Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sad cemo jacat samo imunitet.Obavezno cu joj rec da mi da nesto jako,i dobro neka kosta koliko hoce para samo da se ocisti od antibiotika .I da malo ojaca imunitet
Vidi na temi preparati za jacanje imuniteta ima dobrih stvari. mom starijem ja dr preporucila "mondenske" medexove proizvode omega 3 sirup i royal zele ampule, to je sve poprilicno skupo ali je po meni dobro jer evo ga od kako to pije zdrav nista mu ne fali. ali ti pitaj svakako i dr a mozes i sebi zeti da pijes i caj od brusnice a i dr stvari za jacanje imuniteta.
Mala , pa citala sam ja tamo na temi i nasla sirup od dr.taihsa (valjda sam dobro napisala) multivitaminski al nije nam se pokazao tako dobar to sam uzela na svoju ruku. Lakse mi je kad pitam pa da vidim sta bi ona preporucila bas !!! Hvala ti na savjetu mila. Ako vidim da mi nista dobro nije dala uzet cu to sto si ti rekla Ovo me tako dobro "nasavjetovalo" da ja vise nikada necu dat anelu ijedan lek bez nalaza nikad vise . AL et covjek uci dok je ziv sta sam ja znala odes oni ti samo prepisu antib .i hajd cao. Od sad trazim ako sama ne nudi .Z svaki slucaj .Mada se bojim nadam se da se vise nece nikad vratiti baja .
zenıce samo da vas pozdravım ı da vam mahnem mı smo dobro,Sara isto. ja radim po cio dan, mislim u slobodno vrijeme a njega je malo i tako. pusa od mene i moje princeze za sve vas. lady26 avatar vam je pravo sladak
Mala , pa citala sam ja tamo na temi i nasla sirup od dr.taihsa (valjda sam dobro napisala) multivitaminski al nije nam se pokazao tako dobar to sam uzela na svoju ruku. Lakse mi je kad pitam pa da vidim sta bi ona preporucila bas !!! Hvala ti na savjetu mila. Ako vidim da mi nista dobro nije dala uzet cu to sto si ti rekla Ovo me tako dobro "nasavjetovalo" da ja vise nikada necu dat anelu ijedan lek bez nalaza nikad vise . AL et covjek uci dok je ziv sta sam ja znala odes oni ti samo prepisu antib .i hajd cao. Od sad trazim ako sama ne nudi .Z svaki slucaj .Mada se bojim nadam se da se vise nece nikad vratiti baja .
nista ne uzimaj na svoju ruku, ja se sve konsultujem i dobro se informisem. iako da znas da svaki dr preferira odredjene preparate, sve zavisi ko dolazi kod njih u ambulantu i pripazi ih. daji mu jogurta obavezno i dalje, moje dijete svaki dan pojede cijelu casu jogurta radi tih svih antibiotika koje je uzimao.
veče, felix baš mi je drago da su nalazi ok Mala nadam se da će i kod vas nalazi biti u redu, rose držimo fige da temp.prestane
moja cura se počela svađati,kada joj branim da stoji na stolici znate šta mi kaže šuti mama ,puši garu konta dijete hajd razguli na terasu,zapali,smiri se
felix...mozes mu slobodno i linex dati...i on regulise crijevnu floru
dajem mu NORMIA i to regulira crijeva isto .... Mala dje ces neka te jos .Sretno jos jednom mila :))) Darfy pametna mala nema sta . Noa, dadada blago se vama vasa djeca u krpama Moj trci kao da je u struju ukljucen neznam dje se gasi. Lady cudo si navratila vidi ja se sama dok ti nedodje . sta je ovo svi puse a niko ne casti Amelaaa ljubi garicu medenu