Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Ja ispisala cijelu poruku i ne ode...Evo mene na poslu, ipak sam dosla, jutros je ustala bolja bez ture... Ali smo sinoc imali dramu oko 2,30 probudila me, buncala, mumljala u snu, ja je pipnem gori, 39,3 temperatura, stavim joj 2/3 cepica i obloge od krompirica na noge, uzmem je u narucje a ona i dalje mumlja, nogice se trzaju (toliko sam se prepala da su mi se ruke tresle jos sat vremena poslije), kad je pocelo sve djelovati bila je ok, malo smo se igrali, pricali, sa tajom se igrala, tura je spala oko pola 4 i uspavala sam je tad, do jutros je fino spavala....Ja u tom svemu sam zaboravila da joj dam nesto da pije a ona dusa moja izbaci cuclu i kaze kkkk kkkkk kok kok, ja sam samo skocila i donijela joj vode, popila je skoro cijelu flasicu...tad su mi suze krenule, razmisljam da mi nije znala reci da joj treba tekucine, ja se ne bih sjetila i .... Tesko mi je sto nisam kuci ali mogu otici ako ne daj Boze skoci visoka opet...nadam se da nece... ljubav draga, nadam se da ce joj taj antibiotik poceti djelovati i da tura nece ici gore. meni su svi uvijek govorili da je najbitnije davati djeci da piju, nije strasno ako nece jesti ali piti moraju.moji hB hoce piti posebno stariji, a znam da ima djece da nece pa onda dehidriraju. a ljubica draga, a izborice se ona brzo s tim. kako je sada jeli bolje? samo da tura ne skace bice to dobro, ljubimo vas i puno zagrljajabza malu i veliku konu . a gdje ostala raja, nigdje nikoga, cccc spavaju