko im čuva bebu itd, i tako mi pričamo o vama a ne znamo vas Joj i meni se ovo cesto desi... Prava mahalusa, malo, malo, "ej ova jedna moja s foruma"... Ovisnice ah, ko vam kaže ljudima oko mene je muka od ringeraje i žena sa rr-a , al šta me briga kad mene oni tuše šta je reka Džemila za ishranu djeteta, temperaturu, stolicu itd. odmah i ja kažem šta je rekla Skvo, Nunichi, manuela... čije se mišljenje naravno krši sa Džemilinim Znači nisam jedina...jeeeeeeeeee...već sam mislila da sam luda...šta god pričam i s kim god pričam u razgovoru imam ''ja čitala na forumu'', ''cure na forumu kažu'', ''jedna na forumu je napisala'' itd...ni s mužem nekad ne provedem toliko vremena koliko s vama... ima nas jost takvi,,malo malo pa A uvalim mm pa reko da vidim sta ima,ili oko ishrane nesto da pitam.Jednom ga razljutilo,pa rece: da se oce ukinit ta stranica vise,na vrh glave si mi vise stim.Samo mi trosis net kako si na toj starnici,,neskidas se s nje meni je mm rekao isključiti internet, kaže zapostavljam mu dijete , a najbolje je kad njemu ili ljudima oko sebe kaže govorim o vama korsiteći vaše nickove: tipa priča feliks, kaže pocahontas, ljudi me samo blijedo gledaju. a nedavno u TL sretnem jednu mamu se bebom, (ja bila sa mm i mojom mamom) kaže ona meni jesi ti škorpija, ja sam muby, mama i mm gledaju kao da smo pale s marsa, ništa ne kontaju