|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.2.2011 20:59:02   
mala mu
IZVORNA PORUKA: felix

tura ga obara milauser posted image user posted image stalno se penje pa silazi vodila ga kod grozne na hitnoj samo se nasekirala i isplakala od hujeuser posted image
Znas kako ga tura slozilauser posted image ima uvecane krajnikeuser posted image sutra nam neginu boceuser posted image user posted image

a joojjjjjjjj pa zar opetuser posted image user posted image user posted image user posted image
duša draga šta ga to spopalo,pa  baš mu se neda pravo ozdraviti...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5076
16.2.2011 21:01:14   
mala mu
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: mala mu

user posted image user posted image user posted image user posted image natipka cijelo štivo i izbaci me taman kad sam išla na poslatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
dobar dan mamicama....
evo da pokušam sada...to za huju mi je jako poznato,vriska plač dernjava lupanje i bacanje..sve prošli i još uvjek prolazimo user posted image user posted image user posted image
kod doktora me stid koliko vrišti,pregled preznoji sve nas u prostoriji a ljudi nas čudno gledaju kada izađemouser posted image
a tek kada treba noktiće rezati user posted image user posted image ..ruke mu sredim dok spava al noge nikako,nego ga mm drži a ja režem..e tad se pravo isplače..
a sada da vas pitam :kada i kako početi prati zubiće djetetu??????
on sada uzme četkicu i grize ju a to da ću ja moći izribati mu zubiće-malo suta jer kakav je divlji i nedokazanuser posted image

trebas sto prije poceti, zakon el.cetkica (imas u dm-u ) 16 KM nema poblema.ti je stavis u usta a on dok se snadje ti vec gotova.vjeruj i ja se patila sa obicnom i onda mi teta fina logoped to preporuci, dobro za masazu desni i kao pomoc kod pricanja

probat ću sa njom samo se nadam da ne zvrči punouser posted image   jer je mali gospodin osjetljiv na zvukoveuser posted image

al zato nije na Ekrema Jevrićauser posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5077
16.2.2011 21:02:15   
Anoniman
neznsm mala mu sta je kud nikog na ped.nema vec neka deseta na dezuri nije nas htjela primiti bez uputnice sa hitne
a na hitnoj bila jos gora odvratna nije dala uputnicu nego cemo vec nekako noc progurat
pa do ujutro abd
hitna je bila puna puncata....

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 5078
16.2.2011 21:03:57   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ja ni u WC više bez M ne mogu...nejvjerovatno koliko je utjecalo sve ovo na nju...i svaka druga riječ joj je mama...

Dusica draga...samo da to prestane jednom zauvijek...da se ne ponovi vise nikada....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5079
16.2.2011 21:08:45   
Anoniman
felix drži se,da noc bude mirna bez ture user posted image Nikola spava od 7ipo,  nestalo nam struje i evo taman dosla, bas je nevrijeme vani,kisa pljusti ko luda.. ranije cu u krevet da se naspavam.. pooozdrav svima i laku vam nocuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5080
16.2.2011 21:12:05   
Lady26
Felix, kako je, jel spala tura?
Hebem mu misha vise i prehlade.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5081
16.2.2011 21:14:04   
marinčii
felix želim vam noć bez temp,i da bar malo odspava duša draga 
marijanna mi koda ne živimo u istom gradu,kod nas nije nestajalo struje 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5082
16.2.2011 21:15:50   
mala mu

neznsm mala mu sta je kud nikog na ped.nema vec neka deseta na dezuri nije nas htjela primiti bez uputnice sa hitne
a na hitnoj bila jos gora odvratna nije dala uputnicu nego cemo vec nekako noc progurat
pa do ujutro abd

uff oni na hitnoj su pravouser posted image ..ni nas zadnji put nisu htjeli poslati na ped.sreća njemu su pomogli sirupi user posted image
želimo vam mirnu noć user posted image oduser posted image i da nam Anel brzo ozdravi

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5083
16.2.2011 21:17:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

citav Bijeli brijeg je bio u mraku, onda nisi blizu nasuser posted image ma grozno,dok sam nasla svijece,Nikola se poceo komesati,strah me bilo da se  probudi pa prepadne.. dosla za 15-ak minuta al i sad trza kao da ce opet nestat..

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5084
16.2.2011 21:22:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala mu

pa do ujutro abd

da znas samo koja je bilauser posted image sestra od dok. beske sto radi tamo u dz .Zaboravi ime starija bas je zena odvratna moram tako rec nama nije nista dala sem cepica i bolje idem ped. da nelupam svako mal antib neki ipak su mi takmo sviuser posted image
znas eto i sama ...
Uh kad ce jutro drago eno lezi mm pored njega

uff oni na hitnoj su pravouser posted image ..ni nas zadnji put nisu htjeli poslati na ped.sreća njemu su pomogli sirupi user posted image
želimo vam mirnu noć user posted image oduser posted image i da nam Anel brzo ozdravi

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 5085
16.2.2011 21:24:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Felix, kako je, jel spala tura?
Hebem mu misha vise i prehlade.....
jest spala je al kise nos curi oci suzne sta rec vise sem da cekam da se vrati a nadam se da nece tura dajem ipubrufen sirup  tura odma spala

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5086
16.2.2011 21:36:11   
niki83
felix user posted image zao nam Anelka..nadamo se da nije nista strasno i da ce se brzo sanirati akobogda..
mi smo hvala Bogu danas kakile user posted image 2x, stenjala je 45min...a davala sam joj kompot od sljiva i sljive onako raskuhane iz kompota, valjda je to otvorilo user posted image
pozz svima, cuvajte nam user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5087
16.2.2011 21:39:25   
Lulu_08
Anelko, slusaj me sada! Nastavis li tu svoju dragu mamicu sikirati moracemo se ti i ja posvadjati! Nego posto si mi naprosto neodoljivo sladak oprosticu ti, ali samo ako obecas da ces ubuduce spavati po cijelu noc, da ces baciti dudicu, da se vise neces razbolijevati i da ces odmah otrcati svojoj mamici i dati joj jedan veliki zagrljaj!

Eh sad, posto znam da je ovo nemoguce, a i apsurdno za traziti, nadam se da sam te bar malo nasmijala felix, i zelim ti da Anelko BRZO BRZO ozdravi i vrati se svojoj staroj rutini user posted image !

Veliki zagrljaj od Lune & mame!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 5088
16.2.2011 21:41:54   
Natty
evo i mene na ovoj temi,vidim da ima dosta djecice bolesne i moja M je od jutros sa curenjem nosa,a proliv ima jos od petka i to drugi put u mjesec dana user posted image inace je svako toliko bolesna i na antibioticima...za sad hB nema turu,a nadam se da je nece ni imati,mada se vec jednom budila veceras,vjerovatno ju nesto boli....
svoj bolesnoj dječici zelim brz oporavak user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 5089
16.2.2011 21:50:15   
dafri
veče,
felix,Natty  želim vam mirnu noć bez temperatureuser posted image
dadada nadam se da će se tm disciplinirati,i ja bih trebala ,pušim,pijem ,tulumarimuser posted image

neko je pitao za rezanje noktića,ja još uvijek to radim na spavanju iako teti dozvoli  da joj odreže na rukama a meni ne,na nogama mi je user posted image
a zubiće peremo odavno,nedavno smo počeli koristiti  kaladont,naravno sviđa joj se i traži jošuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 5090
16.2.2011 22:02:00   
Ella_H
Poz mame i bebare kako ste?
Zelim da sve bebice ozdrave sto prije i ne sekiraju mame.
Ja sam sva slomljena i u grcevima od A. nema mira mali nikad,
i mi vazda zajedno pa i wc-u ni tamo nisam rahat.
Kako jedva stojim na nogama bukvalno i klanjam sjedeci
ko prava nenauser posted image .
Sta mislite hocu li dozivjeti da imam unucad zene?user posted image
Puuuusa svima velika i navijajte za proljece da setamo
malo s bebama bit ce lakse aBd.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 5091
16.2.2011 22:06:40   
Anoniman
mala mu...moj se vec navikao na rezanje noktiju na rukama...doduse u pocetku je i tu bio haos...sad cak i sam trazi...on bi svaki dan...kaze mi iiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image odvede me do police gdje makazice stoje a onda mu ja na komp moram pustiti ovo  
on mi na krilu sjedi a ja mu fino na miru rezem noktice...e na nogama ni nama ne upali svaki put...najcesce uspijem odrezati nokte samo na jednoj nozi za jedan danuser posted image ...pa onda sljedeci dan druga nogauser posted image user posted image ...malo je popustio kada je vidio mene i mog muza kako rezemo sebi...pa valjda skontao da i on hoce

a sto se zuba tice...i tu je kako kad...nekad bez problema nekad mi ne da....i samo da vas obavjestim da sam nasla kalodont bez flora tj. s malom kolicinom od 0-6 colgate u dm-u

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 5092
16.2.2011 22:10:01   
Mya_81 RR
Joj, Felix, pa zar opet miša mu user posted image Želim vam mirnu noć i mislimo na vas user posted image

I nama je rekla da nam je problem treći krajnik user posted image

Da nam sve bubane bebare ozdrave što prije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 5093
16.2.2011 22:10:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

mala mu...moj se vec navikao na rezanje noktiju na rukama...doduse u pocetku je i tu bio haos...sad cak i sam trazi...on bi svaki dan...kaze mi iiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image odvede me do police gdje makazice stoje a onda mu ja na komp moram pustiti ovo  
on mi na krilu sjedi a ja mu fino na miru rezem noktice...e na nogama ni nama ne upali svaki put...najcesce uspijem odrezati nokte samo na jednoj nozi za jedan danuser posted image ...pa onda sljedeci dan druga nogauser posted image user posted image ...malo je popustio kada je vidio mene i mog muza kako rezemo sebi...pa valjda skontao da i on hoce

a sto se zuba tice...i tu je kako kad...nekad bez problema nekad mi ne da....i samo da vas obavjestim da sam nasla kalodont bez flora tj. s malom kolicinom od 0-6 colgate u dm-u

e ljubim te de stavi sliku tog kaladonta ja taman posla da pitam koji da kupimuser posted image
da ne rovim po dm-u

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5094
16.2.2011 22:14:10   
tekja
joj dadada citam post pa seuser posted image ...kao prvo iiiiiiii nam je cim otvori oci, kad ga pitam ko je to kaze ipo (mnogo mi dijete gleda ajnstajnauser posted image )...nokte na nogama sijecemo i po tri dana, plaho je skakljiv vjerujem, a koristimo i mi istu pastuuser posted image user posted image user posted image

Zelim Anelku i njegovoj mamicimirnu noc bez ture...

Ella, pa bas si iscrpljena...drzim fige da bude boljeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5095
16.2.2011 22:14:47   
Anoniman
user posted image
ja sam mu kupila ovu prvu...zec...sta li je vec...plavi zecuser posted image user posted image ...samo na ovoj nasoj pise od 0-6 a na ovoj slici stoji od 0-3 pa sam malo konfjuz...sto bi englezi rekliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5096
16.2.2011 22:14:52   
marinčii
IZVORNA PORUKA: marijanna

IZVORNA PORUKA: marinčii

citav Bijeli brijeg je bio u mraku, onda nisi blizu nasuser posted image ma grozno,dok sam nasla svijece,Nikola se poceo komesati,strah me bilo da se  probudi pa prepadne.. dosla za 15-ak minuta al i sad trza kao da ce opet nestat..
ja sam na balinovcuuser posted image ,a je baš prava oluja odavno kiša nije ovako padala

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5097
16.2.2011 22:18:09   
Natty
sa nokticima hB nemamo problema,nosi sama grickalicu kad hoce da joj rezem noktice,svaki prst ima ime i onda kazemo kako teramo bubu ispod noktica tako da stvarno nemamo problema sa tim user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5098
16.2.2011 22:21:40   
Anoniman

user posted image
ja sam mu kupila ovu prvu...zec...sta li je vec...plavi zecuser posted image user posted image ...samo na ovoj nasoj pise od 0-6 a na ovoj slici stoji od 0-3 pa sam malo konfjuz...sto bi englezi rekliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nebi me cudilo da su to ovi nasi prelijepili naljepnicom od 0-6 kontajuci slabo djeca od 0-3 peru zubeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5099
16.2.2011 22:27:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nebi me cudilo da su to ovi nasi prelijepili naljepnicom od 0-6 kontajuci slabo djeca od 0-3 peru zubeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suti...ja odmah u glavi imam film da se rade ove paste za nase trziste u zimbabveuuser posted image user posted image user posted image ...a ovo od 0-6 je odstampano...ne moguce da su nasi upleli prsticeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mada...opetuser posted image ...ma bjazi noa....vidis da sam ovih dana rastresenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  202 203 [204] 205 206   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *