|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  386 387 [388] 389 390   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 11:20:30   
marinčii
A joj felix kako mi ga je žao duša draga mogu misliti kako ga boli,pa stvarno kako više i dokle,u nekuuser posted image i viroze i gripe i sve ,nogica,mu se sigurno ukočila malo kad mu je davala bocu kako se prepo pa zato ,proće to ,a bronhitis neznam šta reći moj brat je to imo ko mali i mama mu stavljala kozji loj i baš mu to pomoglo,s tim da je on imo i 3 krajnik i dok ga nije izvadio svako malo je bio bolestan a posle evo ga momak od 20 godina nije ga neznam da je otada možda jednom zabolilo,držite se neznam šta drugo reći da znaš da mislimo na vasuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9676
31.3.2011 11:28:11   
Mya_81 RR
Pa, Felix draga, kako se tako zaredalo user posted image
Nemoguće mi zvuči da je baš toliko osjetljiv. To mi više djeluje da ima neko žarište koje ne mogu otkriti i onda se jadničak kljuka tolikim antibioticima koji mu ne pomažu. Na kraju krajeva sva ta terapija mu samo dodatno uništava imunitet.

Mi smo noćas imali temp. 40, skinuli voltarenom, pa je opet nakon 5 sati skočila na skoro 39...

Borbe, same borbe i ništa više....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9677
31.3.2011 11:29:06   
Anoniman
neznam marinci moja neznam kako je zima jeb...nastala on je bolestan svaki mjesec skoro , boze pa mozel ga ista zaobici . ja sam skrhana kud isla sama ma crkla sam ko konjo samo te vozaju gore dole  a meni je snjim na 3 sprat uzac.
MM radi ima posla ima dole i radnik mogao je svekar samnom ici al nema nikog eto sama sam pa neka mi neko kaze nesto poslacu ih u 100p.m user posted image user posted image user posted image
Nije meni tesko al bilo bi lepo kad bi mi neko pomogao user posted image bar kad treba
Jos slikali pluca i kojnina neki vice cekaj dok ocitam ja cekaj,cekaj , cekaj djete zaspa na rukama vidim nema fajde ja cu pa molim lijepo jer se to citaje  20 sati odkad ja cekam s djetom dole zima hladna prostorija
kad ce pa sto cekas idi ti on se vodi na bol. lezanje doce nal.gore njimauser posted image ma meni film  puce ma reko stali ste me vozat jedan kaze jedan jedan drugo ,
boze imal ovdje igdje nekog repekta i reda user posted image bemti bol. nase

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9678
31.3.2011 11:30:44   
ivanasa
felix draga bas mi je zao sto se anelko toliko pati a i ti skupa s njim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image misa mu vise pa dokle? covjek jedva doceka lijepo vrijeme i sunce i da izadje vani i eto belaj meni se cini veci nego zimus..veliki,naaaajveci user posted image user posted image user posted image i da sto prije ozdravi..

lady26 hahahah sto me nasmija sa grizom i hamo pipa ostala ekipa hahahaah i meni nekad tako dodje zbrzam sve samo sto prije da zavrsim a zna se vala desiti da griz bude hahahah uhhhhhh tvrda kocka hahahaha strahota!!!!!

mala1994 hvala jos jednom na broju telefonauser posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9679
31.3.2011 11:31:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Nemoguće mi zvuči da je baš toliko osjetljiv. To mi više djeluje da ima neko žarište koje ne mogu otkriti i onda se jadničak kljuka tolikim antibioticima koji mu ne pomažu. Na kraju krajeva sva ta terapija mu samo dodatno uništava imunitet.

Mi smo noćas imali temp. 40, skinuli voltarenom, pa je opet nakon 5 sati skočila na skoro 39...

ma neznam mya, neznam prosli nal bio o.k sto se tice urina ako opet bude baja ubicu seuser posted image ......
Bris bio uredan sve o.k i nakon jednog mjeseca opet jovo na novo pa mislim
nisam pametna vise sta je vise do vraga vrazijeg

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 9680
31.3.2011 11:36:16   
Anoniman
felix draga...zao mi je...jadan nas Anelkouser posted image user posted image ...ljubi nam ga puno...punouser posted image user posted image user posted image

i kupi sebi vise taj babyvac...nemoj dozvoliti da mu se toliko slina nakupi...zato mu je i otislo na bronhije...ne znaju oni ispuhati nos...niti ispljunuti slajm...hebemu misa vise i bolesti...fuj

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9681
31.3.2011 11:36:48   
bebacha
a jesil ti njega vodila nekom privatno da to sve ispita,al bas sve sto se moze ispitat.ko sto kaze Mya samo mu jos gore ruse imunitet silnim sntibioticima

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9682
31.3.2011 11:38:41   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

a miša mu M ya mogu misliti kako brineš,nadam se da ćete već danas biti bez temp,user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 9683
31.3.2011 11:49:24   
Anoniman
ama oni briseve rade vec kad ukljuce antibiotik ili neposredno nakon terapije...i ne mogu dobiti valjane rezultate...treba bris uraditi mjessec dana nakon...kad ti se cini da je dijete zdravo...bakteriju istrijebiti je haman nemoguce...nek jedna ostane...ona se u sec namnozi...cim imunitet malo opadne...i jos ako ima treci krajnik...ma njima raj...ususkaju se fino...divotauser posted image

nego sad opet terapiju do kraja...a ja bih onda nakon toga otisla kod otorinca da mu pogleda krajnike...pa vidjeti s njim da li ih vaditi...a bris obavezno..cim ozdravi...pa tamo nekad

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9684
31.3.2011 11:54:51   
coki
Draga felix, ..., rijetko pišem, ali sada imam potrebu da ti kažem da mi je žao tvog Anelka, ..., i da ti sugerišem da tražiš da izvadiš briseve sebi, mužu, ..., i drugima koji su u neposrednom kontaktu sa Anelom. Moguće je da ste vi kliconoše, vama ništa, ali stalno prenosite Anelu. Jer viddiš on bude dobro, uredan bris, ..., i onda ispočetka. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9685
31.3.2011 11:55:37   
bebacha
u Tuzli ima jako dobar djecij Orl.Felix nije to daleko.ja bi njega odvela odma,dok je stanje takvo.

dadada da te nesto pitat al nemoj me pogresno shvatit ili mislit da ti pametujem.jestel vi ikad razmisljala da Andreja upisete u obdaniste,bar na poludnevni boravak.ja mislim da bi on tad poceo pricat ko veliki,i da bi jeo sve

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9686
31.3.2011 11:56:31   
bebacha
IZVORNA PORUKA: coki

Draga felix, ..., rijetko pišem, ali sada imam potrebu da ti kažem da mi je žao tvog Anelka, ..., i da ti sugerišem da tražiš da izvadiš briseve sebi, mužu, ..., i drugima koji su u neposrednom kontaktu sa Anelom. Moguće je da ste vi kliconoše, vama ništa, ali stalno prenosite Anelu. Jer viddiš on bude dobro, uredan bris, ..., i onda ispočetka. 

potpuno se slazem.neko je drugi kliconosa,Anel osjetljiv i sve se to ponavlja

(odgovor članu coki)
Neposredna veza do poruke: 9687
31.3.2011 12:10:47   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

dala penciline ako nebude urin dobar ukljucice geramucine produziti 7 boci ima .
Bebacha nemoj ga zapustat ja sam anela vise od 15 dana slusala kako kaslje i vidi dobio bronhitisuser posted image . pun slajma oni najbolje znaju kako ces i stas davati meni je pored prospana dala i Ontril sirup za neki kasalj .
Kad mu je stala onom cjevcicom izvlaciti iz nosa i grla jauser posted image toliko se u njemu skupljalo sad me brine kakvi su nal pluca doce njima gore na ped. danas nekad .
Toliko hropti ko starac neki.
Odakle mu gnojni krajnici bozeuser posted image jos sve pazim, ne pije hladno nikad cucu perem toplom vodom i dzaba ah svasta boze dragi svasta .sto vise cuvam sve mi ide na gore

dusa draga

sta da ti kazem, covjek radi kako misli da je najbolje, ali izgleda neke stvari na ne mogu zaobici.

ti moras biti jaka i uzdati se u sebe, a svi ostali manje vise.ti si anelku sad najpotrebnija snazna i moras se boriti.
samo sta bih ti ja jos preporucila, kad mu bocu daju ti mu to mjesto odmah poslij kruznim pokretima masiraj dobro i onda mlaka oblogica kuci.

meni je igor 10 dana 2 x dnevno primao garamicin i nema nigdje nista.

puno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9688
31.3.2011 12:20:47   
Anoniman
ma neznam sva sam fuj oci mi zamaglile od suza ne vidim pisatuser posted image user posted image .
Odnela sam urin piso je ostavim ga kod sveki on se kocene place ,zovem mm reko salji mi svekra da dodje po mene da nosim nal anel place nece kod nje a znam da svekar nista ne radi . Zove kao doce za 10min od huje sam sto nikad nisam poslala u 100p.m odo sama kud naz. al nema taksija.
Ja skoro dosla do bol. zove muz eto ga reko netreba mi sad.
Odnela nal. dosla kuci kaze ti osla ja nista sutim kipim.
Kao , jao pa  i ti si blijeda mrsava i ti si trebala nalz. sebi vaditi hej ja kipim covjece oka sklopina ,nisam bleda sam po prirodi kao da me prvi put vidis
Ja sam nal.skoro vadila o.k
ah ljudi bogovi ,samo mislim goni mi se s ociju
anela uspavala jedva i sad nemoze na noguuser posted image jest me strah
odo mu pravi jelo ida sta uzmem jest nisam mrve uzela

Neposredna veza do poruke: 9689
31.3.2011 12:22:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: coki

potpuno se slazem.neko je drugi kliconosa,Anel osjetljiv i sve se to ponavlja

user posted image user posted image user posted image da nisam jauser posted image mene skoro cesto upale muce ili su dole ili gore
a on ima naviku me ljubi u usta user posted image jos ja usne skupim scipim al on nece nidje srugdje samo u usta da ljubi nije valjda da je od mene

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 9690
31.3.2011 12:27:58   
Malenaoduvijek
felix samo mu masiraj nogicu i stavljaj oblogicu, a ako ne prodje reci dr pa vidi sta ce ti reci.mozda je ukljestio misic kako je bio napet kod davanja inj.

nemoj se sekirati ako ne bude htio jesti, bitno ti je da pije, ali ti to znas, a za pluca ti je najbolja pileca supica.
ali necu te peglati ti ovo sve znas bez veze te zamaram.

moj Igor evo isto od jutros hropce ko stari dedo, nos pun, ne mozes izvuci koliko ima sekreta.
sad sam zvala dr nasa radi popodne pa idemo da ga preslusa, sto je sigurno sigurno.
ovo me felix potakla sada prepala se i ja pa odoh odmah doktorici user posted image

gdje ste vi nabavljale babyvac
vidim na internetu 13 eurica a cini mi se da je hanady govorila da je skuplji???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9691
31.3.2011 12:28:18   
anidla
gud afetrnun user posted image

mi smo jutros isli u O.M i Gordana je bila pretrpana pa smo otisli kod druge pedijatrice, kaze da moramo raditi briss grlai nosa i dala nam antibiotske kapi za nos i cim sutra zavrsimo sa brisevima da pocnemo sa terapijom user posted image user posted image kaze da mu je grlo crveno ali je cudi sto nema ture user posted image user posted image ma nebuloze sve. ziva ne znam hocu li poceti te kape koristiti user posted image

uglavom puno upitnika u mojoj glavi user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9692
31.3.2011 12:31:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

felix samo mu masiraj nogicu i stavljaj oblogicu, a ako ne prodje reci dr pa vidi sta ce ti reci.mozda je ukljestio misic kako je bio napet kod davanja inj.

nemoj se sekirati ako ne bude htio jesti, bitno ti je da pije, ali ti to znas, a za pluca ti je najbolja pileca supica.

moj Igor evo isto od jutros hropce ko stari dedo, nos pun, ne mozes izvuci koliko ima sekreta.
sad sam zvala dr nasa radi popodne pa idemo da ga preslusa, sto je sigurno sigurno.
ovo me felix potakla sada prepala se i ja pa odoh odmah doktorici user posted image

vidim na internetu 13 eurica a cini mi se da je hanady govorila da je skuplji???

jest me strah user posted image user posted image skoro sam se dobro isplakala
Da nije mu sta povrijedila jednostavno ne moze na nogicu user posted image nikako tu dje je bocu dobio.
Masirat cu kad ustanem al scim onako rukom obolge stavljam i dosad je boce primao nije se ovo nikad desilo.sta da radim da cekam do sutra
i nejede nista jutos par kasikica supe uzeo al oce caja sreca nista jeo nije od sinoc

< Poruku je uredio felix -- 31.3.2011 12:32:29 >

Neposredna veza do poruke: 9693
31.3.2011 12:31:38   
Malenaoduvijek
Mi smo noćas imali temp. 40, skinuli voltarenom, pa je opet nakon 5 sati skočila na skoro 39.

mya bas mi je zao, pa od cega joj je sada tura ?user posted image

Neposredna veza do poruke: 9694
31.3.2011 12:33:37   
Anoniman
mala ajd molim te kazi kako si masirala i sta si radila kad mali dobije bocu .I sta da radim da sacekam do sutra kad idem na bocu da pitam dok sto ne moze na noguuser posted image bojim se.

Neposredna veza do poruke: 9695
31.3.2011 12:33:38   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

jest me strah user posted image user posted image skoro sam se dobro isplakala
Da nije mu sta povrijedila jednostavno ne moze na nogicu user posted image nikako tu dje je bocu dobio.
Masirat cu kad ustanem al scim onako rukom obolge stavljam i dosad je boce primao nije se ovo nikad desilo.sta da radim da cekam do sutra

pa kazes da se ukocio, a misic kad je stegnut i jos u to bocu das mora da boli vise nego kad je opusten.
nemoj se sekirati, stavljaj samo vodu pa vidi kako se ponasa i kruznim pokretima masiraj.mozda mu prodje kad ustane pa fino bude hodao, ne brini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9696
31.3.2011 12:35:44   
Malenaoduvijek

mala ajd molim te kazi kako si masirala i sta si radila kad mali dobije bocu .I sta da radim da sacekam do sutra kad idem na bocu da pitam dok sto ne moze na noguuser posted image bojim se.

znaci napisala sam ti, vidi kad se ustane ako jos ne bude mogao na nogicu nazovi dr pa pitaj ako ce ti biti lakse.
a masiraj kruznim pokretima i nemoj se prepadati mozda bude plakao ali bice mu kasnije lakse i pregledaj to mjesto ima li kakvih guta ili sl.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9697
31.3.2011 12:37:49   
Malenaoduvijek
i nejede nista jutos par kasikica supe uzeo al oce caja sreca nista jeo nije od sinoc

stavi mu procijedjene supice u flasicu sa sokom ili cajem ili same i neka pije to je dobro i da se slajm otapa onako tople daj.
ne moze jesti sigurno mu je grlo puno pa ne moze da gute, samo tecnost i probaj 2 kasike necega dvije nije bitno.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9698
31.3.2011 12:44:09   
Anoniman
Bas mi cundo bozeuser posted image . Skoro sam zvala ped. da pitam ju al zauzet tel.ona je danas sreca na dezuri pa cu zvrcnuti ipak da pitam
Ej koja sam ja mazga luda ,djete kasljalo otkad al ponekad pisala sam sve danas cu sutra cu odvest i vidiuser posted image kad se hoce hoce se dzaba .
Pojasnite mi kako to se u nosu skupljalo taj sekret a nije nos curio ???
Vaj, sta je sestra izvukla iz iz usta isto ....

Neposredna veza do poruke: 9699
31.3.2011 12:45:33   
Lady26

neznam marinci moja neznam kako je zima jeb...nastala on je bolestan svaki mjesec skoro , boze pa mozel ga ista zaobici . ja sam skrhana kud isla sama ma crkla sam ko konjo samo te vozaju gore dole  a meni je snjim na 3 sprat uzac.
MM radi ima posla ima dole i radnik mogao je svekar samnom ici al nema nikog eto sama sam pa neka mi neko kaze nesto poslacu ih u 100p.m user posted image user posted image user posted image
Nije meni tesko al bilo bi lepo kad bi mi neko pomogao user posted image bar kad treba

Meni se kosa dize na glavi....ja inace kad mi prekipi ne pazim sta pricam, ne da bi ih poslala u 100 nego u 100000000001....Pustit te tako samu sa djetetom bolesnim...ma znas kad bi meni tako...nema ne moze, za dijete na dube na glavi!!!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  386 387 [388] 389 390   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  386 387 [388] 389 390   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *