|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.3.2011 12:49:20   
niki83
e ok, hvala vam puno na brzom odgovoru! user posted image
mi ionako imamo blagi atopijski dermatitis, pa ne smijem ni zamisliti kakva bi reakcija bila..
nego ne sjecam se uopce da sam ikad citala za gljive od kada se daju, pa da pitam, jer mm i ja ih danas imamo na meniju, pa mi palo na pamet..
hvala i pusa svim bebacima

N&N

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6301
4.3.2011 13:01:54   
Anoniman
ZVALA ZVALA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NALAZ UREDANNNN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jesam sretna pomogo nam esbesul u utorak ponavaljat nal jeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 6302
4.3.2011 13:04:04   
sheri
felix superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6303
4.3.2011 13:07:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

ZVALA ZVALA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NALAZ UREDANNNN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jesam sretna pomogo nam esbesul u utorak ponavaljat nal jeeeeeeeeeeeeee

hB, e vidis suuupperr bas mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6304
4.3.2011 13:26:35   
Anoniman
hvala vam svima ma nisam ni pomislila da ce biti o.k ni na tren bas sam sretnauser posted image
Mala i vama zelim od sveg srca da nal bude uredu abduser posted image user posted image
Kaze mi eto vidis nisi mi vjerovala a rekla sam da ce baja izaci mora jer sam prema antibiogramu davala sirupe nisam bila za boce nebi prva svom djetu dala da ga bode kad nekad mogu i sirupi pomoci zao mi ga
ma stvarno sam hepyyyy,....
Koje olaksanjeuser posted image kao da mi je kamen sa srca pao.

Neposredna veza do poruke: 6305
4.3.2011 13:33:34   
megi
felixuser posted image user posted image user posted image user posted image
vidis da ce sve biti u redu, sad mama smanji sekiranje i navali na hranu user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6306
4.3.2011 13:34:01   
marinčii

jupiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6307
4.3.2011 13:35:26   
Lady26

Hvala Bogu dragom, bas mi je drago user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6308
4.3.2011 13:53:06   
Lady26
Pa nama danas punih 15mjeseci, mama zaboravila user posted image

Voli te mama najvise na svijetu, jedino kad me budis u noci malo manje user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6309
4.3.2011 14:01:31   
Anoniman
lady da ja i ti user posted image user posted image za A. i L. mali rodjku
stvarno samuser posted image hvala mojoj ped od srca uh sad bi je poljubilauser posted image

Megi ima sad dauser posted image ko blesava heheh sad cu da se naglo udebljam kao sto sam smrsala hihi
za svihuuser posted image

Hvala vam sto ste bili uz,nas i posebno mene sto ste slusali moje kukanje tj. trpiliuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6310
4.3.2011 14:32:37   
Anoniman
felix drago mi je da je nalaz u reduuser posted image mi smo bili kod mog tate ,pospremali,umorila sam se pravo.. Nikola sad spava a ja malo odmaram, zvali me iz vrtica da ga ranije uzmem je je bio nervozan i nije jeo.. dovela ga kuci pojeo 2 tanjura biže,veselo dijete,igrao se ,ne znam sto je tamo bio nervozan.. meni odmah kroz glavu da ce se razbolituser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6311
4.3.2011 14:43:10   
Anoniman
marijanna ma nece mozda mu je bilo dosadno ili tko ce ga znat sta mu nije bilo po volji.
Mi sutra abd . idemo kod mame ,nisam bila vise od mjesec dana tako sam pozeljela im otici .
I anel isto on kad ode ma ko s lanca bude pustanuser posted image uziva sa sekama a i one s njima.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6312
4.3.2011 14:46:44   
rose 87
felix bas mi je drago da je ok nalaz user posted image user posted image user posted image
mi jos imamo turu i nervozan je nece da spava,da jede,nista neceuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6313
4.3.2011 14:54:25   
Anoniman
hvala rose,
Bas mi je zao druga jel on odskora primio vakcinu mozda???Da nije od toga reakcija
ako ti bude danas tura i veceras a nadam se da nece odvedi ga ujutro na pregled .
To je moje misljenje opet kako god hos ti.user posted image
Mala1994 Kupila sam brusnicu u plod tu za djecu 10 km .je....
Skoro sam skuhala mu evo bas mirusi i njam su plodoviuser posted image ....Znam da ih nece htjet onak grickat pa cu ubaciti u vocnu kasicu probat izgnjeciti pa da pojede user posted image
Ako ne htjedne na flasu caj, nasut cu u joju sto anel kaze (solju) .Tako mu zanimljivo je da pola prospe al pokusat cemo svakako.

< Poruku je uredio felix -- 4.3.2011 14:59:38 >

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 6314
4.3.2011 16:18:19   
Mya_81 RR
Felix super user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6315
4.3.2011 16:23:07   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

podapisujem lady i smajlija ovoga...e ovakoi ja skačem kad sam sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6316
4.3.2011 16:29:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

podapisujem lady i smajlija ovoga...e ovakoi ja skačem kad sam sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 6317
4.3.2011 16:40:06   
Anoniman
hvala vam mile moje bas steuser posted image user posted image
danas je bas moj dan user posted image konacno da jednom i nama "svane" lijep dan iako je vani zima i tmurnouser posted image
Popio je pola solje od kafe caja user posted image ..I one bobe sam smix pa ubacila u kasicu vocnu i sve je pojeo nije ni primjetiouser posted image jest fino ovako kad nemaju pojma svasta im mozes "podvaliti"user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6318
4.3.2011 18:26:30   
tekja

hvala vam mile moje bas steuser posted image user posted image
danas je bas moj dan user posted image konacno da jednom i nama "svane" lijep dan iako je vani zima i tmurnouser posted image
Popio je pola solje od kafe caja user posted image ..I one bobe sam smix pa ubacila u kasicu vocnu i sve je pojeo nije ni primjetiouser posted image jest fino ovako kad nemaju pojma svasta im mozes "podvaliti"user posted image user posted image user posted image user posted image .....

user posted image user posted image user posted image  felix SUPERRRRRRRRRRRR za nalaz...iš iš baje, ne vracajte se vise NIKAD!!!!!!!

Joj ja sam nikakva, stomak me boliuser posted image , a svasta nesto smo planirali za veceras, kasnila mi dva dana i ja se vec nasla u razmisljanju o novoj bebiuser posted image ...kad nijeuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6319
4.3.2011 19:29:45   
Malenaoduvijek
Mala1994 Kupila sam brusnicu u plod tu za djecu 10 km .je....
Skoro sam skuhala mu evo bas mirusi i njam su plodoviuser posted image ....Znam da ih nece htjet onak grickat pa cu ubaciti u vocnu kasicu probat izgnjeciti pa da pojede user posted image

hajde super bas mi je drago da je popio, jeste uzimali sirup ili nema??!!
mi jos jednu pisu sutra predajemo pa cemo vidjeti valjda ce biti ok, drzite nam figeuser posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6320
4.3.2011 19:53:59   
Anoniman
uzela sam caj brusnicu plodovi onu sto je hanady pisala eh tuuser posted image da popio je svu flasicu 100ml.
Dosta za danas ...
Drzim mila fige naravnouser posted image user posted image user posted image .
Mi necemo nigdje do utorka abd. pa cemo nal. ponoviti i dici bris grla.

Neposredna veza do poruke: 6321
4.3.2011 19:56:53   
Anoniman
Joj ja sam nikakva, stomak me boliuser posted image , a svasta nesto smo planirali za veceras, kasnila mi dva dana i ja se vec nasla u razmisljanju o novoj bebiuser posted image ...kad nijeuser posted image user posted image

Sta je ovo svima danas doslauser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja sam se rijesila eh merakauser posted image al nema nista od mazenja dok neodem po papa test .
Ja pored anelovi briga zaboravila na sebe user posted image .Sigurno je gotov do sad trebam podici mozda i to u utorak pokupim.Mada tu trebam ici sama jer moram i na pregled .
Jojj jedno sranjuser posted image zavrsim drugo ostane JA user posted image Nikad se bolnica rijesiti .
Tekja, mozda iduci mjesec nesto bude tko znauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6322
4.3.2011 19:57:46   
Hanady RR

uzela sam caj brusnicu plodovi onu sto je hanady pisala eh tuuser posted image da popio je svu flasicu 100ml.
Dosta za danas ...
Drzim mila fige naravnouser posted image user posted image user posted image .
Mi necemo nigdje do utorka abd. pa cemo nal. ponoviti i dici bris grla.

super...
taj je čaj baš dobaruser posted image
e lijepo i d aopojede...
sve je to iza vas...bez rbige...a nakon utorka malo se sebi okreni...mila smorila si se i fizički i psihičkiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6323
4.3.2011 20:05:27   
rose 87

Joj ja sam nikakva, stomak me boliuser posted image , a svasta nesto smo planirali za veceras, kasnila mi dva dana i ja se vec nasla u razmisljanju o novoj bebiuser posted image ...kad nijeuser posted image user posted image

Sta je ovo svima danas doslauser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja sam se rijesila eh merakauser posted image al nema nista od mazenja dok neodem po papa test .
Ja pored anelovi briga zaboravila na sebe user posted image .Sigurno je gotov do sad trebam podici mozda i to u utorak pokupim.Mada tu trebam ici sama jer moram i na pregled .
Jojj jedno sranjuser posted image zavrsim drugo ostane JA user posted image Nikad se bolnica rijesiti .
Tekja, mozda iduci mjesec nesto bude tko znauser posted image

a bas mene je posjetila tacno prvi dan kad je mali dobio turu a toliko me stomak bolio,pa neznam sta bi prije user posted image user posted image user posted image vjestica jedna,felix nadam se da ce ti nalazi biti dobri,a i ja trebam na pregled a toliko mi mrsko

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6324
4.3.2011 20:05:50   
Anoniman
Hanady mila moja , ja sam njemu te plodove smix i ubacila u kasicu i sve je pojeo.
I sutra abd tako planiram.Drago mi je da oce piti caj da se nezezam sad i stim....Hb .
A. je svoje Bogu Dragom Hvala nadam se rijesio sve ..
Sad cemo jacat samo imunitet.Obavezno cu joj rec da mi da nesto jako,i dobro neka kosta koliko hoce para samo da se ocisti od antibiotika .I da malo ojaca imunitet
Voce Ne voli.Povrce hoce razno kuham svaki dan , limun ,med ,caj isto.
Neka sam njega rijesila odma je meni lakse
Jedan dan zasukat rukave pa , sebe rijesavati.Podic nal . kod ginica na pregled ici
Sigurno ce i meni dat neke vaginalne eh sad Boga pitaj kakav je moj nalazuser posted image (uh ovi nal. me slomise vise ) al probubat cu ja to!!!
Pa cu i sebi nesto nabaciiti vitaminsko najvjerovatnije nesto od zeljeza
jer sam i ja anemicna .
Za odmor planiram ici mamiuser posted image abd . anela im prepustit CITAV DAN neka se bore
Ja cu sa sekom da malo,odmaram lezim, jedem i setam po shpingu nisam dugouser posted image
Jednostavno da svoj mozak odmorim.
Samo da budem iskrena jako se bojim user posted image jer cim bi se malo prehladio grlo i to bojim se da se baja ponovo nam ne vrati al nadam se da neece
Ovo me dobro sve "napatilo" isprepadalo.
Znam da nije nista strasno sve ima gore od goreg.Al svakom je (mislim) svacija muka ma kolika bila najteza .Pa makar to bila i obicna prehlada.
(i ja se raspisa)user posted image user posted image
Ljubim vas

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 6325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *