|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.3.2011 22:23:27   
Apotekarka
Moj kad nedjeljom ustane veli kapic,kapic naviko da ide nedjeljom s mamom i tatom u kafic

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6451
6.3.2011 22:24:27   
Anoniman
lady,rose,želim vam noc bez tureuser posted image legla ja nikolu da spava,kad kaže on meni, puno deće paja(puno djece spava). nasa prva recenicauser posted image ljubi ga mamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6452
6.3.2011 22:30:51   
Apotekarka
Moj se nocas probudio i 3-4 put bas otpjevao pjesmicu nije da prica vec pjeva ja se zgranila....on prica ko veliki ine gasi se

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6453
6.3.2011 23:00:35   
Mya_81 RR
Lady, Rose, nadam se da je mirna noć pred vama user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6454
7.3.2011 9:58:49   
Lady26
Ja ispisala cijelu poruku i ne ode...Evo mene na poslu, ipak sam dosla, jutros je ustala bolja bez ture...

Ali smo sinoc imali dramu oko 2,30 probudila me, buncala, mumljala u snu, ja je pipnem gori, 39,3 temperatura, stavim joj 2/3 cepica i obloge od krompirica na noge, uzmem je u narucje a ona i dalje mumlja, nogice se trzaju (toliko sam se prepala da su mi se ruke tresle jos sat vremena poslije), kad je pocelo sve djelovati bila je ok, malo smo se igrali, pricali, sa tajom se igrala, tura je spala oko pola 4 i uspavala sam je tad, do jutros je fino spavala....Ja u tom svemu sam zaboravila da joj dam nesto da pije a ona dusa moja izbaci cuclu i kaze kkkk kkkkk kok kok, ja sam samo skocila i donijela joj vode, popila je skoro cijelu flasicu...tad su mi suze krenule, razmisljam da mi nije znala reci da joj treba tekucine, ja se ne bih sjetila i .... user posted image user posted image
Tesko mi je sto nisam kuci ali mogu otici ako ne daj Boze skoci visoka opet...nadam se da nece...

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.3.2011 10:00:34 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6455
7.3.2011 10:01:25   
Anoniman
Lady sto brze da prodje tura zelimo nasoj drugarici lani, misa mu malog. Bas mi zao user posted image
Ljubni je od nas user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6456
7.3.2011 10:03:38   
Lady26
Ovo mi je sve novo...nikad nije bila preko 38,5 i uvijek je lako spadala....
Hocu tnx...
Kako ste vas troje user posted image ?

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.3.2011 10:04:08 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6457
7.3.2011 10:06:08   
Anoniman
Guramo nekako user posted image , Anci iz dana u dan sve veci i veci razbojnik, a tvrdoglavaaaaaa uh. Sve mora po njenom biti...znam sad cete mi reci faza user posted image . Ja se mucim sa kontrakcijama i iscekujem ljepse vrijeme, jer poludih od ove zime. Bato u pupi pleše li pleše, jos nije poceo fudbal igrati, ali zato plese uveliko user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6458
7.3.2011 10:07:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja ispisala cijelu poruku i ne ode...Evo mene na poslu, ipak sam dosla, jutros je ustala bolja bez ture...

Ali smo sinoc imali dramu oko 2,30 probudila me, buncala, mumljala u snu, ja je pipnem gori, 39,3 temperatura, stavim joj 2/3 cepica i obloge od krompirica na noge, uzmem je u narucje a ona i dalje mumlja, nogice se trzaju (toliko sam se prepala da su mi se ruke tresle jos sat vremena poslije), kad je pocelo sve djelovati bila je ok, malo smo se igrali, pricali, sa tajom se igrala, tura je spala oko pola 4 i uspavala sam je tad, do jutros je fino spavala....Ja u tom svemu sam zaboravila da joj dam nesto da pije a ona dusa moja izbaci cuclu i kaze kkkk kkkkk kok kok, ja sam samo skocila i donijela joj vode, popila je skoro cijelu flasicu...tad su mi suze krenule, razmisljam da mi nije znala reci da joj treba tekucine, ja se ne bih sjetila i .... user posted image user posted image
Tesko mi je sto nisam kuci ali mogu otici ako ne daj Boze skoci visoka opet...nadam se da nece...

ljubav draga, nadam se da ce joj taj antibiotik poceti djelovati i da tura nece ici gore.
meni su  svi uvijek govorili da je najbitnije davati djeci da piju, nije strasno ako nece jesti ali piti moraju.moji hB hoce piti posebno stariji, a znam da ima djece da nece pa onda dehidriraju.
a ljubica draga, a izborice se ona brzo s tim.
kako je sada jeli bolje?
samo da tura ne skace bice to dobro, ljubimo vas i puno zagrljajabza malu i veliku konu user posted image user posted image user posted image user posted image .

a gdje ostala raja, nigdje nikoga, cccc spavaju

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6459
7.3.2011 10:09:11   
megi
Lady misa mu sta bi  curici bas mi je zao
al eto dobila je sirup bice ona brzo bolje i plesace user posted image
i mi smo nedavno imali temp 39,5, cepici, sirup, tusiranuje, obloge na noge i nekako smo je skinuli
jest da sam ja bila u grcu kao i sve mame al to nam je posaouser posted image user posted image  da sto prije prodje

i moja cura je sinoc bila kenjkava, jucer cak i povratila, vidim trojke se zbijelile, trpa sve zivo u usta, e sinoc ja u kuhinji ona se ne cuje, reko sta li radi kad ona tamo pokusava da glodje napuhani balon, dusa slatka, toliko je svrbe desni
i dam joj pred spavanje pola kasikice paracetamola i super je spavala

ali imamo novu naviku oko 6-7 se probudi i hoce sa nama u krevet ili da ustane tako da je mama popustila, ko ce u 6 hodati po kuci radije nek odspava jos malo s namauser posted image

pozzz svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6460
7.3.2011 10:16:33   
Lady26
Sad sam zvala tetu, mjerila joj je temperaturu 37,4.  Pa sam joj rekla da je prati i pred spavanje opet neka joj izmjeri...nadam se da nece rasti...
I njoj su donje 3 zabijelile i nabubrile, da hoce izaci vise....sve zivo stavlja usta, cak i odjecu koja je na njoj...samo trlja trlja....

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.3.2011 10:18:14 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 6461
7.3.2011 10:20:55   
Lady26
Megi user posted image user posted image user posted image hvala jos jednom user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6462
7.3.2011 10:56:59   
Mya_81 RR
Uh, Lady, znam tačno kako ti je bilo...samo da ta temp. prodje...

Ježim se od pomisli da su i nama trojke sad na redu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6463
7.3.2011 11:44:27   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

A ti si meni bila u mislima sinoc....zato sam se toliko i prepala...jos kad je pocela nogicama trzati, mumljati u snu....i sad se najezim user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6464
7.3.2011 11:48:23   
Amani12
Lady,Rose nadamo se ce djecica cim prije ozdraviti...
Ta tura je bas fuj,ja je se bojim samo tako...
Ljubimo Lanicu,nadamo se da ce zubici brzo niknuti...

Mi od jucer nemamo ture ni proljeva,ali nazalost nemamo ni novog zubica...user posted image
Samo da hoce niknuti vise...
Ljubimo raju malu i veliku user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6465
7.3.2011 11:56:37   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

A ti si meni bila u mislima sinoc....zato sam se toliko i prepala...jos kad je pocela nogicama trzati, mumljati u snu....i sad se najezim user posted image user posted image

Žao mi je što sam ti u mislima bila u tako ružnoj situaciji...nadam se da će takvih situacija biti što manje, zapravo da ih više nema to bi bilo najidealnije user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6466
7.3.2011 12:01:19   
Lady26
A i meni je....nije namjerno bilo, podsvijest cini svoje... user posted image
Inace ne mislim u te sitne sate user posted image ....
Cekam jos malo pa da zovem opet, ma ni ne zove mi se kad mi kaze teta nista ti ne brini, cuj ne brini?! Ma jok ja cu prst u uho i rahat.... user posted image user posted image
Znam da me hoce umiriti ali svejedno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6467
7.3.2011 12:18:41   
Anoniman
lady moja tako je i nama bilouser posted image da se trzo, treso , plakao bas sam se isprepadal pola mi je mog zivota skratiouser posted image tu noc,
Al bit ce bolje mila  nebrini .
Moj hairlija je dobro hb.user posted image evo ga lunja po sobama rovinja
Kod mene od jutros sve naopakouser posted image ukljucila masinu kad udju ,stado u punu lokve vode  puno kupatilo vode cesme nemogu odvrnuti odma se kupatilo puni kroz onu sitku , na podu  grrr
Cekam mm s posla da zove majstora da napravi, puna mi kuhinja sudja a nista nemogu da radim dok ne poprave grr
imal mi ista mrze a nije mi se to jednom desilo

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6468
7.3.2011 12:21:07   
Amani12
felix mila ljubi nam drugara user posted image
A joj,bas peh...
Nadam se da ce majstor brzo doci i rijesiti problem...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6469
7.3.2011 12:28:26   
Anoniman
za bolesne user posted image jedan veeeeeeeelikiuser posted image ...procice i to

ja sam danas...tj jutros...dobila flasicu u glavu...nije prvi put...ali je prvi put da me iz dubokog sna na taj nacin probudiouser posted image ...prije je uvijek bio toliko "fin" da me par puta zovne, mama...a sad...onako iz vedra neba...samo ...fljasuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6470
7.3.2011 12:29:55   
Amani12
IZVORNA PORUKA: dadada

za bolesne user posted image jedan veeeeeeeelikiuser posted image ...procice i to

ja sam danas...tj jutros...dobila flasicu u glavu...nije prvi put...ali je prvi put da me iz dubokog sna na taj nacin probudiouser posted image ...prije je uvijek bio toliko "fin" da me par puta zovne, mama...a sad...onako iz vedra neba...samo ...fljasuser posted image

Nemoj zamjeriti dadada,ali ja se bas slatko nasmijah user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6471
7.3.2011 12:30:35   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morala sam, sorry....
Ja nisam dosada flasicu ali jesam cuclu prije redovno user posted image ....il u ledja il u glavu, zavisi kako sam okrenuta...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6472
7.3.2011 12:31:09   
Lady26

Hvalaaaaaaaa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6473
7.3.2011 12:32:43   
Anoniman
vidjeceteuser posted image ...pa vam nece biti smijesnouser posted image user posted image user posted image

kod nas je to redovno...ili mene potrefi ili mm...a inace...odlicno cilja...zaistauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6474
7.3.2011 12:45:09   
Anoniman
dadada bolje i to nego da ostanes corava kao jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anel mene vice ujutro a nekad se usuti ja samo izasna osjetim bol on meni prst u oko stavlja i to grubo i smije se tako skoro svako jutro nespremnu me uvjek uhvatiuser posted image user posted image Jednom me bas dobro udario da sam mislila ostat cu bez oka hahahha

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *