|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.3.2011 20:53:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada ona je sa smokijem izgledala koda nije jela 5 dana user posted image user posted image user posted image trpa,mljacka,gura rukicom da joj ne ispadne a prljava ko ciganceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image vec je zamisljam takvu mrljavu od smoija hihihihih mogu misliti .
Stvarno od njih ocekuj-neocekivanouser posted image user posted image user posted image !!!
Breskva user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada , nije A. kriv sto je malom pred drugim djetom vadio igrackice .Sta te briga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6826
10.3.2011 21:07:28   
Anoniman
nikola u krevecu od 8ipo i jos nije zaspao i sto je golemo ne place,igra se s medom,pjeva,prica nesto,necu da mu ulazim dok ne place.. svaki dan izadjemo setati ,obicno poslije vrtica s iv@ncicom i andrejem ,njih dvojica se sad pravo družeuser posted image dosta dobro jede,ponekad malo zeza al ne smijem se buniti.. felix anel je presladak, poljubac svoj slatkoj djecici od nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6827
10.3.2011 21:13:29   
Anoniman
marijanna ma N, je pravi pametnica puse mu saljemouser posted image
Pozdravi Ivancicu od nas :-))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6828
10.3.2011 21:16:12   
R&T@
Kud ce kolo, tj. akademija bez Rianeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za 8. mart je izgrebala malog Andreja (sreca nije dadadinuser posted image ) po licu...

Pocela se boriti za zeMska pravauser posted image user posted image user posted image
Kaze:Uzeo joj bebu, a ja u zemlju propadam od stida.
Rekoh:Moras ljubiti Andreja...
A ona:Necu i necuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6829
10.3.2011 21:18:31   
Lady26
Evo i mene, jel me netko trazio? Mozda Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nas dvije bile kod nase drugarice Deniz i mame2009, rusvaj smo joj napravili, popile kafu...user posted image user posted image
Eh da, dobila sam zeljeni parfem od "bruno banani" user posted image user posted image user posted image za rockas...od mame2009 afkors... user posted image user posted image user posted image
Lana spava, ja uzivam uz puding i rr user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 10.3.2011 21:19:04 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6830
10.3.2011 21:22:25   
Anoniman
Mahaluso jedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gledam ja ocesli odnekle da sletis nama na rr. kad evo teuser posted image . Drugi put kad budes isla kod D. ljubi je puno od mene i pozdravi mamu obavezno nemoj da zaboravis i nemoj da te dva puta opominjem(valjda nisi zaboravna)user posted image user posted image user posted image
A. ne spava anel se igra skace ,.
P.S. ne jedi puno nisi valjda dzaba tab kupila za mrsavljenje user posted image user posted image polako samo. !

< Poruku je uredio felix -- 10.3.2011 21:23:14 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6831
10.3.2011 21:27:02   
Lady26
Hocu hocu...doci ce mi na rockas u ponedjeljak.... user posted image user posted image
P.S. nemojte mi zaboraviti cestitati user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo ako ces mi jerovati otvorila ga, pojela 3-4 kasikice i ne mogu, pojest ce mm...nije frka user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6832
10.3.2011 21:28:09   
Anoniman
evo da ti ja unaprijed cestitam jel se pikauser posted image user posted image user posted image
Ma salim se bolan tko sam ja da te opominjem za hranu jel da ma samo jedi bitno da si zdrava ko dren .user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6833
10.3.2011 21:28:49   
Anoniman
Molim vas pik i nas u tu akademiju user posted image , nadam se da primate i ove mladje harambase od godinu i po user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6834
10.3.2011 21:32:06   
Anoniman
oooooo lady...je li ti to rodjendan...ili ja opet glupauser posted image user posted image ...kako god...SRETAN TI RODJENDANuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma kakva akademija bez Riane...ni pod razno...ona je moj uzor...i ne treba ga ljubiti...cuj uzme joj lutku i da ga ljubi...pa nije luda ko mama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za moju Rianu...vrati mi dijete...krv nije vodauser posted image user posted image user posted image rodila teta dadadauser posted image user posted image user posted image

A noa...ne izlazi mi slika iz glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hhebemti...ako nas soc.sluzba nekontaktira...ko ceuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6835
10.3.2011 21:34:09   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

evo da ti ja unaprijed cestitam jel se pikauser posted image user posted image user posted image
Ma salim se bolan tko sam ja da te opominjem za hranu jel da ma samo jedi bitno da si zdrava ko dren .user posted image

Ma nije, nisam navikla na ove kile...nikad nisam imala viska...al skinut cu ja to ne zvala se Lady - a ne zovem se user posted image
Samo ti mene opominji treba mi tako neko da me dovede u red hihihihhihihi.... user posted image user posted image
Nista unaprijed, mm kupio poklon unaprijed a ja ga pitam a sta ces mi za rodjendan kupiti user posted image , samo je user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6836
10.3.2011 21:34:50   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6837
10.3.2011 21:35:23   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

oooooo lady...je li ti to rodjendan...ili ja opet glupauser posted image user posted image ...kako god...SRETAN TI RODJENDANuser posted image user posted image user posted image user posted image

U ponedjeljaonik user posted image user posted image , but thanks anyway....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6838
10.3.2011 21:36:44   
Anoniman
cudo iuser posted image user posted image user posted image pa konta zeno draga al mene ovi praznici ogulise user posted image user posted image user posted image pa sad rodjendan .
Neka ih malo nek isprazne dzepove hehehe.
Ja se ubijam sudzukomuser posted image ja to volim onak samo heheheh ubijam se hahah
Kaze mm: polako zeno draga nije ti to pasteta user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6839
10.3.2011 21:39:33   
Mya_81 RR
Heeeeeej...ja krepana...ledja me rasturaju jer sam skoro 4 sata pravila nešto u kuhinji...uh, žudim za dobrom masažom user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6840
10.3.2011 21:39:50   
Lady26
Joj i mm voli sudzuku (zamalo da napisem pastetu user posted image )...
Ma zna on mene, i zna da ce morati na taj dan bar cokoladu kupiti user posted image user posted image , kakav je rodjendan bRez poklona?! Pa jelte? Hahahahaha ko mu je kriv sto sam dobila poklon unaprijed hahahahaahaha...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6841
10.3.2011 21:40:30   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Heeeeeej...ja krepana...ledja me rasturaju jer sam skoro 4 sata pravila nešto u kuhinji...uh, žudim za dobrom masažom user posted image

Gdje je muzek user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6842
10.3.2011 21:42:06   
Anoniman

i jaaaaaaaauser posted image user posted image a ovaj mm kad mrne masira ko da pogacu pravi...gore se osjecam nakon njegove "masaze"

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 6843
10.3.2011 21:42:34   
R&T@

user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobra je user posted image user posted image

Samo "socijalci" nam ne ginuuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6844
10.3.2011 21:43:30   
Hanady RR

i jaaaaaaaauser posted image user posted image a ovaj mm kad mrne masira ko da pogacu pravi...gore se osjecam nakon njegove "masaze"

ja nemam tih problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6845
10.3.2011 21:44:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobra je user posted image user posted image

Samo "socijalci" nam ne ginuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6846
10.3.2011 21:45:31   
R&T@
Mene danas neka niko ne dira...
Ujedam user posted image user posted image user posted image

Mya, je li to tortica legla?
Lady, sta si dobila...izdaj...necu nikome reciuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6847
10.3.2011 21:45:56   
Anoniman

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6848
10.3.2011 21:45:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Gdje je muzek user posted image user posted image
uze mi rijec iz ustauser posted image user posted image veceras neka padne dobra masaza !

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6849
10.3.2011 21:46:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Mene danas neka niko ne dira...
Ujedam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.3.2011 21:47:19 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *