Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi maloprije usle u kucu... sve smo obisle, svasta radile , uzivancija... Bas smo se bile pozeljele...
Samo nije mi bas u formi...slabo jede, ali se borimo...
Na BB sam upoznala jelenu i ivanasa, bas mi drago Ali tekju ne upratih, bas mi zao
bas mi je drago sto sam te upoznala tajra a naravno i tebe lady ..tekja s tobom sam htjela stati i popricati i kako treba upoznati se al filip profura,ja za njim i poslije te nisam vidjela bas mi je zao... ja sam umorna ko pas!!! poslije bb nadjem se mm i odemo na kafu i poslije toga na igraliste.filip po obicaju skakao sa ljulje na tobogan sa tobgana na klackalicu pa u pijesak i tako u krug i sve bi bilo super da nisam kuci morala rucak praviti njemu pa nama pa jos budala uhvatila muffine praviti...a on nece pa nece da spava ..na kraju mm ode u sobu i fino zaspa a ti zeno budalo skaci oko svega uh kako sam se naljutila..eno obojica sada spavaju a ja sam se vama morala pozaliti kako sam se naljutila na mm..jos povedem filipa jutros sa sobom da se on odmori!!!!! e budala sam samo tako
ivana
ivanasa, bas mi je zao sto te nisam upoznala ni moja lana nece da spava od kako smo dosli kuci, spavala je samo od 12 do 1 danas. sad cu probati jos da je odrzim budnom bar sat vremena, ne isplati mi se sada ni da zaspi jer ce me sutra nadici rano ujutro
ivanasa, bas mi je zao sto te nisam upoznala ni moja lana nece da spava od kako smo dosli kuci, spavala je samo od 12 do 1 danas. sad cu probati jos da je odrzim budnom bar sat vremena, ne isplati mi se sada ni da zaspi jer ce me sutra nadici rano ujutro
meni filip u kolicima zaspao kad smo kuci krenuli!!! vidim ja umirio se on kad dijete mi spava ma ne mogu da vjerujem!!! da nije on slucajno tvoju malenu imitirao i od zid lupao???
uhhh kako sam ljuta draga moja kako je leon?srce malo bas mi zao sto ga tura muci e rekla sam mm sljedeci put kad bude isao u tvoje krajeve da i ja idem s tobom na kaficu da znas
eee ja sve cekam kad ces se javit jedva cekam
Leon evo skace trenutno nema ture hvala Bogu
a za tm-ne brini uh i mene moj ljuti na dane,maloprije sam vristala po kuci ko budala,iso kupit ribice,i kao uzet ce samo 5 komada,vratio se sa 15
meni filip u kolicima zaspao kad smo kuci krenuli!!! vidim ja umirio se on kad dijete mi spava ma ne mogu da vjerujem!!! da nije on slucajno tvoju malenu imitirao i od zid lupao???
jeste al nisam znala da si to ti i nisam ti upamtila lik, bilo je puno novih zenica, bas mi je zao ako ti mene negdje prepoznas obavezno mi se javi
sta mislite da ja A. vise ne dajem linex djete mi ne moze da kaki vec dva dana skoro se napinjo nista a smidi na kaku ja promjeni pempu nema nista suh al prducka. Neznam bil, davala vise . Dajem linex baby. Svaki dan po jedan onaj prasak istresem u caj da popije . Nema vise rijetku stolicu, neznam da li bi na svoju ruku prekidala kad ne moze da kaki vise ?
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
pa tako sam i mislila jer nema proliva , sad ne moze da kaki . Ima jos 4. boce da primi . U poned. ce biti nal. pa vidjecemo abd sta dalje uh, nesmijem misliti kakvi ce biti . Pusa velika drugu
felix, pa nemoj davati vise, nije antibiotik da moras do kraja... ako nema proljev, sta ce mu...
teacher, lady, ivana...drugi put na BB pijemo kafu, vazi? Meni su danas djeca bila znak prepoznavanja.... ...nisam mnogo fulila...
tajra, trazih te, cak sam jednoj zeni prisla - misleci da si ti ...upoznat cemo se drugi put
bas mi je drago da sam te upoznala, meni je najgore sto ne znam sta cu s lanom jer mm u 10 ujutro ili spava ili radi, a ne mogu nikoga zvati da maxuz dolazi u ta doba da je cuva, pa je moram voditi sa sobom prije je bila u kolicima pa je bilo lako popit kafu ali sada prohodava i bas je nemoguca
Jul 20th
...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
A da drugi put ne vodimo djecu Drugacije kafe nema....prosli sam put i uspjela popit ali ovaj ... Popila sam je tek kuci oko 2 cini mi se...
Maloprije sam Lani pravila jaje, sa supenom kasikom mladog sira, i malo mlijeka na maslinovom ulju...udrobila sredine hljeba pojela u 5 minuta , nista mi nije jasno, kaze mm svidja joj se pa zato, a sve sto joj kuham znam da voli pa ne kontam sto nece da jede rucak...mislim pojede ona, dobila je za mamu tvrd orrah ali me iznervira i mucim se po sat skoro...
bogami ja svoga svugdje vodim sa sobom, ja sam njega željna i svaki sat vremena bez nejga mi je gubljenje tog istog vremena, to izluđuje moje prijateljice koje nemaju djece, na kraju uvijek kaže ma hajte vi kod mene na kafu, samo da ga ne sotavljam
Nemam pojma tajra, ali jednostavno valjda kako si pisala da si mrsava, duga kosa itd... ali kako si usla na vrata pomislila sam sigurno je ovo Tajra , postala vidovita u trudnoci Ma kakva bebica, harambasa mamin, mislim da ce i tvoju R nadmasiti , kod mene fino na tickeru pise 1 godina 1mjesec i ne znam tacno koliko dana, a nemam pojma za zvjezdice, tek sad skontah da ih nema, a mjesto mi pise kad ja gledam . Bas, bas mi je drago sto sam te upoznala
nasa bebica lady ima 2 godine i 7 i po mjeseci , on obozava djecu, jednom sam se na anu izderala red njim posto je htjela travu jesti i on je tako poprijeko me pogledao i zarezao da sma mislila pojesce me , a njoj dozvoljava i da ga jaše i čupa i šuta, ma sve zivo, pravi drugovi, ja kad njemu perem dvoriste, ona sjedi u kolicima, a on pored nje i ako ona pocne da place, a posto je jak onaj smrk na slaufu ne cujem je, on dodje do mene i gura me prema njoj i tegli me za nogavicu, a da nagovjestim da se boji slaufa, uglavnom za nju sve, pravi drugovi