|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  400 401 [402] 403 404   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.4.2011 18:41:30   
mala86
IZVORNA PORUKA: ivanasa

IZVORNA PORUKA: tajra

Mi maloprije usle u kucu...
sve smo obisle, svasta radileuser posted image , uzivancija...
Bas smo se bile pozeljele...

Samo nije mi bas u formi...slabo jede, ali se borimo...

Na BB sam upoznala jelenu i ivanasa, bas mi dragouser posted image
Ali tekju ne upratih, bas mi zaouser posted image

bas mi je drago sto sam te upoznala tajrauser posted image a naravno i tebe ladyuser posted image ..tekja s tobom sam htjela stati i popricati i kako treba upoznati se al filip profura,ja za njim i poslije te nisam vidjelauser posted image bas mi je zao...
ja sam umorna ko pas!!! poslije bb nadjem se mm i odemo na kafu i poslije toga na igraliste.filip po obicaju skakao sa ljulje na tobogan sa tobgana na klackalicu pa u pijesak i tako u kruguser posted image i sve bi bilo super da nisam kuci morala rucak praviti njemu pa nama pa jos budala uhvatila muffine praviti...a on nece pa nece da spavauser posted image user posted image ..na kraju mm ode u sobu i fino zaspa a ti zeno budalo skaci oko svegauser posted image user posted image uh kako sam se naljutila..eno obojica sada spavaju a ja sam se vama morala pozaliti kako sam se naljutila na mm..jos povedem filipa jutros sa sobom da se on odmori!!!!! e budala sam samo tako

ivana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 10026
2.4.2011 18:43:59   
teacher75
ivanasa, bas mi je zao sto te nisam upoznalauser posted image ni moja lana nece da spava od kako smo dosli kuci, spavala je samo od 12 do 1 danas. sad cu probati jos da je odrzim budnom bar sat vremena, ne isplati mi se sada ni da zaspi jer ce me sutra nadici rano ujutro

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 10027
2.4.2011 18:44:03   
ivanasa
uhhh kako sam ljuta draga mojauser posted image kako je leon?srce malo bas mi zao sto ga tura muciuser posted image e rekla sam mm sljedeci put kad bude isao u tvoje krajeve da i ja idem s tobom na kaficu da znasuser posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10028
2.4.2011 18:45:31   
ivanasa
IZVORNA PORUKA: teacher75

ivanasa, bas mi je zao sto te nisam upoznalauser posted image ni moja lana nece da spava od kako smo dosli kuci, spavala je samo od 12 do 1 danas. sad cu probati jos da je odrzim budnom bar sat vremena, ne isplati mi se sada ni da zaspi jer ce me sutra nadici rano ujutro

meni filip u kolicima zaspao kad smo kuci krenuli!!! vidim ja umirio se on kad dijete mi spava ma ne mogu da vjerujem!!! da nije on slucajno tvoju malenu imitirao i od zid lupao???user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10029
2.4.2011 18:49:06   
mala86

uhhh kako sam ljuta draga mojauser posted image kako je leon?srce malo bas mi zao sto ga tura muciuser posted image e rekla sam mm sljedeci put kad bude isao u tvoje krajeve da i ja idem s tobom na kaficu da znasuser posted image

eee ja sve cekam kad ces se javit jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon evo skace trenutno nema ture hvala Boguuser posted image

a za tm-ne brini uh i mene moj ljuti na dane,maloprije sam vristala po kuci ko budala,iso kupit ribice,i kao uzet ce samo 5 komada,vratio se sa 15 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 10030
2.4.2011 18:51:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni filip u kolicima zaspao kad smo kuci krenuli!!! vidim ja umirio se on kad dijete mi spava ma ne mogu da vjerujem!!! da nije on slucajno tvoju malenu imitirao i od zid lupao???user posted image

jesteuser posted image al nisam znala da si to ti i nisam ti upamtila lik, bilo je puno novih zenica, bas mi je zao user posted image ako ti mene negdje prepoznas obavezno mi se javiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 10031
2.4.2011 19:02:50   
ivanasa
ih cuj 15 ribicauser posted image user posted image user posted image user posted image ???? jos mi samo ribice fale hahaha i njih i njega bi kroz prozor uhhh bas sam groooozna ahahaha..

teacherko don't worry javit cu se ja tebi...odnekud te i od ranije znam,lik m impoznat pravouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10032
2.4.2011 19:13:29   
Anoniman
sta mislite da ja A. vise ne dajem linex djete mi ne moze da kaki vec dva danauser posted image skoro se napinjo nista a smidi na kaku ja promjeni pempu nema nista suh  al prducka.
Neznam bil, davala vise . Dajem linex baby. Svaki dan po jedan onaj prasak istresem u caj da popije .
Nema vise rijetku stolicu, neznam da li bi na svoju ruku prekidala kad ne moze da kaki vise ?

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 10033
2.4.2011 19:22:08   
tekja
felix, pa nemoj davati vise, nije antibiotik da moras do kraja... ako nema proljev, sta ce mu...

teacher, lady, ivana...drugi put na BB pijemo kafu, vazi? Meni su danas djeca bila znak prepoznavanja....user posted image ...nisam mnogo fulila...

tajra, trazih te, cak sam jednoj zeni prisla - misleci da si ti ...upoznat cemo se drugi putuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10034
2.4.2011 19:23:41   
mala86
ja bi prestala felix,a ti opet sama vidi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10035
2.4.2011 19:24:14   
Anoniman
pa tako sam i mislila jer nema proliva , sad ne moze da kakiuser posted image . Ima jos 4. boce da primi . U poned. ce biti nal. pa vidjecemo abd sta dalje uh, nesmijem misliti kakvi ce biti .
Pusa velika drugu

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 10036
2.4.2011 19:24:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

felix, pa nemoj davati vise, nije antibiotik da moras do kraja... ako nema proljev, sta ce mu...

teacher, lady, ivana...drugi put na BB pijemo kafu, vazi? Meni su danas djeca bila znak prepoznavanja....user posted image ...nisam mnogo fulila...

tajra, trazih te, cak sam jednoj zeni prisla - misleci da si ti ...upoznat cemo se drugi putuser posted image

bas mi je drago da sam te upoznala, meni je najgore sto ne znam sta cu s lanom jer mm u 10 ujutro ili spava ili radi, a ne mogu nikoga zvati da maxuz dolazi u ta doba da je cuva, pa je moram voditi sa sobomuser posted image prije je bila u kolicima pa je bilo lako popit kafu ali sada prohodava i bas je nemogucauser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10037
2.4.2011 19:31:29   
tekja
V. u nekom postu vidio user posted image user posted image user posted image  i dere se eli, eli user posted image ...ma teacher razumijem te, nemam ni ja kome, osim MM ponekad...cak sam negdje pisala, bio je sa mnom i kod ginica...kud ces daljeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 10038
2.4.2011 20:03:54   
Lady26
A da drugi put ne vodimo djecu user posted image user posted image user posted image
Drugacije kafe nema....prosli sam put i uspjela popit ali ovaj user posted image ...
Popila sam je tek kuci oko 2 cini mi se...

Maloprije sam Lani pravila jaje, sa supenom kasikom mladog sira, i malo mlijeka na maslinovom ulju...udrobila sredine hljeba pojela u 5 minuta user posted image , nista mi nije jasno, kaze mm svidja joj se pa zato, a sve sto joj kuham znam da voli pa ne kontam sto nece da jede rucak...mislim pojede ona, dobila je za mamu tvrd orrah user posted image user posted image ali me iznervira i mucim se po sat skoro...

< Poruku je uredio Lady26 -- 2.4.2011 20:09:41 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10039
2.4.2011 20:11:46   
škorpija
bogami ja svoga svugdje vodim sa sobom, ja sam njega željna i svaki sat vremena bez nejga mi je gubljenje tog istog vremena, to izluđuje moje prijateljice koje nemaju djece, na kraju uvijek kaže ma hajte vi kod mene na kafu, samo da ga ne sotavljamuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10040
2.4.2011 20:16:33   
Lady26
I ja svoj priljepak svugdje vodim user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10041
2.4.2011 20:29:33   
Anoniman
Lady, Tajra i ostale koje sam upoznala user posted image , a koje nisam user posted image , bice prilike user posted image

ma ja svoj priljepak i da hocu da ostavim ne mogu user posted image , nemam kome, tako da nas troje svugdje zajedno, jos samo i cuka da pocnem voditi sa nama user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10042
2.4.2011 20:45:04   
Lady26
Hajde hajde ali ako nece ujesti...jako volim pse, ali tvoj izgleda strasan user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10043
2.4.2011 20:52:06   
Anoniman
Toliko strasan draga da su ga prosle godine, presjekli katanac od boxa, stavili na povodac i ukrali, pa zamisli koliko je opasan user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10044
2.4.2011 21:00:00   
R&T@
Jelena, drago mi je sto se upoznasmouser posted image , ali kako si skontala da sam to jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Djevojcica ti je pravi slatkisuser posted image

I sve hocu da te pitam za ovaj tvoj ticker...
je li se meni cini ili na njemu Ana ima 9 godinauser posted image user posted image user posted image

I kakav je tvoj profil, pa pise samo nick, ni zvjezdice, ni rod, ni mjestouser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10045
2.4.2011 21:13:42   
Lady26
Da povedem i ja svoju curicu na druzenje ?! user posted image user posted image

Ovdje je imala 2 godine, sad ima 5
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10046
2.4.2011 21:18:30   
R&T@
JJJJOOOOOOOOOJJJJJ...bebice od 5 godina....

Moze, naravno, samo javi da ja ne dodjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A dadada ce ti sigurno u postu komentarisati sa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10047
2.4.2011 21:21:29   
Lady26
Sad je jos veca user posted image user posted image user posted image ali jako pitoma...jedino Lanu ne gotivi previse, ljubomorko...okrene joj guzu user posted image , a ova samo sta radi kako oci otvori, Kaja, go Kaja...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10048
2.4.2011 21:29:54   
R&T@
Ja volim zivotinje, ali kad nismo u bliskom kontaktuuser posted image user posted image user posted image
Nikako im ne vjerujemuser posted image user posted image user posted image

A moja djeca su dva razlicita svijeta...
Stariju uopste ne interesuju, nekih se boji, a neke joj se ne svidjaju...

Mladjoj se sve svidjaju i ona bi ih nosila kuci...user posted image user posted image user posted image
Proslo ljeto htjela kornjacu iz Pionirske da nosiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10049
2.4.2011 21:37:02   
Anoniman
Nemam pojma tajra, ali jednostavno valjda kako si pisala da si mrsava, duga kosa itd... ali kako si usla na vrata pomislila sam sigurno je ovo Tajra user posted image , postala vidovita u trudnoci user posted image
Ma kakva bebica, harambasa mamin, mislim da ce i tvoju R nadmasiti user posted image , kod mene fino na tickeru pise 1 godina 1mjesec i ne znam tacno koliko dana, a nemam pojma za zvjezdice, tek sad skontah da ih nema, a mjesto mi pise kad ja gledam user posted image . Bas, bas mi je drago sto sam te upoznala user posted image

nasa bebica lady ima 2 godine i 7 i po mjeseci user posted image , on obozava djecu, jednom sam se na anu izderala red njim posto je htjela travu jesti i on je tako poprijeko me pogledao i zarezao da sma mislila pojesce me user posted image , a njoj dozvoljava i da ga jaše i čupa i šuta, ma sve zivo, pravi drugovi, ja kad njemu perem dvoriste, ona sjedi u kolicima, a on pored nje i ako ona pocne da place, a posto je jak onaj smrk na slaufu ne cujem je, on dodje do mene i gura me prema njoj i tegli me za nogavicu, a da nagovjestim da se boji slaufa, uglavnom za nju sve, pravi drugovi user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  400 401 [402] 403 404   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  400 401 [402] 403 404   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobiteli
DM

Koji mobitel imate i kako ste zadovoljne s njim?!

nokia (46%)

samsung (23%)

LG (15%)

motorola (1%)

Soni Ericcson (11%)

neki drugi (4%)

Broj svih glasova: 143

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *