|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.3.2011 17:08:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Ima li kod Lane novih koraka?

Bas mi je drago da je pocelouser posted image

nema vise nista, ono je bilo iznenada, malo se bila opustila, hoda za jednu rukicuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8076
19.3.2011 17:11:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

I ja "kontam" gdje cu s Rinomuser posted image

A ne vjerujem ja da je faza sramocenja nestala, bilo bi previseuser posted image user posted image user posted image

Mi smo rucale onu Ledo carsko povrce...
i danas damica nece brokule...user posted image
pa sam se ja "zrtvovala" i pojela sve...user posted image

moja voli brokule pravo, jede ih bas cesto, i karfiol. i kod nas danas mrkva, krompir, karfiol i brokula sa teletinom. jos uvijek blendam, mada je nekidan pojela malo graska s krompirom neizblendano, cak nisam bila ni izgnjecilauser posted image pizzu isto fino jede komadic po komadic

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8077
19.3.2011 17:19:02   
aida.
I Erol voli brokulu pravo... Ja mu cesto napravim corbu od karfiola i brokule, bas voli...
A ja njemu ne blendam vise skoro nista... Danas mu za rucak napravila one sitne makarone sa graskom i nista nisam blendala jede ko veliki user posted image Sve nabada naprijed na zubice user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8078
19.3.2011 17:22:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: aida.

I Erol voli brokulu pravo... Ja mu cesto napravim corbu od karfiola i brokule, bas voli...
A ja njemu ne blendam vise skoro nista... Danas mu za rucak napravila one sitne makarone sa graskom i nista nisam blendala jede ko veliki user posted image Sve nabada naprijed na zubice user posted image

blago tebi sto ne blendas, da mi je lana deblja ne bih ni ja, jer mi ne bi bilo bitno jel pojede par kasika il punu zdjelicu al ovako kad izblendan znam da je puno pojela dok inace neizblendano puno manje pojede

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 8079
19.3.2011 17:24:44   
aida.
E to jeste... I ipak imas bolju "kontrolu" nad tim koliko je kolicinski pojela kad je izblendano, ovaj frajer mete jede user posted image vidi se po njemu... Mada evo u zadnjih mjesec dana pravo je smanjio kolicinski.. Valjda se vec "isteze" i vise je aktivniji... Evo ga budi se... Pisem poslije ak stignem user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8080
19.3.2011 17:39:06   
mala86
caos svima user posted image

joj kako mi se spava user posted image ,popodne sa malim legla i sad nikakva

joj morat cu pocet latice vezat user posted image ,dosad su stradale 3,vadio sta je stigo,a gornju nije mogo dohvatit nikako,sad skonto da moze stavit ruku u nju pa sta uhvati(ko loto user posted image user posted image user posted image ),evo sad se igra sa spricom za kolace user posted image

mi kolicinski jedemo super,ja sam prezadovoljna!od juhica,variva do spageta bolonjez,ne blendamo,cak mu i piletinu damo u malo vecim komadicima
joj neki dan mi jedemo batake,a on se zaleti uze cijeli i hoce grist user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 8081
19.3.2011 19:27:49   
Mya_81 RR
Mene je cijeli dan u kuhinji iscrpio...sve bi bilo OK da me glava ne boli i naravno ovo sudje koje me čeka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8082
19.3.2011 19:41:45   
mala86
nama danas godina i po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 8083
19.3.2011 19:42:20   
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mene je cijeli dan u kuhinji iscrpio...sve bi bilo OK da me glava ne boli i naravno ovo sudje koje me čeka user posted image

sve se isplatilo za onakvu ljepotu user posted image

Neposredna veza do poruke: 8084
19.3.2011 19:48:10   
sheri
IZVORNA PORUKA: mala86

nama danas godina i po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretna vam godina i po user posted image user posted image user posted image
mya, a dje meni onakva torta!?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8085
19.3.2011 19:58:31   
Anoniman
hocu i ja da vidim tortuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 8086
19.3.2011 20:14:19   
R&T@
Vratile se me...
Malo setale, malo se vozile javnim prijevozom...
Rianica odusevljena...ja slomljena...user posted image

Gdje ta Minjina tortica? Da i ja izmahalam, kad vec ne mogu probatiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8087
19.3.2011 20:19:20   
Mya_81 RR
Na fejsu sam stavila slikice...tamo se malo reklamiram posto polako ulazim u novi biznis user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8088
19.3.2011 20:22:29   
R&T@
Mya, a smijem li se nadati 2. aprilu i starom biznisu?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 8089
19.3.2011 20:27:41   
Mya_81 RR
Da, da...naravno da se vidimo 02.aprila user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8090
19.3.2011 20:32:20   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Da, da...naravno da se vidimo 02.aprila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morat cu obiti kasicu user posted image  prvog aprila...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8091
19.3.2011 20:46:30   
Mya_81 RR
Nadam se bar da nije ona ko konzerva koju ćeš onda morati baciti user posted image

Sva sreća subota ne pada na prvi april jer bi onda bilo svega...uvijek nasjednem user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8092
19.3.2011 20:48:05   
Hanady RR
Večeuser posted image

Mya pls imaš PPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 8093
19.3.2011 20:51:07   
Mya_81 RR
Odgovorila sam tamo gdje si me prvo priupitala user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8094
19.3.2011 20:55:49   
Hanady RR
Eh kad smo to riješili da kažem da si me facinirala tortom onom šarenom....
vidim uvježbala si ''iskakanje'' o kome smo torokale...ja neći ni vježbati...već fino na voz i u zenicu djetetu po tortuuser posted image

Mya savršeno....
u tebi zaista čuči velika umjetnička duša...
i totalno al totalno sam oduševljena tvojim veselim bojama na tortamauser posted image user posted image user posted image

A sad da smao najavim, da će na narednom BB biti pravo gužva oko nakitauser posted image
Sinoć su pitale i rekoh im dolaziš...pa Bože zdravalj ...budi spremnauser posted image

I gdje je ona dadada sa tortom više...jel kod njih sada dernek traje jel dauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 8095
19.3.2011 21:14:22   
R&T@
Nemojte vise o Minjinoj torti... ja ne smijem na ovom racunaru na fb... odmah blokada, a bas me zanima...

Dadada je bRezobrazna...
pojede me znatizeljauser posted image user posted image user posted image

Hanady, jesi li ozdravila-prizdravila?

Neposredna veza do poruke: 8096
19.3.2011 21:19:32   
Hanady RR
joj tarja nisam bašuser posted image
nemam ture, i nos labije curi...ali evo od jutros me u plućima boli i počeh kašljat...ko brohitis da sam faovalauser posted image
uopte se prijatno ne osjećam...nisma bila ovako preglađena dugo baš...iznenadilo me totalno kako mi je roganizam nepreman...al djeca dsu dobor, bar za sad i smao molim da tako ostaneuser posted image

A mya ...pa ženo stavi tortu na temu fondant...molim te...ono je grehota da ne vide šire narodne maseuser posted image

a dadada je mogla jutros tortu stavit na temuuser posted image
grozna je...
sad ja morma čekat do sutra popodne da s eoni ''odmore'' od dernekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8097
19.3.2011 21:24:57   
R&T@
Joj, Hanady, kad nam je organizam "prazan"...
sve sto je bilo dobro one pokupile u trudnocama...

Ali, hvala bogu, da su one zdrave...user posted image

Minja, pliz-pliz-pliz daj slicicu za siroke narodne mase...user posted image

A, dabogda, da dadada dodje sebi do ponedjeljkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8098
19.3.2011 21:38:04   
Anoniman
Sta to kukate vas dvije duple mameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ti Hanady i ne prehladila se po ovoj zimi upalila vrtilator da ti kose mrsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya ja nemam fb.profil a zelim vidjeti tortuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8099
19.3.2011 21:46:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

Sta to kukate vas dvije duple mameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ti Hanady i ne prehladila se po ovoj zimi upalila vrtilator da ti kose mrsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya ja nemam fb.profil a zelim vidjeti tortuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

najbitnije je da je Žad ''odranila'' Hamuuser posted image

ja sma prehlađena od srijede...smao sam ventilatorom pogoršala stanje...
Ali ja tolrantan žena ''pistila'' sma muža na porslavu kolegivinog rođkasa u nepoznatom pravcu...obećala sam prirodno preznojavnje...očekujem brz povratak...
Žade večeras kavlitetnije kose mrsiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *