Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ovo iza svijece je sijeno trebalo biti...a na njemu koka ...kao sto vidite...nema ni ograde...ni patkica...al cu to na temi fondant...hocu da vidim sta sam pogresno napravila tj. sta smo pogresno napravili...moram s fondant profesionalkama popricati
Meni ispred kuce policija, 2 auta, dzip i kombi, rotacija i sirene... , neke su ganjali i evo ih leze po cesti a ovi se deru na njih...k'o u filmovima.... Idem viriti Probudice mi dijete hebem im....
Meni ispred kuce policija, 2 auta, dzip i kombi, rotacija i sirene... , neke su ganjali i evo ih leze po cesti a ovi se deru na njih...k'o u filmovima.... Idem viriti Probudice mi dijete hebem im....
de pa nas izvjestavaj nek mi znamo prije dnevnika 3 dadada torta je ajd bjezi nisi ti slasticarka
Cuj, neke uhvatili... To si ti opet krsila zakon Priznaj...
Joj dadada meni je slatka kroz daleko do toga da je porfeionalna...la fakat...kolijko to mama i tata zasuče rukave da djetetu kravu na torti i sjeno napravi... vi ste meni kingovi... i da prase..gdje da ga ovako medenog prekočim
Hvala ti što si nam pustila sliku tortice ja bih do sutra poludila... ododh sada s miromd a se istuširam
ma nije mi ni jedna smjesa uspjela kako treba...samo sam eto spasavala koliko sam mogla...uzasno se sce mrvilo...nije bilo sanse da ogradu napravim niti one plosne pacice..ma plakala sam od muke...vidis da sve zivotinje leze ...ne znam...prvi put kad smo pravili odlicno se dalo oblikovai...a sad...katastrofa...al da vise ovu temu ne zatrpavam fondantom...sutra cu se o svemu posavjetovati
dadaaaaa- hej ludice..znam sto znaci kad se mucis a ne ispane kao sto planiras...ali brate ja ovdje kod tebe ne vidim problem.......zeno super si je ti nastimala...ja ni hormasice ne znam da valja napraviti..a ne da kazem i pokusam tortu praviti...uh..hajd dekor bi mogla nabacivati..samo nemam na sto ..ja sve narucim ..slano dosta znam ;)))
< Poruku je uredio iv@ncica -- 19.3.2011 23:26:16 >
Tek su ih pustili da ustanu, kazem ja mm, sto ih drze na plocniku, hladno i mokro...on : ja lude zene, neka ih, lopovi garant...kazem ja : Pa nisu ubili nikoga...Pita me mm a otkud znas? Pa ne znam ...smrzla sam se...jes hladno hebem mu...
noa- bas sam se napelila bila....bas zato sto mi je on ok...i nema turu, ali s vejedno ga ja pratim, opekla me ona s godinu..pa sad na sve pusem .....cak i suknju izvadila ..sve sredila...malog i velikog dezifincirala...goste otjerala.....sebe sredila.....kad ono pihh...cure bez obaveza zeznu stvar...eh da znaju koliko se umorim dok sve ustimam da mogu u miru maknut
aaaaaaa....rekla sam vec da cu je tamo staviti...samo da vidim ima li bolja slika (mislim da je bas izbliza) na foto muzeve sestre...da se svaka rupa vidi ....eeeee da vi znate kako je meni sinoc bilo..pa da me neko popisao bolje bih se osjecala
Tek su ih pustili da ustanu, kazem ja mm, sto ih drze na plocniku, hladno i mokro...on : ja lude zene, neka ih, lopovi garant...kazem ja : Pa nisu ubili nikoga...Pita me mm a otkud znas? Pa ne znam ...smrzla sam se...jes hladno hebem mu...
joj ti se zezaš... a ja mamu zivkam svako 5 minuta... preključer iznad naše porodične kuće ubistvo...žena sama živjela a jutros preko puta mame komšije skontaju d asu im lopivi bili na gornjem slartu preko balkona
gadno vrijeme...
a moja mama navila hoće kući da ide...bila tu noga je boljela poršle sedmice...ma nikako s amirom nisma kda je sama u kući
aaaaaaa....rekla sam vec da cu je tamo staviti...samo da vidim ima li bolja slika (mislim da je bas izbliza) na foto muzeve sestre...da se svaka rupa vidi ....eeeee da vi znate kako je meni sinoc bilo..pa da me neko popisao bolje bih se osjecala
ma hajde proso rođendan,torta se pojela i to je to meni se cesto desi kad bas bas hocu nesto da mi fino ispane ono bude a kad pravim bezveze bude k'o za izlozbe