Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi smo neki dan bili u coco loco, pojavila se njih trojica, sva trojica kopije "babuke" sa debelim srebrenim lancem i izgledom boksera u penziji, kad su ušli razbucali su svu ostalu djecu malo, malo pa neko plače
nisam...pobjegla sam cim je postalo "ozbiljno"...plavi su obojica...zapravo svijetlo smedji...s onom facom ko da u glavi imaju kokosiji mozak...poluotvorenih usta...i "ibrik" usana...ono kad donja vilica ide preko gornje
ma grozni su...bas ga je provocirao...skupio ramena i ide prema Andreju ko ono "udari me ako mozes"...nije mu dao mira
mi smo neki dan bili u coco loco, pojavila se njih trojica, sva trojica kopije "babuke" sa debelim srebrenim lancem i izgledom boksera u penziji, kad su ušli razbucali su svu ostalu djecu malo, malo pa neko plače
nisam...pobjegla sam cim je postalo "ozbiljno"...plavi su obojica...zapravo svijetlo smedji...s onom facom ko da u glavi imaju kokosiji mozak...poluotvorenih usta...i "ibrik" usana...ono kad donja vilica ide preko gornje
ma grozni su...bas ga je provocirao...skupio ramena i ide prema Andreju ko ono "udari me ako mozes"...nije mu dao mira
Ali imas dobre opise. Mogla bi biti pisac. Izvini,vidim da je tema ozbiljna,al bas mi smijesno.
ee nisu to isti, ovi su bili onih četvrtastih glava, ustvari sva trojica su lijepa djeca, doduše debela, ali ponašanje . e zato ne znam kako bih ajdina ostavila smaog u igraonici i kad mu bude preko tri.
neki dan stojim na tramvajskoj i gledam u tramvaju na kraju skort, tri curice,možda 6.7. razred, tuku šakama po glavi četvrtu, niko ništa, ma užas, bože kako odgojiti djecu da ne postane žrtva
ma i ja se pitam...vazda sam "kritikovala" moje komsije ispod...imaju dvoje djece...oboje pohadjaju ksc...odvoze ih i dovoze...nikad ih nema vani s ostalom djecom...a sad kontam...nije to ni tako glupo
fakat su ruzna vremena...sve vise i vise licimo americi (barem njihovim filmovima)...uzas...
hanna...ma i meni su takve fizionomije smijesne ...a kod nas ih sve vise...i vise
dan,ja se dosla pozaliti malo bas smo bolesni,jucer smo bili kod pedijatra i odmah nam dala inekcije,kao i svoj djeci koja su usla prije nas,a puno ih je i svi sa temp. visokom,trazila sam joj da radim nalaze i bris i dobili smo uputnicu ali posto je bila subota nista od toga do sutra,jedino smo krv izvadili prije boca,sad mi zao sto smo s njima i poceli jer sve vise vjerujem da je neki virus zavladao ,a tura je ludila sinoc ispod 38,5 nikako nije spadala,u 2h smo konacno otisli u hitnu i oni su mu dali bocu neku,od nje se kasnije preznojio i spala je tura,citav dan danas spava jer jucer nije nikako do 4h ujutro zaspao,nece da jede nikako,ma nadam se samo da se tura nece vise vracati razocarana sam u doktore kako tako lako daju lijekove djeci,ali u onoj panici sa temp. 39 nisam ih mogla odbiti bas sam se bojala da se ne desi nesto sad sam rekla mm da ga vodimo samo privatno pedijatru,hB pa mozemo ali sta ce oni ljudi koji nemaju 50-100 km da plate za pregled i jos mi na sve to dodje jedna osoba i kaze pa vi ste krivi sto ga niste odmah odveli dok. cim je dobio turu
rose razmijem te potpuno, evo tražim temu pedijatri d anapišem za jednu ludu dr, u sarajevu, ne mogu temu da nađem, propisuju antibiotike kao bombone, fakat nisu normalni
rose moja bas mi je zao ispatili ste se obadvoje dusa draga lijepa Nama ped. ne daje boce dok ne dozori daje sirupe al BOCE NE . eto moj A. imao baju ja ju molila dajte mi boce ona nije dala jer kaze sto bi kad prema antb djeluje esbesul.Iskreno sumnjala sam u nju i njen rad. Drugi dan odem nal ne valja ja opet nagovjestim na boce ona ce mi ti kao da meni ne vjerujes , ja licno nebi dala svom sinu da ga bode ujutro uvecer ako bas bas nemora Esbesul ti na antib djeluje ajd poslusaj me daji , pa cemo vidjeti posle drugi nal.kad ispije sirup I stvarno kod mog A. nala o.k Nekad stvarno ne treba trcat pred rudu kao ja . Pa valjda zna sta radi,ipak se zauzela za A. leciti ga vodim ga jos od kako se rodio kao beba. Da nije sirup djelovao dala bi Mozda boce. Koliko ima A. 19mjes. dva puta je dosad primio samo boce i to nije dala ped. vec na hitnoj kad zavrsimo odma sta znaju evo vama boce . Al eto, mila stas cuvaj pile malo bit ce on dobro abd
hvala drage,ma samo nek je tura otisla nje se bas bojim,jer mu nikako nemogu skinuti,jucer se citav dan kupao sad se bas boji vode skorpija stvarno nemogu shvatiti to,4 djeteta sto su bila prije nas su boce dobili i E. peti,steta samo sto je bila subota pa nisam stigla privatno otici kao prosli put kad je imao 3-dnevnu g. dali mu antibiotik,mi odemo privatno damo 80 km,izvadimo nalaze i kaze dr. samo turu skidati proci ce,u ovoj drzavi moras sve da platis
opet nemora znaciti ni da je trodnevna znas , mozda ima neku jaku upalu dok je tura visoka i tesko spada. Nama su rekli kad je tura od zuba ona brzo spada kad je od upale tesko se skida i stalno se vraca znaci "postoji " neka upala dok je tura tu.Jer nikad tura nece dzaba bujati. Zao mi je zbog boci mm se jezi na njih isto imal mu ista gore nego kad djetu da al nekad , i o se mora Zao mi je sto nal. niste uspjeli povaditi al eto sta je tu je bitno da ture vise nema hb.da je odspavao
lady, ja da sam na tvom mjestu odvela bi je sve i kad ja nebi htjela mm panicar jedan nebi mogao cekat do jutra mada mi NIKAD nismo imali samo turu nama prvo krene nos da curi kise, pa tek onda se tura penje , i naravno glo upaljeno (kad pipnem ispod vrata ) i nece da jede Tako sam Zapamtila .Nikad nije imao SAMO turu recimo bez kihanja , i curenja nosa.
ja cu opet napisati, ne zeleci te istraumirati, da temp. oko 7-8 skace...u svakom slucaju trebas imati cepice u kuci...da si spremna...odvela je ti ili ne...oni ce joj najvjerovatnije dati inekciju (voltaren) ako je odvedes...ali to tek kada predje 39...drzi se...spremi se i na banjanje...probaj i s krompirom...i samo mirno
ja cu opet napisati, ne zeleci te istraumirati, da temp. oko 7-8 skace...u svakom slucaju trebas imati cepice u kuci...da si spremna...odvela je ti ili ne...oni ce joj najvjerovatnije dati inekciju (voltaren) ako je odvedes...ali to tek kada predje 39...drzi se...spremi se i na banjanje...probaj i s krompirom...i samo mirno
Mrzim ovo rec al dadada je upravu Nedaj se mila , ljubi drugaricu
Zasad toga nema, ali tako joj ej bilo prosli put, tek nakon 2 dana nos i kasalj... Odoh, vec sam se spemila...ipak noc ide a meni je sutra radni rad...
Nisam stigla prije, tura joj je skocila na 39, jaka upala grla (dr mi je rekla da je moguce od zuba, jer ne kaslje, ne kise, nos ok), dobila je xiclav po 2,5ml na 12h... Popila je u 19,30 dalsy, kupali smo je nakon sat vremena, popila je mlijeko i sirup, i hB spala je na 37,2. Sad spava...nadam se mirnoj noci, tako mi je bilo zao, tuzna cijeli dan, oke tuzne, mirna, ne prica....e sad je pred spavanje cak i plesala malo kad joj je tura spala .... A ja...zeludac me boli, jela samo jednom, imam koja bi trebalo da prestaje al danas ide vise nego prvi dan, boli me stomak....
lady moja zao mi je al bit ce bolje mila cim antib pocne da djeluje Nije lako s djecom nije.... (stalno sam virila jesil se javila mislila sam na vas ) Pusa Drugarici velika
Hvala ti puno...do skoro ja tebe tjesila a vidi ovo...ma nek sam joj uspjela skinuti turu, znas kako sam sretna...bas sam bila u grcu cijeli dan...i nek sam otisla dr... Idem malo gledati tv pa u krevet, muci me stomak a i nisam stala od jutros... Puno poljubaca, pisemo sutra
veče, Lady,rose želim vam mirnu noć bez temp. mi smo čitav vikend u pokretu ali imamo jedan problem,Una odjednom više neće da uđe ni kod koga u kuću,osim kod mojih,juče išli na rođendan kod prijatelja i nije htjela da uđe u ulaz,vrišti i vuče nas prema kafiću i kaže hajmo na kahu draža kafana od kuće
Rose tek sam procitala...isto nam se desava, to sa turom...osim sto Lana hoce sta pojesti, nije kolicina kao npr juce ali je imala danas redovno sve obroke i dali su nam xiclav.... Nadam se da cemo obje imati mirnu noc, saljem pozitivne vibre....
Cure hvala vam puno, runo je biti "s ove strane" postova.... Pusa velika
Lady mozda bi vam sutra bilo lose sa jelom/ne jelom... Jer ako je grlo upaljeno , nece iic na dobro na zalost ...al bit ce bolje otisla si sto bi se reklo na vrijeme . Pusa vam i mirna noc . Darfy voli djete kafice. Ja sa svojim kad odem na kafu ,kafu pijem stojeci ili menjam se sa mm. kad on pije ja trcim i obrnuto Tako da samo odlucili da nema kafa dok A. ne opametni malo bar .... kakav je to cef,otic obuc se spremiti i nemoc u miru kafu popiti sa muzem .