|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.3.2011 12:52:26   
Hannica
Pusa za Lady i Lanu.Nadam se da ce lijepotica brzo ozdraviti.Gledala sam vam sliku na fb,onu iz Avaza.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6476
7.3.2011 12:54:01   
Malenaoduvijek
Moje starije dijete baca flasicu i gadja ne gleda gdje, ja sam je nedavno dobila u glavu, bas onako super dadada razumijem te potpuno.
ja ga poslije toga ruzila a on cudno gleda sta je sad.
sinoc je tako prevrnuo stolic koji stoji kod kreveta za njihove gluposti i poceo sebi da pljesce i da se smije i kad sam ga ja zaruzila nista mu nije bilo jasno user posted image user posted image user posted image .

ja sad zvala za nalaz UK, kaze nije jos stigao sutra ce, kao da dolazi iz tanzanije a ne sa ilidze.svasta

felix, ja se najvise vode bojim jer ona sebi nadje put katastrofa i sve ode u helac

lady vidim stavila si me na ignore, dobro dobro, ali oprastam ti jer ti je djetesce bolesno user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6477
7.3.2011 13:01:32   
Anoniman
mala bas sam te evo htjela pitat jel gotova nal. A joj sta se zezaju i kod vas se vidim ceka dugo nalazuser posted image ma katastrofa .
Mi sutra abd idemo moram se dobro spremiti za pisu  uh imal ista gore uloviti je muka pa hajd al vec smo uganjani stim pa cemo se vec snaci.
I sutra je nal. brisa sta li je snjimuser posted image bas me zanima.
Kod nas sunce vani al je zrak led ledeni ..
Necemo nigdje user posted image joj polucicu u kuci vise grrrrrr

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 6478
7.3.2011 13:08:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

felix mila ljubi nam drugara user posted image
A joj,bas peh...
Nadam se da ce majstor brzo doci i rijesiti problem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cmoknemo i mi vas.
Marinci dje si zeno kako je M. ???( nema te nesto )
Mya, kako nam je lijepa drugarica ???
jubi je anju (ljubi je ani)user posted image kao sto zna rec . !!!

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 6479
7.3.2011 13:49:17   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

lady vidim stavila si me na ignore, dobro dobro, ali oprastam ti jer ti je djetesce bolesno user posted image user posted image user posted image

Nisammm, ma ne mogu da pohvatam sve...citam letimicno postove, pospana sam uzasno, stalno zivkam kuci, pijem 3 kafu al nista...
Izvini molim te, nije namjerno....
Javno izvinjenje svima koji su mi pisali a ja nisam odgovorila user posted image user posted image
Morate razumjeti, ja sam ipak sad slavna licnost, VIP user posted image user posted image
              user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6480
7.3.2011 14:22:44   
Anoniman
ipak sad slavna licnost, VIP user posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image necemo ti zamjeriti user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6481
7.3.2011 14:48:15   
Anoniman
mene opet zvali u vrtic da dodjem jer place,a kad dodjem tamo on se igra.. zdravo dijete,ne znam u cemu je problem,sto me stalno zovu,user posted image pomalo kasljuca a inace sve ostalo super,topim se od srece kako slatko pricauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6482
7.3.2011 14:49:06   
Lady26
user posted image

Nemojte, nemojte....
Ma ja se salim malo...nadam se da me ne shvatate ozbiljno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6483
7.3.2011 14:52:20   
Lady26
IZVORNA PORUKA: marijanna

mene opet zvali u vrtic da dodjem jer place,a kad dodjem tamo on se igra.. zdravo dijete,ne znam u cemu je problem,sto me stalno zovu,user posted image pomalo kasljuca a inace sve ostalo super,topim se od srece kako slatko pricauser posted image

Pa jesi pitala u cemu je problem? Nece valjda sad zvati za svaku sitnicu, jel on ok?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6484
7.3.2011 14:52:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

Nemojte, nemojte....
Ma ja se salim malo...nadam se da me ne shvatate ozbiljno user posted image

jao jao sto se zena folirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dosta te vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salim seuser posted image user posted image user posted image
kako je Lanci ima li ture?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6485
7.3.2011 14:55:16   
Anoniman

Pa jesi pitala u cemu je problem? Nece valjda sad zvati za svaku sitnicu, jel on ok?

ma dijete super,razigran,veseo, zdrav.. ona je skužila sigurno da vanredno studiram i da nisam obavezna na predavanjima pa mogu izaci kad trebam i sad to iskoristava pa me zove za svaku sitnicu ,al sutra cu lijepo razgovarati i razjasniti neke stvari.. kako je tvoja curica?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6486
7.3.2011 14:56:01   
Lady26
Ma salim se stvarno... user posted image
Bila je porasla na 37,8 pa joj teta dala malo dalsy sirupa i sad je nema 36,6...samo da tako ostane...
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6487
7.3.2011 15:00:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lanu a ti marijana malo se trzni pitaj tetu hoce li ti vratiti pola para da ga ti cuvasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakav je to bezobrazluk ako djete nije bolesno njeno ja da se pobrine kako da ga smiriuser posted image
joj kad Noa pođe u vrticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto cu ja tete ustrojiti to je cudo jednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6488
7.3.2011 15:00:58   
Lady26

ma dijete super,razigran,veseo, zdrav.. ona je skužila sigurno da vanredno studiram i da nisam obavezna na predavanjima pa mogu izaci kad trebam i sad to iskoristava pa me zove za svaku sitnicu ,al sutra cu lijepo razgovarati i razjasniti neke stvari.. kako je tvoja curica?

E svasta
Ma onda to trebas rijesiti, cuj molim te....Pa neka i sjedis kuci besposlena, placas im uredno...Boze sacuvaj....

Dobro je hB, zasad nema ture a ja k'o na iglama jedva cekam kuci...Sad poslala mm poruku samo da pita tetu jel ima turu, ma nije mi ni dosao izvjestaj kako treba on zove i kaze rekla teta da nema, sve ok. On to po kratkom postupku hahahaha user posted image user posted image a mene teta gnjavi po 5min...hihihihi

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6489
7.3.2011 15:02:55   
salmy

E svasta
Ma onda to trebas rijesiti, cuj molim te....Pa neka i sjedis kuci besposlena, placas im uredno...Boze sacuvaj....

Dobro je hB, zasad nema ture a ja k'o na iglama jedva cekam kuci...Sad poslala mm poruku samo da pita tetu jel ima turu, ma nije mi ni dosao izvjestaj kako treba on zove i kaze rekla teta da nema, sve ok. On to po kratkom postupku hahahaha user posted image user posted image a mene teta gnjavi po 5min...hihihihi

A joj tek sad vidjeh da drugarica imala turuuser posted image user posted image user posted image misa mu vise,nadam se  da je od zubica 
Saljemo joj puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6490
7.3.2011 15:04:39   
Lady26
user posted image user posted image nemirku maminom user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 6491
7.3.2011 15:06:25   
Anoniman
sutra cu lijepo razgovarati s njom, placam puni boravak (do 5) a zove me u 12 po njega,kao place a njoj ga žaouser posted image  

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6492
7.3.2011 15:12:03   
Malenaoduvijek

sutra cu lijepo razgovarati s njom, placam puni boravak (do 5) a zove me u 12 po njega,kao place a njoj ga žaouser posted image  

tako i treba, das prst a ona uzme ruku.treba to sve postrojitiuser posted image

lady
a vi popularna licnosti oprostite nisam vas prepoznala.
OT odake ti ti smajlici svi zivota ti, ja ti pola tih nemam.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6493
7.3.2011 15:12:36   
Lejla Ka
U kojem to vrtiću ne znaju utješiti dijete kad plače?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6494
7.3.2011 15:14:30   
Lady26
NIje mi dijete u vrticu ali ako placas puno radno vrijeme treba da bude puno radno vrijeme, jedino ne daj Boze neceg...a ovako...place? Neka ga zabave, skrenu mu misli, primaju platu za to...pa zamisli kad bi evo npr teta mene zvala stalno? Ja razumijem da ima vise djece, da je teze ali ne radi posao ako ga ne mozes raditi kako treba...
Pa jesi li ga preuzela?

PS koliko sam puta napisala "pa" user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.3.2011 15:16:48 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6495
7.3.2011 15:15:52   
Lady26

lady

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://pic4ever.com/index-2.htm

Izvoli kono, navali user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6496
7.3.2011 15:28:37   
mala86
cao svima user posted image
mi bili na sisanju user posted image ,joj te dernjave,izmicanja,bjezanja...poludili smo i ja mm s njim!
jos mu tamo sve udovoljili,tete pustile crtani,ovamo pjeva medo brundo,cedevita bombone pripremili,lizalo,on nista user posted image ,dernja se dernja user posted image ,sve bez suze

hannice odveli smo ga u tc-tete stvarno super,sve skacu oko njega a on user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6497
7.3.2011 15:33:15   
Malenaoduvijek

lady

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://pic4ever.com/index-2.htm

Izvoli kono, navali user posted image

user posted image
ja vam se za¨valjujem

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6498
7.3.2011 15:43:16   
Anoniman
jaooo a sto se ja naradi neplanskiuser posted image dok kupatilu pocisti , pa kad sam se reko vec zaradila da ocistim i prozore u dnevnoj ima ih ko u priciuser posted image user posted image user posted image citav dnevni u prozorima  prokleta stolarija tko je postavi meni da imam posla ovolikouser posted image user posted image user posted image
Dok sam to sredila sreca anel spava .Sad sam sebi kafu pristavila ajde bujrumuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6499
7.3.2011 15:50:31   
Lady26
Hvala bilo bi mi puno 4 za jedan dan...ali cu ti praviti drustvo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *