Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
IZVORNA PORUKA: pocahontas hvala ti draga...moguće..jer glava mu gori, tijelo onako..a nije neka temperatura...jutros je ok, samo da tako ostane.. nisam upratila sta je sada minjici bilo ? jojjjjjj...
Kažu proljetna viroza od koje je bolesno više od pola djece...bar smo prošli ovaj put dobro s obzirom na napade...
jutro po ko zna koji put jeste vidjele one bebe što razgovaraju??? ne znam koji mi je ovo put da ih gledam iznova... predbro je i oni su mi preslatki dadada tebi ne paše rano buđenje??vidim ukinuli nas djeca od 2 do 3 god....
Ma, družimo se ovdje svi...ni ja nemam namjeru za 3 mjeseca otići s ove teme
vidite da sam vam i ja dosla ranije.nek se niko ne ljuti al ovdje mi je najveca koncentracija zanimljivost.lijepo je i tamo na bebe 0-1 al sam ja to sve vec otprilike prosla jednom pa mi sad drugacije
Ma neka vas sa nama ovdje Bas nam je lijepo...veselo Mya drago mi je da je curica bolje...jesam li dobro upratila, pocastit ces nas svojim dolaskom? Bebacha, tek sam sinoc skontala koja si mi na FB Mala, mala malena.... Lana vrijedna nevjerovatno, jos da ne ubrlja jos vise bilo bi lijepo Jelo
IZVORNA PORUKA: pocahontas hvala ti draga...moguće..jer glava mu gori, tijelo onako..a nije neka temperatura...jutros je ok, samo da tako ostane.. nisam upratila sta je sada minjici bilo ? jojjjjjj...
Kažu proljetna viroza od koje je bolesno više od pola djece...bar smo prošli ovaj put dobro s obzirom na napade...
je li to ona trodnevna vrućica?
A, nemam pojma...već smo je prebolovali, mada kažu da može više puta...a osip se i ne mora pojaviti...
uuu j..... miša, ej pa moralo se to kad tad desiti.. dječica su nepredvidiva... a to ti je baš zaj... što nemaš gdje s njom???sreća pa ti nije neki veći belaj napravio. joj tačno znam kako kipaš sad, hejde opusti malo dobro je prošlo.. bar se nadam.
moj malac nema običaj da se mota oko štednjaka niti mu dozvoljavamo da je u kuhinji pogotovo kad se nešto priprema .. neki dan ja pripremam kafu i ono stavila je da prokuha još jednom (ili kako se već kaže ) kad on samo priđe štednjaku i umalo uhvati za ručku od džezve, ej sekunda je falila da sve na sebe prevrne.. ja kad nisam poludjela, sreća pa sam brza... refleksi su mi za deste ali kao što kažeš kad ga nisam udavila poslije ... više niti mi je bilo do kafe niti bilo čega... eh tad sam vidjela da su stvarno nepredvidivi
A. je tako sebi jednom prosuo njegovu vodu za flasicu koje se, hvala bogu, vec bila dobro ohladila...i to po glavi...ma citav je bio mokar...vile su ga pronosale...ja samo kad pomislim da je to uradio pola sata prije...sav bi bio sprzen...ne smijem ni misliti...a isto...iance...niakd se ne mota oko stednjaka...sta mu bi...ne znam
samo da vam mahnemo i mi idemo malo kod djeda i nene, budite nam dobri i bolesne bebare da ozdrave brzo... moj A je meni išarao svu pripravničku knjižicu u sekundi a ja trebala da polažem stručni i to mi kao dokaz , čovjek gleda u ono i kaže ma hajd priznat ću ti razumijem šta ćeš dijete i tako prošvercala sam se...a ti dadada ne znam kako bi se izvukla zato to svoje čudo metni na plakar, ili makni ga gdje iz svog stana pusa
samo da vam mahnemo i mi idemo malo kod djeda i nene, budite nam dobri i bolesne bebare da ozdrave brzo... moj A je meni išarao svu pripravničku knjižicu u sekundi a ja trebala da polažem stručni i to mi kao dokaz , čovjek gleda u ono i kaže ma hajd priznat ću ti razumijem šta ćeš dijete i tako prošvercala sam se...a ti dadada ne znam kako bi se izvukla zato to svoje čudo metni na plakar, ili makni ga gdje iz svog stana pusa
Lijepo nam se provedite
bih ja sklonila da imam gdje...nemam...imam ja toga svuda po stanu...i po ormarima...i ispod kreveta ...hebiga...jedino da iznajmim garazu negdje
A dadada kakav maturski, nista mi nije jasno al ne zamjeri, BB mi je ispio mozak
ja sam umjetnicku zavrsila...a maturski su mi skulpture...e, a A. oborio jedan portret...skoro da bez nosa ostane...za mene imaju ogromnu vrijednost...prilazu se i prilikom upisa na akad...mada sam s tim zavrsila...ali opet...razumijes li me sad
pozzic svima moj momak zaspo za sekund,noc bila ok,mada sam ja bas nesto umorna sinoc mu krenula mjerit turu on se razbudio,pa pjeva,skace...pa smo od 12-1 dernecili,i kad smo otisli u sobu pridje mm zagrli ga,stisne,pa se okrene meni,pa mene,pa se mazi,joj pojela bi ga...
jutros bili kod dr,larigitis!imali 1 inhalaciju jutros,sad cu mu skuhat caj od kamilice i stavit da isparava blizu glave
dali neko zna smijem li ja s njim kad ustane bar malo vani,pola sata?
pozzic svima moj momak zaspo za sekund,noc bila ok,mada sam ja bas nesto umorna sinoc mu krenula mjerit turu on se razbudio,pa pjeva,skace...pa smo od 12-1 dernecili,i kad smo otisli u sobu pridje mm zagrli ga,stisne,pa se okrene meni,pa mene,pa se mazi,joj pojela bi ga...
jutros bili kod dr,larigitis!imali 1 inhalaciju jutros,sad cu mu skuhat caj od kamilice i stavit da isparava blizu glave
ma ako nema temp...ja bih...dapace...bolje nego u kuci...jedino akoo mlo puse stavi mu nesto na glavu...kapicu...maramu...
ma ako nema temp...ja bih...dapace...bolje nego u kuci...jedino akoo mlo puse stavi mu nesto na glavu...kapicu...maramu...
i ja ovo mislim!necemo biti dugo,samo da nos malo provirimo,jer bas mi je muka da bude u stanu stalno!evo bilo je ruzno vrijeme nismo bas izlazili pa se razboli
od danas mi je u hodniku natpis-molim sve bolesne da se vrate jer mi je puna kapa vise