|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.2.2011 15:51:29   
Anoniman
Hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe jedan virtualni user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 4351
5.2.2011 15:57:28   
mala86
joj kako me razalosti ovo za minjicu user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa kako opet user posted image user posted image user posted image

mya minja user posted image user posted image user posted image  od mene i druga

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 4352
5.2.2011 16:33:38   
Anoniman
i ja sam se sje.... ko foka

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 4353
5.2.2011 16:44:00   
Mya_81 RR
Hej, cure...

Ja sam mislila da će mi biti malo lakše sad kad imamo te klizme, ali bogami nije mi bilo!

Sad mi je još gore jer je ovo drugi put i šanse da ih opet ima su joj samo veće...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4354
5.2.2011 16:46:07   
N_N
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Enisa kako je B...jeste išli doktoru za onaj kašalj....
znaš šta ovo buđenje isto može bizti znak da ga zeza u plućima...ako ti ne čuješ hroptaje nemoj d ate to sprješava...ipak neka ga slušalicama poslušaju. Znam ja da s eon budi i inače ali ako je sada to i učestalije neka ga posluša dr. nešto kontam...i sinoć sma to kontala al ne rekoh ti da zovneš privatno doktorra...dr. prohić dođe na adresu za 30KM

Nismo ga vodili imamo problem, zaova koja je trudna je danima bolesna, visoka temp. sada čekaju rezultate na H1N1 user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sam čitavo vrijeme užas, B mi je pao u 2 plan user posted image  Ako imaš br. od Prohića, šalji plizzzzz ne bi se vala spremala i vodila ga u Vrazovu za 30 KM nema šanse.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 4355
5.2.2011 16:46:31   
Anoniman
joj Mya...ne mogu sigurno ni zamisliti kako ti je...samo ostani jaka kao i do sad...a mi smo svi uz vas...ljubim te..lljubim Minjcu

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4356
5.2.2011 16:51:32   
škorpija
je li ostala u bolnici, šta kažu dr. šta je bilo

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4357
5.2.2011 16:55:16   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Enisa kako je B...jeste išli doktoru za onaj kašalj....
znaš šta ovo buđenje isto može bizti znak da ga zeza u plućima...ako ti ne čuješ hroptaje nemoj d ate to sprješava...ipak neka ga slušalicama poslušaju. Znam ja da s eon budi i inače ali ako je sada to i učestalije neka ga posluša dr. nešto kontam...i sinoć sma to kontala al ne rekoh ti da zovneš privatno doktorra...dr. prohić dođe na adresu za 30KM

Nismo ga vodili imamo problem, zaova koja je trudna je danima bolesna, visoka temp. sada čekaju rezultate na H1N1 user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sam čitavo vrijeme užas, B mi je pao u 2 plan user posted image  Ako imaš br. od Prohića, šalji plizzzzz ne bi se vala spremala i vodila ga u Vrazovu za 30 KM nema šanse.

pedijatar dr. Prohić 061/ 141-290
pedijatar dr. Lutvo Hodžić 061/171-407

evo ti oba...šrohić je za ove ventualne brohitične bolji

a tražim evo mehmedbašićev mobilac po starim nalazima kao nađem poašljem ti na PP...e joj svašta :((((8
pa šta je ovo danas...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4358
5.2.2011 16:57:38   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

je li ostala u bolnici, šta kažu dr. šta je bilo

Jest, u bolnici je. Uskoro idemo gore.

Mi smo još sinoć bili kod privatnog dr. Vadili nalaze koji upućuju na virozu.

U bolnici je snimala pluća i OK su. A i fundus joj je u redu.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4359
5.2.2011 17:00:59   
N_N
Hanady, hvala. Od Lutve imam, S sam vodila kod njega.
Evo škorpija će mi pokušati naći br. od Mehmedbašića.
Mya, ne dajte se, ljubim vas user posted image

Neposredna veza do poruke: 4360
5.2.2011 17:02:32   
Mya_81 RR
Hvala vam user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4361
5.2.2011 17:08:42   
škorpija
mia ljubi malu curicu, puno, puno, ma samo da ova zima više prođe, nadams e da neće biti više ni virozaa, temperature, a naročito bolnice, znam da je kod vas u bolnici teško za ostajanje s bebom, fakat treba nešto poduzeti povodom togauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4362
5.2.2011 17:12:46   
N_N
Evo zvala sam Prohića kaže ako nema temp. onda nije ni hitno user posted image user posted image  pa da ga kontaktiram u ponedjeljak.
Bože sačuvaj!!!
Ma u biti i nije hitno ali eto..... mm kaže da ga ne vodimo danas da ne pokupi još nešto u DZ jer samo kašlje. Vodit ću ga u ponedjeljak u Omer Maslić jer vikendom ne radi, vikendom radi Vrazova.
Evo šlorpija mi je poslala br. od Mehmedbašića user posted image  a nalaz na H1N1 će biti iza 18h user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4363
5.2.2011 17:18:16   
Hanady RR
našle ste broj...
čuj nije hitnouser posted image

joj svašta.....
hajd da samo taj nalaz bude ok sa zaovom...e miša mu....sretno....
a i ja sma kondtala u vrazovoj stavrno je haos vikendom samo d ajoš nešto pokupi....
to je najgori dio svega user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4364
5.2.2011 17:21:26   
tekja
Mya, bas sam se rastuzilauser posted image  nadam se da ce Minja brzo kuci...vala bas je nehumano maksumce ostaviti bez majke, bolesno, uplaseno, samouser posted image user posted image user posted image

N_N, nadam se da ce nalazi od zaove biti negativni...a i da ce B. prestati s kasljemuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4365
5.2.2011 18:14:52   
Anoniman
a joj Minjica opet u bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image hebem mu misa.. mya drzi se..

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4366
5.2.2011 18:17:54   
puma
dobro vece drustvo...
evo mi maloprije stigli kuci... bili u SA... druzili se sa drugaricom Deniz za njen 1. rodjendan... user posted image user posted image zelimo joj dobrodoslicu medju bebe 1-2 godine... user posted image user posted image user posted image
a odmah se rastuzismo kad vidjesmo da nam je drugarica Minja opet imala konvulzije... a pa jooojjjjjj... bas mi je zao i bas bas bas zelimo da to vise prestane... a mami Mya saljemo makar jedan virtualni user posted image jer znamo kako je to...
Nane je bio presretan sto se nalazi medju divnim djevojcicama pa ih je samo salijetao da ih ljubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al ce biti zenskaros... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a Sabina se igrala kao da je njoj 1 godina a ne 7... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4367
5.2.2011 18:18:57   
N_N
Nalaz je pozitivan ...........  user posted image

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 4368
5.2.2011 18:19:11   
rose 87
a joj pa sad se bas rastuzi
Mya stvarno mi je zao,neznam sta drugo da ti kazem a voljela bih da vam mozemo pomoci,ljubi malu djevojcicu i da nam sto prije ozdraviuser posted image user posted image user posted image
kod nas nista novo,beba super,spava super,slusa onako a ja bezveze nesto,nadam se da ce biti lijepih dana da malo izadjemo iz ove kuce,danas je bilo vjetra puno i nismo nigdje izlazili  nadam se da su druga djecica dobro,nemamo kada citati,sad smo svratili da vas pozdravimo i idemo na kupanje

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4369
5.2.2011 18:20:19   
rose 87

a joj zao mi je user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4370
5.2.2011 18:21:14   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image
Draga enisa...
pa kako je moguće.....

jeli ona u bolnici...
koji je mjesec...

Nadam se sev će dobro proćiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4371
5.2.2011 18:23:30   
N_N
Dok se malo smirim javim se.... hvala vam!

Neposredna veza do poruke: 4372
5.2.2011 18:26:46   
Anoniman

neka vam je Bog na pomoci!!!

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 4373
5.2.2011 18:29:38   
puma

ma sta pricas draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaa... sva se najezih... pa u kojem je mjesecu??? jooooooojjjjjjjjjjjj... nemojte se sad paniciti i izgubiti... nego de da skontamo sta ubija taj virus... ja cu se koliko nocas raspitati jer kod nas su vec 3 covjeka predeverali tu gripustinu bez problema i posljedica... bili su pozitivni ali su opstali.... aaaaaa Boze dragi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4374
5.2.2011 18:33:52   
Hanady RR
sad sam an drugoj temi vidjelau 19 sedmici je zaova trudnoće
ja starno nisma pametna šta reći...
ja mislim da će je smjestiti u bolnicu jer su trudnice rizična skupina...
samo na hair i dobro da ide....
enisa mislimo na Vas...samo polakouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 4375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *