Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
djes salmy supatnice i ovamo je tako a ja mu stalno govorim da je on mlad i da se moze malo lezernije oblaciti
Joj zaznuto nam skroz a nekad kad peglam pantalone napravim po dvije pegle hahahhahahahah al se MM ne ljuti! Ljeto je zakon lanene sto su izguzvanije to su bolje
a mi imamo opet eserihiju 10 na 6, i gantamicin nam je po antibiogramu antib svakako tako da nastavljamo terapiju i dalje. danas mu je obicni urin bolji, nema proteina, malo leukocita i malo bakter. sto znaci da antib djeluje. moramo se izboriti sa bakterijama da se smanje i da ne bude tura i idemo na obrezivanje jer ne moze ovako vise.
a ja ne znam majke mi gdje sam, cijela sedmica mi je katastrofa.
nista ne mogu da stignem kako treba i jos 7 dana imamo inekcije i to od nedjelje po 2 x .
hajde proci ce i to. kako je lana nisam stigla sve da procitam, vidim da si je vodila pedijatru?
jelena baš mi je žao Anice male,mogu misliti kako se izmučila,nadam se da će tura brzo prestati mala,lady ljubite svoju dječicu nadam se da su bolje već Mm ima ječmenac ,pa sad koliko sam shvatila to je rpelazno pa ga stalno napadam da ne dira mene i Mateja da nam ne bi prešlo
jelena baš mi je žao Anice male,mogu misliti kako se izmučila,nadam se da će tura brzo prestati mala,lady ljubite svoju dječicu nadam se da su bolje već Mm ima ječmenac ,pa sad koliko sam shvatila to je rpelazno pa ga stalno napadam da ne dira mene i Mateja da nam ne bi prešlo
pa jeli radio bris, dali je to neka baKterija kako znate da je prelazno
mora da je bio na propuhi jel Marnici jesil muzeka istjerala van hehhe ..... Neznam mila neka se umijeva kamilicom i ode kod dokt. da mu da kapi i mazu. Nemoj se istim rucnikom, brisati samo kao on ....Al to da je prelazno sto sjedis blizu njega nije sigurno.... Neka ga matej ne dira rukicama slucajno tu jedino ...Smije biti blizu djeta nosat ga ,ljubti ga.Ja sam to imala pre 2.god. i sve sam normalno zivot vodila.... Otisla dokt. dobila kapi mast i brzo proslo
M a on neće da ide doktoru veli proće ,ma baš je čudan on ne bi doktoru otišo dok baš ne bude stani pani ,a neznam jel bakterija ja to malo guglala pa našla da je uzročnik neka bakterija pa kontam prelazno ,felix jel se sjećaš ti koju si kremu koristila
MM često sam pegla svoje stvari...baš mi nije jasno da i pegla baš mora biti ženski rekvizit...pa mislim, ako sam ja sa čekičem, valjkom i ostalim alatom na ti e onda može i on tu i tamo uzeti peglu u ruke...
Dadada, mislim na tebe...nadam se da je u kuhinji sve 5...
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Drage zeMske,sta ima kod vas? Vidim vi pravo aktivne,zavidim vam kako stignete,ja ko izgubljena,ne znam gdje bi prije.Stalno nesto radim a nikad nista uradit. Podsjetile ste me da i ja imam mnogooooooo vesa za peglat,bas mi je mrsko.
Curka se upravo brčka u kadi...mm nadgleda...ja se u medjuvremenu pripremam psihički jer nam slijedi pranje kose i vriska užasna...a onda kad zaspe malo ćemo da uživamo u miru...nadam se da će na TV-u biti nešto pametno...
M a on neće da ide doktoru veli proće ,ma baš je čudan on ne bi doktoru otišo dok baš ne bude stani pani ,a neznam jel bakterija ja to malo guglala pa našla da je uzročnik neka bakterija pa kontam prelazno ,felix jel se sjećaš ti koju si kremu koristila
hidrokortizon mast i gentamicin mast te dvije masti imas . Al kapi mora dokt. propisat nesmijem ti rec kako se kapi zovu jer nesmije na svoju ruku. Nadam se da ce proc ...
V. zaspao, ja slomljena...isla sa MM na dzogiranje, uf bas mi je kondicija down, nista keks, slabo me to drzi u formi , ovo veceras je bilo super ..bas se fino sada osjecam
Dadada, kakav se to friz nabacio...metni pikcr...uspjece torta, no skiriki, pa ima i ona tajni sastojak...maminu ljubav
Ja sam prestala peglati kad je V. bilo godinu i pol, bila sam od onih sto svu odjecu peglaju, sem carapa i grudnjaka i onda jedan dan paf, prestanem...bilo mi par puta neobicno onako sloziti ves, ali navikla sam se...sada peglam po potrebi i ono sto se mora...ma preporodila sam se...
Mya nije ti lahko, ali proci ce taj strah od vode, samo strpljenja ...V. uziva u kupanjcu, hB...ali nokte na nogama dok odsijecem muka ziva, niti mogu dok spava niti kad je budan, pa kad postanu k'o u tigra idemo po principu sile ...preznoji me totalno..
Lana jos nije zaspala grrrrrrrrr, eno je u krevetu, cvili i zove....e vala necu, sita je, presvucena, manje kaslje... Valjda ce brzo, doduse i ne cujem je vise , ne smijem viriti da me ne iznenadi ... Joj Mya kako ti zavidim, mm radi do 23h veceras, ja sama, kad dodje pravo u krevet...a i kad je prva smjena neko od nas je za racunarom - on pretezno i tako svak za sebe, fali mi ono nase vrijeme...
Ja sam vam se nasikirala,vec danima Antonio slabo jede a danas totalno...Kad sam dosla kuci s posla veceras bas je bio kmezav i nekakav kao da ce se razboliti...Izmjerim mu temp 38,5 sreca pa ije jucer vakcinu primio ako nije kakav virus uz hodnik pokupio ,Dala sam mu sad kasikicu paracetamola i stavila ga da spava...Ne kaslje,ne kise ne vidim da je prehladjen samo sto su mu petice nabubrile i non stop ih prstima dira...Hebemu misa i prosle godine u ovom mjesecu je zadnji put bio bolestan samo proljev i povracanje...