Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ma moram felix privatno, drzavni su DZ katastrofa...aparati su im 0 bodova, kad radis papa test mjesec dana cekas rezultate - osijedis.... Jeste puno para ali sta cu...zato cekam jos malo, skupljam u kasici prasici
pa imamo i mi u privatno malo snizenja. Kako je to snizenje kad god sam isla uzv sam placala 40km . pregled 20km. i plus recepte puna cjena . Kad sam papa test vadila s brisovima 100km dala ..samo za to dvoje plus uzv 40km. Ma gule ko jare al neka ih i ima ...
mm ima privatno osiguranje preko firme pa mozemo refundirati 80% , ali ti mora dr napisati da si se javio radi nekog akutnog problema,bolova i sl inace nece priznati pametnjakovici.
Ma moram felix privatno, drzavni su DZ katastrofa...aparati su im 0 bodova, kad radis papa test mjesec dana cekas rezultate - osijedis.... Jeste puno para ali sta cu...zato cekam jos malo, skupljam u kasici prasici
razumim te.... Ja cekam evo nala. rekla za 15. dana bit ce ko fol gotov neznam ni sama jel proslo 15 dana ni kad sam bila ...... Trebam zvcniti a neda mi se ....uh moram na pregled posle nal. a tako me strah kao da mi je "prvi puta"
a sad ozbiljno mislim da cemo nadrapati od moderatora, malo smo otisle OT . Sve gledam necel koji padobranac doci da nas naruzi. Al ne zamjerim im, malo smo precerale...s pricom....nadam se da nam nece zamjeriti Lady ti si kriva prva si pocela
mm ima privatno osiguranje preko firme pa mozemo refundirati 80% , ali ti mora dr napisati da si se javio radi nekog akutnog problema,bolova i sl inace nece priznati pametnjakovici.
Primi meeee , bit cu ti dobra
Sad ozibljno, kako ovo?
firma zakljucila privatno osiguranje dodatno za sviju, znaci i clanovi porodice.i djeca i ja moze sve osim zuba.placa se odrdjena suma godisnje i ti ides privatno kod ljekara i oni ti refundiraju 80 %.cak ako imaju ugovor sa tim nekim ustanovama ne moras ni placati nego se preko njih narucujes.
da vas pitam, jeli iko kupovao mlijecni secer kod nas, npr u bademu ili negdje drugo. ovo moje starije dijete ima toliko tvrdu stolicu da mi ga je toliko zao, a to je pravo dobro ja trazila u apoteci kazu nema, daje mi neki sirup za to
da vas pitam, jeli iko kupovao mlijecni secer kod nas, npr u bademu ili negdje drugo. ovo moje starije dijete ima toliko tvrdu stolicu da mi ga je toliko zao, a to je pravo dobro ja trazila u apoteci kazu nema, daje mi neki sirup za to
neko ima iskustvo sa ovo?
lady duso budem te usvojila,dodji
daj mu sljive ako tesko kaki. To kad nas znas kako pali ...ili mu daji neznam nesto od cega se nestvara cvrsta kaka.
neko ima iskustvo sa ovo?
lady duso budem te usvojila,dodji
daj mu sljive ako tesko kaki. To kad nas znas kako pali ...ili mu daji neznam nesto od cega se nestvara cvrsta kaka.
Za taj secer neznam nemogu ti pomoc.
skuhala sam kompot, a davala juce sljiva i palentu ali opet.
necu sirup da mu dajem glupo mi i za to sirup a bas se muci dusa draga
Meni je badem blizu posla mogu pitati ako zelis, ali tek sutra?!
samo ako ti je usput pitaj pa da odem onda kupiti ali nemoj ako ti nije na putu. a skuhala sam kompot i dacu mu kad se probudi, imam i krusku i jabuku a i sljivu kako izdajica drugarica kaze. a probacemo pred spavanje kamilicu .
necu se svama vise druziti odoh !!!!! Mala samo mu sljive ma ima da ga projera znas kako Eto, lady-tracaro kad ces doma L. svojoj jel otkucalo radno vrijeme . Pusa joj velika .
Ima pored mamceta i pitare "forino" badem, nije mi tesko, izlazim svaki dan na pauzu... Da pitam imaju li, cijenu ili sta? Da ti kupim pa da se "moramo" upoznati?
necu se svama vise druziti odoh !!!!! Mala samo mu sljive ma ima da ga projera znas kako Eto, lady-tracaro kad ces doma L. svojoj jel otkucalo radno vrijeme . Pusa joj velika .
Zvanicno jos pola sata, ali ja furam za 5 minuta Hocu, ljubni i ti Anelka nestaska....
Ima pored mamceta i pitare "forino" badem, nije mi tesko, izlazim svaki dan na pauzu... Da pitam imaju li, cijenu ili sta? Da ti kupim pa da se "moramo" upoznati?
pitaj imaju li, ma ja, eeeeeee pa da se upoznamo haj dobro.
Da ti kupim pa da se "moramo" upoznati? user posted image user posted image user posted image
ajd kupi i meni "sta " pa cemo se upoznati hihi (salim se ) Ocu mila evo ga drinja ... Ja se "pohvatala"ovdje na stolici nemrem vise cao. pusa svima!!!!
Mala mislis Anu nauciti ili bebu . Sto se tice toga ja sam Anu nosala i nosala, ali kad sam se zainatila da nema nosanja od tada i nema, evo nepunih sedam mjeseci. samo je stavim u krevetac dam par igracaka i ona se igra i zaspe. Nema se zivota za ljuljanje. Flasicu ona nije htjela, a ustvari nije jadna mogla da vuce zbog usiju a nasi slavni doktori tek to skontali kad je imala sest i po mjeseci, tako da se do tada vec odvikla, a ja na kasiku izgleda navikla . Sto se tice ciscenja...mora se zeno, polagano, malo po malo, ali s emora inace cemo ograisati (mada ne znam sta ta rijec znaci, ali cujem da je upotrebljavaju ljudi )
pozzic svima ja sam jutros od 10 vani !isla sa kumom da joj pomognem da malena primi vakcinu,pa poslije dosle po mog malog i tek maloprije usli ,al sva sam slomljena
ja i mm(mozda i jedni prijetalji)sutra idemo za Split!malac ostaje kod bake,joj ovo mi je ko da cemo na eksurziju!
pricate o ginekolozima-ja sam bila poslije poroda i nisam vise!sad mi m.taman zavrsila pa sam se narucila sutra u 12.30,uh vec mi je muka u stomaku! tamo ima opcija da platis oko 25 km i bude brzo,ili cekas oko mjesec i onda ne placas!nije mi hitno,cekala sam godinu i pol tako da cu i ovaj mjesec
uh ode odmarat