|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.2.2011 18:47:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: N_N

Nalaz je pozitivan ...........  user posted image

neka vam je Bog na pomoci!!!

sta je ovo danas sve neke lose vjestiuser posted image bas mi je zao,mila budi hrabra
Nadam se da ima rjesenje za to abd. da tu gripu prevazidje s Bozijom Pomociuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4376
5.2.2011 19:18:05   
marinčii
a joj Mya baš mi je žao Minjice ,kad sam pročitala šokirala sam se ,pa kako opet miša mu ,,mogu zamisliti kako se osječaš šaljem ti punouser posted image user posted image drži mi se i nadam se da će sve biti uredu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4377
5.2.2011 19:31:18   
koka i po
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: noa

.

neka vam je Bog na pomoci!!!

sta je ovo danas sve neke lose vjestiuser posted image bas mi je zao,mila budi hrabra
Nadam se da ima rjesenje za to abd. da tu gripu prevazidje s Bozijom Pomociuser posted image user posted image

enisa zao mi je user posted image ..
sve je u Bozijim rukama,bice dobro aBd.
javljaj se.

< Poruku je uredio koka i po -- 5.2.2011 19:32:22 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4378
5.2.2011 20:30:37   
marinčii

žao mi je  Enisa,nadam se da će zaova ozdraviti i da će sve proći uredu 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4379
5.2.2011 20:55:08   
Mya_81 RR
Curice moje, hvala vam puno user posted image

Nisam s njom u bolnici, ali je ona dobro. Smirena je i ne plače puno koliko sam očekivala. Najvjerovatnije je viroza u pitanju pa ćemo valjda kućici za koji dan.

Joj, Enisa, zaista mi je žao user posted image Stvarno teško i od srca se nadam da će zaova i bebara biti super user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4380
5.2.2011 20:56:56   
Anoniman
 jel to nije bilo mjesta u bol. pa mora M. sama da gore prenoci joj dusa draga bas mi je zao al znam da ce ona nama brzo da ozdravi da dodje mami kuci sigurna sam ma jaka je ona nasa mala hrabricauser posted image ....
Jesil ti dobro mila.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4381
5.2.2011 21:03:35   
Mya_81 RR
Da, kažu nema mjesta user posted image

Ne znam kako će biti sutra, ali je nedjelja pa ću biti s njom cijeli dan. Za spavanje još ne znam user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4382
5.2.2011 21:04:58   
lotos
Mya pa mozel se preko neke stele ostati gore???

Neposredna veza do poruke: 4383
5.2.2011 21:06:07   
mala86
mya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enisa i za tebe user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 4384
5.2.2011 21:10:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Da, kažu nema mjesta user posted image

Ne znam kako će biti sutra, ali je nedjelja pa ću biti s njom cijeli dan. Za spavanje još ne znam user posted image

user posted image user posted image user posted image ah joj bas mi je zaouser posted image
Kod nas nebi djete samo ostavili bez roditelja nikako .Tako je kod nas znaci mora biti mjesta.
Bas mi je zao,. Nadam se da ju nece gore dugo zadrzavati da ce brzo kuci najgore je sto vas opet strefili vikendi....

Neposredna veza do poruke: 4385
5.2.2011 21:11:54   
Anoniman
lotos sta ima kod vas drago mi je da si nas malo posjetila .Kako je D. maliuser posted image pusa vam

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4386
5.2.2011 21:14:29   
lotos
evo od njega tesko da i mogu sjesti.. hoce on..dobro je samo je zeznut uhhhhhhhhh..kako je Anel sta radi slusa li ??  navratim citam evo sad sam dokolila i da pisem..bili smo u velikim obavezama pa se nisam ni javljala..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4387
5.2.2011 21:20:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: lotos

Mya pa mozel se preko neke stele ostati gore???

Ako nema kreveta, nema šanse.
Naravno, da se pojavi neka mama koja doji dijete onda bi takvu primili bez obzira ima li mjesta, ali ja nazalost ne dojim....da ima višak mjesta to bi bila druga priča, jer su mi već dva puta govorili da ne mogu ostati, a onda sam ipak ostala jer je bilo mjesta.

Ipak, sutra ću znati imali kakvih promjena i probati nešto učiniti....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu lotos)
Neposredna veza do poruke: 4388
5.2.2011 21:21:47   
lotos
Pokusaj nesto tako mi je zao sto je u bolnici a jos samauser posted image

Neposredna veza do poruke: 4389
5.2.2011 22:21:03   
Anoniman
Sta je ovo stvarno danas...tj. ovih dana...i ja sam uzasno jer je meni drugarica u bolnici...jbm vise

Enisa...moja draga...drzi seuser posted image

(odgovor članu lotos)
  Neposredna veza do poruke: 4390
5.2.2011 22:35:42   
Apotekarka
Nakon ovog groznog tjedna ove su me dvije vijesti bas slomile...misa mu nadam se da ce Minjica biti dobro i sto prije kuci bas su i ti doktori i bolnice uf da dijete bez majke ostane
Nadam se da ce trudnica i bebac biti dobro....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4391
6.2.2011 0:10:12   
niki83
jedan veliki user posted image za nase drugarice minju i myu..suosjecamo s vama user posted image user posted image i zelimo sto prije potpuni oporavak i da vam se to vise ne dogadja!

N&N

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 4392
6.2.2011 12:52:28   
mala mu
dobar danček drage kako ste mi...
ja jučer nisam imala vremena za net pa sada evo čitam da ima bolesni bebicauser posted image user posted image user posted image
svima zelimo brz oporavak i da se glupe bolesti ne vraćaju našim dušicamauser posted image user posted image
moj A malo kiše al valjda će se na tom zadzati...i neku  vakcinu bi opet trebali dobiti,jednom smo već fulali termin zbog bolesti...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 4393
6.2.2011 13:04:16   
emi7908
Nije me bilo e evo sad sam vidjela ove ružne vijesti... user posted image tako mi je žao da ne znam stvarno šta reći sem da vam dragi Bog podari strpljenja i da što prije  sve prođe. Mya buda hrabra, znam da ti je teško ali ja vjerujem da će se sve brzo srediti. Uz tebe smo..
Enisa i vi budite hrabri, i ako Bog da, draga trudnica će biti dobro... Javi nam se ako možeš...

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 4394
6.2.2011 14:07:40   
Anoniman
dan .
Nidje nikog . Mi smo dobro ,valjda malo opet poceo smrcat slinitiuser posted image nekontam i kihne ponekad odma sline vodene izadju nerazumijem i bojim se ima jos sutra piti antib.
Bili smo malo u setnji,.
Mala mu jel vi to morate na vak. sa 18 mjes. ja sam abd planirala u utorak odvest anela na kontr.kod nase ped. da provjerim zeljezo .I da ako bude mogao primiti tu vak.
Pa se pitam dal je moze primiti ako nona ponekad i sad slini .???

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 4395
6.2.2011 14:08:50   
koka i po

dan .
Nidje nikog . Mi smo dobro ,valjda malo opet poceo smrcat slinitiuser posted image nekontam i kihne ponekad odma sline vodene izadju nerazumijem i bojim se ima jos sutra piti antib.
Bili smo malo u setnji,.
Mala mu jel vi to morate na vak. sa 18 mjes. ja sam abd planirala u utorak odvest anela na kontr.kod nase ped. da provjerim zeljezo .I da ako bude mogao primiti tu vak.

bolje sacekaj...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4396
6.2.2011 15:44:36   
iv@ncica
oo  sve  neke  ruzne  vijesti..a  nema  me  vec danima....
FELIX I NOA-  ozdravite  nam  brzo- i kod nas  je  ista  viroza  u  kucu, s amo  sto  nama  nisu dali  antibiotik  felix..pisala  sam  ti  na  fb...i s ad  kad  je  ev  to  proslo  nakon  7  dana  nos  curi  i kaslje  uzas...nikad  kraja..gadan  virus  hara...ali  nakazi  su  ok, osim  sto  trebamo  kad  ozdravi  ponoviti  zeljezo  jer  nam je sad  nisko..ali  pod  virozom  to  nije  sigurno...
a  on je  danima  uzasno  nervozan. ne  silazi s  mene i  nekako  je  umoran  od  te ture  koja  je danima  lagano  ga mucila...i opet  nema  vrtica.-.ja  vise ne znma koga da zovema  da  ga  cuva..uzas  mi  je  ovo  vise
felix-  ne  brini  se  oko  onog  pitanja  o  djeci,  i  meni  je  tako  isto+ jos  radim  i  muku  mucim  s vrticem  i  poslom...nikog  nema  da  ga serkund  uzme...i  ..isto  ti razmisljam..prema  tome to  jhe intimna  stavr  i stvar  odluke  svakog  pojedinca user posted image

kod  mene  danas  na  cuvanju mali  od  sestre koji  je  mlAI  od  andreja  mjesec  dana,  on i  andrej  nebo  i  zemlja,  s  moji  jedva  na  kraj  izaoh a s  ovim  djetetomuser posted image ..i  znate  sto...to  divno  djete se  igralo,  jelo,  zaspalo  za  5  minuta, a  prvi  put  ga  ja uspavljujem...divan  miran,  razuman nekakav, bez  divljih  ispada i  divljanja..on  spava  po  cjelu  noc  od    roenja....oh  da  mi je  ovakav  bebac  pa  ne  bi  razmisljala  ko  sad user posted image  

.....Mya  i  Enisa-  dusa ,mala  draga   uz  tebe  smo..nema  sto  da  ti  kazem  nego  izdrzite  ponovouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.2.2011 15:52:28 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 4397
6.2.2011 15:50:54   
Anoniman
ivancice nisam dobila na fb nistauser posted image ajd nema veze evo sad sam procitalauser posted image
Ma kod nas je isto viroza , vjerovatno user posted image samo sto je imao jakoooo upaljeno grlo nemoze bez antib. nije mogao nista jest ni gutat
Samo nekontam, nakon 3. dana prestala kapat nona presusio(inace rekla ove kapi idu 3. dana )
Evo danas cas curi slini cas se zacepiuser posted image pa cistim sline suhe.Blago je vruc mozda do 37 nisam mjerila al nije strasno pod rukom osjetim vruce rukce i glavauser posted image .
Kihne tu i tam ne previse,
Evo i mene grlo hvata boli  kisem , nece valjda na njega prec.
Koliko traje ta viroza?

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4398
6.2.2011 16:13:52   
N_N
Uh i viroze više! user posted image  Ja sam nakon ovog slučaja sa sestrom mm-a sva izprepadana user posted image  B kašlje već daaaanima, jedva čekam sutra da ga odvedem na kontrolu. A i mm i ja kašljemo užas, jedino je S hB zdrava.
Čula sam se sa zaovom, opet je tokom noći imala temp., pisala sam na drugoj temi..... user posted image  ma baš se brinem, miša mu. Ona je zdrava djevojka pa se nadam da će to prevazići bez posljedica po nju i bebicu user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4399
6.2.2011 17:11:44   
Anoniman

dan .
Bili smo malo u setnji,.

felix...vakcinu ni slucajno odmah nakon bolesti...treba proci barem 14 dana da je dijete potpuno zdravo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *