Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dadada citam juce mm tvoj post, sta treba raditi....kazem da probam i ja sa lanom, kad ce : Sto bona, iovako vidis da se ne gasi po cijeli dan sta bi tek onda.... Ja budale cojka u mene .... Al fakat nije zgoreg, bar nek to voce grize (mislim grize, tj. ujeda ali ne jede) i te slamke uvesti
...ha..musko
ma ne moze sigurno biti lose...dapace....a i one puhaljke s sapunicom...evo sam mu u mimsu nasla...kad skontas najbolje igracke...a najjeftinije ...sva ih djeca vole...lopta i puhalica...nista vise ne treba
MALA...irma me fakat odusevila...A. je njoj odmah prisao...ona ga uzela...poljubila...mene i nanu (posto nas je moja mama vozila ) ostavila u "cekaonici" on nas nije ni trazio...fino sve s njom sam...a prvi put je vidi...ma nevjerovatno nesto...i sad ja slusam nju iza zatvorenih vrata...ona fol Andreju prica kako smo ga mi sigurno razmazili...kako on nama samo pokazuje a mi mu sluzimo...e ja i nana se pisale od smijeha ...mislim, zena sve vec zna ...odlicna je
vece svima i mi imamo turu,pa stvarno mi je muka i bas me zabrinu
jos danas sve bilo ok,jutros jednom kasljo,popodne bili vani,veceras opet sa drugaricom Naimom i Niki83,kad smo krenuli on zaspo u kolicima,i dok smo pricale djete opet poce kasaljat,dosli kuci,probudio se i promuko ,pa stvarno mi je i jos odjednom
Ma ovo nije vrijeme zdravo nikako...stvarno...pa dokle vise i bolesti i temeprature...bas mi zao djecice.... Meni bili mama i brat, i on navalio daj da je izvede na tersu, daj i daj...pa ja kzem hlano, puse, ma nije...i obukla sam je i kapu joj stavila, bili su sigurno pola sata, kad je usla u kucu hlaaaadna je k'o led bila....nadam se da nam nece na nos iskociti ovaj izlazak...
sahara cestitam strino . Moj anel jos ne spava al je nesnoljiv nervozan pitam se sta nas ceka veceras Zao mi ga , sav je jadan ..... pusa svima i laka vam noc ., nadam se da ce i nama biti bar ipola dobra .
MALA...irma me fakat odusevila...A. je njoj odmah prisao...ona ga uzela...poljubila...mene i nanu (posto nas je moja mama vozilauser posted image ) ostavila u "cekaonici" on nas nije ni trazio...fino sve s njom sam...a prvi put je vidi...ma nevjerovatno nesto...i sad ja slusam nju iza zatvorenih vrata...ona fol Andreju prica kako smo ga mi sigurno razmazili...kako on nama samo pokazuje a mi mu sluzimo...e ja i nana se pisale od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim, zena sve vec znauser posted image user posted image user posted image ...odlicna jeuser posted image
meni je najbolje sto ona neda nikome od roditelja da bude prisutan, nego mora ici u "cekaonicu".ja sad cak vise i ne budem u cekaonici nego idem vani setati jer je puno bolje slusa, onako zna da ga cujem i izvodi
Kono, ja sam u crvenom ( ), vec sam se dopingovala sa 2 tablete, nadam se ce bar drzati jos koji sat, moze li da ti se javim ujutro, da vidim kakva cu biti?
Ma nije, stvarno...ja bih ti rekla necu i gotovo... Meni je muka od pocetka.... Ja pijem neofen jer analgin ne mogu kupiti, al pijem po 2 jer nisu jako dovoljno za moju muku... Javit cu se ujutro, ako ne sutra-petak aBd sigurno...
Ma nije, stvarno...ja bih ti rekla necu i gotovo... Meni je muka od pocetka.... Ja pijem neofen jer analgin ne mogu kupiti, al pijem po 2 jer nisu jako dovoljno za moju muku... Javit cu se ujutro, ako ne sutra-petak aBd sigurno...
jesi li probala voltaren...meni je sad voltaren pilulica milulica no.1