|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  270 271 [272] 273 274   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.3.2011 15:50:11   
Lady26
user posted image

Ma moram felix privatno, drzavni su DZ katastrofa...aparati su im 0 bodova, kad radis papa test mjesec dana cekas rezultate - osijedis....
Jeste puno para ali sta cu...zato cekam jos malo, skupljam user posted image u kasici prasici user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6776
10.3.2011 15:50:57   
Anoniman
pa imamo i mi u privatno malo snizenja. Kako je to snizenje kad god sam isla uzv sam placala 40km . pregled 20km. i plus recepte puna cjena .
Kad sam papa test vadila s brisovima 100km dala ..samo za to dvoje plus uzv 40km.
Ma gule ko jareuser posted image al neka ih i ima user posted image ...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 6777
10.3.2011 15:51:48   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

mm ima privatno osiguranje preko firme pa mozemo refundirati 80% , ali ti mora dr napisati da si se javio radi nekog akutnog problema,bolova i sl inace nece priznati pametnjakovici.

Primi meeee user posted image , bit cu ti dobra user posted image user posted image

Sad ozibljno, kako ovo?

< Poruku je uredio Lady26 -- 10.3.2011 15:52:32 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6778
10.3.2011 15:52:51   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

Ma moram felix privatno, drzavni su DZ katastrofa...aparati su im 0 bodova, kad radis papa test mjesec dana cekas rezultate - osijedis....
Jeste puno para ali sta cu...zato cekam jos malo, skupljam user posted image u kasici prasici user posted image

razumim te....
Ja cekam evo nala. rekla za 15. dana bit ce ko fol gotovuser posted image neznam ni sama jel proslo 15 dana ni kad sam bilauser posted image ......
Trebam zvcniti a neda mi se ....uh moram na pregled posle nal. a tako me strahuser posted image kao da mi je "prvi puta"

a sad ozbiljno mislim da cemo nadrapati od moderatora, malo smo otisle OT .user posted image user posted image user posted image Sve gledam necel koji padobranac doci da nas naruzi.
Al ne zamjerim im, malo smo precerale...s pricom....nadam se da nam nece zamjeriti
Lady ti si kriva prva si pocelauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.3.2011 15:54:39 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6779
10.3.2011 15:53:14   
Lady26
Ozibljno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6780
10.3.2011 15:56:50   
Anoniman
jesi jesiuser posted image user posted image user posted image i N-N jesam tuzibabauser posted image user posted image user posted image user posted image zakuhala i pobjegla

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6781
10.3.2011 15:57:01   
Malenaoduvijek

mm ima privatno osiguranje preko firme pa mozemo refundirati 80% , ali ti mora dr napisati da si se javio radi nekog akutnog problema,bolova i sl inace nece priznati pametnjakovici.

Primi meeee user posted image , bit cu ti dobra user posted image user posted image

Sad ozibljno, kako ovo?

firma zakljucila privatno osiguranje dodatno za sviju, znaci  i clanovi porodice.i djeca i ja moze sve osim zuba.placa se odrdjena suma godisnje i ti ides privatno kod ljekara i oni ti refundiraju 80 %.cak ako imaju ugovor sa tim nekim ustanovama ne moras ni placati nego se preko njih narucujes.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6782
10.3.2011 16:00:09   
Lady26
Felix....izdajico user posted image user posted image   user posted image
Mala ponavljam - primii meeeeee user posted image
Evo izvinjavam se na silnim OT, obecajem user posted image da necu vise...do sljedeceg puta user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 10.3.2011 16:01:55 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6783
10.3.2011 16:03:27   
Anoniman
to ti je za ono malo prije da znas sta si pisala user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6784
10.3.2011 16:08:10   
Malenaoduvijek
da vas pitam, jeli iko kupovao mlijecni secer kod nas, npr u bademu ili negdje drugo.
ovo moje starije dijete ima toliko tvrdu stolicu da mi ga je toliko zao, a to je pravo dobro ja trazila u apoteci kazu nema, daje mi neki sirup za to

neko ima iskustvo sa ovo?

lady duso budem te usvojila,dodji

Neposredna veza do poruke: 6785
10.3.2011 16:09:38   
Anoniman

da vas pitam, jeli iko kupovao mlijecni secer kod nas, npr u bademu ili negdje drugo.
ovo moje starije dijete ima toliko tvrdu stolicu da mi ga je toliko zao, a to je pravo dobro ja trazila u apoteci kazu nema, daje mi neki sirup za to

daj mu sljive  ako tesko kaki. To kad nas znas kako paliuser posted image ...ili mu daji neznam nesto od cega se nestvara cvrsta kaka.

Za taj secer neznam nemogu ti pomoc.

Neposredna veza do poruke: 6786
10.3.2011 16:11:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

daj mu sljive  ako tesko kaki. To kad nas znas kako paliuser posted image ...ili mu daji neznam nesto od cega se nestvara cvrsta kaka.

Za taj secer neznam nemogu ti pomoc.

skuhala sam kompot, a davala juce sljiva i palentu ali opet.

necu sirup da mu dajem glupo mi i za to sirup a bas se muci dusa draga

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6787
10.3.2011 16:12:19   
Lady26
Tvrda stolica

Mala evo ti tema...pise ponesto o tom seceru, ja zaista ne znam...
Da mu das sladju kamilicu, ili kako felix-izdajica rece sok od sljive ili kompot...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6788
10.3.2011 16:15:08   
Anoniman
mala ma mora ga protjerat sljiva user posted image sok daji stalno, ja sam kuhala sljivu pa sokic davala taj pio stalno.
Lady,-tracaro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6789
10.3.2011 16:15:25   
Lady26
Meni je badem blizu posla mogu pitati ako zelis, ali tek sutra?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6790
10.3.2011 16:19:13   
Malenaoduvijek

Meni je badem blizu posla mogu pitati ako zelis, ali tek sutra?!

samo ako ti je usput pitaj pa da odem onda kupiti ali nemoj ako ti nije na putu.
a skuhala sam kompot i dacu mu kad se probudi, imam i krusku i jabuku a i sljivu kako izdajica drugarica kaze.
a probacemo pred spavanje kamilicu .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6791
10.3.2011 16:21:05   
Anoniman
user posted image necu se svama vise druziti user posted image user posted image user posted image user posted image odoh !!!!!
Mala samo mu sljive ma ima da ga projera znas kakouser posted image
Eto, lady-tracaro kad ces doma L. svojoj jel otkucalo radno vrijeme .
Pusa joj velika .

Neposredna veza do poruke: 6792
10.3.2011 16:23:00   
Lady26
Ima pored mamceta i pitare user posted image "forino" badem, nije mi tesko, izlazim svaki dan na pauzu...
Da pitam imaju li, cijenu ili sta? Da ti kupim pa da se "moramo" upoznati? user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6793
10.3.2011 16:23:58   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image necu se svama vise druziti user posted image user posted image user posted image user posted image odoh !!!!!
Mala samo mu sljive ma ima da ga projera znas kakouser posted image
Eto, lady-tracaro kad ces doma L. svojoj jel otkucalo radno vrijeme .
Pusa joj velika .

Zvanicno jos pola sata, ali ja furam za 5 minuta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hocu, ljubni i ti Anelka nestaska.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6794
10.3.2011 16:24:26   
Malenaoduvijek

Ima pored mamceta i pitare user posted image "forino" badem, nije mi tesko, izlazim svaki dan na pauzu...
Da pitam imaju li, cijenu ili sta? Da ti kupim pa da se "moramo" upoznati? user posted image user posted image user posted image

pitaj imaju li, ma ja, eeeeeee pa da se upoznamo haj dobro.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6795
10.3.2011 16:25:28   
Anoniman
Da ti kupim pa da se "moramo" upoznati? user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ajd kupi i meni "sta " pa cemo se upoznati hihi (salim se )
Ocu mila evo ga drinja ...
Ja se "pohvatala"ovdje na stolici nemrem vise cao.
pusa svima!!!!

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6796
10.3.2011 16:25:45   
Malenaoduvijek
pa pa i od mene odoh i ja malo odmoriti, djecica mi pajke.

Neposredna veza do poruke: 6797
10.3.2011 16:28:21   
Lady26
Pa pa...gasim se i ja user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6798
10.3.2011 17:13:37   
Anoniman
Mala mislis Anu nauciti ili bebu user posted image . Sto se tice toga ja sam Anu nosala i nosala, ali kad sam se zainatila da nema nosanja od tada i nema, evo nepunih sedam mjeseci. samo je stavim u krevetac dam par igracaka i ona se igra i zaspe. Nema se zivota za ljuljanje. Flasicu ona nije htjela, a ustvari nije jadna mogla da vuce zbog usiju a nasi slavni doktori tek to skontali kad je imala sest i po mjeseci, tako da se do tada vec odvikla, a ja na kasiku izgleda navikla user posted image . Sto se tice ciscenja...mora se zeno, polagano, malo po malo, ali s emora inace cemo ograisati (mada ne znam sta ta rijec znaci, ali cujem da je upotrebljavaju ljudi user posted image )

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6799
10.3.2011 17:13:43   
mala86
pozzic svima user posted image
ja sam jutros od 10 vani user posted image !isla sa kumom da joj pomognem da malena primi vakcinu,pa poslije dosle po mog malog i tek maloprije usli user posted image ,al sva sam slomljena

ja i mm(mozda i jedni prijetalji)sutra idemo za Split!malac ostaje kod bake,joj ovo mi je ko da cemo na eksurziju!

pricate o ginekolozima-ja sam bila poslije poroda i nisam vise!sad mi m.taman zavrsila pa sam se narucila sutra u 12.30,uh vec mi je muka u stomaku!
tamo ima opcija da platis oko 25 km i bude brzo,ili cekas oko mjesec i onda ne placas!nije mi hitno,cekala sam godinu i pol tako da cu i ovaj mjesec

uh ode odmarat user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  270 271 [272] 273 274   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  270 271 [272] 273 274   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *