Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
a joj Mya baš mi je žao Minjice ,kad sam pročitala šokirala sam se ,pa kako opet miša mu ,,mogu zamisliti kako se osječaš šaljem ti puno drži mi se i nadam se da će sve biti uredu
jel to nije bilo mjesta u bol. pa mora M. sama da gore prenoci joj dusa draga bas mi je zao al znam da ce ona nama brzo da ozdravi da dodje mami kuci sigurna sam ma jaka je ona nasa mala hrabrica .... Jesil ti dobro mila.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Ne znam kako će biti sutra, ali je nedjelja pa ću biti s njom cijeli dan. Za spavanje još ne znam
ah joj bas mi je zao Kod nas nebi djete samo ostavili bez roditelja nikako .Tako je kod nas znaci mora biti mjesta. Bas mi je zao,. Nadam se da ju nece gore dugo zadrzavati da ce brzo kuci najgore je sto vas opet strefili vikendi....
evo od njega tesko da i mogu sjesti.. hoce on..dobro je samo je zeznut uhhhhhhhhh..kako je Anel sta radi slusa li ?? navratim citam evo sad sam dokolila i da pisem..bili smo u velikim obavezama pa se nisam ni javljala..
Ako nema kreveta, nema šanse. Naravno, da se pojavi neka mama koja doji dijete onda bi takvu primili bez obzira ima li mjesta, ali ja nazalost ne dojim....da ima višak mjesta to bi bila druga priča, jer su mi već dva puta govorili da ne mogu ostati, a onda sam ipak ostala jer je bilo mjesta.
Ipak, sutra ću znati imali kakvih promjena i probati nešto učiniti....
Nakon ovog groznog tjedna ove su me dvije vijesti bas slomile...misa mu nadam se da ce Minjica biti dobro i sto prije kuci bas su i ti doktori i bolnice uf da dijete bez majke ostane Nadam se da ce trudnica i bebac biti dobro....
dobar danček drage kako ste mi... ja jučer nisam imala vremena za net pa sada evo čitam da ima bolesni bebica svima zelimo brz oporavak i da se glupe bolesti ne vraćaju našim dušicama moj A malo kiše al valjda će se na tom zadzati...i neku vakcinu bi opet trebali dobiti,jednom smo već fulali termin zbog bolesti...
Nije me bilo e evo sad sam vidjela ove ružne vijesti... tako mi je žao da ne znam stvarno šta reći sem da vam dragi Bog podari strpljenja i da što prije sve prođe. Mya buda hrabra, znam da ti je teško ali ja vjerujem da će se sve brzo srediti. Uz tebe smo.. Enisa i vi budite hrabri, i ako Bog da, draga trudnica će biti dobro... Javi nam se ako možeš...
dan . Nidje nikog . Mi smo dobro ,valjda malo opet poceo smrcat sliniti nekontam i kihne ponekad odma sline vodene izadju nerazumijem i bojim se ima jos sutra piti antib. Bili smo malo u setnji,. Mala mu jel vi to morate na vak. sa 18 mjes. ja sam abd planirala u utorak odvest anela na kontr.kod nase ped. da provjerim zeljezo .I da ako bude mogao primiti tu vak. Pa se pitam dal je moze primiti ako nona ponekad i sad slini .???
dan . Nidje nikog . Mi smo dobro ,valjda malo opet poceo smrcat sliniti nekontam i kihne ponekad odma sline vodene izadju nerazumijem i bojim se ima jos sutra piti antib. Bili smo malo u setnji,. Mala mu jel vi to morate na vak. sa 18 mjes. ja sam abd planirala u utorak odvest anela na kontr.kod nase ped. da provjerim zeljezo .I da ako bude mogao primiti tu vak. Pa se pitam dal je moze primiti ako nona ponekad i sad slini .???
bolje sacekaj...
oo sve neke ruzne vijesti..a nema me vec danima.... FELIX I NOA- ozdravite nam brzo- i kod nas je ista viroza u kucu, s amo sto nama nisu dali antibiotik felix..pisala sam ti na fb...i s ad kad je ev to proslo nakon 7 dana nos curi i kaslje uzas...nikad kraja..gadan virus hara...ali nakazi su ok, osim sto trebamo kad ozdravi ponoviti zeljezo jer nam je sad nisko..ali pod virozom to nije sigurno... a on je danima uzasno nervozan. ne silazi s mene i nekako je umoran od te ture koja je danima lagano ga mucila...i opet nema vrtica.-.ja vise ne znma koga da zovema da ga cuva..uzas mi je ovo vise felix- ne brini se oko onog pitanja o djeci, i meni je tako isto+ jos radim i muku mucim s vrticem i poslom...nikog nema da ga serkund uzme...i ..isto ti razmisljam..prema tome to jhe intimna stavr i stvar odluke svakog pojedinca
kod mene danas na cuvanju mali od sestre koji je mlAI od andreja mjesec dana, on i andrej nebo i zemlja, s moji jedva na kraj izaoh a s ovim djetetom ..i znate sto...to divno djete se igralo, jelo, zaspalo za 5 minuta, a prvi put ga ja uspavljujem...divan miran, razuman nekakav, bez divljih ispada i divljanja..on spava po cjelu noc od roenja....oh da mi je ovakav bebac pa ne bi razmisljala ko sad
.....Mya i Enisa- dusa ,mala draga uz tebe smo..nema sto da ti kazem nego izdrzite ponovo
< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.2.2011 15:52:28 >
ivancice nisam dobila na fb nista ajd nema veze evo sad sam procitala Ma kod nas je isto viroza , vjerovatno samo sto je imao jakoooo upaljeno grlo nemoze bez antib. nije mogao nista jest ni gutat Samo nekontam, nakon 3. dana prestala kapat nona presusio(inace rekla ove kapi idu 3. dana ) Evo danas cas curi slini cas se zacepi pa cistim sline suhe.Blago je vruc mozda do 37 nisam mjerila al nije strasno pod rukom osjetim vruce rukce i glava . Kihne tu i tam ne previse, Evo i mene grlo hvata boli kisem , nece valjda na njega prec. Koliko traje ta viroza?
Uh i viroze više! Ja sam nakon ovog slučaja sa sestrom mm-a sva izprepadana B kašlje već daaaanima, jedva čekam sutra da ga odvedem na kontrolu. A i mm i ja kašljemo užas, jedino je S hB zdrava. Čula sam se sa zaovom, opet je tokom noći imala temp., pisala sam na drugoj temi..... ma baš se brinem, miša mu. Ona je zdrava djevojka pa se nadam da će to prevazići bez posljedica po nju i bebicu
felix...vakcinu ni slucajno odmah nakon bolesti...treba proci barem 14 dana da je dijete potpuno zdravo