Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja je u početku više koristila lijevu kad jede i puno joj je bolje išlo tako...u zadnje vrijeme vidim da se polako praksa i sa desnom...ništa ne forsiram, neka bude kako je njoj lakše...
mi jedemo desnom, sa vilicom je tako dobro zna al sa kasikom slabo nezna pola prospe nezna ni uzeti iz tanjura recimo supu, dok donese do usta vodu od supe sve prospe. Dok mu nabadanje dobro ide i moze se tako sam najesti. Joj, ove kise dosadne ma tmurno bezzz, valjda ce nam se brzo sunce vratiti sad ce abd. za koji dan proljece .
Jutros 37 temp i dobro je doruckovao i popio mlijeko ali cu ga poslijepodne ipak odvesti doktoru u dezuri da mu grlo i pluca pogleda za svaki slucaj jer vjerujem da bi nas veceras mogla zadesiti tura a uz to ima rjedju stolicu...da nam je samo jos te 5 prezivjeti...
mi se taman spremile da idemo u set_nju i lana odjednom pocela plakati i trljati oci, unervozila se, stavila je u krevet i zaspala! a mislila sam da nece jos zaspati buduci da se kasnije probudila, al ona po svom: 11 vrijeme za spavanje. sad cekam obucena i nasminkana da se probudi, nadam se da kisa nece padati tada
anel jede i zna sam cak smoki kad jede on nabada na vilicu u posudi kad ga vide vicu aj kako mu smijes dat ubost ce se...ma jok reko nece ....dobro se on naucio i zna jos ne dajem plasticnu vilicu. Vec normalnu kao i mi al malu
Nervira me kisaaaa Hocu da idem setattt... Joj kako je uzasno vrijeme, izgubila sam nadu za suncem, ovo sve tmuron vrijeme I Erol je na pocetku sve radio lijevom rukom, nista nisam forsirala i sam se "presalto" na desnu...
mi danas primili bocu koju smo trebali s 18---zadnji voz uhvatili i svega nekoliko boca ostalo..tako d a sma jutros vidila..on zdrav valjda....ja i m ne radimo...zovnem kazu ostalo par boca..na pregled odmah dok ima..jer mu je ubrzo drugi rođendan...i sad samo cekam kakav ce biti ;))))
za sve bolesnbe bebare i mame
mi smo isli jutros na bocu, odnosno tata ga je vodio a ja sam ostala sa starijim djeticem.
kad je dosao nesto je bas bio kenkav, jedva je zaspao jos sam mu stavila oblog i masirala mu, ali danas je neka lijeva sestra u vrazovoj, pa hajde znaj kako mu je dala. ali sutra nam je nasa t. dragica i ona ce nam dati fino bocu
ture nema hB, budio se jeste, ali ja mislim da ce se moja djeca buditi do prvog osnovne ja ne znam kad sam u komadu odspavala 5 sati zadnje 3 godine.
dadada nadam se da je trota ukusna ako nista tako sam se i ja iznerviala za igorov prvi rodj kad mi je krema bila previse rijetka ja htjela sve baciti ali na kraju sam ipak uspjela popraviti nekako.
apotekarka nadam se da nije nista strasno i da nece vise biti ture
lady mi nema da se javi zena ne moze od kaslja, kooonnnooo !!???
felix vidim sve pod kontrolom jesi pocela terapiju trositi, pij puno caja svakako da ti ta upala prije prodje, neko ti je pisao da pijes neven on je groznog ukusa ali i ja sam ga morala piti.
sto se rukica tice ja to uopste ne obracam paznju, moram bas da vidim ...
ja sam stavila obloge od kupusa na grudi, i uzasno me sad strah. i dalje nema kvrzica, ali osjetim da su mi pune grudi, i uzasno me bole. samo da ovo prodje sto prije, inace cu dsati N da doji ponovo
mi danas primili bocu koju smo trebali s 18---zadnji voz uhvatili i svega nekoliko boca ostalo..tako d a sma jutros vidila..on zdrav valjda....ja i m ne radimo...zovnem kazu ostalo par boca..na pregled odmah dok ima..jer mu je ubrzo drugi rođendan...i sad samo cekam kakav ce biti ;))))
za sve bolesnbe bebare i mame
dobri ste vi pa mozete i subotom primati boce, nadam se da je sve ok
brzinski pozdrav Anel zaspo odo i ja malo sta poraditi pa idem snjim lec. Mala, drago mi je da su djeca bolje hb. Ja sam dobro pijem dosta cajeva na silu al pijem.
I ja da uljetim kratko k'o padobranac.... Lana jedva zaspala bas me ljuti...kasalj ne popusta ali je bar zreo pa izbacujmo slajm...obje Ja slabo tipkam vikendom, obicno navece ali evo rekoh da se javnem, pa odoh malo prileci i ja...u kuci kao da je bomba pala al vikend je ima se vremena za pospremanje
mi smo se bas nasetale, prvo malo po vilsu pa u importannu, jele pizzu, prohodale po radnjama, tek maloprije dosle kuci, a izasle oko 1 i naravno lana odmah zaspala
Jedemo sami, viljusku je apsolvirao, danas je jeo grasak kasikom, uzima bobkice i meso stavlja u kasiku i onda u usta, a ja umacem kruh u saft i dodajem sa strane...ma veliki mi momak
Tajra, faza sramocenja prosla, sad samo ostaje vjecna faza ponosa
Lady, ne ljuti se na Lanicu, obje ste bolesne, al' za koji dan bit cete k'o nove...
Felix, naspavaste li se vas dvoje...mala, drago mi je da je malecki bolje...
blago vama.. kod nas kisa ne staje... dan je bas lijen Erol sad zaspa, sveo se na jedno spavanje dnevno, a ja bih voljela da spava i tri put bila mi prijateljica pa mi neobicno sto nismo nigdje zujali... Veceras najvjeroatnije odosmo malo prijateljima, Erola mami... standardno... Gledam sad prognozu do cetvrtka ovako vrijeme, onda opet temperature gore i ljepse vrijeme nadam se da nam napokon na duze staze dolazi proljece