Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ej ne znam jeste li gledali na novoj tv one Jadrankine kucne carolije,pravila je napitak od suhih smokava za kasalj pa ako hocete da vam napisem recept
Čuj ako hoćete-kakvo je to pitanje Ma jok-nek' kašlju Piši, I slini danima, a sad izgleda slijedi faza kašlja -i svi nas redovno zovu da vide idemo li doc, a mi se pravimo pametni-što?
Farah ke od nedelj do utorka slinila... sama tražila baby vac da nos ipuše... ja malo fiziološku, odmah čaj od luka i jabuke nek s enađe ona prestala...al ja...ja sma grogi... nisma ovakvu gripu imala ne pamtim... nisma ni jučer ni danas radila...temperatura do 39 išla...ma ljepota
Elam ...farah zdrva...hanadi kiše od sinoć...al dobre su, dobro se drže...smao sam ''izbačena'' iz zajedničke spavaće
Farah ke od nedelj do utorka slinila... sama tražila baby vac da nos ipuše... ja malo fiziološku, odmah čaj od luka i jabuke nek s enađe ona prestala...al ja...ja sma grogi... nisma ovakvu gripu imala ne pamtim... nisma ni jučer ni danas radila...temperatura do 39 išla...ma ljepota
Elam ...farah zdrva...hanadi kiše od sinoć...al dobre su, dobro se drže...smao sam ''izbačena'' iz zajedničke spavaće
Mala & Jelena, kakva vam je noć bila? Nadam se da ste dobro...
samo da se brzinski javim, mi smo primili juce drugi garamicin i evo maloprije nosila urin na analizu i cekam sad da zovem za UK pa da idem po nju i kod dr.
kao navijeno kolo, a on je hB imao sinoc pred spavanje 38,2 a jutros nema i bolji je i ovako.
mala ndamas ebiće to brzo iza vas... sve čiatm al šta da ti kažem miša mu, nedajte se
čini mi se jelena se jutros ne jvalja na temama...samo se nadam sve je u redu
iš iš bolesti sa RR-a
Dan... Joj dada al se ismija sorry ma bit ce to dobro ko da mi u sumnjamo u tajne tvoje kuhinje Felix daj reci tom svom mm nek se pobrine za zdravlje tvoje male he he...ma ti si dugo cekala i zapustila upalu bit ce dobro dok terapija odradi svoje jA dobila a sutra idemo u muzev rodni kraj i to nociti Antonio i dlje slabo jede,nerovozan i znate kako me zove mami,mamiceeee
kao navijeno kolo, a on je hB imao sinoc pred spavanje 38,2 a jutros nema i bolji je i ovako.
odoh sada i opet cu se javiti kasnije
pozz za sve i ljubci
ma bit ce bebic dobro abd ljubimo ga puno, znam tu strku frku, trci vam tam, nije lako vjerujem ti nadam se da ce brzo sve biti iza vas Jelena se nije javljala koliko vidim nadam se da su dobro
Dan... Joj dada al se ismija sorry ma bit ce to dobro ko da mi u sumnjamo u tajne tvoje kuhinje Felix daj reci tom svom mm nek se pobrine za zdravlje tvoje male he he...ma ti si dugo cekala i zapustila upalu bit ce dobro dok terapija odradi svoje jA dobila a sutra idemo u muzev rodni kraj i to nociti Antonio i dlje slabo jede,nerovozan i znate kako me zove mami,mamiceeee
nepazi niko moju gospodjicu , ko mm sta ti je bolan nije on kriv ja sam si, sama kriva sto vuceeeemmm te upale jos od trudnoce pa i posle poroda. sta mislite da li bi ja smjela sebi uzeti Lactobacillus za obnavljanje zenine flore ....tablete te sam pila u trudnoci ? Znate na sta mislim??
Al bit ce bolje sad i on Mora piti lekove kao ja brzo cemo biti ko novi nadam se ... Jer sam vise sama sebi dosadila stim,....nekad mi dodje bolje da je nemam nego imam kad neslusa Pusa drugu, evo zvanicno i ja mogu reci da je anel danas nervozan grrrr valjda promjena vremena na njega utice zaspo je hb.
Ja cu zaspattttttttttt...a haman kao da imam unutrasnju temp, samo se preznojavam i vruce mi nemam zraka....a pluca kao da mi neko nozem reze kad se zakasljem... Valja izdurat dan danas... Zao mi curice...ostala je placuci za mnom, a isplakala se i kod dr pa i na inhalacijama...oke crvene od placa....al morala sam na posao...
Posto juce nije, mama ce doci danas ili ako ne, sveki ce uzeti Lanu...moram malo odspavati inace , barem sat vremena, 2 noci sa vrlo malo sna, 8 sati sjedenje na poslu a kuci mi nervozna i bolesna curica.... Sad svaki dan kad dolazim kuci, Lana vice mama mama - a ne vidi me, jer su vrata od sobe zatvorena....i naucila je teta da mi nosi pape i nosi jednu po jednu, baci pred mene : mama, pape Ja jos nisam svjesna da moja curica prica, ne sad pravo ali dosta toga zna reci...
Drage mame i bebuške, dođite nam sutra na susret grupe za podršku dojenju. Sastajemo se u prostorijama na Dobrinji, a "sjelo" traje od 13 do 15. Sve što vas zanima na temu dojenja možete pitati i prokomentarisati sa nama savjetnicama ili drugim mamama dojiljama koje budu prisutne. Više detalja možete naći na ovoj temi: http://www.ringeraja.ba/forum/m_849497/mpage_2/key_/tm.htm
Nemoj je apotekarko ziva bila prepadati , ionako se otudjila od m po pitanju keksa, ona bi da gospodjice ni nema vidje li sta gore rece i osta ziva ..nego felix kad dodjes ako Bog da sa kontrole, pa bude sve ok tamo dolje , pa navalis, ima da nadoknadis i one propuste tamo iz 2009. ... (ja se malo zezam, no hard feelings )
Mi smo oki doki Ja ne znam jeli Vasa djeca Vas udaraju,spucaju glavom,stipaju? ne kontam gdje je moj pofato te folove? jucer me toliko odvalio galvom da sam bukvalno sjela Voli da gleda reklame,pa kontam pokupio taktiku a stars zvake su mu vrh,odmah se okrece i vrti u krug kao onaj Ognjen sve kupi isto spuzva,i primjenjuje na nama
Mi smo oki doki Ja ne znam jeli Vasa djeca Vas udaraju,spucaju glavom,stipaju? ne kontam gdje je moj pofato te folove? jucer me toliko odvalio galvom da sam bukvalno sjela Voli da gleda reklame,pa kontam pokupio taktiku a stars zvake su mu vrh,odmah se okrece i vrti u krug kao onaj Ognjen sve kupi isto spuzva,i primjenjuje na nama
Hehehehehe ma salmy, ko musko, odmah da se zna ko je glavni A ovo drugo...Lana je luda za reklamama, pogotovo perfex sa onom patkom, kad je ta reklama moramo kroz kucu vozati patke (ima 3 patke povezane i kad povuces kanap kvacu - kako se kaze ) a ona za nama trci...to je prvo tetu izdresirala pa mamu
Hehehehehe ma salmy, ko musko, odmah da se zna ko je glavni A ovo drugo...Lana je luda za reklamama, pogotovo perfex sa onom patkom, kad je ta reklama moramo kroz kucu vozati patke (ima 3 patke povezane i kad povuces kanap kvacu - kako se kaze ) a ona za nama trci...to je prvo tetu izdresirala pa mamu
hahhahaha joj svi su isti jesu sega majko mila,Isto perfex lud za patkom hhahahahahah Nadam se da ste bolje ja cekam da uspavam da odletim do konzuma pravim kolac seki za rođendan,pa mi zafalilo nesto valjda se nece brzo probuditi jesam mama ubi Boze
Lady ...pa vala nemres sve imati ...eto imas posao u drzavnu sluzbu, ja 'em imam kila viska, 'em sam nezaposlena . ..btw imas prelijepo lice i za 10..
Osim sto je prelijepa,divna je osoba i pravi covjek moras je upoznati da bih sudio ps: su posebne zene,sa njima treba znati,a kad saznas...nigdje kraja
samo vi mene zezite lahko je vama kad su vase senjorite dobre Apotekarko ti to iz iskutva kazes ha, ....Kako tvoje zlijezde , pms vidim drma jos nije popustio , jadan tm nije mu sigurno lako pms je grozan ! Lady odmori kad dodjes kuci obavezno bit ces poslije bolja. Stvarno covjek nesmije ni malo da pokuka odsad ne kukam ni na sta ....
Lady ...pa vala nemres sve imati ...eto imas posao u drzavnu sluzbu, ja 'em imam kila viska, 'em sam nezaposlena . ..btw imas prelijepo lice i za 10..
a za sve ostalo tu je master card ..... Hvala, hvala...e vala cu skinuti i kile, makar Karabeg intervenisao, pa cete vidjeti onda ..... Ovo ni u bajkama nema
Evo i nas, nocas rasla temperatura i pored novalgetol injekcije i voltaren cepica na 40,5, ali od jutros je hvala Bogu bolje, temperatura nije spala, ali nije prelazila 39, sad trenutno posle dalsy-ja joj je spala na 37,5. Uglavnom ona i dalje vesela, prica, hoda, nema mire, jede pravo dobro sto me bas raduje. jedva smo uhvatili urin, neda zalijepiti kesicu i kad zalijepim ona se sama skida i odlijepljuje. U urinu blago poviseni leukociti 15-20, kao vrlo, vrlo malo upale, ostalo sve ok, nema bakterija, nema nista, tako da najvjerovatnije nije ni od urina, ali nam je rekla ceklor da ukljucimo. Hvala vam drage moje od srca