|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.3.2011 10:16:08   
Lady26
Evo i mene...Zaspala sam sinoc u 9,15 kao user posted image

Jutros sam vodila Lanu pedijatru...nacekali smo se posteno ali dobro...sta cu...
HB pluca cista i grlo, kaze da joj je vjerovatno od mene preslo ali joj nije dala nista da pije user posted image user posted image kaze nema potrebe...isli smo na ihalaciju i da joj stavljam operil sprej u nosic 2-3 dana, pa onda aquamaris i caj od sljeza da izbaci slajm...
Ja je pitala za PROSPAN kaze da njoj ne dajem, jer on proizvodi vise te sluzi u plucima i samo ce imati veci nagon na kasalj...i tome sam ja svjedok, juce sam imala suhi kasalj, a danas me pluca bole koliko kasljem i vec je sazrio....
Relativno smo fino spavali, budila se oko 1 i trazila da pije, 2-3puta je poslije toga opet ustajala i trazila da spava kod mene, tj na meni...i na kraju kad nismo mogli vise, uspavam je na nogama i tako sa jastukom je prenesem u krevet...i eto jutros do 6,45...

E da....mama nije dolazila nego zvala mene i Lanu kod sebe, dolazili mi tetak i tetka i otisla sam...opet bolje nego sta bi sama s njom....zato smo obje zahrkale u 9 user posted image - doslovno hrkale

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7926
18.3.2011 10:17:39   
Lady26
Sad vidim da je bilo svakakvih dogadjanja....
Mala, Jelena kako su user posted image ?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7927
18.3.2011 10:24:47   
Anoniman
jutro
Ja sam napokon skupila snage i otisla do ginica, nalaz jeuser posted image KATASTROFA zene mojeuser posted image nista dobro upale,puno  onda imama jaku upalu grlica maternice i na njemu candidu bakteriju ma trofac samuser posted image Dao mi 2.kutije hiramicina   i poligionestin vag. stavljati Evo stomak me razvaljuje a trebam dobiti isto za koji danuser posted image sve mi se sastalo.
Inace u trudnoci sam imala skracen grlic , i rekla mi je moja gnica da odma posle poroda nal.papa test ponovila al vidi odkad sam ja cekala
Svaki mjes.posle menge sam imala upalu neku a ustavi to mi je izazivalo sve
Al opet kazem bolje ja nego anel.
Eto pusa vam od nas
nadam se da su bebice dobro

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7928
18.3.2011 10:41:13   
marinčii
jutrouser posted image
jelena i mala,nadam se da ste imale mirnu noć
felix joj baš mi je žao,ali eto imaš terpiju i izlječit će se to,samo jeli i tm dala da pije šta jer mislim da i on treba to piti kako ti ne bi opte vratio tu upalu
Ja kako sam rodila 2 puta radila papa test,prvi put posle 40 dana i kao bio je ok al sa malo upaljenom maternicom(ali to je zato što su me čistili 3 puta)i onda mi reko da ponovim za pola godine i jesam i sve bilo i više nego odlično hvala dragom Bogu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7929
18.3.2011 10:46:27   
Anoniman
jeste on pije ampiciline . Iskreno proli mjesec nismo imali odnosa nikako jer me citav mjes. stomak boli za poluditi .
I cekala sam nal da dobijem terapiju a i on i nije mi do sex najiskrenije .
Hb. puno je razuman  i uz mene je podrzaje me i puno mu hvala neki sigurno nebi tako htjeo .
Kod mene je to zato sto sam imala skracen grlic u trudnoci , da sam bogdom ga izvadila odma al hajd sad, onako sam skoro svaki mjes. bila pod nekim lekovima na pamet kad te pregledaju sad znam na cemu sam.
Samo ne pita kako cu ja znat jesamli to izlecila kako da znam ???

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7930
18.3.2011 10:49:27   
tekja
IZVORNA PORUKA: felix

jutro
Ja sam napokon skupila snage i otisla do ginica, nalaz jeuser posted image KATASTROFA zene mojeuser posted image nista dobro upale,puno  onda imama jaku upalu grlica maternice i na njemu candidu bakteriju ma trofac samuser posted image Dao mi 2.kutije hiramicina   i poligionestin vag. stavljati Evo stomak me razvaljuje a trebam dobiti isto za koji danuser posted image sve mi se sastalo.
Inace u trudnoci sam imala skracen grlic , i rekla mi je moja gnica da odma posle poroda nal.papa test ponovila al vidi odkad sam ja cekala
Svaki mjes.posle menge sam imala upalu neku a ustavi to mi je izazivalo sve
Al opet kazem bolje ja nego anel.
Eto pusa vam od nas
nadam se da su bebice dobro

felix draga, nije strasno, tipicna je upala, hiramicin i vaginalete zalijeciti ce to brzo, ne prekidaj terapiju ni ako dobijes user posted image ...kuhaj kamilicu, onu u cvatu i ispiraj se nekoliko puta na dan, a ne bi bilo lose ni da pijes caj od nevena user posted image

Joj sjetih se sada, mm i ja smo pili hiramicin dok jos nisam znala da sam trudna, ja ujutro popijem tabletu i sat-dva muku mucim da je ne povratim...par dana poslije, posto je kasnila user posted image  uradim test...+...uh sve sam se bojala da V. ne bude imao zute zube, jer je Hiramicin kontradiktoran u trudnociuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7931
18.3.2011 10:51:36   
R&T@
Felix, ne daj se zeno user posted image user posted image user posted image user posted image

I ne igraj se sa zdravljem. Kad popijes te tablete i iskoristis vaginalete, user posted image  opet na pregled...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7932
18.3.2011 10:51:41   
tekja
IZVORNA PORUKA: felix

jeste on pije ampiciline . Iskreno proli mjesec nismo imali odnosa nikako jer me citav mjes. stomak boli za poluditi .
I cekala sam nal da dobijem terapiju a i on i nije mi do sex najiskrenije .
Hb. puno je razuman  i uz mene je podrzaje me i puno mu hvala neki sigurno nebi tako htjeo .
Kod mene je to zato sto sam imala skracen grlic u trudnoci , da sam bogdom ga izvadila odma al hajd sad, onako sam skoro svaki mjes. bila pod nekim lekovima na pamet kad te pregledaju sad znam na cemu sam.
Samo ne pita kako cu ja znat jesamli to izlecila kako da znam ???

...tako sto ces, nakon sto ispijes tablete, otici na kontrolni pregled. Obavezno!

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7933
18.3.2011 11:35:21   
Anoniman
ja ili sam nevidjeno smotana...ili sam "peksimet" pravi...pravim reformicu...bijelanak ne smije da padne...andrej se bukvalno, ali bukvalno usruser posted image do vrata...prvi put nam se ovako nesto desilo...nije sracka...vjerovatno nisam pelene dobro stavila...jest mekse...bljak...na svu srecu prije nego sam ga presvukla gurnem tortu u rernu...kontam nije se puno u kakio...prislonim ga na sebe...kako skidam trenerku vidim meni kaka na rukama...kontam sta e sad ovo, ima bodi...vidim sve prolo po bodiju...a u kadi tuta a u njoj varikina...ne znam sta da adim....drzim njega tako usranog...vec sam i ja usrana...na svu srecu imala sam kecelju...jednom rukom vadim tutu, strah me da ne psrne po njemu...drugom ubacujem njega u kadu...on place...nista mu nije jasno, jer je skroz obucen...skidam ga u kadi...kaka ide preko kose...bacam sa sebe kecelju...sad ne znam sta da radim s pelenom jer je u umivaoniku tuta s varikinom...drzim njega...on place...drzim pelenu...haj skontam nekako da je stavim pored u lavabo...i na kraju...vodaaaaaaaaaa i  sampon...ej, ja ako ne poludim danas...necu nikad

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7934
18.3.2011 11:38:35   
N_N
user posted image user posted image user posted image user posted image  izvini molim te!!!
Naletio ti dan D.....

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7935
18.3.2011 11:41:27   
Lady26
Dadada user posted image user posted image user posted image user posted image
Ebi ga.... kad hoce, bas hoce..... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 7936
18.3.2011 11:43:18   
R&T@
Dadada, definitivno imas usran dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A da opet sve svalimo na prase
user posted image user posted image user posted image

user posted image usli ste u strasnu trecu godinuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7937
18.3.2011 11:45:55   
Anoniman
ma hebo marfijev zakonuser posted image user posted image

a sad ne znam je li ona kora gotova ili joj treba jos...posto sam stavila u okrugli kalup....znam da se ona treba susiti...pece se na 160...kako da znam...ubadala sam cackalice, ne ostaje nista po njima...ali mi jos djeluje "mekano"

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7938
18.3.2011 11:48:17   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

ubadala sam cackalice, ne ostaje nista po njima...

Meni je ovo mjerilo, ja mislim da je gotova.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7939
18.3.2011 11:54:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

izvadila sam je...ako ne vaja...ti si krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 7940
18.3.2011 11:55:01   
Anoniman
o.k hvala vam punouser posted image user posted image user posted image
Mi skoro usli u kucu bili vani malo. Da mi nebi zaspo ranije oko 11 poceo da kunja user posted image
Sad pije caj pa neka legne ako hoce.

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 7941
18.3.2011 11:55:51   
Anoniman

gotova jeuser posted image samo pazi kad budes fil pravila u sekundi ga mozes zaj..... cekaj dok ti neko preuzme Andrejevica na cuvanjeuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 7942
18.3.2011 11:57:18   
sabinos
IZVORNA PORUKA: aida.

I mi sinoc nismo bogzna spavali, u Erola tvrda stolica, oduvijek se toliko s tim muci, bas mu pazim na ishranu, jede supice, jogurte, kompot od suhih sljiva, ali dzaba.. sad mi je dr rekla da probam jos kompot od smokve, evo kuham mu nebil ga to protjeralo user posted image

probaj sa kruskom,nama je ljetos tako bilo i od kruske bilo puno boljeuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 7943
18.3.2011 12:01:40   
Anoniman
ej ne znam jeste li gledali na novoj tv one Jadrankine kucne carolije,pravila je napitak od suhih smokava za kasalj pa ako hocete da vam napisem receptuser posted image

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 7944
18.3.2011 12:03:56   
Hanady RR
ja došla da vidim sndrejevićevu tortu a ova kuka li kukauser posted image
pa dadada dobro došla u svijet faze od 2 do 3...kernula je namahuser posted image

kora ti je gotova...
a ja sma sigurna d aće torta biti prelijpa..ti nas ovdje ložiš a kad postaviš...rokoko će da te hvali i pita za savjetuser posted image

nego...
ja sma sa ovom koju sam mami pravila skontala jedno...ne treba ouno razmutiti sa vodom boju, jer tako dodadmo vode u fondant i onda treba još ćšećera...čim njega dodam mrvi se...a ako ostavim bez dodavanja neće figura da stoji...elem to je bio razlog kitty sa spondilozom kičme kod nasuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 7945
18.3.2011 12:04:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

gotova jeuser posted image samo pazi kad budes fil pravila u sekundi ga mozes zaj..... cekaj dok ti neko preuzme Andrejevica na cuvanjeuser posted image

kremu cu tek veceras...a onda ujutro oblaganje...ma haos...nikad vise...majkemi...iduca ide kupovna, definitly

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7946
18.3.2011 12:05:02   
Hanady RR

ej ne znam jeste li gledali na novoj tv one Jadrankine kucne carolije,pravila je napitak od suhih smokava za kasalj pa ako hocete da vam napisem receptuser posted image

e hajde....

muž mi priča...njemu na poslu pričali al nije zapamtio...
kaže 4 smokve, šećera ne zna koliko i nešto s eukuhava al ne zna kakouser posted image
hajde molim te tamo na temi kašalj, začešljen nosić napisšiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7947
18.3.2011 12:06:21   
Anoniman
haj nađi mi temu samo da Noi dam nesto da ''kuha''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 7948
18.3.2011 12:08:42   
Hanady RR

haj nađi mi temu samo da Noi dam nesto da ''kuha''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/m_126864/mpage_37/key_/tm.htm

meni mama tu...a ja kućiuser posted image

...joj jest lijepouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7949
18.3.2011 12:08:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a ja sma sigurna d aće torta biti prelijpa..ti nas ovdje ložiš a kad postaviš...rokoko će da te hvali i pita za savjetuser posted image

nego...
ja sma sa ovom koju sam mami pravila skontala jedno...ne treba ouno razmutiti sa vodom boju, jer tako dodadmo vode u fondant i onda treba još ćšećera...čim njega dodam mrvi se...a ako ostavim bez dodavanja neće figura da stoji...elem to je bio razlog kitty sa spondilozom kičme kod nasuser posted image
jest...al' ahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne prisjedaj mi na muku..pliz...zivotinje na sve lice samo ne na zivotinje...sramota me fakultetauser posted image user posted image user posted image

a ove boje u prahu, iako sam ih i prosli put koristila, su me pravo zeznule...a ja htjela ustedjeti barem na nekim bojama...uzela sam samo rozu i zelenu tecnu...ma mislim da je negdje i mm kiksao...samo ne znam gdjeuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 7950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  316 317 [318] 319 320   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *