|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  321 322 [323] 324 325   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.3.2011 10:59:11   
sheri
niki, i N je jedno vriejem sve radial lijevom rukom, a onda se sama presaltala na desnu. meni ne smeta ni lijeva, tako da nismo nista forsirali. 

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 8051
19.3.2011 11:07:37   
Mya_81 RR
Moja je u početku više koristila lijevu kad jede i puno joj je bolje išlo tako...u zadnje vrijeme vidim da se polako praksa i sa desnom...ništa ne forsiram, neka bude kako je njoj lakše...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8052
19.3.2011 11:18:09   
Anoniman
mi jedemo desnom, sa vilicom je tako dobro zna al sa kasikom slabo nezna pola prospe nezna ni uzeti iz tanjura recimo supu, dok donese do usta vodu od supe sve prospe.
Dok mu nabadanje dobro ide i moze se tako sam najesti.
Joj, ove kise dosadne ma tmurno bezzz, valjda ce nam se brzo sunce vratiti sad ce abd. za koji dan proljece .

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 8053
19.3.2011 11:26:01   
Apotekarka
Jutros 37 temp i dobro je doruckovao i popio mlijeko ali cu ga poslijepodne ipak odvesti doktoru u dezuri da mu grlo i pluca pogleda za svaki slucaj jer vjerujem da bi nas veceras mogla zadesiti tura a uz to ima rjedju stolicu...da nam je samo jos te 5 prezivjeti...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8054
19.3.2011 11:26:32   
Apotekarka
S kasikom sve isprosipa također s vilicom mu puno bolje ide

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8055
19.3.2011 11:41:20   
teacher75
mi se taman spremile da idemo u set_nju i lana odjednom pocela plakati i trljati oci, unervozila se, stavila je u krevet i zaspala! a mislila sam da nece jos zaspati buduci da se kasnije probudila, al ona po svom: 11 vrijeme za spavanje. sad cekam obucena i nasminkana da se probudi, nadam se da kisa nece padati tadauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8056
19.3.2011 11:55:21   
dafri
pozz,
šaljemo puse bolesnim drugarima da što prije ozdraveuser posted image user posted image
teacher nadam se da neće biti kiše,kod nas se sunce probija,Una će sad na spavanjac a kad ustane bježimo vani

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8057
19.3.2011 12:08:44   
Anoniman
blago vama, kod nas sunca ni na vidiku toliko je tmurno vrijeme samo mi seuser posted image user posted image a malo je i svejeze vani .

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 8058
19.3.2011 12:10:54   
Mya_81 RR
Ja svojoj još nisam dala da jede s vilicom...nekako me strah...sve razmišljam kad svlada dobro kašikicu da joj onda i viljuška neće biti problem...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8059
19.3.2011 12:11:56   
teacher75
i ovdje je tmurno, da hoce sunce ugrijati

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 8060
19.3.2011 12:25:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ja svojoj još nisam dala da jede s vilicom...nekako me strah...sve razmišljam kad svlada dobro kašikicu da joj onda i viljuška neće biti problem...
anel jede i zna sam user posted image cak smoki kad jede on nabada na vilicu u posudiuser posted image kad ga vide vicu aj kako mu smijes dat ubost ce se...ma jok reko nece ....dobro se on naucio user posted image i zna jos ne dajem plasticnu vilicu. Vec normalnu kao i mi al malu

Neposredna veza do poruke: 8061
19.3.2011 13:10:02   
aida.
Nervira me kisaaaa user posted image user posted image
Hocu da idem setattt... user posted image Joj kako je uzasno vrijeme, izgubila sam nadu za suncem, ovo sve tmuron vrijeme user posted image
I Erol je na pocetku sve radio lijevom rukom, nista nisam forsirala i sam se "presalto" na desnu...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8062
19.3.2011 13:16:06   
iv@ncica
mi  danas  primili  bocu koju  smo  trebali  s 18---zadnji  voz  uhvatili  i  svega  nekoliko  boca  ostalo..tako d a sma  jutros  vidila..on  zdrav  valjda....ja   i  m ne  radimo...zovnem  kazu  ostalo  par  boca..na  pregled  odmah  dok  ima..jer  mu  je  ubrzo  drugi  rođendan...i  sad samo  cekam  kakav  ce  biti  ;))))

za sve  bolesnbe  bebare  i  mameuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 8063
19.3.2011 13:24:06   
Anoniman
ivancice rijesite vi bocu ajd superiskauser posted image Mi imamo fore jos , sacekat cemo da dobro prizdravi jer kaslje i sad pomalo. i cekamo sunca bolji dana user posted image
Jel rekla ocel biti reakcije od te boce

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 8064
19.3.2011 14:23:14   
Malenaoduvijek
vozdra mala raja,

mi smo isli jutros na bocu, odnosno tata ga je vodio a ja sam ostala sa starijim djeticem.

kad je dosao nesto je bas bio kenkav, jedva je zaspao jos sam mu stavila oblog i masirala mu, ali danas je neka lijeva sestra u vrazovoj, pa hajde znaj kako mu je dala.
ali sutra nam je nasa t. dragica i ona ce nam dati fino bocu

ture nema hB, budio se jeste, ali ja mislim da ce se moja djeca buditi do prvog osnovne user posted image ja ne znam kad sam u komadu odspavala 5 sati zadnje 3 godine.

dadada nadam se da je trota ukusna ako nista tako sam se i ja iznerviala za igorov prvi rodj kad mi je krema bila previse rijetka ja htjela sve baciti ali na kraju sam ipak uspjela popraviti nekako.

apotekarka nadam se da nije nista strasno i da nece vise biti ture

lady mi nema da se javi zena ne moze od kaslja, kooonnnooo !!???

felix vidim sve pod kontrolom jesi pocela terapiju trositi, pij puno caja svakako da ti ta upala prije prodje, neko ti je pisao da pijes neven on je groznog ukusa ali i ja sam ga morala piti.

sto se rukica tice ja to uopste ne obracam paznju, moram bas da vidim ...

kod nas je toliko ruzno vani da je meni zlo.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8065
19.3.2011 14:23:17   
sheri
ja sam stavila obloge od kupusa na grudi, i uzasno me sad strah. i dalje nema kvrzica, ali osjetim da su mi pune grudi, i uzasno me bole. samo da ovo prodje sto prije, inace cu dsati N da doji ponovo user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8066
19.3.2011 14:23:58   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

mi  danas  primili  bocu koju  smo  trebali  s 18---zadnji  voz  uhvatili  i  svega  nekoliko  boca  ostalo..tako d a sma  jutros  vidila..on  zdrav  valjda....ja   i  m ne  radimo...zovnem  kazu  ostalo  par  boca..na  pregled  odmah  dok  ima..jer  mu  je  ubrzo  drugi  rođendan...i  sad samo  cekam  kakav  ce  biti  ;))))

za sve  bolesnbe  bebare  i  mameuser posted image user posted image

dobri ste vi pa mozete i subotom primati boce, nadam se da je sve ok

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 8067
19.3.2011 14:30:55   
Anoniman
brzinski pozdrav
Anel zaspo odo i ja malo sta poraditi pa idem snjim lec.
Mala, drago mi je da su djeca bolje hb.
Ja sam dobro pijem dosta cajevauser posted image na silu al pijem.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8068
19.3.2011 16:13:36   
Lady26
I ja da uljetim kratko k'o padobranac....
Lana jedva zaspala user posted image bas me ljuti...kasalj ne popusta ali je bar zreo pa izbacujmo slajm...obje user posted image
Ja slabo tipkam vikendom, obicno navece ali evo rekoh da se javnem, pa odoh malo prileci i ja...u kuci kao da je bomba pala al vikend je ima se vremena za pospremanje user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8069
19.3.2011 16:22:02   
R&T@
Mi bile jutros na sajmu u Skenderiji...
Dobro je, polahko pocinjemo "medju svijet" bez "stida i srama"user posted image user posted image user posted image

Samo jedna scena na izlazu, ali to se ne racunauser posted image user posted image user posted image

Meni ta vakcina "visi nad glavom"user posted image
a tako je malo vremena ostalo do rodjendana...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8070
19.3.2011 16:54:47   
teacher75
mi smo se bas nasetale, prvo malo po vilsu pa u importannu, jele pizzu, prohodale po radnjama, tek maloprije dosle kuci, a izasle oko 1 i naravno lana odmah zaspalauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8071
19.3.2011 17:01:55   
tekja
cao, cao...evo malkice i nas...ja sam danas bas bila vrijedna, do 11 ocistila stan, bila na druzenju u djecijem carstvu, vratili se, rucali, sad mala pauza u kojoj kontamo gdje nastupati vecerasuser posted image user posted image user posted image

V. mashAllah tako fino spava da sam potpuno preporodjena, bas imam elana za sve, na hajr i na dobrouser posted image user posted image user posted image

Jedemo sami, viljusku je apsolvirao, danas je jeo grasak kasikom, uzima bobkice i meso stavlja u kasiku i onda u usta, a ja umacem kruh u saft i dodajem sa strane...ma veliki mi momakuser posted image user posted image user posted image

Tajra, faza sramocenja prosla, sad samo ostaje vjecna faza ponosauser posted image

Lady, ne ljuti se na Lanicu, obje ste bolesne, al' za koji dan bit cete k'o nove...

Felix, naspavaste li se vas dvoje...mala, drago mi je da je malecki bolje...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8072
19.3.2011 17:03:09   
R&T@
Ima li kod Lane novih koraka?

Bas mi je drago da je pocelouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 8073
19.3.2011 17:03:11   
aida.

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi smo se bas nasetale, prvo malo po vilsu pa u importannu, jele pizzu, prohodale po radnjama, tek maloprije dosle kuci, a izasle oko 1 i naravno lana odmah zaspalauser posted image

user posted image user posted image blago vama.. kod nas kisa ne staje... dan je bas lijen user posted image
Erol sad zaspa, sveo se na jedno spavanje dnevno, a ja bih voljela da spava i tri put user posted image user posted image bila mi prijateljica pa mi neobicno sto nismo nigdje zujali... Veceras najvjeroatnije odosmo malo prijateljima, Erola mami... standardno... user posted image user posted image
Gledam sad prognozu do cetvrtka ovako vrijeme, onda opet temperature gore i ljepse vrijeme user posted image nadam se da nam napokon na duze staze dolazi proljece user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 8074
19.3.2011 17:08:36   
R&T@
I ja "kontam" gdje cu s Rinomuser posted image

A ne vjerujem ja da je faza sramocenja nestala, bilo bi previseuser posted image user posted image user posted image

Mi smo rucale onu Ledo carsko povrce...
i danas damica nece brokule...user posted image
pa sam se ja "zrtvovala" i pojela sve...user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 8075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  321 322 [323] 324 325   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  321 322 [323] 324 325   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *