|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  384 385 [386] 387 388   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 9:14:56   
Anoniman
mala86 evo copy-paste post od noe
zdjelica suhih smokava(kod nje su bile neke velike pa su 4 stale u zdjelu)
zdjelica šecera
sve preliti vodom da prekrije i to kuhati dok postane sirupasto
nije ograniceno koliko se moze piti.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9626
31.3.2011 9:17:24   
marinčii
ej drage moje sad sam se čula sa felix ona još čeka neke nalaze,Anelko nam ima bronhitis mora na inekcije i na inhalacijeuser posted image user posted image ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9627
31.3.2011 9:23:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

ej drage moje sad sam se čula sa felix ona još čeka neke nalaze,Anelko nam ima bronhitis mora na inekcije i na inhalacijeuser posted image user posted image ,

e baš mi je žao, ma dobre su inhalacije to će mu pomoći i nije nešto strašno ali injekcije fuj fuj jadna guza malauser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9628
31.3.2011 9:27:50   
chuci
jutro svima
baš mi je žao bolesnih bebara

moja je tamam malo prizdravila, iako još kašlje ponekad.

noa i meni je 4.4. rođendan jesi se to ti uprpila godinauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9629
31.3.2011 9:28:10   
Lady26

A hebem mu....
Pa svako malo nesto.... Anelko user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9630
31.3.2011 9:28:38   
bebacha
Jel zna neko od kojeg mjesca se smiju davat smokve.jesul alegren.napravila bi alenu ovaj sirup al neznam dal smije

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9631
31.3.2011 9:32:00   
Anoniman

e stvarno viseuser posted image

ivanice...obleka je superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9632
31.3.2011 9:32:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Jel zna neko od kojeg mjesca se smiju davat smokve.jesul alegren.napravila bi alenu ovaj sirup al neznam dal smije
ja mislim da nisu...osim sto ce se ukakati dozavratauser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 9633
31.3.2011 9:33:54   
chuci
ja našla da piše smokva može sa 10 mjeseci

ali to je svježa

suha ne znam kako se pravi. da li se šta dodaje. možda šećer user posted image i ne znam u šta se ono uvalja da bude bjelkasto, da li je to brašno.
možda da opereš user posted image
lupam ne znam šta je ono okolo i kako se suše smokve

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9634
31.3.2011 9:41:24   
mama2009
ja sam davala D sa 8 mjeseci smokve

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 9635
31.3.2011 9:44:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci

ja našla da piše smokva može sa 10 mjeseci

ali to je svježa

suha ne znam kako se pravi. da li se šta dodaje. možda šećer user posted image i ne znam u šta se ono uvalja da bude bjelkasto, da li je to brašno.
možda da opereš user posted image
lupam ne znam šta je ono okolo i kako se suše smokve

moja pokojna nona je kuhala suhu smokvu u moru tj morskoj vodi...tako ih je konzervirala...ja sam vazda mislila da su zato bijeleuser posted image ...a one se ne secere...slatke su same od sebe

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 9636
31.3.2011 9:57:12   
chuci
sad glupansko pitanje dadada
kako u morskoj vodi? zar neće biti slane

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9637
31.3.2011 10:01:36   
Anoniman
Suha smokva sama pobijeli susenjem, ne uvaljuje se ni u sta user posted image . Ja sam obicne davala od nekih 7-8mjeseci, a cim je nestalo obicnih presla sam na suve i Ana ih obozava.

Felix bas mi je zao Anelka, drzi se draga i zelimo brzo ozdravljenje user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 9638
31.3.2011 10:04:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci

sad glupansko pitanje dadada
kako u morskoj vodi? zar neće biti slane

kratko se ubace da bi se ubile sve bajkice i konzervirale...one su toliko slatke da se ta sol ni ne osjeti...i vazda sam mislila da su od te soli bijele izvana...ono, kao brasno...da je to sol ...a sad ne znam ni sama...jer se pitam kako ih u hercegovini suse tj. konzerviraju...mislim gdje nema mora...i zasto su i tamo bijeleuser posted image user posted image ...a nona mi nije ziva da je pitam

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 9639
31.3.2011 10:07:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Suha smokva sama pobijeli susenjem, ne uvaljuje se ni u sta user posted image . Ja sam obicne davala od nekih 7-8mjeseci, a cim je nestalo obicnih presla sam na suve i Ana ih obozava.

Felix bas mi je zao Anelka, drzi se draga i zelimo brzo ozdravljenje user posted image

a kako ubiju crve koji su haman u svakoj smokvi kada se susi i ostale bajkice...smokva se mora susiti na suncu...a normalna pojava su muhe i etc....jedino da ih prskajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9640
31.3.2011 10:08:32   
Malenaoduvijek
jutro zene,

kakve ste mi vi jutros,

vidim puno bolesnih bebaca, bas mi je zao

a sta je to sa anelkom, pa sad i bronhitis user posted image user posted image user posted image

duse drage

e sinoc ostadoh duzna odgovor

jelena, dadada, lady danas u podne sastanak idemo u zivot, moze!!!!!

nadam se da iz sa nisam nikoga promasila user posted image user posted image user posted image

moj Igor nocas poceo da kaslje i to zrelo kAO da kaslje vec 7 dana, probacu onaj caj da mu dam a ako nastavi sutra idemo kod dr nema mi druge

da se ovo vrijeme hoce stabilizovati, gripe prosle ali sva djeca prehladjena nidje veze stvarnouser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 9641
31.3.2011 10:10:01   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

ja svojima nisam davala smokvu jos nikad nesto me bilo strah kontam prejaka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9642
31.3.2011 10:11:54   
Lady26
Ja Lani nisam davala nista od tog suhog voca user posted image user posted image ....trebala bih poceti jel de?
Joj jesam, ja k'o sa marsa da sam pala....nigdje izvan okvira, nista novo da probam, sve vrtim jedno te isto....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9643
31.3.2011 10:13:48   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja Lani nisam davala nista od tog suhog voca user posted image user posted image ....trebala bih poceti jel de?
Joj jesam, ja k'o sa marsa da sam pala....nigdje izvan okvira, nista novo da probam, sve vrtim jedno te isto....

moj favorit su suhe kajsije, njih moji vec dugo klopaju ( a pune su i zeljeza i betakarotena) kazu da imaju vise zeljeza od spinata. a jeli su i suhe sljive i grozdjice u kompotu.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9644
31.3.2011 10:14:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jutro zene,

kakve ste mi vi jutros,

vidim puno bolesnih bebaca, bas mi je zao

a sta je to sa anelkom, pa sad i bronhitis user posted image user posted image user posted image

duse drage

e sinoc ostadoh duzna odgovor

jelena, dadada, lady danas u podne sastanak idemo u zivot, moze!!!!!

nadam se da iz sa nisam nikoga promasila user posted image user posted image user posted image

moj Igor nocas poceo da kaslje i to zrelo kAO da kaslje vec 7 dana, probacu onaj caj da mu dam a ako nastavi sutra idemo kod dr nema mi druge

da se ovo vrijeme hoce stabilizovati, gripe prosle ali sva djeca prehladjena nidje veze stvarnouser posted image

Mi smo tad u krevetuuser posted image user posted image ...hvala na pozivuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9645
31.3.2011 10:17:06   
Malenaoduvijek
Mi smo tad u krevetuuser posted image user posted image ...hvala na pozivuuser posted image

vidi ove dadade sto se izvlaci, pa reci da te nismo zvale user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9646
31.3.2011 10:17:07   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

moj favorit su suhe kajsije, njih moji vec dugo klopaju ( a pune su i zeljeza i betakarotena) kazu da imaju vise zeljeza od spinata. a jeli su i suhe sljive i grozdjice u kompotu.

Danas fakat idem u kupovinu...skuham kompotic, ima i sokic a i obrok... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9647
31.3.2011 10:17:31   
Anoniman
dajem ja A. sljive, marelice, smokve, grozdjice i ono...kako se zove...sto se daje umjesto uvinog caja...sada hituser posted image user posted image zaboravih

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9648
31.3.2011 10:17:35   
Lady26

vidi ove dadade sto se izvlaci, pa reci da te nismo zvale user posted image user posted image

Eh eto....ja je ne bih vise zvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9649
31.3.2011 10:18:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

dajem ja A. sljive, marelice, smokve, grozdjice i ono...kako se zove...sto se daje umjesto uvinog caja...sada hituser posted image user posted image zaboravih

Brusnica, ne spominji odmah mi nije dobro...koliko sam je popila u trudnoci... user posted image

Moram jos malo ofirati mm user posted image user posted image , ja ga skoro poslala da kupi jednu kasicu od kajsije da pomijesam kuci sa bananama i jabukom, zove om mene iz mercatora i nabraja sta sve ima....bla bla bla, marelica, bla bla bla, kaze nema ti te kajsije moze li nesto drugo, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Voljem ja svog muzeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.3.2011 10:21:34 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  384 385 [386] 387 388   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  384 385 [386] 387 388   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *