|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.2.2011 15:52:24   
Lady26
"Mesaj mala" i Lana voliiiii, ja je jednom cula na pinku i pjevala joj refern (onaj dio sto Rada pjeva, -nisam kriva sto sam kao vatra ziva- itd, ali sam tepala) a ona zinula u mene pa se poce smijati...i sad je slusamo redovno hihihihi...

a za nokte...zasad hB nema s tim problema, pustim joj sta voli slusati i bez problema odrezem noktice, doduse na naogama malo teze valjda je skakilja ili sta vec ali odradimo sve...nisam nikad na spavanju, da je ne probudim, tad mi je najdraza user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 5051
16.2.2011 15:56:27   
Anoniman
Lady znas sta sam sad uradilauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5052
16.2.2011 15:57:58   
Lady26
Snizila Noi temperaturu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

joj salim se user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.2.2011 15:58:40 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5053
16.2.2011 15:59:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Snizila Noi temperaturu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

jokuser posted image user posted image user posted image user posted image supnula je prstom u okouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al nisam namjernouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5054
16.2.2011 16:01:11   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A boze sacuvaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5055
16.2.2011 16:01:40   
Lady26
Jesi puno?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5056
16.2.2011 16:05:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jesi puno?

ama nisam samo hocu da kazem da panicari poput mene u svom velikom strahu da ne urade nesto pogresno mogu napraviti jos veci belajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja hocu da se promjenim i malo ''opustim'' zato pisem svoje gafoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kad se sve hB dobro zavrsi onda ima materijala za nasmijati seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5057
16.2.2011 16:08:45   
Lady26
Pa sto vise pazis da nesto ne uradis 100% ces uraditi, tako je kod mene user posted image ...
Kad pazim da ne lupam kad Lana spava, obavezno suskam kesama, ispadne mi poklopac od serpe pa to odzvanja ili zapnem od nesto pa to padne i sl...a sve govorim mm ššššš lakse malo i sl user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5058
16.2.2011 16:12:46   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: mala mu

user posted image user posted image user posted image user posted image natipka cijelo štivo i izbaci me taman kad sam išla na poslatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
dobar dan mamicama....
evo da pokušam sada...to za huju mi je jako poznato,vriska plač dernjava lupanje i bacanje..sve prošli i još uvjek prolazimo user posted image user posted image user posted image
kod doktora me stid koliko vrišti,pregled preznoji sve nas u prostoriji a ljudi nas čudno gledaju kada izađemouser posted image
a tek kada treba noktiće rezati user posted image user posted image ..ruke mu sredim dok spava al noge nikako,nego ga mm drži a ja režem..e tad se pravo isplače..
a sada da vas pitam :kada i kako početi prati zubiće djetetu??????
on sada uzme četkicu i grize ju a to da ću ja moći izribati mu zubiće-malo suta jer kakav je divlji i nedokazanuser posted image

trebas sto prije poceti, zakon el.cetkica (imas u dm-u ) 16 KM nema poblema.ti je stavis u usta a on dok se snadje ti vec gotova.vjeruj i ja se patila sa obicnom i onda mi teta fina logoped to preporuci, dobro za masazu desni i kao pomoc kod pricanja

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 5059
16.2.2011 16:15:22   
Anoniman
ovo moje dijete je krejzi citav danuser posted image

a danas smo jeli...user posted image ...et

da se i ja tuspasim na ovoj temiuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 5060
16.2.2011 16:37:12   
Anoniman
nije mi bilo neta skoro evo dosao
Moj anel opet bolestanuser posted image user posted image probudio se sa turom nije 1. sat spavao pa dokle viseuser posted image turu sam snizila na 37. evo malo se razhorio sumnjam na grlo opet

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5061
16.2.2011 16:55:05   
marinčii
a joj felix baš mi je žao...više odakle te glupe bakterije i virusi sve ne izviru,,,najbolje da mu urade bris grla pa da si sigurna da je bakterijski da opet ne pije antibiotik bezveze,,,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5062
16.2.2011 17:03:17   
tekja
evo i nasuser posted image ...bili smo kod dr. V. imala upalu grla, otud kasalj, hB pluca cista, samo ima dosta slajma i tako...dobili ceclor i kapi za nos, odmah je zivnuouser posted image

felix, joj do vraga vise i prehlada, Anelka mi je bas zao, nikako da se dijete opustiuser posted image
Mi zubice peremo od 7. mjeseca, kada su mu donje dvojke skroz izbile...negdje od 15. mj. stavljamo i vrlo malo kaladontica...V. ima 15 zuba, izasle su mu sve 4. i ja se ozbiljno bavim pranjem, a on, za sada, uziva...e imam u planu kupiti tu el. cetkicu.

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5063
16.2.2011 17:03:23   
Mya_81 RR
Ja ni u WC više bez M ne mogu...nejvjerovatno koliko je utjecalo sve ovo na nju...i svaka druga riječ joj je mama...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5064
16.2.2011 17:06:28   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ja ni u WC više bez M ne mogu...nejvjerovatno koliko je utjecalo sve ovo na nju...i svaka druga riječ joj je mama...
duša mala boji se da opet ostane samauser posted image ,ljubni je i mazi od nasuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5065
16.2.2011 17:58:52   
Anoniman

a dusica mala, ma zaboravit ce ona brzo ,dok malo vremena prodje i doci ce sve na svojeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5066
16.2.2011 18:03:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja noi spustila na 35,5 moram li ti pricati kako sam ludila cijelu nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a suti kad se sjetim sta sam ja mozak napravila, sad mi je sve smijesno al tad mi je bilo nocna mora, jesi napravila moju gresku il nesto drugo bleso jedan?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5067
16.2.2011 18:04:18   
rose 87

dusica ljubi nam je
i mi smo danas popodne dobili temp.,dala sam mu paracetamol i snizila na 37,danas je 7 dana od vakcine i to je sigurno,valjda se nece vracati vise

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 5068
16.2.2011 19:10:40   
marinčii
rose nadam se da će to biti sve od reakcije na vakcinu
felix kako je Anelko jesi ga vodila doktoru

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5069
16.2.2011 19:32:38   
Anoniman
jesam slabo smouser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5070
16.2.2011 19:35:33   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

jesam slabo smouser posted image user posted image
žao mi je milauser posted image user posted image ,pa šta je kako slabo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5071
16.2.2011 19:39:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja noi spustila na 35,5 moram li ti pricati kako sam ludila cijelu nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a suti kad se sjetim sta sam ja mozak napravila, sad mi je sve smijesno al tad mi je bilo nocna mora, jesi napravila moju gresku il nesto drugo bleso jedan?user posted image

dala sirup na 37,6 lupocet baby koji nikad nije snizio temperaturu niti joj je djelovao nego taduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5072
16.2.2011 19:39:35   
Anoniman
tura ga obara milauser posted image user posted image stalno se penje pa silazi vodila ga kod grozne na hitnoj samo se nasekirala i isplakala od hujeuser posted image
Znas kako ga tura slozilauser posted image ima uvecane krajnikeuser posted image sutra nam neginu boceuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5073
16.2.2011 19:47:33   
Anoniman
felix...prije nego sto mu daju antibiotike zahtjevaj da mu urade bris grla i izvade krv

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5074
16.2.2011 19:49:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

felix...prije nego sto mu daju antibiotike zahtjevaj da mu urade bris grla i izvade krv
krv je vadio rekla sam imao samo povisen leuk. 12 haman
zeljezo o.k bilo
trazicu bris grla ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *