|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  382 383 [384] 385 386   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.3.2011 20:10:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dadada citam juce mm tvoj post, sta treba raditi....kazem da probam i ja sa lanom, kad ce : Sto bona, iovako vidis da se ne gasi po cijeli dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta bi tek onda.... Ja budale cojka u mene user posted image ....
Al fakat nije zgoreg, bar nek to voce grize (mislim grize, tj. ujeda ali ne jede) i te slamke uvesti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ha..musko

ma ne moze sigurno biti lose...dapace....a i one puhaljke s sapunicom...evo sam mu u mimsu nasla...kad skontas najbolje igracke...a najjeftinijeuser posted image user posted image ...sva ih djeca vole...lopta i puhalica...nista vise ne trebauser posted image user posted image

MALA...irma me fakat odusevila...A. je njoj odmah prisao...ona ga uzela...poljubila...mene i nanu (posto nas je moja mama vozilauser posted image ) ostavila u "cekaonici" on nas nije ni trazio...fino sve s njom sam...a prvi put je vidi...ma nevjerovatno nesto...i sad ja slusam nju iza zatvorenih vrata...ona fol Andreju prica kako smo ga mi sigurno razmazili...kako on nama samo pokazuje a mi mu sluzimo...e ja i nana se pisale od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim, zena sve vec znauser posted image user posted image user posted image ...odlicna jeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9576
30.3.2011 20:45:48   
Anoniman
Pzdravcek!

Samo da posaljem veliki user posted image bolesnik bebicama, da ture ne bude veceras ni kod koga, pozdrav i svima ostalimauser posted image

Ja sam danas postala strina, jeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9577
30.3.2011 21:04:50   
Anoniman
ipak cemo mi ujutro abd kod ped. user posted image tura je tu a i nervoza

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9578
30.3.2011 21:18:25   
mala86
vece svima user posted image
i mi imamo user posted image  turu,pa stvarno mi je muka i bas me zabrinu

jos danas sve bilo ok,jutros jednom kasljo,popodne bili vani,veceras opet sa drugaricom Naimom i Niki83,kad smo krenuli on zaspo u kolicima,i dok smo pricale djete opet poce kasaljat,dosli kuci,probudio se i promuko user posted image ,pa stvarno mi je  user posted image  i jos odjednom

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9579
30.3.2011 21:26:09   
Anoniman
nama temperatura veceras 38,vodim ga ujutro na pregled,iako ga je sestra od mm slusala i kaže da se nista ne cuje na plucima al opet cu otic jer bas ružno kaslje,pile moje malouser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 9580
30.3.2011 21:30:22   
Lady26
Ma ovo nije vrijeme zdravo nikako...stvarno...pa dokle vise i bolesti i temeprature...bas mi zao djecice....
Meni bili mama i brat, i on navalio daj da je izvede na tersu, daj i daj...pa ja kzem hlano, puse, ma nije...i obukla sam je i kapu joj stavila, bili su sigurno pola sata, kad je usla u kucu hlaaaadna je k'o led bila....nadam se da nam nece na nos iskociti ovaj izlazak...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9581
30.3.2011 21:33:15   
R&T@
Sva nam djeca boljesljivauser posted image

Moja je zaspala i nema kaslja, hB,ni temperature, ali mi nije jasno zasto ne jede...

Samo da nismo rahatuser posted image

I da, sahara, cestitamo na novoj ulozi, strina user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9582
30.3.2011 21:35:09   
Anoniman
sahara cestitke sto si postala strinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 9583
30.3.2011 21:45:10   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strinauser posted image user posted image user posted image

mocice skupa i rodjkas slavitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9584
30.3.2011 21:48:34   
Anoniman
sahara user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam strino .
Moj anel jos ne spava al je nesnoljiv nervozan user posted image pitam se sta nas ceka veceras
Zao mi ga , sav je jadan .....
pusa svima i laka vam noc ., nadam se da ce i nama biti bar ipola dobra .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9585
30.3.2011 21:56:27   
marinčii
A joj pa šta je ovouser posted image zavladala nekja grozna viroza,baš mi je žao dječice ,nadam se da ćetet svi imati mirnu noćuser posted image user posted image
sahara čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9586
30.3.2011 22:03:44   
Malenaoduvijek
MALA...irma me fakat odusevila...A. je njoj odmah prisao...ona ga uzela...poljubila...mene i nanu (posto nas je moja mama vozilauser posted image ) ostavila u "cekaonici" on nas nije ni trazio...fino sve s njom sam...a prvi put je vidi...ma nevjerovatno nesto...i sad ja slusam nju iza zatvorenih vrata...ona fol Andreju prica kako smo ga mi sigurno razmazili...kako on nama samo pokazuje a mi mu sluzimo...e ja i nana se pisale od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim, zena sve vec znauser posted image user posted image user posted image ...odlicna jeuser posted image

meni je najbolje sto ona neda nikome od roditelja da bude prisutan, nego mora ici u "cekaonicu".ja sad cak vise i ne budem u cekaonici nego idem vani setati jer je puno bolje slusa, onako zna da ga cujem i izvodi user posted image

za bolesne bebice jedan veliki user posted image user posted image user posted image i da brzo ozdrave

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9587
30.3.2011 22:05:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

ipak cemo mi ujutro abd kod ped. user posted image tura je tu a i nervoza

felix sretno ujutro user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9588
30.3.2011 22:08:21   
Lady26
Kono, ja sam u crvenom (user posted image ), vec sam se dopingovala sa 2 tablete, nadam se ce bar drzati jos koji sat, moze li da ti se javim ujutro, da vidim kakva cu biti?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9589
30.3.2011 22:13:52   
Malenaoduvijek
ma naravno, ali nemoj da ti je sada nezgodno pa da zbog toga neces molim te...

a moram vidjeti sa jelenom kako se one tbl zovu, ja zapisala ali mi neko od djece capilo papir i ne znam vise kako se zovu user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9590
30.3.2011 22:18:14   
Anoniman
A gdje cete to vas dvije a ne zovete, a? user posted image
Rapten K su tablete user posted image

Felix, Anelku brzo ozdravljenje, bem mu misa, nadam se da je od zubica...ljubimo vas

Svim bolesnim bebicama i njihovim mamama zelimo mirnu noc user posted image

Neposredna veza do poruke: 9591
30.3.2011 22:18:26   
Lady26
Ma nije, stvarno...ja bih ti rekla necu i gotovo...
Meni je user posted image muka od pocetka....
Ja pijem neofen jer analgin ne mogu kupiti, al pijem po 2 jer nisu jako dovoljno za moju muku...
Javit cu se ujutro, ako ne sutra-petak aBd sigurno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9592
30.3.2011 22:21:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma nije, stvarno...ja bih ti rekla necu i gotovo...
Meni je user posted image muka od pocetka....
Ja pijem neofen jer analgin ne mogu kupiti, al pijem po 2 jer nisu jako dovoljno za moju muku...
Javit cu se ujutro, ako ne sutra-petak aBd sigurno...
jesi li probala voltaren...meni je sad voltaren pilulica milulica no.1user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 30.3.2011 22:22:56 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9593
30.3.2011 22:22:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

A gdje cete to vas dvije a ne zovete, a? user posted image
Rapten K su tablete user posted image

Felix, Anelku brzo ozdravljenje, bem mu misa, nadam se da je od zubica...ljubimo vas

Svim bolesnim bebicama i njihovim mamama zelimo mirnu noc user posted image

hoces sa nama, hajde user posted image user posted image user posted image

ma barim ja lady nesto, ali ne da se zbariti tako lako

odoh vam ja zene noc

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9594
30.3.2011 22:24:47   
Anoniman
Vidim ja Mala da mene ova Lady izbjegava...ccc...sad cu da placem pa ce ti ono na oku da iskoci, ne znam kako se zove user posted image

Neposredna veza do poruke: 9595
30.3.2011 22:32:07   
Lady26
Hahahahahaha kako necu sve si mi pokupovala na bb user posted image user posted image user posted image
Ja jedva cekam subotu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9596
30.3.2011 22:32:44   
Lady26
Mala laku nooooooooccccccc, pa pa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9597
30.3.2011 22:33:08   
Anoniman
a gdje vi to idete a nezoveteuser posted image user posted image user posted image ...ccccccuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9598
30.3.2011 22:33:13   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vidim ja Mala da mene ova Lady izbjegava...ccc...sad cu da placem pa ce ti ono na oku da iskoci, ne znam kako se zove user posted image

Jacmir user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9599
30.3.2011 22:34:11   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

a gdje vi to idete a nezoveteuser posted image user posted image user posted image ...ccccccuser posted image user posted image user posted image

Eno sad i ove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dadada, dadada....pitaj malu, ona ce ti pojasnit user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  382 383 [384] 385 386   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  382 383 [384] 385 386   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *