Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa kad neko ne zna sto bi vam rekao kaze -pa to je s mao faza- ..proci ce .....,hahhaha ooooooh ko da neznam i sama...inace da vam s e pohvalim da je moj A. napokon poceo pricati....ko navijen je..odjednom ima dosta stvari koje su dosta jasne i dobro izgovori...dok sad stalno nesto brblja i ja ga dobro razumijem..trudi se, ali vidim da mu je nezgodno dosta toga izgoivoriti pa on smota to i zabrza 100 na sat kko i mama mu ..sad i ponavlja i imenuje sve za nama..ipak je to dobro..obzirom na skoro 2 god. je sve bilo prstom i vriskom rijesavano. Prpoznaje sve boje i slaze sve prema bojama, prepoznaje i imenuje osnovne oblike trokut-tokut, kocka-koska i kug-krug, i odjednom je puno toga savladao u ovih nekoliko dana ili je sve to zano pa sad oceiopio..a tati srce ko da je fakultet zavrsio Kaslje, ali je dobar , zivahan i brz..ja danas bila na poslu..pa radila po kuci i cuvala jos djece ..pa imala gostiju tonu...a jucer nam bili marijana i niko na igranju . pocinjem lagano pripremati rođendan i kuci i vrticu
jutro Mi smo dobro spavali, opet je jutros usto upisan sve sam ga menjala na jutro joj ....ovi pempasi vise. Lady kako je L. od jutros ja koristim detinox da namazati ako neda stavim na cucu tj,operem ruke namazem svu cucu i dam .Kad isisa ono s cuce trazi ponovo Ja bas probala da vidim sta je to mirusi ko na kamilicu i utrne jezik .....i slatkasto malo.
Sinoc je zaspala sa turom 38, popila dalsy (to sam mislim pisala), poslije je spala, probudila se oko pola 3 pipnem je vruca, 38 cini mi se da je bila, dala sam joj opet sirup i zaspala je, spavala do 8 jutros, valjda je smorilo, danas ima 37,8...valjda ce spasti, uspavala sam je pa kad ustane cu je tusirati ili masirati sircetom ako ne bude spala... Ma nervozna je grozno, kenjkava...zubi 1000%.... a dentinox - no comment...ne da mi staviti, pa sam nekako uspjela malo namazati cuclu....grrrr kupit cu gel, sto je sigurno sigurno je... Eh da, molim lijepo, kad nam se budete obracale, pazite kako cete jer mi smo sad slavne , izasle smo u novinE
Sinoc je zaspala sa turom 38, popila dalsy (to sam mislim pisala), poslije je spala, probudila se oko pola 3 pipnem je vruca, 38 cini mi se da je bila, dala sam joj opet sirup i zaspala je, spavala do 8 jutros, valjda je smorilo, danas ima 37,8...valjda ce spasti, uspavala sam je pa kad ustane cu je tusirati ili masirati sircetom ako ne bude spala... Ma nervozna je grozno, kenjkava...zubi 1000%.... a dentinox - no comment...ne da mi staviti, pa sam nekako uspjela malo namazati cuclu....grrrr kupit cu gel, sto je sigurno sigurno je... Eh da, molim lijepo, kad nam se budete obracale, pazite kako cete jer mi smo sad slavne , izasle smo u novinE
Ne vjerujemo dok ne vidimo.
Ne vjerujemo dok ne vidimo.
ali samo iz njene ruke
Lady...pusa za Lanci...i da zubOvi izbiju sto prije
ovaj moj se budi sve ranije i ranije...sta mu jeeeeee
Ofkroz iz moje ruke, nego kako Taaaaajo nam je kupio hAvaz odmah , i stvarno, foto nas dvije
A sad ozibljno, fakat se nadam i ja da ce izbiti vise, bas je muce misha mu...sad joj je tura 37,5 pa bil je tusirala ili da je izmasiram malo sircetom, mozda ovo drugo ili da sad ne radim nista? Dosta joj je vise sirupa, a nije bas visoka temperatura...
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
mislila sam da mogu skinut sa free zone,tek ce poslije se pojavit pa cu vas onda vidjeti! Lady sad kad ste se pojavile u avazu nadam se da cete se nastavit druzit s nama
jel to lady od danasnji novina ili nije ??? Jao pa ti se sad foliras ne poznas nas vise sad si poznata licnost heheh Probaj L. istusirati mlakom vodom 3 minute idu s tusem niz tjelo gore-dolje Ljubimo je da brzo zubovi niknu da ju nemuce
kratko javljanje, odosmo napolje dok virka ovo jadno sonce
V. je jucer imao temp.rasla do 38,5 i ja ga pustila da se sam bori...naime nikakvih drugih simptoma, osim sto treba posljednja 3. da izbije, desni nabubrile...i on se izborio , sinoc spala i vise se nije javljala ...eto Lady, ako su zubi pusti Lanciku da sama izadje na kraj, nije joj visoka...ja sam vas dvije jucer prepoznala na tvsa, hanady i skorpiju, ma pepotice sve
felix, mala86, ja cu se s vama druziti i kad nas ove javne licnosti otkantaju, vidjet ce one da je slava lazna
eto odosmo sada
aaaaaaaaaaaa mi danas ne mozemo vani ,bili jutros malo,sad cekamo goste kumove X2 ! malac spava,skuhala sam mu neko cudno varivo,cini mi se da je jestivo,al ubacila svega i svacega unutra(od tikvice,celera,bijelog luka.....)
tekja
nismo ni mi bili vani jer puse vjetar Evo ga prosipa mi supu vidio od mm kako jede oce i on i to iz njegovog tanjira sve mi prosu vise prosipe nego sto stavi u usta a meni neda da ga hranim Sa kasikom jos nije vjest kao sa vilicom. Tekja, ljubni druga .
Pozdravcic vam mame i bebe! Mi jos imamo proljev,turu malo imamo,malo nemamo,ona dosadna,ali ga slomi... Dan predivan,a mi u kuci... Poludjet cu dok nam svi zubici porastu Evo djecak spava,a ja se prezderavm slanim stapicima i nutelom...Nervoza,grrrrrr... A ti ''poznata iz novina'',ljubi tu curicu,da sto prije ozdravi...
Jul 20th
...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Tekja zao mi je sto niste duze setali,ali malo si me utjesila, jer mi necemo nigdje iz kuce. Sad mi lakse,kad znam da je vrijeme bezze Ma stize nama proljece polako ali sigurno,uskoro ce maratonske setnje,aBd
Mala, nebrini bit ce to dobro abd sad ce poned. strpi se (tko ti kaze jel da ) Mi necemo nigdje do utroka nije "hiče" a poned. uvjek guzve uzasne mi cemo abd u utorak nasu pisu ponavljati i vidjet cemo sta dalje.... Amani 12. druga zubi muce uh ne pricaj mi muka ziva imal ista gore i ja cu dobro da nabelajim sa zubovima nema ih ni pola sta nas sve ceka Bog zna. Al da oce vise "oljepotit" vani da idemo da zaboravim na sve ,znam da bi mu dugaaaaa set_nja godila i spavanju i jelu a i zdravlju da uzme svejeze have. Al kako kad vani puse, sa svi strana samo mozemo kroz proszor mahat Tekja, kazem ja vama da vani puse a vi nista ne hajete .Ajd nema veze bila vidjela , namucila se sa oblacenjem i eto vas u kuci i ja to mrzim zato necu da idem van za oni 5.minuti nebi ga obukla nema para i trpila njegovo vristanje i bjezanje dok se spremimo procedura je to bolan. Moj A. zaspo zacudo Bozije sa MM. pojeo 4 reznjica mandarine fino sjeo s njim za stol mm jede i on vice daj, kontam sad ce mu ispljuniti kao meni kad ne anel fino jede . Ma koja je ona baraba samo mene pegla sa nekom hranom a mm. dopusta da mu trpa . Pa mislim stvarno sam blehnula bila......posle mm. ce eto vidis a ti kazes da on nece pljuje, sad ispada ja luda ....lazem nesto... sad smo se dogovorili ti hranis vocem ja ostalim .
kono da se nije cura prehladila, a bice dobro aBd. samo se cuvajte, kako je bilo na BB? vidim felix nam je setala juce. i mi smo juce bili kod bake i dede poslije duggo vremena, malo isli u park, malo setali. iako nam je vrijeme bilo onako,ali mi smo se ipak setali iskoristili taju dok je raspolozen za setnju. a ja nesto nisam pri sutu danas.
jesmo mala nisam ni ja dugo bila kod svoji.Bilo nam je lijepo. Joj ja tako mrzim nedelju, uvjek mi je bila mrska pa i dan danas .... Ja planiram anela pupati abd, sinoc kasno lego i usto i nista od toga pa cemo veceras obozava se kupat jedino problem kako ga izvaditi iz kade posle (tu jedino malo zeza )
Mi bili u igraoni...ovoj na otoci u merkuru...sve super...sva djece...dok se nije pojavio Buford
mali i veliki...dva brata...bullys prava...Andrej usao u kucicu...ovaj za njim (a 5 god. ima sigurno)...stao na vrata i ne da mu izaci...a ovaj moj poceo njemu tersati...sa kaziprstom u zraku...fol ljut na njega...sto je naravno ovog Bulforda razbjesnilo...elem, da se ja nisam upetljala...svega bi bilo ...nemam pojma kako se postaviti prema takvoj djeci...zelim da i Andrej nauci kako s njima izaci na kraj... na najbolji moguci nacin...znam da je jos mali...da mu ne mogu objasniti...sta sutra u vrtic kad krene...bas sam se zadeverala
Mene nesto malo brine Antonio mi vec oko mjesec dana ima neke bijelkaste bubuljice,bradavice koje ne prolaze isto ono kad se bebe ciste poslije poroda....ali on prije to nije imao zna li tko ista od cega to moze biti starije zene vele to su kao neke djecje bradavice...ako imate kakav savjet please...
mi smo neki dan bili u coco loco, pojavila se njih trojica, sva trojica kopije "babuke" sa debelim srebrenim lancem i izgledom boksera u penziji, kad su ušli razbucali su svu ostalu djecu malo, malo pa neko plače