Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
e da vam se pohvalim da sam ja svoje zelene mimice tunajt izvodila van dijete je bilo na cuvanju kod tetke, a mama i tata prvi put izasli van bez djeteta.
[/quote]to bi bilo najpametnije ...kakva si ti radnim danima...osim sto si mrtva ili da ganjamo vikend
[/quote]
ove sedmice sam druga smjena, tako da nista ove sedmice, nedjelja mi mirise da bi mogli, ili slijdeca sedmica poslije prve smjene. o maj gad, jesi ista skontala? uglavnom ja tebi saljem pp cim ne budem mrtva
to bi bilo najpametnije ...kakva si ti radnim danima...osim sto si mrtva ili da ganjamo vikend
ove sedmice sam druga smjena, tako da nista ove sedmice, nedjelja mi mirise da bi mogli, ili slijdeca sedmica poslije prve smjene. o maj gad, jesi ista skontala? uglavnom ja tebi saljem pp cim ne budem mrtva
e da vam se pohvalim da sam ja svoje zelene mimice tunajt izvodila van dijete je bilo na cuvanju kod tetke, a mama i tata prvi put izasli van bez djeteta.