Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Mesaj mala" i Lana voliiiii, ja je jednom cula na pinku i pjevala joj refern (onaj dio sto Rada pjeva, -nisam kriva sto sam kao vatra ziva- itd, ali sam tepala) a ona zinula u mene pa se poce smijati...i sad je slusamo redovno hihihihi...
a za nokte...zasad hB nema s tim problema, pustim joj sta voli slusati i bez problema odrezem noktice, doduse na naogama malo teze valjda je skakilja ili sta vec ali odradimo sve...nisam nikad na spavanju, da je ne probudim, tad mi je najdraza
ama nisam samo hocu da kazem da panicari poput mene u svom velikom strahu da ne urade nesto pogresno mogu napraviti jos veci belaj ja hocu da se promjenim i malo ''opustim'' zato pisem svoje gafove a kad se sve hB dobro zavrsi onda ima materijala za nasmijati se
Pa sto vise pazis da nesto ne uradis 100% ces uraditi, tako je kod mene ... Kad pazim da ne lupam kad Lana spava, obavezno suskam kesama, ispadne mi poklopac od serpe pa to odzvanja ili zapnem od nesto pa to padne i sl...a sve govorim mm ššššš lakse malo i sl ...
natipka cijelo štivo i izbaci me taman kad sam išla na poslati dobar dan mamicama.... evo da pokušam sada...to za huju mi je jako poznato,vriska plač dernjava lupanje i bacanje..sve prošli i još uvjek prolazimo kod doktora me stid koliko vrišti,pregled preznoji sve nas u prostoriji a ljudi nas čudno gledaju kada izađemo a tek kada treba noktiće rezati ..ruke mu sredim dok spava al noge nikako,nego ga mm drži a ja režem..e tad se pravo isplače.. a sada da vas pitam:kada i kako početi prati zubiće djetetu?????? on sada uzme četkicu i grize ju a to da ću ja moći izribati mu zubiće-malo suta jer kakav je divlji i nedokazan
trebas sto prije poceti, zakon el.cetkica (imas u dm-u ) 16 KM nema poblema.ti je stavis u usta a on dok se snadje ti vec gotova.vjeruj i ja se patila sa obicnom i onda mi teta fina logoped to preporuci, dobro za masazu desni i kao pomoc kod pricanja
nije mi bilo neta skoro evo dosao Moj anel opet bolestan probudio se sa turom nije 1. sat spavao pa dokle vise turu sam snizila na 37. evo malo se razhorio sumnjam na grlo opet
a joj felix baš mi je žao...više odakle te glupe bakterije i virusi sve ne izviru,,,najbolje da mu urade bris grla pa da si sigurna da je bakterijski da opet ne pije antibiotik bezveze,,,
felix, joj do vraga vise i prehlada, Anelka mi je bas zao, nikako da se dijete opusti Mi zubice peremo od 7. mjeseca, kada su mu donje dvojke skroz izbile...negdje od 15. mj. stavljamo i vrlo malo kaladontica...V. ima 15 zuba, izasle su mu sve 4. i ja se ozbiljno bavim pranjem, a on, za sada, uziva...e imam u planu kupiti tu el. cetkicu.
a suti kad se sjetim sta sam ja mozak napravila, sad mi je sve smijesno al tad mi je bilo nocna mora, jesi napravila moju gresku il nesto drugo bleso jedan?
Ja ni u WC više bez M ne mogu...nejvjerovatno koliko je utjecalo sve ovo na nju...i svaka druga riječ joj je mama...
dusica ljubi nam je i mi smo danas popodne dobili temp.,dala sam mu paracetamol i snizila na 37,danas je 7 dana od vakcine i to je sigurno,valjda se nece vracati vise
ja noi spustila na 35,5 moram li ti pricati kako sam ludila cijelu noc
a suti kad se sjetim sta sam ja mozak napravila, sad mi je sve smijesno al tad mi je bilo nocna mora, jesi napravila moju gresku il nesto drugo bleso jedan?
dala sirup na 37,6 lupocet baby koji nikad nije snizio temperaturu niti joj je djelovao nego tad
tura ga obara mila stalno se penje pa silazi vodila ga kod grozne na hitnoj samo se nasekirala i isplakala od huje Znas kako ga tura slozila ima uvecane krajnike sutra nam neginu boce