|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  394 395 [396] 397 398   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.4.2011 10:10:40   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas
hvala ti draga...moguće..jer glava mu gori, tijelo onako..a nije neka temperatura...jutros je ok, samo da tako ostane..
nisam upratila sta je sada minjici bilouser posted image ? jojjjjjj...user posted image

Kažu proljetna viroza od koje je bolesno više od pola djece...bar smo prošli ovaj put dobro s obzirom na napade...

je li to ona trodnevna vrućica? user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9876
1.4.2011 10:11:39   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: emi7908

jutro po ko zna koji putuser posted image  jeste vidjele one bebe što razgovaraju??? ne znam koji mi je ovo put da ih gledam iznova... predbro je i oni su mi preslatki  user posted image
dadada tebi ne paše rano buđenje??user posted image  vidim ukinuli nas  djeca od 2 do 3 god.... user posted image  

Ma, družimo se ovdje svi...ni ja nemam namjeru za 3 mjeseca otići s ove teme user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 9877
1.4.2011 10:13:35   
bebacha
vidite da sam vam i ja dosla ranije.nek se niko ne ljuti al ovdje mi je najveca koncentracija zanimljivost.lijepo je i tamo na bebe 0-1 al sam ja to sve vec otprilike prosla jednom pa mi sad drugacije

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 9878
1.4.2011 10:19:05   
Lady26
Ma neka vas sa nama ovdje user posted image user posted image
Bas nam je lijepo...veselo user posted image
Mya drago mi je da je curica bolje...jesam li dobro upratila, pocastit ces nas svojim dolaskom? user posted image
Bebacha, tek sam sinoc skontala koja si mi na FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala, mala malena.... user posted image user posted image user posted image Lana vrijedna nevjerovatno, jos da ne ubrlja jos vise bilo bi lijepo user posted image
Jelo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9879
1.4.2011 10:19:19   
Mya_81 RR

hvala ti draga...moguće..jer glava mu gori, tijelo onako..a nije neka temperatura...jutros je ok, samo da tako ostane..
nisam upratila sta je sada minjici bilouser posted image ? jojjjjjj...user posted image

Kažu proljetna viroza od koje je bolesno više od pola djece...bar smo prošli ovaj put dobro s obzirom na napade...

je li to ona trodnevna vrućica? user posted image

A, nemam pojma...već smo je prebolovali, mada kažu da može više puta...a osip se i ne mora pojaviti...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9880
1.4.2011 10:19:36   
Lady26
Gdje nam je Felix, kako li je prosla noc...nadam se da je sve ok sa Anelkom...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9881
1.4.2011 10:20:15   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Lady26
jesam li dobro upratila, pocastit ces nas svojim dolaskom? user posted image

Da, da user posted image

Baš se veselim user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9882
1.4.2011 10:21:57   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9883
1.4.2011 10:43:42   
Anoniman
A mi sad SKORO razbi maturski raduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad mi srce nije stalo

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9884
1.4.2011 10:49:51   
emi7908
dadada pa kud A u blizini tvog rada? ti izgleda voliš izazove user posted image user posted image  valjada ga nije dokrajčio'user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9885
1.4.2011 10:51:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

dadada pa kud A u blizini tvog rada? ti izgleda voliš izazove user posted image user posted image  valjada ga nije dokrajčio'user posted image
ama nemam gdje nego na pod...do sad je super kruzio oko...eventualno nekad bubnjao po njima...al sad je srusi...skoro bez nosa da ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kad ga nisam zadavilauser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 9886
1.4.2011 10:57:20   
emi7908
uuu j..... miša, ej pa moralo se to kad tad desiti.. dječica su nepredvidiva... a to ti je baš zaj... što nemaš gdje s njom???sreća pa ti nije neki veći belaj napravio. joj tačno znam kako kipaš sad, hejde opusti malo dobro je prošlo.. bar se nadam.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9887
1.4.2011 11:02:12   
emi7908
moj malac nema običaj da se mota oko štednjaka niti mu dozvoljavamo da je u kuhinji pogotovo kad se nešto priprema .. neki dan ja pripremam kafu i ono stavila je da prokuha još jednom (ili kako se već kaže ) kad on samo priđe štednjaku i umalo uhvati za ručku od džezve, ej sekunda je falila da sve na sebe prevrne.. ja kad nisam poludjela, sreća pa sam brza... refleksi su mi za deste ali kao što kažeš kad ga nisam udavila poslije ... user posted image user posted image  više niti mi je bilo do kafe niti bilo čega... eh tad sam vidjela da su stvarno nepredvidivi

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 9888
1.4.2011 11:09:12   
Anoniman
A. je tako sebi jednom prosuo njegovu vodu za flasicu koje se, hvala bogu, vec bila dobro ohladila...i to po glavi...ma citav je bio mokar...vile su ga pronosale...ja samo kad pomislim da je to uradio pola sata prije...sav bi bio sprzen...ne smijem ni misliti...a isto...iance...niakd se ne mota oko stednjaka...sta mu bi...ne znam

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 9889
1.4.2011 11:28:17   
R&T@

jesam li dobro upratila, pocastit ces nas svojim dolaskom? user posted image

Da, da user posted image

Baš se veselim user posted image

Superiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 9890
1.4.2011 11:31:58   
Anoniman
samo da vam mahnemo i mi idemo malo kod djeda i nene, budite nam dobri i bolesne bebare da ozdrave brzo...
moj A je meni išarao svu pripravničku knjižicu u sekundi a ja trebala da polažem stručni i to mi kao dokazuser posted image , čovjek gleda u ono i kaže ma hajd priznat ću ti razumijem šta ćeš dijete i tako prošvercala sam se...a ti dadada ne znam kako bi se izvuklauser posted image zato to svoje čudo metni na plakar, ili makni ga gdje iz svog stanauser posted image
pusa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9891
1.4.2011 11:41:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

samo da vam mahnemo i mi idemo malo kod djeda i nene, budite nam dobri i bolesne bebare da ozdrave brzo...
moj A je meni išarao svu pripravničku knjižicu u sekundi a ja trebala da polažem stručni i to mi kao dokazuser posted image , čovjek gleda u ono i kaže ma hajd priznat ću ti razumijem šta ćeš dijete i tako prošvercala sam se...a ti dadada ne znam kako bi se izvuklauser posted image zato to svoje čudo metni na plakar, ili makni ga gdje iz svog stanauser posted image
pusa

Lijepo nam se provediteuser posted image user posted image user posted image

bih ja sklonila da imam gdje...nemam...imam ja toga svuda po stanu...i po ormarima...i ispod krevetauser posted image ...hebiga...jedino da iznajmim garazu negdjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9892
1.4.2011 11:45:58   
Lady26
A dadada kakav maturski, nista mi nije jasno user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al ne zamjeri, BB mi je ispio mozak user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9893
1.4.2011 11:57:32   
Anoniman

A dadada kakav maturski, nista mi nije jasno user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al ne zamjeri, BB mi je ispio mozak user posted image
ja sam umjetnicku zavrsila...a maturski su mi skulpture...e, a A. oborio jedan portret...skoro da bez nosa ostane...za mene imaju ogromnu vrijednost...prilazu se i prilikom upisa na akad...mada sam s tim zavrsila...ali opet...razumijes li me saduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9894
1.4.2011 11:59:07   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mama75

Mislim da je do Kineskog horoskopa tj do godine rodjenja. Ova 2009. generacija je "cunami generacijauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pogodi ga ti "u sridu"user posted image user posted image user posted image user posted image

Svaka ti cast...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bas im odgovara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9895
1.4.2011 12:00:34   
Lady26
Ahaa ma vidim ja da si mi ti neka umjetnicka user posted image user posted image user posted image user posted image dusa.....

Svaki put, al SVAKI put kad vidim ovaj tvoj avatar smijem se.... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9896
1.4.2011 12:08:58   
mala86
pozzic svima user posted image
moj momak zaspo za sekund,noc bila ok,mada sam ja bas nesto umorna user posted image
sinoc mu krenula mjerit turu on se razbudio,pa pjeva,skace...pa smo od 12-1 dernecili,i kad smo otisli u sobu pridje mm zagrli ga,stisne,pa se okrene meni,pa mene,pa se mazi,joj pojela bi ga...user posted image user posted image user posted image

jutros bili kod dr,larigitis!imali 1 inhalaciju jutros,sad cu mu skuhat caj od kamilice i stavit da isparava blizu glave

dali neko zna smijem li ja s njim kad ustane bar malo vani,pola sata?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9897
1.4.2011 12:19:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

moj momak zaspo za sekund,noc bila ok,mada sam ja bas nesto umorna user posted image
sinoc mu krenula mjerit turu on se razbudio,pa pjeva,skace...pa smo od 12-1 dernecili,i kad smo otisli u sobu pridje mm zagrli ga,stisne,pa se okrene meni,pa mene,pa se mazi,joj pojela bi ga...user posted image user posted image user posted image

jutros bili kod dr,larigitis!imali 1 inhalaciju jutros,sad cu mu skuhat caj od kamilice i stavit da isparava blizu glave

ma ako nema temp...ja bih...dapace...bolje nego u kuci...jedino akoo mlo puse stavi mu nesto na glavu...kapicu...maramu...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 9898
1.4.2011 12:23:20   
mala86
IZVORNA PORUKA: dadada

ma ako nema temp...ja bih...dapace...bolje nego u kuci...jedino akoo mlo puse stavi mu nesto na glavu...kapicu...maramu...

i ja ovo mislim!necemo biti dugo,samo da nos malo provirimo,jer bas mi je muka da bude u stanu stalno!evo bilo je ruzno vrijeme nismo bas izlazili pa se razboli user posted image

od danas mi je u hodniku natpis-molim sve bolesne da se vrate user posted image user posted image user posted image user posted image  jer mi je puna kapa vise user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9899
1.4.2011 12:26:37   
niki83

i ja ovo mislim!necemo biti dugo,samo da nos malo provirimo,jer bas mi je muka da bude u stanu stalno!evo bilo je ruzno vrijeme nismo bas izlazili pa se razboli user posted image

od danas mi je u hodniku natpis-molim sve bolesne da se vrate user posted image user posted image user posted image user posted image  jer mi je puna kapa vise user posted image

user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  394 395 [396] 397 398   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  394 395 [396] 397 398   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dijete
krofnica 2

Kad je vase dijete skinulo pelene i sad trazi samo tutu?

1 godinu (31%)

2 godine (47%)

3 godine (22%)

4 godine (0%)

Broj svih glasova: 58

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *