Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja se isto nadam da je od zubica samo neznam koji sad slijede,imamo sve 4-ke i 3-ce lady tako je E. jedno vrijeme su mu svi bili tete(tetka) pa ga proslo,a i on ne prica bas mnogo ali razumije sve,jutros mi trazi slikovnice sa police i pokazuje prsticem i govoru gu-gu,kva-kva
Mislim da ce i nama trojke, Lana je nervozna grozno, kenjkava je, sinoc sam joj pred spavanje dala majusnu kasiku paracetamola da je malo popusti da lakse zaspi...temp nema, mada mi se ucinila vruca juce i izmjerim temp kad 36,6 - normalna... Morat cu joj danas kupiti onaj gel, jel ono CALGEL se zove?! Zaboravih
jeste calgel,mada mi koristimo dentinox kapi cini mi se da se tako zovu i bolje nam pomognu ali neznam gdje da namazem nemam pojma koji dolaze poslije 3-ca
jeste calgel,mada mi koristimo dentinox kapi cini mi se da se tako zovu i bolje nam pomognu ali neznam gdje da namazem nemam pojma koji dolaze poslije 3-ca
hehe po pravilu bi išle 4-ice pa onda 3ice i na krAJU 5-ice,ali kako svako pravilo ima izuzetak onda neznam šta da ti kažem e baš ti objasni
Mislim da ce i nama trojke, Lana je nervozna grozno, kenjkava je, sinoc sam joj pred spavanje dala majusnu kasiku paracetamola da je malo popusti da lakse zaspi...temp nema, mada mi se ucinila vruca juce i izmjerim temp kad 36,6 - normalna... Morat cu joj danas kupiti onaj gel, jel ono CALGEL se zove?! Zaboravih
Imas calgel,a imas i gengigel. Nama nazalost nijedan ne pomaze...
hehe po pravilu bi išle 4-ice pa onda 3ice i na krAJU 5-ice,ali kako svako pravilo ima izuzetak onda neznam šta da ti kažem e baš ti objasni
pa tako je kod nas bilo do sad su svi po pravilu nikli znaci trebale bi 5-tice,ma neznam gdje ce mu jadniku niknuti pune mu desni zubica
koliko ste se raspisale pa ja vise ne znam sta bi prije.
ivoncice u dm-u su bille one djecije el.cetkicenisu tako skupe i mozes samo nastavak mijenjati, malo je pokvasis i dok se on snadje ti si njemu oprala zubice.kod mene je sa starijim stalna borba ali ne fermam ja njega puno, obletim par puta pa kad zavrsim on skonta da nista ne boli pa prestane plakati. a mozes mu ti malo sokica od narandze dati ili sl za c vitamin.
a inace sto se anemije tice meni su najbolje se pokazale zitarice sa suhim vocem, moj stariji je bio anemican i ja mu svako jutro pravila kasice sa suhim vocem (sljiva marelica i sl) i pahuljice
felix bas mi je drago da drug nije dobio nikakvu terapiju, dosla i ta tvoja dr tobe, mozda vam nista i ne da mozda ponovi nalaze hajd ga znaj
jelena cestitam na malom braci, blago tebi ja imam dva deckica a tako bih voljela curicu ( nisam nista rekla), neka bude zdrav i ziv.
lady sto se spavanja tice ovi moji momci su grozni, sinoc je mladji imao performans jedno tri puta, stane covjek u kreveticu i pjeva nema veze sto je mrkli mrak , ja isto zombi pravi. a i meni je bolji dentinox i jeftiniji sto kazu, onaj gengigel ekstra skup a bolje je meni pomogao nego djeci, ali na njemu pise da se ne smije nista jesti kad se nanese
tajra, a kako su te curice slatke, moja sestricna je bila tako slatka brbljivica kad je bila mala, a sad 16 godina nikoga ni ne gleda vise.
marinci kod moje djece prvo 4-rke rastu, ja se iznenadila kod starijeg a sad vidim i kod mladjeg prvo gornje cetvorke pa trojke ce poslije valjda
eto napisa ja romane, a sad moram kontati sta praviti za jelo i nama i djecici
uh jest ovo djete nervozno od jutros nece da spava slomi me .Eno gleda dv pijucka caj . Danas sam rekla mm. da mi kupi brusnice neznam koja je dobra ili u pldovima ili obicna da mu kuham rekla sto vice brusnice , on nece drugog caja sem hiip. Pit ce pa makar na silu, nekako cu ga prevariti vec.Pa makar morala na spricu davati. I nama pomaze detinox koristimo ga vec odavno. Nervozan je jer ide i druga cetvorka bas je nesnoljiv vidim bjeli se al nije jos desnu probilo. Donji zubici svi se napeli, desne se cakle crvene al nista jos nema na vidiku.
mALA , nije dala cekamo ovaj treci nal. pa cemo vidjeti jer kao sto sam rekla sad se bakt. promjenila nije ista vec druga neka. Jesul vasi nal. gotovi ??? Ja se nadam da kad ju naz. danas da ce nal. biti gotov mada cistoooo sumnjam u to. Necu ici nigdje do utorka abd . tad mora i na uzv . i tad ce i bris nadam se biti gotov .
pa tako je kod nas bilo do sad su svi po pravilu nikli znaci trebale bi 5-tice,ma neznam gdje ce mu jadniku niknuti pune mu desni zubica
i kod nas su svi po pravilu nikli,još nam fale 5-ice,da bar niknu što prije vidim da ga baš muče svaki drugi dan novu cucu kupujem jer je pregrize
anel bas uzme dudu i vuceeee je rasteze zubima al jos nijedna nije puka cudo sta radi od njih kao da je zvaka a ne duda . Jos nije pregrizo ... Kod nas nista ni scim ...Nijedan zub nije niknuo po redu ...Smjesno mi svi zubi gornja vilica idu, a donji samo dva i nemice vise niti jedan. Dok gornji idu ko ludiii
Lady ni moja cura se ne obraduje meni ni upola ko mm, al eto nekako sam se navikla valjda cemo se vidjeti i upoznati sutra na BB dovesce nas mm, tebi hvala na ponudi
i ja se nadam da ce brzo,a izgubio je i apetit nista jutros nije doruckovao,jedino dobro u svemu je sto je poceo da pije mlijeko ujutro s neskvikom ali bolje ista nego nista a navece je jos uvijek sika glavna za uspavljivanje
Lady ni moja cura se ne obraduje meni ni upola ko mm, al eto nekako sam se navikla valjda cemo se vidjeti i upoznati sutra na BB dovesce nas mm, tebi hvala na ponudi
Ma obraduje se ona meni, odmah trci, ni ne skinem se ali me nazvala TATA...cak nekad nece ni njemu od mene, kako joj naleti...A sad je tom fatonu tatanja jer ga je tek odskoro pocela zvati tata ili tajo (rastopimo se oboje na tajjjjjooo)....pa sve zove tata hahahahaha Ok, nema na cemu, vidimo se aBd...
uh jest ovo djete nervozno od jutros nece da spava slomi me .Eno gleda dv pijucka caj . Danas sam rekla mm. da mi kupi brusnice neznam koja je dobra ili u pldovima ili obicna da mu kuham rekla sto vice brusnice , on nece drugog caja sem hiip. Pit ce pa makar na silu, nekako cu ga prevariti vec.Pa makar morala na spricu davati. I nama pomaze detinox koristimo ga vec odavno. Nervozan je jer ide i druga cetvorka bas je nesnoljiv vidim bjeli se al nije jos desnu probilo. Donji zubici svi se napeli, desne se cakle crvene al nista jos nema na vidiku.
mALA , nije dala cekamo ovaj treci nal. pa cemo vidjeti jer kao sto sam rekla sad se bakt. promjenila nije ista vec druga neka. Jesul vasi nal. gotovi ??? Ja se nadam da kad ju naz. danas da ce nal. biti gotov mada cistoooo sumnjam u to. Necu ici nigdje do utorka abd . tad mora i na uzv . i tad ce i bris nadam se biti gotov .
mi smo drugu UK odnijeli jutros, a sutra cemo i trecu a nalaz vjerovatno u utorak pa cemo vidjeti sta ce pametno napisati
ovaj moj hoce brusnicu hB, ali pisala sam ti tamo na dr temi nece onu u kesici nego obicnu. a plod mu mozes malo potopiti u caj ili u vodu toplu a mu daj sa obrokom nekim samo da pojede. a bice to ok aBd vidjeces, nemoj se ti sekirati bitno je da on nema turice.
vidim da ga baš muče svaki drugi dan novu cucu kupujem jer je pregrizeuser posted image
anel bas uzme dudu i vuceeee je rasteze zubima al jos nijedna nije puka cudo sta radi od njih kao da je zvaka a ne duda . Jos nije pregrizo ... Kod nas nista ni scim ...Nijedan zub nije niknuo po redu ...Smjesno mi svi zubi gornja vilica idu, a donji samo dva i nemice vise niti jedan. Dok gornji idu ko ludiii
i moj zeko ima samo dvije jedinice dole, a gore sad rastu cetvorke. ali ja se ne sekiram radi zuba hoce li narasti i kako, kaze meni pedijatrica kod mog luke sa 12 mj. nijedan zub nije nikao a ona da nas utjesi kaze ja ne znam ni jedno dijete da je krenulo u skolu bez zuba, samo nek ih manje muce i bole a sve ostalo manje vise
veliko mahanje za sve bebice i mamice mi smo hvala Bogu, nemamo temperaturu vise, ali mi ne dopusta da joj vidim te cetvorke, pa valjda su vise nikle! sinoc je prvi put prespavala cijelu noc bez dojenja... jos ne mogu da vjerujem, jednostavno preskocila, probudila se nekad u 5 ujutro, samo joj dodam cuclu,okrenula se na drugu stranu i nastavila do 7h, niti je trazila,niti sam ja vise nudila siku..dakle i ovo lagano vodi necemu, pa vidjecemo! htjedoh vas upitati samo jeste li vi svojoj djeci do sada davali gljive da probaju? npr. sampinjone..??
veliko mahanje za sve bebice i mamice mi smo hvala Bogu, nemamo temperaturu vise, ali mi ne dopusta da joj vidim te cetvorke, pa valjda su vise nikle! sinoc je prvi put prespavala cijelu noc bez dojenja... jos ne mogu da vjerujem, jednostavno preskocila, probudila se nekad u 5 ujutro, samo joj dodam cuclu,okrenula se na drugu stranu i nastavila do 7h, niti je trazila,niti sam ja vise nudila siku..dakle i ovo lagano vodi necemu, pa vidjecemo! htjedoh vas upitati samo jeste li vi svojoj djeci do sada davali gljive da probaju? npr. sampinjone..??
mislim da gljive ne idu prije 2 godine. ja svojoj ne dajem, ali eto mozda je neko davao pa je bilo sve ok
mislim da gljive ne idu prije 2 godine. ja svojoj ne dajem, ali eto mozda je neko davao pa je bilo sve ok
ja nisam niti cu jer su me isprepadali da ne idu prije 5 godina, hanabanana je negdje o tome pisala cak. neka djeca imaju bas strasnu reakciju na njih sa povracanjem i sl.jer nemaju neke enzime u zelucu za varenje gljiva pa ti vidi, potrazi.
Mala zacudo al se nesekiram vise eto valjda mi ovo postalo "svakodnevnica" jedno te isto pa neberem brigu vise. Samo mrzim cekanje to ubija bas ,....Ja cekam da naz. za nal. a znam ba da nije gotov al eto ona konta da ce biti o.k pa "mozda" i bude gotov Kakav god da bude nama je opet pisu hvatat ponovo Nisam ni ja gljive davala niti sam u planu jer se bojim reakcije nekakve Ima sta jest na pretek i drugo sem gljiva, guza sto nije vidjela nemora ni probat sto se kaze ... Cisto iz straha nekog:-)