|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.3.2011 15:43:25   
salmy
IZVORNA PORUKA: noa

djes salmy supatnice i ovamo je takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja mu stalno govorim da je on mlad i da se moze malo lezernije oblacitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj zaznuto nam skrozuser posted image user posted image  a nekad kad peglam pantalone napravim po dvije pegleuser posted image user posted image user posted image hahahhahahahah al se MM ne ljuti!
Ljeto je  zakonuser posted image lanene sto su izguzvanije to su boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8001
18.3.2011 15:46:39   
Lady26
Po dvije pegle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....legendo....ja to raspeglam sve user posted image

Znas sta, fakat sam pozeljela popiti s tobom kafu....hebem mu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 8002
18.3.2011 15:48:52   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Po dvije pegle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....legendo....ja to raspeglam sve user posted image

Znas sta, fakat sam pozeljela popiti s tobom kafu....hebem mu....
user posted image user posted image user posted image bujrum
Evo sljedece hevte obecavamuser posted image user posted image veceras idem mami(seki rođendan) a vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image  sipka + bubanj = tarabukuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8003
18.3.2011 15:52:58   
Lady26
user posted image
Drzim za rijec user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 8004
18.3.2011 15:58:42   
Malenaoduvijek
 sa ima hem.cistiona koja 3 kosulje ja mislim ocisti i ispegla za 5 km, bilo nekada znam da sam vidjela reklamu

a ja morala djecu nahraniti zeno draga

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8005
18.3.2011 16:00:34   
Lady26
cccc a meni kazes da te ignorisem user posted image
Kako su djecaci?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 8006
18.3.2011 16:11:31   
Malenaoduvijek
evo da ti copy paste da ne kucam ponovo

a mi imamo opet eserihiju 10 na 6, i gantamicin nam je po antibiogramu antib svakako tako da nastavljamo terapiju i dalje.
danas mu je obicni urin bolji, nema proteina, malo leukocita i malo bakter. sto znaci da antib djeluje.
moramo se izboriti sa bakterijama da se smanje i da ne bude tura i idemo na obrezivanje jer ne moze ovako vise.

a ja ne znam majke mi gdje sam, cijela sedmica mi je katastrofa.

nista ne mogu da stignem kako treba i jos 7 dana imamo inekcije i to od nedjelje po 2 x .

hajde proci ce i to.
kako je lana nisam stigla sve da procitam, vidim da si je vodila pedijatru?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8007
18.3.2011 17:02:53   
marinčii
jelena baš mi je žao Anice male,mogu misliti kako se izmučila,nadam se da će tura brzo prestati
mala,lady ljubite svoju dječicu nadam se da su bolje većuser posted image
Mm ima ječmenac ,pa sad koliko sam shvatila to je rpelazno pa ga stalno napadam da ne dira mene i Matejauser posted image da nam ne bi prešlo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 8008
18.3.2011 17:10:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: marinčii

jelena baš mi je žao Anice male,mogu misliti kako se izmučila,nadam se da će tura brzo prestati
mala,lady ljubite svoju dječicu nadam se da su bolje većuser posted image
Mm ima ječmenac ,pa sad koliko sam shvatila to je rpelazno pa ga stalno napadam da ne dira mene i Matejauser posted image da nam ne bi prešlo

pa jeli radio bris, dali je to neka baKterija kako znate da je prelazno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8009
18.3.2011 18:26:36   
Anoniman
mora da je bio na propuhiuser posted image user posted image jel Marnici jesil muzeka istjerala van hehhe .....
Neznam mila neka se umijeva kamilicom i ode kod dokt. da mu da kapi i mazu.
Nemoj se istim rucnikom, brisati samo kao on ....Al to da je prelazno sto sjedis blizu njega nije user posted image sigurno....
Neka ga matej ne dira rukicama slucajno tu jedino ...Smije biti blizu djeta nosat ga ,ljubti ga.Ja sam to imala pre 2.god. i sve sam normalno zivot vodila....
Otisla dokt. dobila kapi mast i brzo proslouser posted image

Neposredna veza do poruke: 8010
18.3.2011 19:21:44   
marinčii
M a on neće da ide doktoru veli proćeuser posted image ,ma baš je čudan on ne bi doktoru otišo dok baš ne bude stani paniuser posted image ,a neznam jel bakterija ja to malo guglala pa našla da je uzročnik neka bakterija pa kontam prelazno user posted image ,felix jel se sjećaš ti koju si kremu koristila

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8011
18.3.2011 19:33:04   
Mya_81 RR
Helou, žene...

MM često sam pegla svoje stvari...baš mi nije jasno da i pegla baš mora biti ženski rekvizit...pa mislim, ako sam ja sa čekičem, valjkom i ostalim alatom na ti e onda može i on tu i tamo uzeti peglu u ruke...

Dadada, mislim na tebe...nadam se da je u kuhinji sve 5...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8012
18.3.2011 20:03:51   
teacher75
ja nikad ne peglam, mm rijetko nosi kosulje al kad hoce da je obuce, sam sebi ispegla. ne bih znala ispeglati kosulju ni da hocu, peglala sam u zivotu mozda par putauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 8013
18.3.2011 20:08:26   
Anoniman
cekam puter da se smeksauser posted image

ja se sisalauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8014
18.3.2011 20:48:31   
Hannica
Drage zeMske,sta ima kod vas?
Vidim vi pravo aktivne,zavidim vam kako stignete,ja ko izgubljena,ne znam gdje bi prije.Stalno nesto radim a nikad nista uradit.user posted image Podsjetile ste me da i ja imam mnogooooooo vesa za peglat,bas mi je mrsko.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8015
18.3.2011 21:32:20   
Mya_81 RR
Curka se upravo brčka u kadi...mm nadgleda...ja se u medjuvremenu pripremam psihički jer nam slijedi pranje kose i vriska užasna...a onda kad zaspe malo ćemo da uživamo u miru...nadam se da će na TV-u biti nešto pametno...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8016
18.3.2011 21:43:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

cekam puter da se smeksauser posted image

ja se sisalauser posted image user posted image

Je li kod naseg frizera, kakoooooooo, hocem slike i hocem sve da znamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8017
18.3.2011 21:45:04   
Anoniman
Moja zaspala u dnevnom boravku, sad je vec u fazi da tako voli zaspati pa je prenesemouser posted image , ma uvijek je po njenom na krajuuser posted image

Pozzzz svima!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8018
18.3.2011 21:47:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

M a on neće da ide doktoru veli proćeuser posted image ,ma baš je čudan on ne bi doktoru otišo dok baš ne bude stani paniuser posted image ,a neznam jel bakterija ja to malo guglala pa našla da je uzročnik neka bakterija pa kontam prelazno user posted image ,felix jel se sjećaš ti koju si kremu koristila

hidrokortizon mast i gentamicin mast te dvije masti imas .
Al kapi mora dokt. propisat nesmijem ti rec kako se kapi zovu user posted image jer nesmije na svoju ruku.
Nadam se da ce proc ...user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8019
18.3.2011 21:51:52   
tekja
Vece...

V. zaspao, ja slomljena...isla sa MM na dzogiranje, uf bas mi je kondicija down, nista keks, slabo me to drzi u formiuser posted image user posted image user posted image , ovo veceras je bilo superuser posted image user posted image  ..bas se fino sada osjecamuser posted image

Dadada, kakav se to friz nabacio...metni pikcr...uspjece torta, no skiriki, pa ima i ona tajni sastojak...maminu ljubavuser posted image

Ja sam prestala peglati kad je V. bilo godinu i pol, bila sam od onih sto svu odjecu peglaju, sem carapa i grudnjaka i onda jedan dan paf, prestanem...bilo mi par puta neobicno onako sloziti ves, ali navikla sam se...sada peglam po potrebi i ono sto se mora...ma preporodila sam se...

Mya nije ti lahko, ali proci ce taj strah od vode, samo strpljenjauser posted image ...V. uziva u kupanjcu, hB...ali nokte na nogama dok odsijecem muka ziva, niti mogu dok spava niti kad je budan, pa kad postanu k'o u tigra idemo po principu sileuser posted image ...preznoji me totalno..

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 8020
18.3.2011 21:52:15   
Lady26
Lana jos nije zaspala grrrrrrrrr, eno je u krevetu, cvili i zove....e vala necu, sita je, presvucena, manje kaslje...
Valjda ce brzo, doduse i ne cujem je vise user posted image , ne smijem viriti da me ne iznenadi user posted image user posted image ...
Joj Mya kako ti zavidim, mm radi do 23h veceras, ja sama, kad dodje pravo u krevet...a i kad je prva smjena neko od nas je za racunarom - on pretezno i tako svak za sebe, fali mi ono nase vrijeme... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8021
18.3.2011 22:03:25   
teacher75
lana zaspala u pola 8, mm jos uvijek na putu, ja sama s laptopom...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8022
18.3.2011 22:04:10   
Apotekarka
Ja sam vam se nasikirala,vec danima Antonio slabo jede a danas totalno...Kad sam dosla kuci s posla veceras bas je bio kmezav i nekakav kao da ce se razboliti...Izmjerim mu temp 38,5 sreca pa ije jucer vakcinu primio ako nije kakav virus uz hodnik pokupiouser posted image user posted image user posted image ,Dala sam mu sad kasikicu paracetamola i stavila ga da spava...Ne kaslje,ne kise ne vidim da je prehladjen samo sto su mu petice nabubrile i non stop ih prstima dira...Hebemu misa i prosle godine u ovom mjesecu je zadnji put bio bolestan samo proljev i povracanje...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8023
18.3.2011 22:08:50   
Anoniman
apotekarko , mila ne boj se nemora znaciti . Bit ce on dobro abd . sigurno od zubi kao sto sama kazesuser posted image user posted image user posted image user posted image zelimo vam mirnu noc.

Tekja i A. se obozava kupat user posted image al ja njemu radim, manikuru , pedikuruuser posted image user posted image kad spava da  radim kad je budan nema sanse prste bi mu odsjekalauser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 8024
18.3.2011 22:10:12   
Apotekarka
Ma on nikad nije bolestan pa ti je to meni sad sok bum i 38,5 temp

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  319 320 [321] 322 323   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *