|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.3.2011 12:09:01   
DM

IZVORNA PORUKA: noa

ej ne znam jeste li gledali na novoj tv one Jadrankine kucne carolije,pravila je napitak od suhih smokava za kasalj pa ako hocete da vam napisem receptuser posted image

Čuj ako hoćete-kakvo je to pitanjeuser posted image
Ma jok-nek' kašljuuser posted image user posted image user posted image
Piši, I slini danima, a sad izgleda slijedi faza kašlja -i  svi nas redovno zovu da vide idemo li doc, a mi se pravimo pametni-što?user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7951
18.3.2011 12:13:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

ej ne znam jeste li gledali na novoj tv one Jadrankine kucne carolije,pravila je napitak od suhih smokava za kasalj pa ako hocete da vam napisem receptuser posted image

Piši, I slini danima, a sad izgleda slijedi faza kašlja -i  svi nas redovno zovu da vide idemo li doc, a mi se pravimo pametni-što?user posted image

Farah ke od nedelj do utorka slinila...
sama tražila baby vac da nos ipuše...
ja malo fiziološku, odmah čaj od luka i jabuke nek s enađeuser posted image
ona prestala...al ja...ja sma grogi...
nisma ovakvu gripu imala ne pamtim...
nisma ni jučer ni danas radila...temperatura do 39 išla...ma ljepotauser posted image

Elam ...farah zdrva...hanadi kiše od sinoć...al dobre su, dobro se drže...smao sam ''izbačena'' iz zajedničke spavaće user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 7952
18.3.2011 12:21:12   
aida.

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

Farah ke od nedelj do utorka slinila...
sama tražila baby vac da nos ipuše...
ja malo fiziološku, odmah čaj od luka i jabuke nek s enađeuser posted image
ona prestala...al ja...ja sma grogi...
nisma ovakvu gripu imala ne pamtim...
nisma ni jučer ni danas radila...temperatura do 39 išla...ma ljepotauser posted image

Elam ...farah zdrva...hanadi kiše od sinoć...al dobre su, dobro se drže...smao sam ''izbačena'' iz zajedničke spavaće user posted image user posted image

Kakva uzivancija user posted image user posted image user posted image Ne daj se user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 7953
18.3.2011 12:35:41   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mala & Jelena, kakva vam je noć bila? Nadam se da ste dobro...

samo da se brzinski javim, mi smo primili juce drugi garamicin i evo maloprije nosila urin na analizu i cekam sad da zovem za UK pa da idem po nju i kod dr.

kao navijeno kolo, a on je hB imao sinoc pred spavanje 38,2 a jutros nema i bolji je i ovako.

odoh sada i opet cu se javiti kasnije

pozz za sve i ljubci

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7954
18.3.2011 12:40:13   
Hanady RR
mala ndamas ebiće to brzo iza vas...
sve čiatm al šta da ti kažem miša mu, nedajte seuser posted image

čini mi se jelena se jutros ne jvalja na temama...samo se nadam sve je u reduuser posted image

iš iš bolesti sa RR-auser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 7955
18.3.2011 12:42:32   
Apotekarka
Dan...
Joj dada al se ismija sorry ma bit ce to dobro ko da mi u sumnjamo u tajne tvoje kuhinjeuser posted image
Felix daj reci tom svom mm nek se pobrine za zdravlje tvoje male he he...ma ti si dugo cekala i zapustila upalu bit ce dobro dok terapija odradi svoje
jA dobila a sutra idemo u muzev rodni kraj i to nociti
Antonio i dlje slabo jede,nerovozan i znate kako me zove mami,mamiceeee

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7956
18.3.2011 12:43:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mala & Jelena, kakva vam je noć bila? Nadam se da ste dobro...

samo da se brzinski javim, mi smo primili juce drugi garamicin i evo maloprije nosila urin na analizu i cekam sad da zovem za UK pa da idem po nju i kod dr.

kao navijeno kolo, a on je hB imao sinoc pred spavanje 38,2 a jutros nema i bolji je i ovako.

odoh sada i opet cu se javiti kasnije

pozz za sve i ljubci

ma bit ce bebic dobro abd ljubimo ga puno, znam tu strku frku, trci vam tam, nije lako vjerujem ti nadam se da ce brzo sve biti iza vasuser posted image user posted image user posted image
Jelena se nije javljala koliko vidim nadam se da su dobro

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 7957
18.3.2011 12:46:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...
Joj dada al se ismija sorry ma bit ce to dobro ko da mi u sumnjamo u tajne tvoje kuhinjeuser posted image
Felix daj reci tom svom mm nek se pobrine za zdravlje tvoje male he he...ma ti si dugo cekala i zapustila upalu bit ce dobro dok terapija odradi svoje
jA dobila a sutra idemo u muzev rodni kraj i to nociti
Antonio i dlje slabo jede,nerovozan i znate kako me zove mami,mamiceeee
nepazi niko moju gospodjicu , ko mm user posted image user posted image user posted image user posted image sta ti je bolan nije on kriv ja sam si, sama kriva sto vuceeeemmm te upale jos od trudnoce pa i posle poroda.  sta mislite da li bi ja smjela sebi uzeti Lactobacillus  za obnavljanje zenine flore ....tablete te sam pila u trudnoci ? Znate na sta mislim??

Al bit ce bolje sad i on Mora piti lekove kao ja brzo cemo biti ko novi nadam se ...
Jer sam vise sama sebi dosadila stim,....nekad mi dodje bolje da je nemam nego imam kad neslusauser posted image
Pusa drugu, evo zvanicno i ja mogu reci da je anel danas nervozan grrrr valjda promjena vremena na njega utice zaspo je hb.

< Poruku je uredio felix -- 18.3.2011 12:52:30 >

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 7958
18.3.2011 12:52:16   
Lady26
Ja cu zaspattttttttttt...a haman kao da imam unutrasnju temp, samo se preznojavam i vruce mi nemam zraka....a pluca kao da mi neko nozem reze kad se zakasljem...
Valja izdurat dan danas...
Zao mi curice...ostala je placuci za mnom, a isplakala se i kod dr pa i na inhalacijama...oke crvene od placa....al morala sam na posao...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7959
18.3.2011 12:53:31   
Anoniman
lady vjerujem ti i anel ne voli inhalacije . Nedaj se kad dodjes kuci ako mozes potusi se dekom i odspavaj malo , paracetamol pij 3 puta dnevno. user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7960
18.3.2011 13:02:06   
Lady26
Posto juce nije, mama ce doci danas ili ako ne, sveki ce uzeti Lanu...moram malo odspavati inace user posted image user posted image user posted image , barem sat vremena, 2 noci sa vrlo malo sna, 8 sati sjedenje na poslu a kuci mi nervozna i bolesna curica....

Sad svaki dan kad dolazim kuci, Lana vice mama mama - a ne vidi me, jer su vrata od sobe zatvorena....i naucila je teta da mi nosi pape user posted image user posted image i nosi jednu po jednu, baci pred mene : mama, pape user posted image user posted image
Ja jos nisam svjesna da moja curica prica, ne sad pravo ali dosta toga zna reci... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7961
18.3.2011 13:06:33   
Apotekarka
Ma ja felix sad nek vaginalete poprave a muz ce poslije ju dokrajcitiuser posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 7962
18.3.2011 13:14:22   
Lejla Ka
Drage mame i bebuške, dođite nam sutra na susret grupe za podršku dojenju. Sastajemo se u prostorijama na Dobrinji, a "sjelo" traje od 13 do 15. Sve što vas zanima na temu dojenja možete pitati i prokomentarisati sa nama savjetnicama ili drugim mamama dojiljama koje budu prisutne. Više detalja možete naći na ovoj temi: http://www.ringeraja.ba/forum/m_849497/mpage_2/key_/tm.htm

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 7963
18.3.2011 13:19:11   
tekja
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ma ja felix sad nek vaginalete poprave a muz ce poslije ju dokrajcitiuser posted image user posted image

Nemoj je apotekarko ziva bila prepadatiuser posted image user posted image user posted image , ionako se otudjila od m po pitanju keksa, ona bi da gospodjice ni nemauser posted image  vidje li sta gore rece i osta zivauser posted image ..nego felix kad dodjes ako Bog da sa kontrole, pa bude sve ok tamo doljeuser posted image , pa navalis, ima da nadoknadis i one propuste tamo iz 2009.user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image (ja se malo zezam, no hard feelingsuser posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 7964
18.3.2011 13:23:18   
Lady26
Jah sto me opisa triputmama tamo na onoj temi user posted image user posted image user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7965
18.3.2011 13:26:25   
salmy
Kako nam je drustvo? dok sve pofatam ode vozuser posted image user posted image

Mi smo oki dokiuser posted image user posted image user posted image
Ja ne znam jeli  Vasa djeca Vas udaraju,spucaju glavom,stipaju? ne kontam gdje je moj user posted image pofato te folove? jucer me toliko odvalio galvom da sam bukvalno sjelauser posted image
Voli da gleda reklame,pa kontam pokupio taktikuuser posted image user posted image user posted image a stars zvake su mu vrh,odmah  se okrece i vrti u krug kao onaj  Ognjenuser posted image user posted image user posted image  sve kupi isto spuzva,i primjenjuje na namauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7966
18.3.2011 13:28:56   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

Ja ne znam jeli  Vasa djeca Vas udaraju,spucaju glavom,stipaju? ne kontam gdje je moj user posted image pofato te folove? jucer me toliko odvalio galvom da sam bukvalno sjelauser posted image
Voli da gleda reklame,pa kontam pokupio taktikuuser posted image user posted image user posted image a stars zvake su mu vrh,odmah  se okrece i vrti u krug kao onaj  Ognjenuser posted image user posted image user posted image  sve kupi isto spuzva,i primjenjuje na namauser posted image user posted image user posted image

Hehehehehe ma salmy, ko musko, odmah da se zna ko je glavni user posted image user posted image user posted image
A ovo drugo...Lana je luda za reklamama, pogotovo perfex sa onom patkom, kad je ta reklama moramo kroz kucu vozati patke (ima 3 patke povezane i kad povuces kanap kvacu - kako se kaze user posted image ) a ona za nama trci...to je prvo tetu izdresirala pa mamu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 7967
18.3.2011 13:30:39   
tekja
Ladyuser posted image ...pa vala nemres sve imatiuser posted image user posted image user posted image ...eto imas posao u drzavnu sluzbu, ja 'em imam kila viska, 'em sam nezaposlenauser posted image .user posted image ..btw imas prelijepo lice i user posted image  za 10..user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7968
18.3.2011 13:32:24   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Hehehehehe ma salmy, ko musko, odmah da se zna ko je glavni user posted image user posted image user posted image
A ovo drugo...Lana je luda za reklamama, pogotovo perfex sa onom patkom, kad je ta reklama moramo kroz kucu vozati patke (ima 3 patke povezane i kad povuces kanap kvacu - kako se kaze user posted image ) a ona za nama trci...to je prvo tetu izdresirala pa mamu user posted image

hahhahaha joj svi su istiuser posted image user posted image user posted image jesu sega majko mila,Isto perfex lud za patkomuser posted image user posted image hhahahahahah
Nadam se da ste boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja cekam da uspavam user posted image da odletim do konzumauser posted image user posted image pravim kolac seki za rođendan,pa mi zafalilo nestouser posted image user posted image valjda se nece brzo probuditiuser posted image
jesam mama ubi Bozeuser posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7969
18.3.2011 13:34:41   
salmy
IZVORNA PORUKA: tekja

Ladyuser posted image ...pa vala nemres sve imatiuser posted image user posted image user posted image ...eto imas posao u drzavnu sluzbu, ja 'em imam kila viska, 'em sam nezaposlenauser posted image .user posted image ..btw imas prelijepo lice i user posted image  za 10..user posted image
 Osim sto je prelijepa,divna je osoba i pravi covjekuser posted image user posted image  moras je upoznati da bih sudiouser posted image
ps:user posted image su  posebne zene,sa njima treba znati,a kad saznas...nigdje krajauser posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7970
18.3.2011 13:38:14   
sheri

Osim sto je prelijepa,divna je osoba i pravi covjekuser posted image user posted image  moras je upoznati da bih sudiouser posted image
ps:user posted image su  posebne zene,sa njima treba znati,a kad saznas...nigdje krajauser posted image user posted image

e ovo si ga ubola user posted image user posted image user posted image user posted image
ali ljudi nikako da skontajuuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 7971
18.3.2011 13:40:32   
Anoniman
samo vi mene zeziteuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko je vama kad su vase senjorite dobreuser posted image user posted image
Apotekarko ti to iz iskutva kazes ha,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Kako tvoje zlijezde , pms vidim drma jos nije popustio , jadan tm user posted image user posted image user posted image nije mu sigurno lako pms je grozan !
Lady odmori kad dodjes kuci obavezno user posted image bit ces poslije bolja.
Stvarno covjek nesmije ni malo da pokuka user posted image user posted image odsad ne kukam ni na sta ....

< Poruku je uredio felix -- 18.3.2011 13:43:41 >

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7972
18.3.2011 13:40:53   
Lady26

user posted image user posted image user posted image a za sve ostalo tu je master card user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Hvala, hvala...e vala cu skinuti i kile, makar Karabeg intervenisao, pa cete vidjeti onda user posted image .....
Ovo ni u bajkama nema user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7973
18.3.2011 13:45:47   
Anoniman
Evo i nas, nocas rasla temperatura i pored novalgetol injekcije i voltaren cepica na 40,5, ali od jutros je hvala Bogu bolje, temperatura nije spala, ali nije prelazila 39, sad trenutno posle dalsy-ja joj je spala na 37,5. Uglavnom ona i dalje vesela, prica, hoda, nema mire, jede pravo dobro sto me bas raduje. jedva smo uhvatili urin, neda zalijepiti kesicu i kad zalijepim ona se sama skida i odlijepljuje. U urinu blago poviseni leukociti 15-20, kao vrlo, vrlo malo upale, ostalo sve ok, nema bakterija, nema nista, tako da najvjerovatnije nije ni od urina, ali nam je rekla ceklor da ukljucimo. Hvala vam drage moje od srca user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7974
18.3.2011 13:47:46   
Anoniman
jelena drago mi je da je ana vesela, da jede ma bit ce ona dobro abduser posted image user posted image
I da cudno mi za leuk. user posted image 15-20 malo a koliko je onda puno znasli ???
Ljubimo je .

< Poruku je uredio felix -- 18.3.2011 13:49:10 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  317 318 [319] 320 321   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *