|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  383 384 [385] 386 387   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.3.2011 22:35:59   
Anoniman
mene stiiiiiiiduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9601
30.3.2011 22:42:41   
Lady26
Hahahahaahahaa cuj stid je, tebe stid? user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9602
30.3.2011 22:44:00   
Anoniman
E dadada idemo i mi, a njih ne zovemo, jos cu i cuku povedem da i nas bude petoro kao i njih user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9603
30.3.2011 22:48:27   
Lady26
Hocu i jaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Primi meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9604
30.3.2011 22:58:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

nama temperatura veceras 38,vodim ga ujutro na pregled,iako ga je sestra od mm slusala i kaže da se nista ne cuje na plucima al opet cu otic jer bas ružno kaslje,pile moje malouser posted image

i mi strašno kašljemo, nije nikad ovako, dajem prospan i izbacio je šlajm 2 puta, ne ide mi se doktoru ali ako ovako nastavi i mi ćemo suta ...

saharo čestitam ti što si strina postala i budi dobra strina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9605
30.3.2011 23:01:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

nama temperatura veceras 38,vodim ga ujutro na pregled,iako ga je sestra od mm slusala i kaže da se nista ne cuje na plucima al opet cu otic jer bas ružno kaslje,pile moje malouser posted image

i mi strašno kašljemo, nije nikad ovako, dajem prospan i izbacio je šlajm 2 puta, ne ide mi se doktoru ali ako ovako nastavi i mi ćemo suta ...

djes ba Peachuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image misa mu i kaslju viseuser posted image skuhaj mu one smokve imas tamo na temi prehlada,kasalj....
ja postavila al isprobala  moja seka i djelujeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9606
30.3.2011 23:02:59   
Anoniman
odkud mi smokve nisam ja iz Mostara mi samo šljive imamo ...pomaže li touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9607
30.3.2011 23:04:44   
Anoniman

odkud mi smokve nisam ja iz Mostara mi samo šljive imamo ...pomaže li touser posted image user posted image user posted image

suhe smokve user posted image ako ih nema sutra saljemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9608
30.3.2011 23:09:31   
Anoniman
user posted image vidjet ću i taj tvoj famozni recept..
hej bona pravila sam kolač za foto-kuhanjeuser posted image i dobro mi je ispao al počnem da ubacujem slike i odustanemuser posted image user posted image user posted image ...nije to za meneuser posted image user posted image user posted image
al ubacit ću jednog lijepog i sunčanog dana pa da i ti znaš šta napravit... sve ćeš znat kad vidiš moj postupakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9609
30.3.2011 23:13:51   
Anoniman

user posted image vidjet ću i taj tvoj famozni recept..
hej bona pravila sam kolač za foto-kuhanjeuser posted image i dobro mi je ispao al počnem da ubacujem slike i odustanemuser posted image user posted image user posted image ...nije to za meneuser posted image user posted image user posted image
al ubacit ću jednog lijepog i sunčanog dana pa da i ti znaš šta napravit... sve ćeš znat kad vidiš moj postupakuser posted image

haj ubaci da se malo smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam ti expert za kolace i torte al nisam za slike pa tako ostanete uskracene za tu divotuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9610
30.3.2011 23:16:41   
Anoniman
zato sam ja ekspert za slikeuser posted image a za kolačeuser posted image
a ne vjerujem ti na riječ dok ne probamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9611
30.3.2011 23:19:13   
Anoniman

pa dođi 0.4.0.4 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni okrugli rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9612
30.3.2011 23:41:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

pa dođi 0.4.0.4 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni okrugli rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da mi bude aprilililililiilililililililililililililliliililillillililililliilliillil...jesi stara, ode ti u koke ja još pilkauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9613
30.3.2011 23:46:48   
iv@ncica
evo  obecah  sinoc  slike  od  oblekice  za  rođendan, uz  cicibanke  naravn o.....i  tortu  kojoj nisam  dopustila  da a se  kreme  stisnuuser posted image user posted image .pa  se  raskecala...aliu  je  sama  cokolada  i  mljac  je...tati  proso  rođendan...ispade  festa..torta  se  skoro  pojelauser posted image ..andrej  dobar,,ja  umorna  ..na  poslu zivooo...a opet  nas  rođendsan  ceka  za  7  dana...;))))
user posted image  

user posted image
user posted image  

user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 30.3.2011 23:49:13 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9614
31.3.2011 0:26:58   
Anoniman
Ivana gardarobica je premedena user posted image user posted image user posted image , bas mi se svidja kombinacija user posted image , a sto se tice torte ni ona sto si stavila na recepte, ona slika ne izgleda bolja od tvoje, tako svaka cast zeno user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9615
31.3.2011 0:27:54   
teacher75
super ivoncica, bas mi se svidjauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9616
31.3.2011 0:37:03   
iv@ncica
hvala cure
bila  masa  ljudi  i  svi  su zrazili  jos...torta  je  sama  cokolada..premocna  je...aliu  sad  znam  kako  cu drugi put  i radi  estetikeuser posted image ...andrej  je  pojeo 2  komada i  vise..jer je lizao sve tanjureuser posted image user posted image evo  i marijana  je  probala, ali  je morala  kuci,  niko opet ima  temperaturuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9617
31.3.2011 0:38:18   
iv@ncica
noa. ;)).pa  kad  ti  to  pada  rođendan..jel  to  se poklapas  s  nasim;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9618
31.3.2011 0:39:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

hvala cure
bila  masa  ljudi  i  svi  su zrazili  jos...torta  je  sama  cokolada..premocna  je...aliu  sad  znam  kako  cu drugi put  i radi  estetikeuser posted image ...andrej  je  pojeo 2  komada i  vise..jer je lizao sve tanjureuser posted image user posted image evo  i marijana  je  probala, ali  je morala  kuci,  niko opet ima  temperaturuuser posted image

robica za momka je user posted image al poznavajuci mamu nisam nista drugo ni ocekivalauser posted image
nego koliko si cekala da se cokolada stegneuser posted image cini mi se da ovu tortu bar 2 dana treba pravitiuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9619
31.3.2011 0:40:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

noa. ;)).pa  kad  ti  to  pada  rođendan..jel  to  se poklapas  s  nasim;)))

2 dana prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogli smo Andrejevic i ja iznajmiti igraonicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9620
31.3.2011 0:58:39   
iv@ncica
user posted image user posted image ....mogli  smo  ;)))))  oh  ovnovi  moji  svud  oko mene... moj  dragi,  moj  sin, svejkar  , sestricna,  kumce...ti  svi  u par  dana...veselo  miuser posted image

ma torta  je jednostavna  skroz..samo  sto  se 3  puta  prelijeva  cokoladom  pa  to  treba cekati...ali  mene  zadnja bijela  coko.  krema  zeznula  pa  mi  rasppp.......  ove  druge  dvijeuser posted image user posted image ..ali  se  zato  rastapala  i    cijedila  cokolada...ma  mljac  je  bas  bila

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9621
31.3.2011 7:28:56   
marinčii
jutrouser posted image ,mada smo mi odavno budni,digo se u 5 h neznam šta mu bi ,a sinoć u 22h zaspo ,ja ko izgubljena sve mi se pobrkalo neznam kako ću organizirat se kad u šetnju ranije pa kasnije da spava ili da prije prošetamo i onda u bešu ,baš je čudno kad avako rano ustaneuser posted image zadevera me
iv@nčice super je oblekica a i tortica izgleda mljac,čak i meni koja torte i kolače jedem dva puta godišnjeuser posted image user posted image
Nadam se da su mi bolesne bebice bolje i da ste svi imali mirnu noć.ljubimo vasuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9622
31.3.2011 9:12:23   
mala86

djes ba Peachuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image misa mu i kaslju viseuser posted image skuhaj mu one smokve imas tamo na temi prehlada,kasalj....

jel mozete ovdje postavit link na stanicu ili recept user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9623
31.3.2011 9:12:57   
Anoniman
jutro senjorite
mi smo bolje kašalj se smanjio, prospan djelujeuser posted image , samo jučer ništa nije jeo, jutros sam mu dala malo meda uzeo je 3 zalogaja, napravila sam i supu pa ću ga nekako "natjerati"

Ivančice kako ste se samo sredili, jao prsluka i košuljiceuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9624
31.3.2011 9:14:26   
mala86
IZVORNA PORUKA: mala86

jel mozete ovdje postavit link na stanicu ili recept user posted image

nasla sam user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  383 384 [385] 386 387   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  383 384 [385] 386 387   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *