Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
A joj felix kako mi ga je žao duša draga mogu misliti kako ga boli,pa stvarno kako više i dokle,u neku i viroze i gripe i sve ,nogica,mu se sigurno ukočila malo kad mu je davala bocu kako se prepo pa zato ,proće to ,a bronhitis neznam šta reći moj brat je to imo ko mali i mama mu stavljala kozji loj i baš mu to pomoglo,s tim da je on imo i 3 krajnik i dok ga nije izvadio svako malo je bio bolestan a posle evo ga momak od 20 godina nije ga neznam da je otada možda jednom zabolilo,držite se neznam šta drugo reći da znaš da mislimo na vas
Pa, Felix draga, kako se tako zaredalo Nemoguće mi zvuči da je baš toliko osjetljiv. To mi više djeluje da ima neko žarište koje ne mogu otkriti i onda se jadničak kljuka tolikim antibioticima koji mu ne pomažu. Na kraju krajeva sva ta terapija mu samo dodatno uništava imunitet.
Mi smo noćas imali temp. 40, skinuli voltarenom, pa je opet nakon 5 sati skočila na skoro 39...
Borbe, same borbe i ništa više....
neznam marinci moja neznam kako je zima jeb...nastala on je bolestan svaki mjesec skoro , boze pa mozel ga ista zaobici . ja sam skrhana kud isla sama ma crkla sam ko konjo samo te vozaju gore dole a meni je snjim na 3 sprat uzac. MM radi ima posla ima dole i radnik mogao je svekar samnom ici al nema nikog eto sama sam pa neka mi neko kaze nesto poslacu ih u 100p.m Nije meni tesko al bilo bi lepo kad bi mi neko pomogao bar kad treba Jos slikali pluca i kojnina neki vice cekaj dok ocitam ja cekaj,cekaj , cekaj djete zaspa na rukama vidim nema fajde ja cu pa molim lijepo jer se to citaje 20 sati odkad ja cekam s djetom dole zima hladna prostorija kad ce pa sto cekas idi ti on se vodi na bol. lezanje doce nal.gore njima ma meni film puce ma reko stali ste me vozat jedan kaze jedan jedan drugo , boze imal ovdje igdje nekog repekta i reda bemti bol. nase
felix draga bas mi je zao sto se anelko toliko pati a i ti skupa s njim misa mu vise pa dokle? covjek jedva doceka lijepo vrijeme i sunce i da izadje vani i eto belaj meni se cini veci nego zimus..veliki,naaaajveci i da sto prije ozdravi..
lady26 hahahah sto me nasmija sa grizom i hamo pipa ostala ekipa hahahaah i meni nekad tako dodje zbrzam sve samo sto prije da zavrsim a zna se vala desiti da griz bude hahahah uhhhhhh tvrda kocka hahahaha strahota!!!!!
Pa, Felix draga, kako se tako zaredalo Nemoguće mi zvuči da je baš toliko osjetljiv. To mi više djeluje da ima neko žarište koje ne mogu otkriti i onda se jadničak kljuka tolikim antibioticima koji mu ne pomažu. Na kraju krajeva sva ta terapija mu samo dodatno uništava imunitet.
Mi smo noćas imali temp. 40, skinuli voltarenom, pa je opet nakon 5 sati skočila na skoro 39...
ma neznam mya, neznam prosli nal bio o.k sto se tice urina ako opet bude baja ubicu se ...... Bris bio uredan sve o.k i nakon jednog mjeseca opet jovo na novo pa mislim nisam pametna vise sta je vise do vraga vrazijeg
felix draga...zao mi je...jadan nas Anelko ...ljubi nam ga puno...puno
i kupi sebi vise taj babyvac...nemoj dozvoliti da mu se toliko slina nakupi...zato mu je i otislo na bronhije...ne znaju oni ispuhati nos...niti ispljunuti slajm...hebemu misa vise i bolesti...fuj
a jesil ti njega vodila nekom privatno da to sve ispita,al bas sve sto se moze ispitat.ko sto kaze Mya samo mu jos gore ruse imunitet silnim sntibioticima
a miša mu M ya mogu misliti kako brineš,nadam se da ćete već danas biti bez temp,
ama oni briseve rade vec kad ukljuce antibiotik ili neposredno nakon terapije...i ne mogu dobiti valjane rezultate...treba bris uraditi mjessec dana nakon...kad ti se cini da je dijete zdravo...bakteriju istrijebiti je haman nemoguce...nek jedna ostane...ona se u sec namnozi...cim imunitet malo opadne...i jos ako ima treci krajnik...ma njima raj...ususkaju se fino...divota
nego sad opet terapiju do kraja...a ja bih onda nakon toga otisla kod otorinca da mu pogleda krajnike...pa vidjeti s njim da li ih vaditi...a bris obavezno..cim ozdravi...pa tamo nekad
Draga felix, ..., rijetko pišem, ali sada imam potrebu da ti kažem da mi je žao tvog Anelka, ..., i da ti sugerišem da tražiš da izvadiš briseve sebi, mužu, ..., i drugima koji su u neposrednom kontaktu sa Anelom. Moguće je da ste vi kliconoše, vama ništa, ali stalno prenosite Anelu. Jer viddiš on bude dobro, uredan bris, ..., i onda ispočetka.
u Tuzli ima jako dobar djecij Orl.Felix nije to daleko.ja bi njega odvela odma,dok je stanje takvo.
dadada da te nesto pitat al nemoj me pogresno shvatit ili mislit da ti pametujem.jestel vi ikad razmisljala da Andreja upisete u obdaniste,bar na poludnevni boravak.ja mislim da bi on tad poceo pricat ko veliki,i da bi jeo sve
Draga felix, ..., rijetko pišem, ali sada imam potrebu da ti kažem da mi je žao tvog Anelka, ..., i da ti sugerišem da tražiš da izvadiš briseve sebi, mužu, ..., i drugima koji su u neposrednom kontaktu sa Anelom. Moguće je da ste vi kliconoše, vama ništa, ali stalno prenosite Anelu. Jer viddiš on bude dobro, uredan bris, ..., i onda ispočetka.
potpuno se slazem.neko je drugi kliconosa,Anel osjetljiv i sve se to ponavlja
dala penciline ako nebude urin dobar ukljucice geramucine produziti 7 boci ima . Bebacha nemoj ga zapustat ja sam anela vise od 15 dana slusala kako kaslje i vidi dobio bronhitis . pun slajma oni najbolje znaju kako ces i stas davati meni je pored prospana dala i Ontril sirup za neki kasalj . Kad mu je stala onom cjevcicom izvlaciti iz nosa i grla ja toliko se u njemu skupljalo sad me brine kakvi su nal pluca doce njima gore na ped. danas nekad . Toliko hropti ko starac neki. Odakle mu gnojni krajnici boze jos sve pazim, ne pije hladno nikad cucu perem toplom vodom i dzaba ah svasta boze dragi svasta .sto vise cuvam sve mi ide na gore
dusa draga
sta da ti kazem, covjek radi kako misli da je najbolje, ali izgleda neke stvari na ne mogu zaobici.
ti moras biti jaka i uzdati se u sebe, a svi ostali manje vise.ti si anelku sad najpotrebnija snazna i moras se boriti. samo sta bih ti ja jos preporucila, kad mu bocu daju ti mu to mjesto odmah poslij kruznim pokretima masiraj dobro i onda mlaka oblogica kuci.
meni je igor 10 dana 2 x dnevno primao garamicin i nema nigdje nista.
ma neznam sva sam fuj oci mi zamaglile od suza ne vidim pisat . Odnela sam urin piso je ostavim ga kod sveki on se kocene place ,zovem mm reko salji mi svekra da dodje po mene da nosim nal anel place nece kod nje a znam da svekar nista ne radi . Zove kao doce za 10min od huje sam sto nikad nisam poslala u 100p.m odo sama kud naz. al nema taksija. Ja skoro dosla do bol. zove muz eto ga reko netreba mi sad. Odnela nal. dosla kuci kaze ti osla ja nista sutim kipim. Kao , jao pa i ti si blijeda mrsava i ti si trebala nalz. sebi vaditi hej ja kipim covjece oka sklopina ,nisam bleda sam po prirodi kao da me prvi put vidis Ja sam nal.skoro vadila o.k ah ljudi bogovi ,samo mislim goni mi se s ociju anela uspavala jedva i sad nemoze na nogu jest me strah odo mu pravi jelo ida sta uzmem jest nisam mrve uzela
potpuno se slazem.neko je drugi kliconosa,Anel osjetljiv i sve se to ponavlja
da nisam ja mene skoro cesto upale muce ili su dole ili gore a on ima naviku me ljubi u usta jos ja usne skupim scipim al on nece nidje srugdje samo u usta da ljubi nije valjda da je od mene
felix samo mu masiraj nogicu i stavljaj oblogicu, a ako ne prodje reci dr pa vidi sta ce ti reci.mozda je ukljestio misic kako je bio napet kod davanja inj.
nemoj se sekirati ako ne bude htio jesti, bitno ti je da pije, ali ti to znas, a za pluca ti je najbolja pileca supica. ali necu te peglati ti ovo sve znas bez veze te zamaram.
moj Igor evo isto od jutros hropce ko stari dedo, nos pun, ne mozes izvuci koliko ima sekreta. sad sam zvala dr nasa radi popodne pa idemo da ga preslusa, sto je sigurno sigurno. ovo me felix potakla sada prepala se i ja pa odoh odmah doktorici
gdje ste vi nabavljale babyvac vidim na internetu 13 eurica a cini mi se da je hanady govorila da je skuplji???
mi smo jutros isli u O.M i Gordana je bila pretrpana pa smo otisli kod druge pedijatrice, kaze da moramo raditi briss grlai nosa i dala nam antibiotske kapi za nos i cim sutra zavrsimo sa brisevima da pocnemo sa terapijom kaze da mu je grlo crveno ali je cudi sto nema ture ma nebuloze sve. ziva ne znam hocu li poceti te kape koristiti
uglavom puno upitnika u mojoj glavi
moj Igor evo isto od jutros hropce ko stari dedo, nos pun, ne mozes izvuci koliko ima sekreta. sad sam zvala dr nasa radi popodne pa idemo da ga preslusa, sto je sigurno sigurno. ovo me felix potakla sada prepala se i ja pa odoh odmah doktorici
gdje ste vi nabavljale babyvac vidim na internetu 13 eurica a cini mi se da je hanady govorila da je skuplji???
jest me strah skoro sam se dobro isplakala Da nije mu sta povrijedila jednostavno ne moze na nogicu nikako tu dje je bocu dobio. Masirat cu kad ustanem al scim onako rukom obolge stavljam i dosad je boce primao nije se ovo nikad desilo.sta da radim da cekam do sutra i nejede nista jutos par kasikica supe uzeo al oce caja sreca nista jeo nije od sinoc
mala ajd molim te kazi kako si masirala i sta si radila kad mali dobije bocu .I sta da radim da sacekam do sutra kad idem na bocu da pitam dok sto ne moze na nogu bojim se.
felix samo mu masiraj nogicu i stavljaj oblogicu, a ako ne prodje reci dr pa vidi sta ce ti reci.mozda je ukljestio misic kako je bio napet kod davanja inj.
nemoj se sekirati ako ne bude htio jesti, bitno ti je da pije, ali ti to znas, a za pluca ti je najbolja pileca supica. ali necu te peglati ti ovo sve znas bez veze te zamaram.
jest me strah skoro sam se dobro isplakala Da nije mu sta povrijedila jednostavno ne moze na nogicu nikako tu dje je bocu dobio. Masirat cu kad ustanem al scim onako rukom obolge stavljam i dosad je boce primao nije se ovo nikad desilo.sta da radim da cekam do sutra
pa kazes da se ukocio, a misic kad je stegnut i jos u to bocu das mora da boli vise nego kad je opusten. nemoj se sekirati, stavljaj samo vodu pa vidi kako se ponasa i kruznim pokretima masiraj.mozda mu prodje kad ustane pa fino bude hodao, ne brini
mala ajd molim te kazi kako si masirala i sta si radila kad mali dobije bocu .I sta da radim da sacekam do sutra kad idem na bocu da pitam dok sto ne moze na nogu bojim se.
znaci napisala sam ti, vidi kad se ustane ako jos ne bude mogao na nogicu nazovi dr pa pitaj ako ce ti biti lakse. a masiraj kruznim pokretima i nemoj se prepadati mozda bude plakao ali bice mu kasnije lakse i pregledaj to mjesto ima li kakvih guta ili sl.
i nejede nista jutos par kasikica supe uzeo al oce caja sreca nista jeo nije od sinoc
stavi mu procijedjene supice u flasicu sa sokom ili cajem ili same i neka pije to je dobro i da se slajm otapa onako tople daj. ne moze jesti sigurno mu je grlo puno pa ne moze da gute, samo tecnost i probaj 2 kasike necega dvije nije bitno.
Bas mi cundo boze . Skoro sam zvala ped. da pitam ju al zauzet tel.ona je danas sreca na dezuri pa cu zvrcnuti ipak da pitam Ej koja sam ja mazga luda ,djete kasljalo otkad al ponekad pisala sam sve danas cu sutra cu odvest i vidi kad se hoce hoce se dzaba . Pojasnite mi kako to se u nosu skupljalo taj sekret a nije nos curio ??? Vaj, sta je sestra izvukla iz iz usta isto ....
neznam marinci moja neznam kako je zima jeb...nastala on je bolestan svaki mjesec skoro , boze pa mozel ga ista zaobici . ja sam skrhana kud isla sama ma crkla sam ko konjo samo te vozaju gore dole a meni je snjim na 3 sprat uzac. MM radi ima posla ima dole i radnik mogao je svekar samnom ici al nema nikog eto sama sam pa neka mi neko kaze nesto poslacu ih u 100p.m Nije meni tesko al bilo bi lepo kad bi mi neko pomogao bar kad treba
Meni se kosa dize na glavi....ja inace kad mi prekipi ne pazim sta pricam, ne da bi ih poslala u 100 nego u 100000000001....Pustit te tako samu sa djetetom bolesnim...ma znas kad bi meni tako...nema ne moze, za dijete na dube na glavi!!!