Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj kako me razalosti ovo za minjicu ,pa kako opet
mya minja od mene i druga
Enisa kako je B...jeste išli doktoru za onaj kašalj.... znaš šta ovo buđenje isto može bizti znak da ga zeza u plućima...ako ti ne čuješ hroptaje nemoj d ate to sprješava...ipak neka ga slušalicama poslušaju. Znam ja da s eon budi i inače ali ako je sada to i učestalije neka ga posluša dr. nešto kontam...i sinoć sma to kontala al ne rekoh ti da zovneš privatno doktorra...dr. prohić dođe na adresu za 30KM
Nismo ga vodili imamo problem, zaova koja je trudna je danima bolesna, visoka temp. sada čekaju rezultate na H1N1 pa sam čitavo vrijeme užas, B mi je pao u 2 plan Ako imaš br. od Prohića, šalji plizzzzz ne bi se vala spremala i vodila ga u Vrazovu za 30 KM nema šanse.
Enisa kako je B...jeste išli doktoru za onaj kašalj.... znaš šta ovo buđenje isto može bizti znak da ga zeza u plućima...ako ti ne čuješ hroptaje nemoj d ate to sprješava...ipak neka ga slušalicama poslušaju. Znam ja da s eon budi i inače ali ako je sada to i učestalije neka ga posluša dr. nešto kontam...i sinoć sma to kontala al ne rekoh ti da zovneš privatno doktorra...dr. prohić dođe na adresu za 30KM
Nismo ga vodili imamo problem, zaova koja je trudna je danima bolesna, visoka temp. sada čekaju rezultate na H1N1 pa sam čitavo vrijeme užas, B mi je pao u 2 plan Ako imaš br. od Prohića, šalji plizzzzz ne bi se vala spremala i vodila ga u Vrazovu za 30 KM nema šanse.
pedijatar dr. Prohić 061/ 141-290 pedijatar dr. Lutvo Hodžić 061/171-407
evo ti oba...šrohić je za ove ventualne brohitične bolji
a tražim evo mehmedbašićev mobilac po starim nalazima kao nađem poašljem ti na PP...e joj svašta :((((8 pa šta je ovo danas...
mia ljubi malu curicu, puno, puno, ma samo da ova zima više prođe, nadams e da neće biti više ni virozaa, temperature, a naročito bolnice, znam da je kod vas u bolnici teško za ostajanje s bebom, fakat treba nešto poduzeti povodom toga
Evo zvala sam Prohića kaže ako nema temp. onda nije ni hitno pa da ga kontaktiram u ponedjeljak. Bože sačuvaj!!! Ma u biti i nije hitno ali eto..... mm kaže da ga ne vodimo danas da ne pokupi još nešto u DZ jer samo kašlje. Vodit ću ga u ponedjeljak u Omer Maslić jer vikendom ne radi, vikendom radi Vrazova. Evo šlorpija mi je poslala br. od Mehmedbašića a nalaz na H1N1 će biti iza 18h
joj svašta..... hajd da samo taj nalaz bude ok sa zaovom...e miša mu....sretno.... a i ja sma kondtala u vrazovoj stavrno je haos vikendom samo d ajoš nešto pokupi.... to je najgori dio svega
dobro vece drustvo... evo mi maloprije stigli kuci... bili u SA... druzili se sa drugaricom Deniz za njen 1. rodjendan... zelimo joj dobrodoslicu medju bebe 1-2 godine... a odmah se rastuzismo kad vidjesmo da nam je drugarica Minja opet imala konvulzije... a pa jooojjjjjj... bas mi je zao i bas bas bas zelimo da to vise prestane... a mami Mya saljemo makar jedan virtualni jer znamo kako je to... Nane je bio presretan sto se nalazi medju divnim djevojcicama pa ih je samo salijetao da ih ljubi al ce biti zenskaros... a Sabina se igrala kao da je njoj 1 godina a ne 7...
a joj pa sad se bas rastuzi Mya stvarno mi je zao,neznam sta drugo da ti kazem a voljela bih da vam mozemo pomoci,ljubi malu djevojcicu i da nam sto prije ozdravi kod nas nista novo,beba super,spava super,slusa onako a ja bezveze nesto,nadam se da ce biti lijepih dana da malo izadjemo iz ove kuce,danas je bilo vjetra puno i nismo nigdje izlazili nadam se da su druga djecica dobro,nemamo kada citati,sad smo svratili da vas pozdravimo i idemo na kupanje
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ma sta pricas draga aaaaaaaaaaa... sva se najezih... pa u kojem je mjesecu??? jooooooojjjjjjjjjjjj... nemojte se sad paniciti i izgubiti... nego de da skontamo sta ubija taj virus... ja cu se koliko nocas raspitati jer kod nas su vec 3 covjeka predeverali tu gripustinu bez problema i posljedica... bili su pozitivni ali su opstali.... aaaaaa Boze dragi...
sad sam an drugoj temi vidjelau 19 sedmici je zaova trudnoće ja starno nisma pametna šta reći... ja mislim da će je smjestiti u bolnicu jer su trudnice rizična skupina... samo na hair i dobro da ide.... enisa mislimo na Vas...samo polako