Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ma prospan i bisolvon nisu ni blizu...svasta prospan je biljni sirup na bazi brsljana koji razrjedjuje sluz i pomaze kod iskasljavanja ali isto tako i smiruje suhi kasalj dok bisolvon nije na biljnoj bazi i daje s za iskasljavanje i to ako ima slajma ne kod suhog kaslja izlucuje se stolicom....
Da...ti bolje znas Zato je meni rekla da joj NE dajem jer ce dobiti veci nadrazaj za kasalj a ne znam iskasljavati pa ce povracati.... Meni jeste pomogao, sto se kaslja tice ali ja sam druga prica, ja znam izbaciti slajm.... Ja sam je lijecila samo cajevima, hB prosao kasalj....
sve pod kontrolom, inhaliramo se i bisolvon nam je dala dr
jesi procitala jutros za prospan sta mi je dr rekla
Jesam, ja kad sam Lanu vodila rekla mi je da joj ne dajem vise (a pila ga mozda dan-dva) jer ce dobiti jos veci nadrazaj da kasalj, ovo sam pisala mislim...ali sam ga ja nastavila piti i evo zavrsila sa ranom alergijom , mislim da je prospan zavrsio karijeru u mom domu
kad mi je dr rekla ja sam se sjetila da si ti govorila, upalio se golf
mala ovako bisovol i prospan je jedno skoro te isto tako nama rece i to je za iskasljavanje . Nama je rekla da dajem ovaj novi ONTRIL i Prospan prospan mu pospjesuje iskasljavanje sto je to dobro a ovaj dr. olaksava disanje .... Ja dajem i davat cu . Cak nam danas rece kako su mu krajnici ognojili da ako nema proliva dam malkice kole soka da mu te neke cepove iscisti kola. Pa sam jutros malo dala al nije odusevljen nesto .Znaci smo malo 20ml . dovoljno
vidi ona je rekla da je to individualno, ako dijete ne kaslje vise od njega da se daje, a ako se poveca nadrazaj da prestane
kod mog igora je zreo kasalj poceo iskasljavati, a prosli put kad je uzimao bisolvon dr je rekla samo 5 dana i ne duze
Fabrički zaštičeni nazivi: Ontril, Ventolin SASTAV: Salbutamol je selektivni simpatikomimetik koji stimuliše beta2 adrenergičke receptore u glatkoj muskulaturi bronha, uterusa i krvnih suda. Izaziva snažnu bronhodilataciju, vazodilataciju i dilataciju uterusa. U terapijskim dozama gotovo nema dejstva na beta1 adrenoreceptore u kardiovaskularnom sistemu, pa nema neželjena dejstva na srce i krvne sude kao neselektivni beta stimulatori izoprenalin i orciprenalin.
evo vidis sta ti je ovaj ontril, mi se isto inhaliramo ventolinom, ali ne bosnalijek nego neki drugi tamo mi je u kuhinji napisacu ti kasnije kako se zove
Pozdrav za sve mame i malisane . Poseban pozdrav za Lady 26 MALA1994 i moj mali je bio bisolvon kapi 20 dana, ja sam sa njima zadovoljna, sve je iskasljao a bio je pun. Kaze doktor kao da je na grani spavao .
mi jos nismo ozdravili od ponedjeljka vecer je bolestan, ima jos uvijek neku glupu temperaturu 37 sa 3 ,kaslje strasno, jucer smo bili na pregledu i rekla nam da je sve od nosa.. al nije mi jasno sto tura ne prolazi
evo ga sad spava meni u narucju,ima 38 dala sam mu paracetamol cepic,volteren cuvamo za noc
ovo nam je 2 ili 3 tem u godinu i pol al i najgora
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
mala ovako bisovol i prospan je jedno skoro te isto tako nama rece i to je za iskasljavanje . Nama je rekla da dajem ovaj novi ONTRIL i Prospan prospan mu pospjesuje iskasljavanje sto je to dobro a ovaj dr. olaksava disanje .... Ja dajem i davat cu . Cak nam danas rece kako su mu krajnici ognojili da ako nema proliva dam malkice kole soka da mu te neke cepove iscisti kola. Pa sam jutros malo dala al nije odusevljen nesto .Znaci smo malo 20ml . dovoljno
vidi ona je rekla da je to individualno, ako dijete ne kaslje vise od njega da se daje, a ako se poveca nadrazaj da prestane
kod mog igora je zreo kasalj poceo iskasljavati, a prosli put kad je uzimao bisolvon dr je rekla samo 5 dana i ne duze
ma jasta nego da kaslje mila ko starac od 100 godina . Zato je dala i prospan jer on omeksava nesto zaboravi sta rece i tako potice iskaljavanje I to je dobro da iskaslja sve iz sebe da se ne nakuplja u njemu . Marijana zao mi je druga mala isto misa mu i ture vise . Moj anelko dobro sem sto kaslje , i tura bude do 38max al nije strasno sem sto Nejedemo Et pusa od nas.
A vrijeme joj je bilo za jesti, nije ni teti fino jela uopste...ne znam od cega bi mogla biti sita... Najvise sto me nervira je sto zatvori usta, ma nema sile da ih otvori, pa drzi hranu po 5min u ustima....