|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  255 256 [257] 258 259   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.3.2011 23:57:32   
iv@ncica
user posted image user posted image   pa  kad  neko  ne  zna  sto bi  vam  rekao  kaze  -pa  to  je s mao  faza-  ..proci  ce
.....,hahhaha  ooooooh  ko  da neznam  i  sama...inace  da  vam  s e pohvalim  da  je  moj  A. napokon  poceo  pricati....ko navijen  je..odjednom  ima  dosta  stvari  koje  su  dosta  jasne  i dobro  izgovori...dok  sad   stalno  nesto  brblja  i  ja  ga  dobro  razumijem..trudi  se,  ali  vidim  da  mu  je nezgodno dosta  toga  izgoivoriti  pa  on  smota  to  i zabrza   100 na  sat  kko  i  mama  muuser posted image user posted image ..sad  i  ponavlja  i  imenuje  sve  za  nama..ipak je  to  dobro..obzirom  na  skoro  2 god. je  sve  bilo prstom i  vriskom  rijesavano. Prpoznaje  sve  boje  i  slaze  sve  prema  bojama,  prepoznaje i  imenuje   osnovne  oblike  trokut-tokut, kocka-koska  i  kug-krug, i  odjednom  je  puno  toga  savladao  u  ovih  nekoliko  dana  ili  je  sve  to  zano  pa  sad  oceiopio..a  tati  srce  ko  da je  fakultet  zavrsiouser posted image
Kaslje,  ali  je  dobar , zivahan i  brz..ja danas   bila  na  poslu..pa radila  po  kuci  i cuvala  jos  djeceuser posted image ..pa  imala  gostiju  tonu...a jucer  nam  bili  marijana i niko  na  igranjuuser posted image .
pocinjem  lagano  pripremati rođendan  i  kuci  i  vrticuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6401
6.3.2011 10:23:17   
Anoniman
jutro
Mi smo dobro spavali, opet je jutros usto upisan sve sam ga menjala na jutro joj ....ovi pempasi vise.
Lady kako je L. od jutros ja koristim detinox da namazati ako neda stavim na cucu tj,operem ruke namazem svu cucu i dam .Kad isisa ono s cuce trazi ponovouser posted image Ja bas probala da vidim sta je to mirusi ko na kamilicu i utrne jezikuser posted image .....i slatkasto malo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6402
6.3.2011 11:41:30   
Lady26
Sinoc je zaspala sa turom 38, popila dalsy (to sam mislim pisala), poslije je spala, probudila se oko pola 3 pipnem je vruca, 38 cini mi se da je bila, dala sam joj opet sirup i zaspala je, spavala do 8 jutros, valjda je smorilo, danas ima 37,8...valjda ce spasti, uspavala sam je pa kad ustane cu je tusirati ili masirati sircetom ako ne bude spala...
Ma nervozna je grozno, kenjkava...zubi 1000%....
a dentinox - no comment...ne da mi staviti, pa sam nekako uspjela malo namazati cuclu....grrrr kupit cu gel, sto je sigurno sigurno je...
Eh da, molim lijepo, kad nam se budete obracale, pazite kako cete jer mi smo sad slavne user posted image , izasle smo u novinE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6403
6.3.2011 12:13:27   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sinoc je zaspala sa turom 38, popila dalsy (to sam mislim pisala), poslije je spala, probudila se oko pola 3 pipnem je vruca, 38 cini mi se da je bila, dala sam joj opet sirup i zaspala je, spavala do 8 jutros, valjda je smorilo, danas ima 37,8...valjda ce spasti, uspavala sam je pa kad ustane cu je tusirati ili masirati sircetom ako ne bude spala...
a dentinox - no comment...ne da mi staviti, pa sam nekako uspjela malo namazati cuclu....grrrr kupit cu gel, sto je sigurno sigurno je...
Eh da, molim lijepo, kad nam se budete obracale, pazite kako cete jer mi smo sad slavne user posted image , izasle smo u novinE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vjerujemo dok ne vidimo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6404
6.3.2011 12:17:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ne vjerujemo dok ne vidimo.user posted image

ali samo iz njene rukeuser posted image user posted image user posted image

Lady...pusa za Lanci...i da zubOvi izbiju sto prijeuser posted image

ovaj moj se budi sve ranije i ranije...sta mu jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 6405
6.3.2011 12:30:29   
Lady26
Ofkroz iz moje ruke, nego kako user posted image user posted image user posted image
Taaaaajo nam je kupio hAvaz odmah user posted image , i stvarno, foto nas dvije user posted image

A sad ozibljno, fakat se nadam i ja da ce izbiti vise, bas je muce misha mu...sad joj je tura 37,5 pa bil je tusirala ili da je izmasiram malo sircetom, mozda ovo drugo ili da sad ne radim nista?
Dosta joj je vise sirupa, a nije bas visoka temperatura...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6406
6.3.2011 12:39:36   
mala86
Lady na kojoj stanici?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6407
6.3.2011 13:04:51   
Lady26
Stranica avaza?
Kaze mm 122222222 hehehehe, 12str

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 6408
6.3.2011 13:19:11   
mala86

Stranica avaza?
Kaze mm 122222222 hehehehe, 12str

mislila sam da mogu skinut sa free zone,tek ce poslije se pojavit pa cu vas onda vidjeti!
Lady sad kad ste se pojavile u avazu nadam se da cete se nastavit druzit s nama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6409
6.3.2011 13:45:14   
Anoniman
Kreativni centar "Dječije carstvo": Kupovali gegice, kapice, cipelice, igračke... Sav prikupljeni novac ide za pomoć porodicama sa malom djecom kojima je to najpotrebnije... Pročitajte više --

< Poruku je uredio felix -- 6.3.2011 13:47:47 >

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 6410
6.3.2011 13:49:36   
Anoniman
jel to lady od danasnji novina ili nijeuser posted image user posted image user posted image ???
Jao pa ti se sad foliras user posted image user posted image user posted image ne poznas nas vise sad si poznata licnost heheh
Probaj L. istusirati mlakom vodom 3 minute idu s tusem niz tjelo gore-doljeuser posted image
Ljubimo je da brzo zubovi niknu da ju nemuce

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6411
6.3.2011 13:55:56   
tekja
kratko javljanje, odosmo napolje dok virka ovo jadno sonceuser posted image

V. je jucer imao temp.rasla do 38,5 i ja ga pustila da se sam bori...naime nikakvih drugih simptoma, osim sto treba posljednja 3. da izbije, desni nabubrile...i on se izboriouser posted image , sinoc spala i vise se nije javljalauser posted image ...eto Lady, ako su zubi pusti Lanciku da sama izadje na kraj, nije joj visoka...ja sam vas dvije jucer prepoznala na tvsa, hanady i skorpiju, ma pepotice sveuser posted image

felix, mala86, ja cu se s vama druziti i kad nas ove javne licnosti otkantaju, vidjet ce one da je slava laznauser posted image

eto odosmo sadauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6412
6.3.2011 14:06:51   
mala86
aaaaaaaaaaaa mi danas ne mozemo vani ,bili jutros malo,sad cekamo goste
kumove X2 user posted image user posted image user posted image user posted image !
malac spava,skuhala sam mu neko cudno varivo,cini mi se da je jestivo,al ubacila svega i svacega unutra(od tikvice,celera,bijelog luka.....)

tekja user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 6413
6.3.2011 14:10:02   
Anoniman
nismo ni mi bili vani jer puse vjetar user posted image user posted image Evo ga prosipa mi supu vidio od mm kako jede oce i on i to iz njegovog tanjira sve mi prosu vise prosipe nego sto stavi u usta a meni neda da ga hranimuser posted image Sa kasikom jos nije vjestuser posted image kao sa vilicom.
Tekja, user posted image ljubni druga .

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 6414
6.3.2011 14:11:55   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

Mala jel gotov mila nalaz jel o.k ??

ljubice tek sutra ili u utorak user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6415
6.3.2011 14:31:07   
Amani12
Pozdravcic vam mame i bebe!
Mi jos imamo proljev,turu malo imamo,malo nemamo,ona dosadna,ali ga slomi...
Dan predivan,a mi u kuci...
Poludjet cu dok nam svi zubici porastuuser posted image
Evo djecak spava,a ja se prezderavm slanim stapicima i nutelom...Nervoza,grrrrrr...
A ti ''poznata iz novina'',ljubi tu curicu,da sto prije ozdravi...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6416
6.3.2011 14:50:34   
tekja
mi se vratili iz setnje, ukupno prolazno vrijeme 7 minutauser posted image ...nisam ni skontala koliki je vjetar, grozno, morali smo se vratiti, kad skontam duze sam ga oblacilauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 6417
6.3.2011 14:52:08   
Amani12
Tekja zao mi je sto niste duze setali,ali malo si me utjesila,
jer mi necemo nigdje iz kuce.
Sad mi lakse,kad znam da je vrijeme bezzeuser posted image
Ma stize nama proljece polako ali sigurno,uskoro ce maratonske setnje,aBduser posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 6418
6.3.2011 15:09:02   
Anoniman
Mala, nebrini bit ce to dobro abd sad ce poned.user posted image strpi se (tko ti kaze jel dauser posted image )
Mi necemo nigdje do utroka nije "hiče" a poned. uvjek guzve uzasne mi cemo abd u utorak  nasu pisu ponavljati i vidjet cemo sta dalje....
Amani 12.  druga zubi muce uh ne pricaj miuser posted image muka ziva imal ista gore i ja cu dobro da nabelajim sa zubovima nema ih ni pola sta nas sve ceka Bog zna.
Al da oce vise "oljepotit" vani da idemo da zaboravim na sve ,znam da bi mu dugaaaaa set_nja godila i spavanju i jelu a i zdravlju da uzme svejeze have.
Al kako kad vani puse, sa svi strana samo mozemo kroz proszor mahatuser posted image user posted image
Tekja, kazem ja vama da vani puse a vi nista user posted image ne hajete .Ajd nema veze bila vidjela , namucila se sa oblacenjem i eto vas u kuci i ja to mrzim zato necu da idem van za oni 5.minuti nebi ga obukla nema para i trpila njegovo vristanje i bjezanje dok se spremimo procedura je to bolan.
Moj A. zaspo zacudo Bozije sa MM. pojeo 4 reznjica mandarineuser posted image user posted image fino sjeo s njim za stol mm jede i on vice daj, kontam sad ce mu ispljuniti kao meni kad ne anel fino jede .
Ma koja je ona baraba samo mene pegla sa nekom hranom a mm. dopusta da mu trpa .
Pa mislim stvarno sam blehnula bila......posle mm. ce eto vidis a ti kazes da on nece pljuje, sad ispada ja luda ....lazem nesto... sad smo se dogovorili ti hranis vocem ja ostalimuser posted image .

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 6419
6.3.2011 15:18:16   
Malenaoduvijek
vidim da je zavladala temp, bas mi j zao.

kono da se nije cura prehladila, a bice dobro aBd.
samo se cuvajte, kako je bilo na BB?
vidim felix nam je setala juce.
i mi smo juce bili kod bake i dede poslije duggo vremena, malo isli u park, malo setali.
iako nam je vrijeme bilo onako,ali mi smo se ipak setali iskoristili taju dok je raspolozen za setnju.
a ja nesto nisam pri sutu danas.

cuvajte bebice, a poseno bolesne, pozz od nas

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 6420
6.3.2011 15:25:21   
Anoniman
jesmo mala nisam ni ja dugo bila kod svoji.Bilo nam je lijepo.
Joj ja tako mrzim nedelju, uvjek mi je bila mrska pa i dan danas user posted image ....
Ja planiram anela pupati abd, sinoc  kasno lego i usto i nista od toga pa cemo veceras  obozava se kupat jedino problem kako ga izvaditi iz kade posleuser posted image (tu jedino malo zeza )

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 6421
6.3.2011 15:44:39   
Anoniman
Mi bili u igraoni...ovoj na otoci u merkuru...sve super...sva djece...dok se nije pojavio Buford
user posted image

mali i veliki...dva brata...bullys prava...Andrej usao u kucicu...ovaj za njim (a 5 god. ima sigurno)...stao na vrata i ne da mu izaci...a ovaj moj poceo njemu tersati...sa kaziprstom u zraku...fol ljut na njega...sto je naravno ovog Bulforda razbjesnilo...elem, da se ja nisam upetljala...svega bi bilouser posted image user posted image user posted image user posted image ...nemam pojma kako se postaviti prema takvoj djeci...zelim da i Andrej nauci kako s njima izaci na kraj... na najbolji moguci nacin...znam da je jos mali...da mu ne mogu objasniti...sta sutra u vrtic kad krene...bas sam se zadeverala

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6422
6.3.2011 15:46:35   
Apotekarka
Mene nesto malo brine Antonio mi vec  oko mjesec dana  ima neke bijelkaste bubuljice,bradavice koje ne prolaze isto ono kad se bebe ciste poslije poroda....ali on prije to  nije imao zna li tko ista od cega to moze biti starije zene vele to su kao neke djecje bradavice...ako imate kakav savjet please...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6423
6.3.2011 15:48:09   
Anoniman
apotekarko...eno sam ti ostavila post

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 6424
6.3.2011 15:50:11   
škorpija
dadada kako se zovu malci, jesi li upratila,

mi smo neki dan bili u coco loco, pojavila se njih trojica, sva trojica kopije "babuke"  sa debelim srebrenim lancem i izgledom boksera u penziji, kad su ušli razbucali su svu ostalu djecu malo, malo pa neko plače user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  255 256 [257] 258 259   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  255 256 [257] 258 259   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *