|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.3.2011 10:24:04   
Lady26
Ma neee, nisam namjerno user posted image user posted image
Drago mi sto mi dijete brblja i meni su do skoro nabijali komplekse bla bla bla....

Juce sok - ja ulazim na vrata, dosla s posla, a Lana meni k''o iz topa : TAAAATAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.3.2011 10:25:28 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6276
4.3.2011 10:33:24   
rose 87
ja se isto nadam da je od zubica samo neznam koji sad slijede,imamo sve 4-ke i 3-ceuser posted image
lady tako je E. jedno vrijeme su mu svi bili tete(tetka) pa ga proslo,a i on ne prica bas mnogo ali razumije sve,jutros mi trazi slikovnice sa police i pokazuje prsticem i govoru gu-gu,kva-kvauser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6277
4.3.2011 10:37:51   
Lady26
Mislim da ce i nama trojke, Lana je nervozna grozno, kenjkava je, sinoc sam joj pred spavanje dala majusnu kasiku paracetamola da je malo popusti da lakse zaspi...temp nema, mada mi se ucinila vruca juce i izmjerim temp kad 36,6 - normalna...
Morat cu joj danas kupiti onaj gel, jel ono CALGEL se zove?! Zaboravih user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6278
4.3.2011 10:42:13   
rose 87
jeste calgel,mada mi koristimo dentinox kapi cini mi se da se tako zovu i bolje nam pomognu ali neznam gdje da namazem nemam pojma koji dolaze poslije 3-ca

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6279
4.3.2011 10:43:09   
R&T@
Lady26, nama su se bolje pokazale kapi Dentinox N nego taj gel (sve mi se cini da se nekako drugacije zove taj geluser posted image user posted image user posted image , ali nemam pojma kako)

Samo mi zao sto smo za ove kapi kasno saznale, tek jesenas...
Jos su i puno jeftinije od gela...cini mi se da su 5-6 KM

Rina je gel sisala iz one tubeuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6280
4.3.2011 10:45:37   
rose 87
user posted image user posted image user posted image tajra citas mi misli i mi smo kasno saznali za te kapi tek kad su nam 3-ce pocele nicati a puno su nam bolje od gela

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6281
4.3.2011 10:57:03   
marinčii
IZVORNA PORUKA: rose 87

jeste calgel,mada mi koristimo dentinox kapi cini mi se da se tako zovu i bolje nam pomognu ali neznam gdje da namazem nemam pojma koji dolaze poslije 3-ca
hehe po pravilu bi išle 4-ice pa onda 3ice i na krAJU 5-ice,ali kako svako pravilo ima izuzetak onda neznam šta da ti kažemuser posted image e baš ti  objasni  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6282
4.3.2011 11:04:57   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Lady26

Mislim da ce i nama trojke, Lana je nervozna grozno, kenjkava je, sinoc sam joj pred spavanje dala majusnu kasiku paracetamola da je malo popusti da lakse zaspi...temp nema, mada mi se ucinila vruca juce i izmjerim temp kad 36,6 - normalna...
Morat cu joj danas kupiti onaj gel, jel ono CALGEL se zove?! Zaboravih user posted image

Imas calgel,a imas i gengigel.
Nama nazalost nijedan ne pomaze...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6283
4.3.2011 11:06:59   
škorpija
dentinox je zakon,  a i lakše se nanosi, onaj gel mi stalno pobjegne negdje

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 6284
4.3.2011 11:09:27   
Anoniman
ma nama je isto taj gel 0 bodova

ili ja nisam znala nanjeti...A. bi vazda isplazio jezik pa bi na jeziku i zavrsio...a ja sam ga probala sebi staviti ...nista nisam primjetila..mozda malo da trne...ko soda bikarbonauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 6285
4.3.2011 11:11:35   
rose 87
IZVORNA PORUKA: marinčii

hehe po pravilu bi išle 4-ice pa onda 3ice i na krAJU 5-ice,ali kako svako pravilo ima izuzetak onda neznam šta da ti kažemuser posted image e baš ti  objasni  

pa tako je kod nas bilo do sad su svi po pravilu nikli znaci trebale bi 5-tice,ma neznam gdje ce mu jadniku niknuti pune mu desni zubica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6286
4.3.2011 11:15:05   
Malenaoduvijek
dobri dan zenice i bebice,

koliko ste se raspisale pa ja vise ne znam sta bi prije.

ivoncice u dm-u su bille one djecije el.cetkicenisu tako skupe i mozes samo nastavak mijenjati, malo je pokvasis i dok se on snadje ti si njemu oprala zubice.kod mene je sa starijim stalna borba ali ne fermam ja njega puno, obletim par puta pa kad zavrsim on skonta da nista ne boli pa prestane plakati.
a mozes mu ti malo sokica od narandze dati ili sl za c vitamin.

a inace sto se anemije tice meni su najbolje se pokazale zitarice sa suhim vocem, moj stariji je bio anemican i ja mu svako jutro pravila kasice sa suhim vocem (sljiva marelica i sl) i pahuljice

felix bas mi je drago da drug nije dobio nikakvu terapiju, dosla i ta tvoja dr tobe, mozda vam nista i ne da mozda ponovi nalaze hajd ga znaj

jelena cestitam na malom braci, blago tebi ja imam dva deckica a tako bih voljela curicu ( nisam nista rekla), neka bude zdrav i ziv.

lady sto se spavanja tice ovi moji momci su grozni, sinoc je mladji imao performans jedno tri puta, stane covjek u kreveticu i pjeva nema veze sto je mrkli mrak user posted image user posted image , ja isto zombi pravi.
a i meni je bolji dentinox i jeftiniji sto kazu, onaj gengigel ekstra skup a bolje je meni pomogao nego djeci, ali na njemu pise da se ne smije nista jesti kad se nanese

tajra, a kako su te curice slatke, moja sestricna je bila tako slatka brbljivica kad je bila mala, a sad 16 godina nikoga ni ne gleda vise.

marinci kod moje djece prvo 4-rke rastu, ja se iznenadila kod starijeg a sad vidim i kod mladjeg prvo gornje cetvorke pa trojke ce poslije valjdauser posted image

eto napisa ja romane, a  sad moram kontati sta praviti za jelo i nama i djecici

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6287
4.3.2011 11:15:26   
Anoniman
uh jest ovo djete nervozno od jutros nece da spava slomi me .Eno gleda dv pijucka caj .
Danas sam rekla mm. da mi kupi brusnice neznam koja je dobra ili u pldovima ili obicna da mu kuham rekla sto vice brusnice , on nece drugog caja sem hiip.
Pit ce pa makar na silu, nekako cu ga prevariti vec.Pa makar morala na spricu davati.
I nama pomaze detinox koristimo ga vec odavno.
Nervozan je jer ide i druga cetvorka bas je nesnoljiv vidim bjeli se al nije jos desnu probilo.
Donji zubici svi se napeli, desne se cakle crvene al nista jos nema na vidiku.

mALA , nije dala cekamo ovaj treci nal. pa cemo vidjeti jer kao sto sam rekla sad se bakt. promjenila nije ista vec drugauser posted image neka.
Jesul vasi nal. gotovi ???
Ja se nadam da kad ju naz. danas da ce nal. biti gotov mada cistoooo sumnjam u to.
Necu ici nigdje do utorka abd . tad mora i na uzv . i tad ce i bris nadam se biti gotov .

< Poruku je uredio felix -- 4.3.2011 11:17:56 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6288
4.3.2011 11:16:59   
marinčii

IZVORNA PORUKA: marinčii

pa tako je kod nas bilo do sad su svi po pravilu nikli znaci trebale bi 5-tice,ma neznam gdje ce mu jadniku niknuti pune mu desni zubica

i kod nas su svi po pravilu nikli,još nam fale 5-ice,da bar niknu što prije vidim da ga baš muče svaki drugi dan novu cucu kupujem jer je pregrizeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6289
4.3.2011 11:19:51   
Anoniman
vidim da ga baš muče svaki drugi dan novu cucu kupujem jer je pregrizeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
anel bas uzme dudu i vuceeee je rasteze zubima al jos nijedna nije puka cudo sta radi od njih kao da je zvaka a ne duda .
Jos nije pregrizo ...
Kod nas nista ni scim ...Nijedan zub nije niknuo po redu user posted image ...Smjesno mi svi zubi gornja vilica idu, a donji samo dva user posted image i nemice vise niti jedan.
Dok gornji idu ko ludiii

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6290
4.3.2011 11:26:53   
marinčii
marinci kod moje djece prvo 4-rke rastu, ja se iznenadila kod starijeg a sad vidim i kod mladjeg prvo gornje cetvorke pa trojke ce poslije valjdauser posted image

i ja sam se tome iznenadila ali sestra mi rweče da je tako po redu ustvari

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6291
4.3.2011 11:27:11   
megi
zaboravih cestitati jeleni na decku user posted image user posted image  

Lady ni moja cura se ne obraduje meni ni upola ko mm, al eto nekako sam se navikla
valjda cemo se vidjeti i upoznati sutra na BB
dovesce nas mm, tebi hvala na ponudi

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6292
4.3.2011 11:29:15   
rose 87
i ja se nadam da ce brzo,a izgubio je i apetit nista jutros nije doruckovao,jedino dobro u svemu je sto je poceo da pije mlijeko ujutro s neskvikom ali bolje ista nego nista a navece je jos uvijek sika glavna za uspavljivanje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6293
4.3.2011 12:07:19   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

Lady ni moja cura se ne obraduje meni ni upola ko mm, al eto nekako sam se navikla
valjda cemo se vidjeti i upoznati sutra na BB
dovesce nas mm, tebi hvala na ponudi

Ma obraduje se ona meni, odmah trci, ni ne skinem se ali me nazvala TATA...cak nekad nece ni njemu od mene, kako joj naleti...A sad je tom fatonu tatanja jer ga je tek odskoro pocela zvati tata ili tajo (rastopimo se oboje na tajjjjjooo)....pa sve zove tata hahahahaha user posted image
Ok, nema na cemu, vidimo se aBd...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 6294
4.3.2011 12:20:53   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

uh jest ovo djete nervozno od jutros nece da spava slomi me .Eno gleda dv pijucka caj .
Danas sam rekla mm. da mi kupi brusnice neznam koja je dobra ili u pldovima ili obicna da mu kuham rekla sto vice brusnice , on nece drugog caja sem hiip.
Pit ce pa makar na silu, nekako cu ga prevariti vec.Pa makar morala na spricu davati.
I nama pomaze detinox koristimo ga vec odavno.
Nervozan je jer ide i druga cetvorka bas je nesnoljiv vidim bjeli se al nije jos desnu probilo.
Donji zubici svi se napeli, desne se cakle crvene al nista jos nema na vidiku.

mALA , nije dala cekamo ovaj treci nal. pa cemo vidjeti jer kao sto sam rekla sad se bakt. promjenila nije ista vec drugauser posted image neka.
Jesul vasi nal. gotovi ???
Ja se nadam da kad ju naz. danas da ce nal. biti gotov mada cistoooo sumnjam u to.
Necu ici nigdje do utorka abd . tad mora i na uzv . i tad ce i bris nadam se biti gotov .

mi smo drugu UK odnijeli jutros, a sutra cemo i trecu a nalaz vjerovatno u utorak pa cemo vidjeti sta ce pametno napisatiuser posted image

ovaj moj hoce brusnicu hB, ali pisala sam ti tamo na dr temi nece onu u kesici nego obicnu.
a plod mu mozes malo potopiti u caj ili u vodu toplu a mu daj sa obrokom nekim samo da pojede.
a bice to ok aBd vidjeces, nemoj se ti sekirati bitno je da on nema turice.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6295
4.3.2011 12:23:44   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

vidim da ga baš muče svaki drugi dan novu cucu kupujem jer je pregrizeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
anel bas uzme dudu i vuceeee je rasteze zubima al jos nijedna nije puka cudo sta radi od njih kao da je zvaka a ne duda .
Jos nije pregrizo ...
Kod nas nista ni scim ...Nijedan zub nije niknuo po redu user posted image ...Smjesno mi svi zubi gornja vilica idu, a donji samo dva user posted image i nemice vise niti jedan.
Dok gornji idu ko ludiii

i moj zeko ima samo dvije jedinice dole, a gore sad rastu cetvorke.
ali ja se ne sekiram radi zuba hoce li narasti i kako, kaze meni pedijatrica kod mog luke sa 12 mj. nijedan zub nije nikao  a ona da nas utjesi kaze ja ne znam ni jedno dijete da je krenulo u skolu bez zuba, samo nek ih manje muce i bole a sve ostalo manje vise

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6296
4.3.2011 12:37:10   
niki83
veliko mahanje za sve bebice i mamice
mi smo hvala Bogu, nemamo temperaturu vise, ali mi ne dopusta da joj vidim te cetvorke, pa valjda su vise nikle! user posted image
sinoc je prvi put prespavala cijelu noc bez dojenja... jos ne mogu da vjerujem, jednostavno preskocila, probudila se nekad u 5 ujutro, samo joj dodam cuclu,okrenula se na drugu stranu i nastavila do 7h, niti je trazila,niti sam ja vise nudila siku..dakle i ovo lagano vodi necemu, pa vidjecemo! user posted image
htjedoh vas upitati samo jeste li vi svojoj djeci do sada davali gljive da probaju? npr. sampinjone..??

N&N

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 6297
4.3.2011 12:41:29   
sheri
IZVORNA PORUKA: niki83

mi smo hvala Bogu, nemamo temperaturu vise, ali mi ne dopusta da joj vidim te cetvorke, pa valjda su vise nikle! user posted image
sinoc je prvi put prespavala cijelu noc bez dojenja... jos ne mogu da vjerujem, jednostavno preskocila, probudila se nekad u 5 ujutro, samo joj dodam cuclu,okrenula se na drugu stranu i nastavila do 7h, niti je trazila,niti sam ja vise nudila siku..dakle i ovo lagano vodi necemu, pa vidjecemo! user posted image
htjedoh vas upitati samo jeste li vi svojoj djeci do sada davali gljive da probaju? npr. sampinjone..??

mislim da gljive ne idu prije 2 godine. ja svojoj ne dajem, ali eto mozda je neko davao pa je bilo sve okuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 6298
4.3.2011 12:45:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: niki83

mislim da gljive ne idu prije 2 godine. ja svojoj ne dajem, ali eto mozda je neko davao pa je bilo sve okuser posted image

ja nisam niti cu jer su me isprepadali da ne idu prije 5 godina, hanabanana je negdje o tome pisala cak.
neka djeca imaju bas strasnu reakciju na njih sa povracanjem i sl.jer nemaju neke enzime u zelucu za varenje gljiva pa ti vidi, potrazi.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6299
4.3.2011 12:47:00   
Anoniman
Mala zacudo al se nesekiram viseuser posted image user posted image user posted image eto valjda mi ovo postalo "svakodnevnica" jedno te isto pa neberem brigu vise.
Samo mrzim cekanjeuser posted image to ubija bas ,....Ja cekam da naz. za nal. a znam ba da nije gotov al eto ona konta da ce biti o.k pa "mozda" i bude gotov
Kakav god da bude nama je opet pisu hvatatuser posted image ponovo
Nisam ni ja gljive davala niti sam u planu jer se bojim reakcije nekakve
Ima sta jest na pretek i drugo sem gljiva, guza sto nije vidjela nemora ni probat sto se kazeuser posted image ...
Cisto iz straha nekog:-)

< Poruku je uredio felix -- 4.3.2011 12:48:34 >

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 6300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  250 251 [252] 253 254   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *