|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  324 325 [326] 327 328   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.3.2011 23:07:41   
Anoniman
ovo iza svijece je sijeno trebalo biti...a na njemu kokauser posted image ...kao sto vidite...nema ni ograde...ni patkica...al cu to na temi fondant...hocu da vidim sta sam pogresno napravila tj. sta smo pogresno napravili...moram s fondant profesionalkama popricatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8126
19.3.2011 23:10:52   
Mya_81 RR
Dadada, životinjice su super user posted image Al' zaista! Drago mi je da je sve ipak prošlo super bez obzira na tvoje nezadovoljstvo napravljenom tortom...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8127
19.3.2011 23:11:02   
Lady26
Meni ispred kuce policija, 2 auta, dzip i kombi, rotacija i sirene...user posted image user posted image , neke su ganjali i evo ih leze po cesti a ovi se deru na njih...k'o u filmovima....
Idem viriti user posted image user posted image
Probudice mi dijete hebem im....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8128
19.3.2011 23:12:54   
R&T@
Dadada, bezi tamo, pa super su zivuljke...user posted image
Nisi ti kriva...znas da je praseuser posted image user posted image user posted image

Garant je A. sve prepoznaouser posted image , a to je najvaznije...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8129
19.3.2011 23:12:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Meni ispred kuce policija, 2 auta, dzip i kombi, rotacija i sirene...user posted image user posted image , neke su ganjali i evo ih leze po cesti a ovi se deru na njih...k'o u filmovima....

de pa nas izvjestavaj nek mi znamo prije dnevnika 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada torta je user posted image ajd bjezi nisi ti slasticarkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8130
19.3.2011 23:15:05   
R&T@

Cuj, neke uhvatili...
To si ti opet krsila zakonuser posted image user posted image user posted image
Priznaj...user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8131
19.3.2011 23:15:45   
Anoniman
hvala vam sto ste tako fineuser posted image
...znala sam ja ko ce mene utjesitiuser posted image user posted image user posted image

lady...izvjestavajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8132
19.3.2011 23:17:06   
Hanady RR
Joj dadada meni je slatka krozuser posted image
daleko do toga da je porfeionalna...la fakat...kolijko to mama i tata zasuče rukave da djetetu kravu na torti i sjeno napravi...
vi ste meni kingovi...
i da prase..gdje da ga ovako medenog prekočimuser posted image user posted image user posted image

Hvala ti što si nam pustila sliku tortice ja bih do sutra poludila...
ododh sada s miromd a se istuširamuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8133
19.3.2011 23:18:53   
Anoniman
pa deeeeeeeeee dadada nije loše čak meni se sviđaju te životinje ja to ne bi znala napravit, samo ti nije uspjela ova zelena smjesa da niste stavljali gustina puno kad ste valjaliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8134
19.3.2011 23:20:56   
Anoniman
a vala dadada moze torta i na onu Breskvinu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8135
19.3.2011 23:23:07   
iv@ncica
vackina  za  sad  ok....ne  odoh  na  veceru  s  curama  sve se skoro  razbolile  na  neli  nacin...a  bas  se  spremila  za vani ....opet user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8136
19.3.2011 23:23:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

pa deeeeeeeeee dadada nije loše čak meni se sviđaju te životinje ja to ne bi znala napravit, samo ti nije uspjela ova zelena smjesa da niste stavljali gustina puno kad ste valjaliuser posted image
ma nije mi ni jedna smjesa uspjela kako treba...samo sam eto spasavala koliko sam mogla...uzasno se sce mrvilo...nije bilo sanse da ogradu napravim niti one plosne pacice..ma plakala sam od muke...vidis da sve zivotinje lezeuser posted image ...ne znam...prvi put kad smo pravili odlicno se dalo oblikovai...a sad...katastrofa...al da vise ovu temu ne zatrpavam fondantom...sutra cu se o svemu posavjetovatiuser posted image user posted image

hanady...tenk juuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8137
19.3.2011 23:24:24   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

a vala dadada moze torta i na onu Breskvinu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ujedaj, zeno...
Dadada ce te user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8138
19.3.2011 23:25:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

vackina  za  sad  ok....ne  odoh  na  veceru  s  curama  sve se skoro  razbolile  na  neli  nacin...a  bas  se  spremila  za vani ....opet user posted image

pazi da ne preĆerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma nek andrej nema ture lako ces za izlazakuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 8139
19.3.2011 23:25:23   
iv@ncica
dadaaaaa-  hej ludice..znam sto  znaci  kad  se  mucis  a  ne  ispane  kao sto  planiras...ali  brate ja  ovdje  kod  tebe  ne  vidim problem.......zeno  super  si  je ti nastimala...ja  ni  hormasice  ne  znam  da  valja  napraviti..a  ne  da  kazem  i  pokusam tortu  praviti...uh..hajd  dekor  bi mogla  nabacivati..samo nemam  na  sto user posted image user posted image ..ja  sve  narucimuser posted image ..slano  dosta  znam ;)))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 19.3.2011 23:26:16 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 8140
19.3.2011 23:25:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ujedaj, zeno...
Dadada ce te user posted image  
dadada je totalno glupa...danas..nisam inace...na koju temu misliteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8141
19.3.2011 23:26:25   
Anoniman

to je tema od camm a ja sam samo aktivna na njojuser posted image
evo ti dadada olakšaj seuser posted image user posted image user posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/Kuharski_neuspjesi/m_229929/tm.htm

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8142
19.3.2011 23:27:25   
Anoniman
ima Breskva svoju temu ''kuharski neuspjesi''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do sad je ona tamo glavna bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8143
19.3.2011 23:28:41   
Lady26
Tek su ih pustili da ustanu, kazem ja mm, sto ih drze na plocniku, hladno i mokro...on : ja lude zene, neka ih, lopovi garant...kazem ja : Pa nisu ubili nikoga...Pita me mm a otkud znas? Pa ne znam user posted image ...smrzla sam se...jes hladno hebem mu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8144
19.3.2011 23:30:27   
iv@ncica
noa-  bas  sam  se  napelila  bila....bas  zato  sto  mi je  on  ok...i  nema  turu,  ali s vejedno  ga ja  pratim, opekla  me ona  s  godinu..pa  sad   na  sve  pusemuser posted image .....cak  i suknju  izvadila ..sve  sredila...malog i  velikog dezifincirala...goste  otjerala.....sebe sredila.....kad  ono  pihh...cure  bez obaveza  zeznu  stvar...eh da  znaju  koliko  se  umorim  dok  sve  ustimamuser posted image user posted image   da  mogu  u  miru  maknutuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8145
19.3.2011 23:30:34   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaa....rekla sam vec da cu je tamo staviti...samo da vidim ima li bolja slika (mislim da je bas izbliza) na foto muzeve sestre...da se svaka rupa vidiuser posted image user posted image user posted image ....eeeee da vi znate kako je meni sinoc bilo..pa da me neko popisao bolje bih se osjecalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8146
19.3.2011 23:30:47   
Anoniman
lady dobro ti je i rekao pa nisu ih džaba ganjali,ko zna sta su napraviliuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8147
19.3.2011 23:30:59   
Hanady RR

Tek su ih pustili da ustanu, kazem ja mm, sto ih drze na plocniku, hladno i mokro...on : ja lude zene, neka ih, lopovi garant...kazem ja : Pa nisu ubili nikoga...Pita me mm a otkud znas? Pa ne znam user posted image ...smrzla sam se...jes hladno hebem mu...

joj ti se zezaš...
a ja mamu zivkam svako 5 minuta...
preključer iznad naše porodične kuće ubistvo...žena sama živjelauser posted image
a jutros preko puta mame komšije skontaju d asu im lopivi bili na gornjem slartu preko balkonauser posted image

gadno vrijeme...

a moja mama navila hoće kući da ide...bila tu noga je boljela poršle sedmice...ma nikako s amirom nisma kda je sama u kućiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8148
19.3.2011 23:33:04   
Anoniman
odeeeeeea  ivancica u votazi...hocu i jaaaaaauser posted image user posted image user posted image ...lijepo se provediuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8149
19.3.2011 23:33:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaa....rekla sam vec da cu je tamo staviti...samo da vidim ima li bolja slika (mislim da je bas izbliza) na foto muzeve sestre...da se svaka rupa vidiuser posted image user posted image user posted image ....eeeee da vi znate kako je meni sinoc bilo..pa da me neko popisao bolje bih se osjecalauser posted image user posted image user posted image

ma hajde proso rođendan,torta se pojela i to je touser posted image meni se cesto desi kad bas bas hocu nesto da mi fino ispane ono budeuser posted image a kad pravim bezveze bude k'o za izlozbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  324 325 [326] 327 328   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  324 325 [326] 327 328   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *