Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutros sam vodila Lanu pedijatru...nacekali smo se posteno ali dobro...sta cu... HB pluca cista i grlo, kaze da joj je vjerovatno od mene preslo ali joj nije dala nista da pije kaze nema potrebe...isli smo na ihalaciju i da joj stavljam operil sprej u nosic 2-3 dana, pa onda aquamaris i caj od sljeza da izbaci slajm... Ja je pitala za PROSPAN kaze da njoj ne dajem, jer on proizvodi vise te sluzi u plucima i samo ce imati veci nagon na kasalj...i tome sam ja svjedok, juce sam imala suhi kasalj, a danas me pluca bole koliko kasljem i vec je sazrio.... Relativno smo fino spavali, budila se oko 1 i trazila da pije, 2-3puta je poslije toga opet ustajala i trazila da spava kod mene, tj na meni...i na kraju kad nismo mogli vise, uspavam je na nogama i tako sa jastukom je prenesem u krevet...i eto jutros do 6,45...
E da....mama nije dolazila nego zvala mene i Lanu kod sebe, dolazili mi tetak i tetka i otisla sam...opet bolje nego sta bi sama s njom....zato smo obje zahrkale u 9 - doslovno hrkale
jutro Ja sam napokon skupila snage i otisla do ginica, nalaz je KATASTROFA zene moje nista dobro upale,puno onda imama jaku upalu grlica maternice i na njemu candidu bakteriju ma trofac sam Dao mi 2.kutije hiramicina i poligionestin vag. stavljati Evo stomak me razvaljuje a trebam dobiti isto za koji dan sve mi se sastalo. Inace u trudnoci sam imala skracen grlic , i rekla mi je moja gnica da odma posle poroda nal.papa test ponovila al vidi odkad sam ja cekala Svaki mjes.posle menge sam imala upalu neku a ustavi to mi je izazivalo sve Al opet kazem bolje ja nego anel. Eto pusa vam od nas nadam se da su bebice dobro
jutro jelena i mala,nadam se da ste imale mirnu noć felix joj baš mi je žao,ali eto imaš terpiju i izlječit će se to,samo jeli i tm dala da pije šta jer mislim da i on treba to piti kako ti ne bi opte vratio tu upalu Ja kako sam rodila 2 puta radila papa test,prvi put posle 40 dana i kao bio je ok al sa malo upaljenom maternicom(ali to je zato što su me čistili 3 puta)i onda mi reko da ponovim za pola godine i jesam i sve bilo i više nego odlično hvala dragom Bogu
jeste on pije ampiciline . Iskreno proli mjesec nismo imali odnosa nikako jer me citav mjes. stomak boli za poluditi . I cekala sam nal da dobijem terapiju a i on i nije mi do sex najiskrenije . Hb. puno je razuman i uz mene je podrzaje me i puno mu hvala neki sigurno nebi tako htjeo . Kod mene je to zato sto sam imala skracen grlic u trudnoci , da sam bogdom ga izvadila odma al hajd sad, onako sam skoro svaki mjes. bila pod nekim lekovima na pamet kad te pregledaju sad znam na cemu sam. Samo ne pita kako cu ja znat jesamli to izlecila kako da znam ???
jutro Ja sam napokon skupila snage i otisla do ginica, nalaz je KATASTROFA zene moje nista dobro upale,puno onda imama jaku upalu grlica maternice i na njemu candidu bakteriju ma trofac sam Dao mi 2.kutije hiramicina i poligionestin vag. stavljati Evo stomak me razvaljuje a trebam dobiti isto za koji dan sve mi se sastalo. Inace u trudnoci sam imala skracen grlic , i rekla mi je moja gnica da odma posle poroda nal.papa test ponovila al vidi odkad sam ja cekala Svaki mjes.posle menge sam imala upalu neku a ustavi to mi je izazivalo sve Al opet kazem bolje ja nego anel. Eto pusa vam od nas nadam se da su bebice dobro
felix draga, nije strasno, tipicna je upala, hiramicin i vaginalete zalijeciti ce to brzo, ne prekidaj terapiju ni ako dobijes ...kuhaj kamilicu, onu u cvatu i ispiraj se nekoliko puta na dan, a ne bi bilo lose ni da pijes caj od nevena
Joj sjetih se sada, mm i ja smo pili hiramicin dok jos nisam znala da sam trudna, ja ujutro popijem tabletu i sat-dva muku mucim da je ne povratim...par dana poslije, posto je kasnila uradim test...+...uh sve sam se bojala da V. ne bude imao zute zube, jer je Hiramicin kontradiktoran u trudnoci
jeste on pije ampiciline . Iskreno proli mjesec nismo imali odnosa nikako jer me citav mjes. stomak boli za poluditi . I cekala sam nal da dobijem terapiju a i on i nije mi do sex najiskrenije . Hb. puno je razuman i uz mene je podrzaje me i puno mu hvala neki sigurno nebi tako htjeo . Kod mene je to zato sto sam imala skracen grlic u trudnoci , da sam bogdom ga izvadila odma al hajd sad, onako sam skoro svaki mjes. bila pod nekim lekovima na pamet kad te pregledaju sad znam na cemu sam. Samo ne pita kako cu ja znat jesamli to izlecila kako da znam ???
...tako sto ces, nakon sto ispijes tablete, otici na kontrolni pregled. Obavezno!
ja ili sam nevidjeno smotana...ili sam "peksimet" pravi...pravim reformicu...bijelanak ne smije da padne...andrej se bukvalno, ali bukvalno usr do vrata...prvi put nam se ovako nesto desilo...nije sracka...vjerovatno nisam pelene dobro stavila...jest mekse...bljak...na svu srecu prije nego sam ga presvukla gurnem tortu u rernu...kontam nije se puno u kakio...prislonim ga na sebe...kako skidam trenerku vidim meni kaka na rukama...kontam sta e sad ovo, ima bodi...vidim sve prolo po bodiju...a u kadi tuta a u njoj varikina...ne znam sta da adim....drzim njega tako usranog...vec sam i ja usrana...na svu srecu imala sam kecelju...jednom rukom vadim tutu, strah me da ne psrne po njemu...drugom ubacujem njega u kadu...on place...nista mu nije jasno, jer je skroz obucen...skidam ga u kadi...kaka ide preko kose...bacam sa sebe kecelju...sad ne znam sta da radim s pelenom jer je u umivaoniku tuta s varikinom...drzim njega...on place...drzim pelenu...haj skontam nekako da je stavim pored u lavabo...i na kraju...vodaaaaaaaaaa i sampon...ej, ja ako ne poludim danas...necu nikad
a sad ne znam je li ona kora gotova ili joj treba jos...posto sam stavila u okrugli kalup....znam da se ona treba susiti...pece se na 160...kako da znam...ubadala sam cackalice, ne ostaje nista po njima...ali mi jos djeluje "mekano"
I mi sinoc nismo bogzna spavali, u Erola tvrda stolica, oduvijek se toliko s tim muci, bas mu pazim na ishranu, jede supice, jogurte, kompot od suhih sljiva, ali dzaba.. sad mi je dr rekla da probam jos kompot od smokve, evo kuham mu nebil ga to protjeralo
probaj sa kruskom,nama je ljetos tako bilo i od kruske bilo puno bolje
ja došla da vidim sndrejevićevu tortu a ova kuka li kuka pa dadada dobro došla u svijet faze od 2 do 3...kernula je namah
kora ti je gotova... a ja sma sigurna d aće torta biti prelijpa..ti nas ovdje ložiš a kad postaviš...rokoko će da te hvali i pita za savjet
nego... ja sma sa ovom koju sam mami pravila skontala jedno...ne treba ouno razmutiti sa vodom boju, jer tako dodadmo vode u fondant i onda treba još ćšećera...čim njega dodam mrvi se...a ako ostavim bez dodavanja neće figura da stoji...elem to je bio razlog kitty sa spondilozom kičme kod nas
muž mi priča...njemu na poslu pričali al nije zapamtio... kaže 4 smokve, šećera ne zna koliko i nešto s eukuhava al ne zna kako hajde molim te tamo na temi kašalj, začešljen nosić napisši
nego... ja sma sa ovom koju sam mami pravila skontala jedno...ne treba ouno razmutiti sa vodom boju, jer tako dodadmo vode u fondant i onda treba još ćšećera...čim njega dodam mrvi se...a ako ostavim bez dodavanja neće figura da stoji...elem to je bio razlog kitty sa spondilozom kičme kod nas
jest...al' aha ...ne prisjedaj mi na muku..pliz...zivotinje na sve lice samo ne na zivotinje...sramota me fakulteta
a ove boje u prahu, iako sam ih i prosli put koristila, su me pravo zeznule...a ja htjela ustedjeti barem na nekim bojama...uzela sam samo rozu i zelenu tecnu...ma mislim da je negdje i mm kiksao...samo ne znam gdje