Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada ona je sa smokijem izgledala koda nije jela 5 dana trpa,mljacka,gura rukicom da joj ne ispadne a prljava ko cigance
vec je zamisljam takvu mrljavu od smoija hihihihih mogu misliti . Stvarno od njih ocekuj-neocekivano !!! Breskva dadada , nije A. kriv sto je malom pred drugim djetom vadio igrackice .Sta te briga
nikola u krevecu od 8ipo i jos nije zaspao i sto je golemo ne place,igra se s medom,pjeva,prica nesto,necu da mu ulazim dok ne place.. svaki dan izadjemo setati ,obicno poslije vrtica s iv@ncicom i andrejem ,njih dvojica se sad pravo druže dosta dobro jede,ponekad malo zeza al ne smijem se buniti.. felix anel je presladak, poljubac svoj slatkoj djecici od nas
Evo i mene, jel me netko trazio? Mozda Felix Nas dvije bile kod nase drugarice Deniz i mame2009, rusvaj smo joj napravili, popile kafu... Eh da, dobila sam zeljeni parfem od "bruno banani" za rockas...od mame2009 afkors... Lana spava, ja uzivam uz puding i rr
Mahaluso jedna gledam ja ocesli odnekle da sletis nama na rr. kad evo te . Drugi put kad budes isla kod D. ljubi je puno od mene i pozdravi mamu obavezno nemoj da zaboravis i nemoj da te dva puta opominjem(valjda nisi zaboravna) A. ne spava anel se igra skace ,. P.S. ne jedi puno nisi valjda dzaba tab kupila za mrsavljenje polako samo. !
Hocu hocu...doci ce mi na rockas u ponedjeljak.... P.S. nemojte mi zaboraviti cestitati Evo ako ces mi jerovati otvorila ga, pojela 3-4 kasikice i ne mogu, pojest ce mm...nije frka
oooooo lady...je li ti to rodjendan...ili ja opet glupa ...kako god...SRETAN TI RODJENDAN
ma kakva akademija bez Riane...ni pod razno...ona je moj uzor...i ne treba ga ljubiti...cuj uzme joj lutku i da ga ljubi...pa nije luda ko mama... za moju Rianu...vrati mi dijete...krv nije voda rodila teta dadada
A noa...ne izlazi mi slika iz glave ...hhebemti...ako nas soc.sluzba nekontaktira...ko ce
evo da ti ja unaprijed cestitam jel se pika Ma salim se bolan tko sam ja da te opominjem za hranu jel da ma samo jedi bitno da si zdrava ko dren .
Ma nije, nisam navikla na ove kile...nikad nisam imala viska...al skinut cu ja to ne zvala se Lady - a ne zovem se Samo ti mene opominji treba mi tako neko da me dovede u red hihihihhihihi.... Nista unaprijed, mm kupio poklon unaprijed a ja ga pitam a sta ces mi za rodjendan kupiti , samo je
cudo i pa konta zeno draga al mene ovi praznici ogulise pa sad rodjendan . Neka ih malo nek isprazne dzepove hehehe. Ja se ubijam sudzukom ja to volim onak samo heheheh ubijam se hahah Kaze mm: polako zeno draga nije ti to pasteta
Joj i mm voli sudzuku (zamalo da napisem pastetu )... Ma zna on mene, i zna da ce morati na taj dan bar cokoladu kupiti , kakav je rodjendan bRez poklona?! Pa jelte? Hahahahaha ko mu je kriv sto sam dobila poklon unaprijed hahahahaahaha...
Heeeeeej...ja krepana...ledja me rasturaju jer sam skoro 4 sata pravila nešto u kuhinji...uh, žudim za dobrom masažom
i jaaaaaaaa a ovaj mm kad mrne masira ko da pogacu pravi...gore se osjecam nakon njegove "masaze"
ja nemam tih problema