Lady26
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Ja sam je odvikla od ljuljanja, kad place pustim je malo, ako je bas nesnosljivo ja udjem dam joj malo caja i vratim je da legne, pomazim i izadjem i sve tako dok ne zaspi, a ljuljanje jok, otisla mi ledja, kad mi je dr na jednoj kontroli rekla da ima aman 10kg dosla sam kuci i rekla nema vise, sto sam ljuljala ljuljala, jeste bilo tesko par noci, ali sad zato sama fino zaspi. Lana je sama spavala od 10og mjeseca ako nije i malo prije, znaci do tada sam je uspavljivala, nije hjtela drugacije i hajd...odviknem je od toga i sve super, za 2 dana pocela sama spavati, samo je spustim u krevet i to je to...do skoro ... kad je bila bolesna, bude mi zao, te povracala, kasljala, budila se nocu placuci, ja malo uzmem je u narucje, pa ako je ne uzmem mora mi cuvati ruku da bi zaspala, hajd sve rekoh dok ne ozdravi....kad malo morgen...Nece vise sama da zaspe u 90% slucajeva, ne znam kako je teta uspavljuje bas cu je danas pitati, ali navece ja je moram uzeti u narucje, ljubiti joj dlan ili pjevusiti kukunku i brzo zaspe, u roku 5-10min...ali ne zelim to vise... Zato sam rekla sama sebi a i mm sinoc, od vikenda opet odvikavanje...pa bujrum ako hoce nek vristi, place ili nek zaspe, po zelji....koji dan i naviknut ce se...