Anoniman
|
Nemam pojma tajra, ali jednostavno valjda kako si pisala da si mrsava, duga kosa itd... ali kako si usla na vrata pomislila sam sigurno je ovo Tajra , postala vidovita u trudnoci Ma kakva bebica, harambasa mamin, mislim da ce i tvoju R nadmasiti , kod mene fino na tickeru pise 1 godina 1mjesec i ne znam tacno koliko dana, a nemam pojma za zvjezdice, tek sad skontah da ih nema, a mjesto mi pise kad ja gledam . Bas, bas mi je drago sto sam te upoznala nasa bebica lady ima 2 godine i 7 i po mjeseci , on obozava djecu, jednom sam se na anu izderala red njim posto je htjela travu jesti i on je tako poprijeko me pogledao i zarezao da sma mislila pojesce me , a njoj dozvoljava i da ga jaše i čupa i šuta, ma sve zivo, pravi drugovi, ja kad njemu perem dvoriste, ona sjedi u kolicima, a on pored nje i ako ona pocne da place, a posto je jak onaj smrk na slaufu ne cujem je, on dodje do mene i gura me prema njoj i tegli me za nogavicu, a da nagovjestim da se boji slaufa, uglavnom za nju sve, pravi drugovi
|