|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.3.2011 17:17:26   
Anoniman
Lady hajde ti zajedno sa mnom kod moje dr. Ne znam koje osiguranje Mala imate, jer na ovoj klinici gdje je moja doktorica rade sa dosta tih osiguravajucih kuca.

ps. imam najbolju dr na svijetu user posted image , juce mi je poslala sms samo da pita kako sam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6801
10.3.2011 17:28:21   
Anoniman
mojne o ginekolozima...bogavamuser posted image user posted image

mi bili vani...vrijeme prelijepo...ja zakljucila da kuca nece nigdje pobjeci...nazalostuser posted image ...maloprije usli u kucu...malo setali...malo bili u igraoni...elem, ubili 2 sata...a sad rucak...pa mozda...ako se nakanim...spremanjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6802
10.3.2011 18:56:10   
mala86
Ja ne mogu vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,maloprije nam je pravio razmjestaj u stanu(pomjeri stol skroz na drugo mjesto),ja se okrenu on se popeo na stol i hoda po njemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa kad slom zivaca nedobi

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6803
10.3.2011 19:01:38   
Rumi
hehe bilo bi dobro da ima neka sportska igraonica za malene od 1,5 do 2,5 god user posted image

drage mame, zelim vam puuuuno puno zdravih zivaca user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 6804
10.3.2011 19:22:29   
Anoniman
imal' negdjee neko obdaniste ala vojna akademija...ono tipa, da ih postroje u vrstu...15 sklekova.ustajanje i zatezanje kreveta odmah...u protivnom jos 20 sklekova...jede se sta se servira...i tako to...ja bih vrlo rado Andreja upisala u takvo obdanisteuser posted image

(odgovor članu Rumi)
  Neposredna veza do poruke: 6805
10.3.2011 19:25:28   
sheri
IZVORNA PORUKA: dadada

imal' negdjee neko obdaniste ala vojna akademija...ono tipa, da ih postroje u vrstu...15 sklekova.ustajanje i zatezanje kreveta odmah...u protivnom jos 20 sklekova...jede se sta se servira...i tako to...ja bih vrlo rado Andreja upisala u takvo obdanisteuser posted image

ima u nadrealistimauser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6806
10.3.2011 19:32:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

znali su ono vazda najboljeuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 6807
10.3.2011 19:35:34   
sheri

IZVORNA PORUKA: sheri

znali su ono vazda najboljeuser posted image

definitivno!

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6808
10.3.2011 19:43:29   
emi7908
mala86 ne daj se..... kad bi vidjela kako je meni ne bi se žalila vjeruj mi user posted image user posted image user posted image proćiće to.. znam da nije baš utješno ali eto... hehehehe

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6809
10.3.2011 19:51:46   
mala86
IZVORNA PORUKA: emi7908

mala86 ne daj se..... kad bi vidjela kako je meni ne bi se žalila vjeruj mi user posted image user posted image user posted image proćiće to.. znam da nije baš utješno ali eto... hehehehe

uh nedam se al na dane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  stvarno ludim

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 6810
10.3.2011 19:53:08   
mala86

ako cujes da se negdje otvorilo nas odmah upisi,poslat cu ti licne podatke preko pp-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6811
10.3.2011 19:55:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

ako cujes da se negdje otvorilo nas odmah upisi,poslat cu ti licne podatke preko pp-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma popunicu ja vrtic samo s nasom generacijom...nije me strahuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 6812
10.3.2011 20:06:00   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moguL i zemsekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6813
10.3.2011 20:09:31   
Anoniman

i ja bi ga ako treba u sarajevo vodila user posted image user posted image samo da ga "ustroje"

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6814
10.3.2011 20:11:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moguL i zemsekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onda bi bas zaratilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bilo  bi svega .... jedino da ih odvje zajedno ih u jedan koš staviti .......na sto bi to licilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6815
10.3.2011 20:19:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

onda bi bas zaratilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bilo  bi svega .... jedino da ih odvje zajedno ih u jedan koš staviti .......na sto bi to licilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma naraFno...razmisljajuci o vrticu pored mog djeteta sljedeca asocijacija mi je noauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6816
10.3.2011 20:23:29   
Anoniman
ovako nase hranjenje uvjek budeuser posted image prije nego sam dala mu jest mora pored njega biti njegov drug danas sam ga oprala cistuser posted image a mozete misliti kakav je bio jer ga anel uvjek hrani svojim ostatcimauser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6817
10.3.2011 20:25:38   
Anoniman
danas me tako osramotila u parku trpa smoki u usta koda godinama nista nije jelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i od silnog trpanja ujede se za jezikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onda vrisakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaze mm hajmo kuci ona je najgora ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6818
10.3.2011 20:32:55   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image noa sve te citam i nemogu da vjerujem da i curice mogu biti mali lopovi user posted image
Pitam se user posted image cije li je gene pokupila. Na koga je na tebe ili tm. ???
Nemoze biti sama od sebe "mali bandit"user posted image user posted image
Ljubim je ..... takvu kakva jest :))))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6819
10.3.2011 20:33:27   
Anoniman
heheheh noa i danas je Alim uzeo bonbonu od djevojčice, njoj mama daje a ovaj snimio i uze joj iz rukeuser posted image , odem uzmem kesicu bonbona i kažem evo ti oči gladne, nije se bunio pojeo je cijelu kesicuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6820
10.3.2011 20:35:40   
mala86
IZVORNA PORUKA: felix

ovako nase hranjenje uvjek budeuser posted image prije nego sam dala mu jest mora pored njega biti njegov drug danas sam ga oprala cistuser posted image a mozete misliti kakav je bio jer ga anel uvjek hrani svojim ostatcimauser posted image
user posted image

joj dusa draga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6821
10.3.2011 20:41:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

heheheh noa i danas je Alim uzeo bonbonu od djevojčice, njoj mama daje a ovaj snimio i uze joj iz rukeuser posted image , odem uzmem kesicu bonbona i kažem evo ti oči gladne, nije se bunio pojeo je cijelu kesicuuser posted image
moj je tako "isciganio" auto...neki covjek kupio svom djetetu paketic u tl pun malih autica...i sad poceo on njemu vaditi pred radnjom...a moj A. dotrcao i pruzio ruku...covjek mu dade..sta ceuser posted image user posted image ...ja prvo fino...vrati to Andrej...ma jok...kaze covjek, uredu je...mislim se ja ...sam si kriv...trebao si kuci vaditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6822
10.3.2011 20:41:41   
Anoniman

danas me tako osramotila u parku trpa smoki u usta koda godinama nista nije jelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i od silnog trpanja ujede se za jezikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onda vrisakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaze mm hajmo kuci ona je najgora ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hranis li ti to???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6823
10.3.2011 20:42:28   
Anoniman
felix moja mama se samo smije kad joj ja pricam unukine ''nestasluke''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze rodila majka svoju kopijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znaci na mene jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mm je ko paucakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koda bi bio samnom da mi je imalo slicanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Breskva ovo za bombone je glam-blamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 6824
10.3.2011 20:46:05   
Anoniman
dadada ona je sa smokijem izgledala koda nije jela 5 dana user posted image user posted image user posted image trpa,mljacka,gura rukicom da joj ne ispadne a prljava ko ciganceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *