|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  402 403 [404] 405 406   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.4.2011 22:25:38   
teacher75
evo jos jedan kokretan slucaj:
http://www.raiffstyleclub.ba/news/naslovnica/Default.aspx?id=42216&template_id=54&pageIndex=1

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10076
2.4.2011 22:30:49   
Anoniman
sve do tog famoznog ujeda ja bi ih po 5,6 dovela kuci iz setnje,moji su ludiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bilo je ono ko u filmovima ide mrva(tj. ja)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i za njom copor lutalicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al kad me taj nagrdiouser posted image user posted image user posted image
a dobro si ne mrzim ih al straha se nikad nisam oslobodilauser posted image bilo je nekih pokusaja da se druzimo al valjda bi oni osjetili taj moj strah iiiiiiiiiiiiiiiiii nije dobro zavrsavalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10077
2.4.2011 22:36:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Lady26

Da povedem i ja svoju curicu na druzenje ?! user posted image user posted image

Ovdje je imala 2 godine, sad ima 5
user posted image

predivna jeeeeeeeeuser posted image

tajra, ba...ako kome mozes vjerovati to je psimauser posted image ...vise negi i jednom covjeku...ma vise nego samoj sebiuser posted image

ticerko...ne budi rasistauser posted image i ne uci Lanu da samom rasni psi valjaju...ja ti mogu sa 100% sigurnoscu reci da ce te prije ujesti ili prepasti rasni pas koji ima gazdu nego lutalica...tog jadnog lutalicu niko ziv niti mazi...niti gleda...niti ima jednu lijepu rijec za njega...vec ga mrskaju i cuskaju...dok tamo neki suci-muci spava na svilenom jastuku i izvoljeva za hranu...pa skontaj kome je ljubav vise potrebna...i mazenje..i pogled bez straha i gadjenja...meni vazda zivac dignu oni s "bijelim" psima...fol ljubitelji zivotinja...a kad im lutalica radi njihovog psa pridje...skacu, mrskaju, udaraju...grrrrrr

ma ne gade se meni lutalice, meni je njih zao, ali je cinjenica da ima dosta napada od njihove strane i ipak nisu dresirani ni pelcovani pa ne mogu da rizikujem da je ujede nedajbozeuser posted image a vec sam pisala da smo mi udomili lutalicu u mojoj djevojackoj kuci, imamo bastu i mama i tetka se sad brine o njemu. al on je redovno vakcinisan
po gradu su ti svi vakcinisani...rijetko koji nije...svi koji imaju onu markicu na uhu su vet.obradjeni...a ja vala nisam cula da je nekoga lutalica ugrizao...da znaju zalajati...i zaganjati...to znaju...jer se prepadnu...ili im je hrana u blizini...ali da su nekoga ugrizli...stvarno ne znam...ja i A. smo bas danas jednu kujicu iz naselja izmazili i nahranili...a ona nas je izlizala...tacno vidis pogled zahvalnosti u njenim ocima...a meni se svaki put place...mi obicno za lutalicama trcimo, a ignorisemo ove s gazdamauser posted image

dokazni materijal:
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/26134-vise-od-100-pacijenata-bilo-u-hitnoj-zbog-ugriza-pasa-lutalica.html
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/21532-u-hitnoj-i-po-petero-pacijenata-zbog-ugriza-pasa.html
meni je zao sto ovdje idem ot...al moram...pa nek ciste poslije

ja ti opet s garancijom mogu reci da niko od ovih ljudi nije ugrizen i sa strasnim povredama...ako i jesu...to su ogrebotine...a ja ti sad mogu staviti linkova i linkova napada rasnih, kucnih pasa koji su ljudima pola face izgrizli...izgrizenih nogu i ruku...da vidis sta su ugrizi zvjeri...prije nesto vise od mjesec pitt od nekog bolesnika je na vilsu usmrtio drugog psa...drugo...nigdje ne pise da li su ovi isti ljudi navodno napadnuti...prije toga bacali kamenje na njih...ili ih pokusali nogama cusnuti...sto pse tjera u napad...a sto je za nas svijet tipicno...a i jos jedna bitna cinjenica...pogotovo za ovu prvu vijest...napisana je u sluzbi sintora...znas li na kojem su oni sad gubitku otkako je zakon doveden...skoro pa milion KM...pa razmisli sto njima ovakve price idu u korist

Neposredna veza do poruke: 10078
2.4.2011 22:38:57   
R&T@
Ja odoh spavatiuser posted image
A na temi Problemi sa forumom imate dokaz da nisam jos skroz ludauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ozbiljno odoh, R. se vec dva puta zakasljala, i nesto prica, pa da ja utonem u snove dok mi se nije pridruzila na ovoj stoliciuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10079
2.4.2011 22:40:48   
Anoniman
ja se slazem da psima nije mjesto na ulici...a za to su zaduzeni nase glavonje

ali iz iskustva govorim da su lutalice u rijetkim slucajevima agresivne za razliku od rasnih, kucnih, smizli

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10080
2.4.2011 22:41:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja odoh spavatiuser posted image
A na temi Problemi sa forumom imate dokaz da nisam jos skroz ludauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ozbiljno odoh, R. se vec dva puta zakasljala, i nesto prica, pa da ja utonem u snove dok mi se nije pridruzila na ovoj stoliciuser posted image
ja vas udavihuser posted image user posted image user posted image ...ovo vam vracam za bbuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10081
2.4.2011 22:41:39   
ivanasa
lady predivna je....obozavam pse!!!! svi su mi slatki,medeni,mili...bilo da su mali ili veliki..imala sam madjarsku pudlicu prije 3 god je nazalost uginula,mjesecima nisam sebi mgla doci od tuge i sad ce mi mnogi reci da sam luda al pravo cesto je sanjam i bas me tuga neka uhvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...i volila bi sada kupiti nekog psa zbog filipa da se igra al kad pomislim da ce jednog dana uginuti i kako mi je bilo....odustanem...al eto  sve planiram labradora malu bebicu onako razigranu kupiti al...o tom potom...

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10082
2.4.2011 22:43:31   
Anoniman
Veče vidim o cukama se pričama da se malo uključim, ima se vremena-nema mi djeteta ostavila ga kod djeda i neneuser posted image

mi obicno za lutalicama trcimo, a ignorisemo ove s gazdamauser posted image

i ja ne volim ove s gazdamauser posted image , nafurani su ...jednom je na mene je skočio rotvajler, mažen i pažen od bilo kakvog djeteta, tad sam umrla pa oživjela, od tada bježim od cuka...sad je on rahmetli...
A jedna gospoja ista svoj pitbulluser posted image fakat istiuser posted image

draži su mi avlijaneri...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10083
2.4.2011 22:46:08   
teacher75

ali iz iskustva govorim da su lutalice u rijetkim slucajevima agresivne za razliku od rasnih, kucnih, smizli

procitaj i komentare obicnih ljudi ispod clanaka, a ti navede primjer pit bulla, gdje njega nadjeuser posted image njemu ne bih primakla dijete ni na 5 metara a kamoli da pomislim da joj dopustim da ga pomilujeuser posted image kad prilazim psu s vlasnikom, uvijek pitam smije li ga pomilovati i hoce li ujesti. ako dobijem odgovor koji mi odgovara dopustim lani da ga miluje. ispade sad da mrzim lutalice, ja ih volim i zao mi ih je, ali ne primicem lanu jer ne zelim da rizikujem. najvise bih voljela kad bi konacno dobili azil, nisam za sinteraj

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10084
2.4.2011 22:49:06   
emi7908
da ne idem ot .....moj buraz je neki dan poludio od priče sa tetom što je završila na hitnoj... morala sam napisati ali stvarno kao da ih dinosaurusi iprepadali a ne psi ... pa toliku hampu prave oko toga da mi je postalo smješno.
slažem se sa činjenicom da je jako puno pasa lutalica na ulici i da se više treba napraviti neki azili  i da treba raditi na tome da se ti psi udome.. da ne ponavljam što je dadada već pisala....većina tih pasa je iztraumatizirna,napaćena,izmorena,povređena i boesna... a zašto????? pa zato što su pojedine psihopate liječile svoje živce na njima.. a uzto i uspu oni koji prođu, zašto da ga ne udarim ili bacim kamen ili nešto... a tako i psi jedni počnu šiziti i nije im zamjeriti poslije svega što prežive ... blanjam odavde odoh previše  u priču...user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10085
2.4.2011 22:50:57   
Anoniman

procitaj i komentare obicnih ljudi ispod clanaka, a ti navede primjer pit bulla, gdje njega nadjeuser posted image njemu ne bih primakla dijete ni na 5 metara a kamoli da pomislim da joj dopustim da ga pomilujeuser posted image kad prilazim psu s vlasnikom, uvijek pitam smije li ga pomilovati i hoce li ujesti. ako dobijem odgovor koji mi odgovara dopustim lani da ga miluje. ispade sad da mrzim lutalice, ja ih volim i zao mi ih je, ali ne primicem lanu jer ne zelim da rizikujem. najvise bih voljela kad bi konacno dobili azil, nisam za sinteraj
draga ticer...da je on bio na lancu ne bi mogao ubiti tog psa...on je bio pusten...i trckarao je po vilsu...mozda cak i pored vas prosao...o tome se radi.

ti kako hoces...samo sto ce Lana nauciti ili te kad tad pitati zasto ovog smijem a ovog, ne...pa ce poceti vristati kad vidi lutalicu...ja ti ovo iz najbolje namjere

Neposredna veza do poruke: 10086
2.4.2011 22:51:25   
Anoniman
Joooooooj odosmo OT, ali mrzim ovo kad vidim pitta, pitt ovakav, pitt onakava...ja imam stafforda americkog koji jako slici likom pittu i svi misle da je pitt, a u komsiluku imam pekinezera koji je minimum desetoro djece ujeo, ciji su vlasnici non stop na sudu, a moj nikad ni na koga nije zalajao, a vec sam navela cim se proderem na dijete on je brani...nisam za pse u kuci, jednostavno ne volim, ali generalizovanje ovi valjaju, ovi ne valjaju to je glupost, sve zavisi od odgoja isto kao i odgoja ljudi tako je i kod odgoja pasa... ja kazem samo ne, ne on istog trena odlazi u kucicu i ne smije izaci dok ga ja ne zovnem... ja volim zivotinje generalno, a pse posebno, bilo koje rase i lutalice naravno, ali ne generalizujem ih...

Neposredna veza do poruke: 10087
2.4.2011 22:52:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

da ne idem ot .....moj buraz je neki dan poludio od priče sa tetom što je završila na hitnoj... morala sam napisati ali stvarno kao da ih dinosaurusi iprepadali a ne psi ... pa toliku hampu prave oko toga da mi je postalo smješno.
slažem se sa činjenicom da je jako puno pasa lutalica na ulici i da se više treba napraviti neki azili  i da treba raditi na tome da se ti psi udome.. da ne ponavljam što je dadada već pisala....većina tih pasa je iztraumatizirna,napaćena,izmorena,povređena i boesna... a zašto????? pa zato što su pojedine psihopate liječile svoje živce na njima.. a uzto i uspu oni koji prođu, zašto da ga ne udarim ili bacim kamen ili nešto... a tako i psi jedni počnu šiziti i nije im zamjeriti poslije svega što prežive ... blanjam odavde odoh previše  u priču...user posted image
slazem se

i ne moze nama jedan azil pomoci...treba ih barem 10 u sa

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 10088
2.4.2011 22:55:48   
emi7908
ne možemo ni sve pit bullove u isti koš molim vas lijepo... user posted image   mene duša zaboli kad ih vidim unakažene i ispaćene od borbi... jednog sam lično spasila terora i takvog život i još uvijek je sa mnom... kad sam ja bila bolesna taj pas preležao pored mog kreveta nije bilo ničeg niti bilo kakve hrane koja je njega mogla zaintrigirati da se udalji od mene.. dok ja nisam ustala na svoje noge on se nije micao od mene... te dane neću nikad zaboravit jer tek tad sa sam uistinu svatila koliko mogu da osjete bol,tugu,sreću i sve ono kroz šta sami prolazite.... tjerajte me  pretjerala sam... ehhh sad sam se rastužila user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 10089
2.4.2011 22:56:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joooooooj odosmo OT, ali mrzim ovo kad vidim pitta, pitt ovakav, pitt onakava...ja imam stafforda americkog koji jako slici likom pittu i svi misle da je pitt, a u komsiluku imam pekinezera koji je minimum desetoro djece ujeo, ciji su vlasnici non stop na sudu, a moj nikad ni na koga nije zalajao, a vec sam navela cim se proderem na dijete on je brani...nisam za pse u kuci, jednostavno ne volim, ali generalizovanje ovi valjaju, ovi ne valjaju to je glupost, sve zavisi od odgoja isto kao i odgoja ljudi tako je i kod odgoja pasa... ja kazem samo ne, ne on istog trena odlazi u kucicu i ne smije izaci dok ga ja ne zovnem... ja volim zivotinje generalno, a pse posebno, bilo koje rase i lutalice naravno, ali ne generalizujem ih...
ni ja...samo je istina da danas nafiksani debili uzimaju pitove i ostale borbene pse da bi jos koju zaradili...i da im sluze kao legalno oruzje...mi u uredu sos-a imamo pitti...koja je jadna ostala bez noge...jer ju je kreten, nakon sto je vjerovatno izgubila, zavezao za sinu ...pa joj je voz odsjekao nogu...obozava A. i on nju...jest da joj velja uvijek stavi brnjicu kad je on tu...jer ipak ne zna da li je moze prenjeti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10090
2.4.2011 22:56:23   
teacher75
pa poznato je da je pitt bull genetski modifikovana pasmina da bude pas za borbe, znaci da je u genima krvolocan i da ima puno vece sanse da ce biti agresivan nego pas neke druge pasmine. pa ne postoje djaba karakteristike za svaku pasminu, koji pas je dobar lovac, koji je drustven, koji je za kuce itd...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10091
2.4.2011 22:59:08   
Anoniman
mi imamo u komsiluku pekinezera...taj je ja mislim vec svakog ugrizao...mm sigurno 3 putuser posted image user posted image ...samo sto se ljudi takvih pasa...koji stanu na privjesak od kljuceva...ne boje..

Neposredna veza do poruke: 10092
2.4.2011 23:00:51   
Anoniman
Upravu si dadada...nadje se nafiksani kreten...takav jedan je ukrao i naseg, tukao da dan, noc deset dana ne bi li izazvao krvolocnost u njemu i ne bi li ga ubacio u borbe da zaradi koju paru i kad je vidjeo da nema vajde prodao je psa koji generalno vrijedi zbog svog potomstva i osvojenih nagrada par hiljad aminimum, djeci u Zenicu za 100km, pa je mm isao u zenicu i otkupio ga od te djece...ali hvala Bogu i na moje veliko iznenadjenje policija je tako dobro reagovala sto sam se iznenadila da je sad doticni u zatvoru i zbog kradje i maltretiranja psa je dobio dvije godien zatvora.

Neposredna veza do poruke: 10093
2.4.2011 23:00:54   
teacher75

mi imamo u komsiluku pekinezera...taj je ja mislim vec svakog ugrizao...mm sigurno 3 putuser posted image user posted image ...samo sto se ljudi takvih pasa...koji stanu na privjesak od kljuceva...ne boje..

e ja sam vec prije cula da pekinezeri znaju biti pravo ljuti, meni ne djeluju bas bezopasno. ne kaze se djaba: otrov se pakuje u malim bocicamauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 2.4.2011 23:03:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10094
2.4.2011 23:08:16   
emi7908
teacher draga slažem se s tobom ali ni te kakrakeristike ponekad nisu relevantne, šta je sa onima koji su divni, krasni, bajni i za djecu ... pa se ne kraju desi belaj? i to se dešava ali eto ja reče da idem pa evo opet tipkam.. imam dosta knjižurina o psima i stvarno sam ih sve pročitala i ne čudi me kad čujem na vjestima ili pročitam u novinama vučijak ugrizao djete od dvije god. (skoro mu ruku otkinuo) pa se svi čude kako???? uvijek je bio divan sa djecom šta mu bi??? eh sad o ovome bi se dalo diskutovati cijelu večer ali nemožemo ovdje... ovo je jedan od primjera bilo je i drugih "divnih" pasmina.... a pitovi su to što jesu možemo se samo truditi da im pružimo bolji život i da vide da postoji i drugi način života sem onog na koji su navikli...

Neposredna veza do poruke: 10095
2.4.2011 23:11:13   
dafri
ma znate onu pjesmu" cuko hajd šapu daj"user posted image user posted image
cuke su raja,mi se fino družimo,  s avlijanerima naravno kojih je grad pun,iako imamo azil

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 10096
2.4.2011 23:11:18   
teacher75
joj sad me isprepadaste, necu vise nijednom psu lanu primicatiuser posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 10097
2.4.2011 23:12:10   
Anoniman

e ja sam vec prije cula da pekinezeri znaju biti pravo ljuti, meni ne djeluju bas bezopasno. ne kaze se djaba: otrov se pakuje u malim bocicamauser posted image
ne samo pekinezeri..sve male rase...moj otac ima westi-ja...to su ti oni bijeli...cici-mici psi...pa se zaskocila na A. ljtos barem 3 put...istina...s razlogom...dok moja Leni...iako je maltretirao...nije nikad..a 100% madjarski lubenicar...ja sam prije rata imala kokera...isto je znala biti agresivna...i dalje sam misljenja da su mjesanci mirniji, stalozeniji...i pametniji...oprostite mi...vi sto imate rasneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10098
2.4.2011 23:25:25   
Anoniman
vi sto imate rasneuser posted image user posted image user posted image

To ti nesto na moj racun, a? user posted image
Imala sam i ja sto bi neki popularno rekli avlijanerku, koju jos ne mogu da prezalim, a odveli su je neki iz nekog ko zna kog udruzenja i ako je imala ogrlicu, cak smo je i chipovali, jer je nju bilo tesko navici da bude u dvoristu pa je ona iskakala i malo setala po mahali, oni naisli i pitali cija je, neko od komsija rekao lutalica i odveli je...dusa me jos boli za njom... jeste bila lutalica ali posto sam ocima svojim gledala sta joj narod radi, a pogotovo djeca i kako je moj Astor pola porcije svoje uvijek davao njoj da pojede, kako je i kosku dijelio sa njom ja sam je uzela sebi, tj mi user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10099
3.4.2011 2:16:58   
Mya_81 RR
AAAAAA, koliki sam samo ja post napisala i jednostavno kulerski ugasila prozorčić...

Nema šanse da se piše ponovo...

Uglavnom, meni je od danas prst lijeve ruke u zavoju. Jagodica je samo naotekla prije 4 dana,počela da boli sve više i više, a bol u zadnja dva je bila nepodnošljiva, vjerujte da sam se od bolova noću budila. Poslije BB otišla ipak na hitnu jer se skroz vidjelo da ima nešto. Onda mi jedan simpa kirurug iglom izvadio gnoj, prošlo totalno dobro u kakvoj panici sam došla na hitnu....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 10100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  402 403 [404] 405 406   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  402 403 [404] 405 406   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *