Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mala86 jutro svima kod nas noc ok,oko 2 sam u morala dat voltaren,nadam se da se sad stvarno vise nece vracat,jer mi je preko glave,bas sam preumorna sad imamo jos jedan problem ,jelo 0 bodova !juce rucak jedva 2-3 zlice pojeo,poslije kad sam ja jela pojeo je jos par zlica,al je bar doruckovo kako treba,jutros nista,jedan zalogaj -e samo mi je ovo trebalo sta da ti kazem moj anel prekjuce znas sta je jeo ujutro mlijeko , samo kad se nakasljo i to zajedno sa slajmom povrati. Dosli kuci uzeo caja popio zaspo, spavao 4 sata u prekidima plakao . Usto nudila ga da jede nece samo vice, kajke kajke, cajke oce. Tako da je citav boziji dan bio samo na caju . Tek oko 7. popio malo mlijeka . Eto . Tek od juce jede pomalo, po par kasikica uzme jedva ma samo sto ga na glavu ne stavim dok ne pojede koliko toliko jednostavno mu dodje na povracanje kad nudim recimo da pojede vise nego sto on, moze od 3.kasikice . Cajku jedino moze. Al nadam se dok boce pocnu reagovati bit ce bolje sa jelom i grlom. Mlijeko slabo pije kad god je bolestan na njega mu se najvise gadi . Pravim mu vise tecne stvari supe, ... da jede ... Al sam abd . u planu mu uzeti natura mix prijateljica mi pricala da je od toga njena curica toliko projela . Kaze 40km. 20 komada dodje ti vrecica ,...al je dobro . Samo dok sve terapije istrosi, pitam se kakvi ce nam nal biti brisa grla,nosa , urina ,krvi.... Valjda nece losi ... I da vas pitam zaboravi ped. upitati : Da li bi ja smjela sutra abd. sa anelom otici u prirodu na vikendicu gore je visina , cist zrak suma, borovina ,cisto zbog bronhitisa cula sam da je dobro medju borovinu odvest a gore kod nase vikendice ima na pretek. Jedino se bojim vjetra nebi bila dugo, ndam se da nece samo to sta pogorsati sta vi mislite bil smjela ?
|