Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i nas bili kod moji bilo nam je sueperiska, Mada me svekrva naljutila cim sad gore otisla zvala al nema veze(to je za drugu temu )necu da se nerviram grrrr. mira nemam nidje grrrrr A. je dobro hb zivo zdravo igro se jeo, radio zijana mama mi kaze uh hvala tebi kceri al je neznam kako bi snjim izdrazala 2 sata sama reko vidjeces abd ljeti bit ce veci pa radite sta ocete ostat ce on vama tko vas pita zasto Dosli kuci i zaspo ja pijem kafu pa odo zapaliti bujrum tko pusi Mya i anel se budio jutros sav mokrarrr spava na stomaku jeo sinoc kad je posao lec ujutro u 7 usto jeo , i valjda izaslo iz pempe pisa neznam Nosimo 4+. pempas
vecer mi smo danas bili u gradu,gledali povorku maskara,odusevio se mažoretkinjama nije se prepao,smijesan je i sad ponavlja make,make(maske).. sad dosli od moje sestre,igrao se s rodjacima,popili kavu na miru napokon.. prica svasta,veliki mi je djecak narastao
Mi cijeli dan lunjali, jutros BB, poslije u Interex otisli nesto kupiti, pa bili u gostima na "kafi" letecoj .... Dosli kuci, Lani vruca glavica, vruce joj rukice, kaze mm nije cini ti se, ja toplomjer i izmjerim 38,3 ....a u 6 sam joj dala malu kasicicu paracetamola da joj olaksa bol zbog zubica i sad sam joj dala 2,5ml dalsy-a (nesto je malo popila nije sve) i eno spava...joj nece mi se valjda razboliti....jede normalno, super je, danas me slomila na BB...malo cu dezurati veceras, kontrolisati turu, mada mislim da su zubici - nadam se!
Eh da, kad sam joj prislonila glavu na pluca, tj ona mi gurnula glavu da se mazimo, cudan mi zvuk, kao a hropti (ne znam objasniti) - mada ne znam kako zvuci inace...to me je malo prepalo...ma ne znam...
jooooj, nadam se da su zubici. i mi smo citav dan lunjale, ako izuzmem pauzu kod kuce od 12 do pola 3 kada je spavala i rucala. poslije smo isle na kafu pa u importane i tamo je poludjela, ponovo pospana i umorna, pa smo zurile kuci, i evo spava od pola 7! mislim da se nece ni buditi do ujutro, bas sam je umorila
teacherko, blego tebi sta reci drugo(mislim na L. spavanje) Moj spavao od 5 do 7 jos bi al ga ja budila taj nebi prespavao noc bas je sad nervozan ubi boze al jos malo pa cemo se ninati . Lady, mila prati L. mozda je od zubica.
Ja mislim da jesu, bijele joj se desni kod donjih trica, nabubrilo malo, sve trpa u usta i tacno u rupu izmedju zuba 2 i 4...samo lodje sta stigne, dam joj stapice da gricka to joj dobro dodje... Eh udavit cu vas za one dentinox kapi , kupila sam ih ali mi ne da da joj ih namazem, nemoguca misija, inace ja joj gle stavim na cuclu i ona sama sve rijesi a njih ne mogu, a nastranu sto sam se umastila s njima ...hoce li neko da mu ih dam hehehehe, ja cu morati kupiti calgel ipak
mi hvala bogu do sada imamo srece sa zubima, nismo ni osjetili ove gornje jedinice i dvojke, a dole jos nista nema. ne znam kako ce dalje biti. jedino sto dobije osip od jake stolice u zadnje vrijeme i cesca joj je stolica, mislim da je to zbog zuba
Vece za drustvo Ja bas nisam raspolozena,mama je jos lose tako da sam bas nadamo se brzom oporavku Ja sam definitvno odlucila da sa ne idem vise nigdje osim sto u svaku mogucu radnju uđe,obavezno sve obori a prodavacice me samo Mene je vise stid hodati sa njim Bili u BBI trci rusi dere se ko pivara,nista mu ne mogu! pusten s lanca ma odvratan osjecaj.Uvijek su me nervirala djeca koja su se tako ponasala,a sad moj gospodin uvazeni gori od goreg
Ja mislim da jesu, bijele joj se desni kod donjih trica, nabubrilo malo, sve trpa u usta i tacno u rupu izmedju zuba 2 i 4...samo lodje sta stigne, dam joj stapice da gricka to joj dobro dodje... Eh udavit cu vas za one dentinox kapi , kupila sam ih ali mi ne da da joj ih namazem, nemoguca misija, inace ja joj gle stavim na cuclu i ona sama sve rijesi a njih ne mogu, a nastranu sto sam se umastila s njima ...hoce li neko da mu ih dam hehehehe, ja cu morati kupiti calgel ipak
Mi do sad potroslili 5 komada i prezadovoljna i ja i njemu je merak uzeti bocicu i trljat desni njom...tako da cesto zaspi sa flasicom u ruci.A jucer je bacio na plocice i razbila se u 1999999 komada i vise sam rekla necu mu kupovati 5 potrosenih dosta.A njemu rastu ujedno donje 3,gornja 2....Boze sacuvaj sve naopako! Nije toliko nervozan koliko lije voda iz usta
mi hvala bogu do sada imamo srece sa zubima, nismo ni osjetili ove gornje jedinice i dvojke, a dole jos nista nema. ne znam kako ce dalje biti. jedino sto dobije osip od jake stolice u zadnje vrijeme i cesca joj je stolica, mislim da je to zbog zuba
Nisam ni ja teacher osjetila Lanin nijedan zub, samo je malo manje jela drugo nista, ali 3 su grozne, najvise bole djecicu...sve cetiri 4 su joj izasle i ja nisam znala ako ces mi vjerovati, vidjela sam ih tek kad su bile vani...
znaci i nama se nadati ludilu kad krenu trojke i cetvorke a inace, lana je bila danas popodne nemoguca. razumijem te, salmy, u potpunosti., nisam navikla na nju takvu. isle smo u importane, poludjela je u onoj radnji s igrackama dole. uhvatila se onog bicikla od 110km i ne pusta ga (kud ne nadje sta jeftinije, kupila bih joj). gurala ga pa cak i iz radnje izasla s njim. nece da ga pusti, nista drugo ne gleda, jedva sam je otrgnula, vristi, baca se, hoce biciklo. morali smo ga sakriti u radnji da se ne vidi s mjesta gdje smo poslije pili kafu. pa hoce u auto na zetone, stavila je malo, hoce da je uzmem. ledja mi otpala, na kraju sam je pustila da puze po podu, mogu mislit sta su ljudi okolo pomislili. a prijatelji s nama bili sa curicom par dana starijom od lane i nije se cula! cim smo dosle kuci zaspala je, tako da mislim da je bila nervozna zbog toga, nadam se da nece uvijek tako da me bruka na javnom mjestu
znaci i nama se nadati ludilu kad krenu trojke i cetvorke a inace, lana je bila danas popodne nemoguca. razumijem te, salmy, u potpunosti., nisam navikla na nju takvu. isle smo u importane, poludjela je u onoj radnji s igrackama dole. uhvatila se onog bicikla od 110km i ne pusta ga (kud ne nadje sta jeftinije, kupila bih joj). gurala ga pa cak i iz radnje izasla s njim. nece da ga pusti, nista drugo ne gleda, jedva sam je otrgnula, vristi, baca se, hoce biciklo. morali smo ga sakriti u radnji da se ne vidi s mjesta gdje smo poslije pili kafu. pa hoce u auto na zetone, stavila je malo, hoce da je uzmem. ledja mi otpala, na kraju sam je pustila da puze po podu, mogu mislit sta su ljudi okolo pomislili. a prijatelji s nama bili sa curicom par dana starijom od lane i nije se cula! cim smo dosle kuci zaspala je, tako da mislim da je bila nervozna zbog toga, nadam se da nece uvijek tako da me bruka na javnom mjestu
Ma ljubi nam Lanicu puno! Umorilo se dijete od one silne odjece, djece i zena na BBu danas hehehe..
Neka ona fino odmara sada a i mama, pusti RR idi lezi i odmori ta ledja!
P.S. kako je svekar?
Da ne idem OT, ljubim svu djecicu a mama veliki
Mi cemo poludjeti od zubica Nama tek dvice gornje rastu,ne smijem ni zamisliti kako cemo se patiti sa tim famoznim tricama... Od sinoc beba ima proljev i turu,slomilo ga je,dusa moja mala... Srce mi se cijepa a ne pomaze nam ama bas nista,uzas jedan... Zao mi je sto smo propustili bb Ljubimo djecicu i mame!
teacher žao mi je zbog svekra sto se tice zubica,nama jos nedostaju dvije trice i sve petice,nismo se bas nesto strasno mucili sa izbijanjem zuba,nekako su nam najgori bili prvi,strasno je balio i bio nervozan.. Nikola spava,tek sad zaspao a inace je prije 9 u krevetu,vecerao mlijeko s plazmom i ja napravila sebi sendvic ,kad i on traži, te opet jeo sa mnom,bas sam sretna kad dobro jede ma ko da mi neko da 100 km
pa i vrijeme je bilo ...necu vam na muku prisjedati
noJaaaa...gdje siiiiiiiiiii..pocelo je i njima...pocelo a sad da vas malo utjesim..bice gore
poDapisujem