Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jutro i od nas noc prosla ok,tem.se laganini sve vise smanjuje,al je jelo opet
jutros mu ponudili 3 stvari,ma kakvi,na kraju pojeo pola banane,ajd bar nesto pije dosta caja,uh 4 dan danas ,bljak
jutro. Mi smo dobro , slabo spavali, jos slabije jedemo neznam bil se ili . Bili na boci, od jutros sam primjetila da mu se oko prstica kozica guli, itam jutros kaze to mu je od nedostatka vitamina . Danas sam skuhala povrca , nadam se da ce htjeti. Sok od narandje iscjedila dobro posecerila i savila meda valjda ce htjeti nadam se. Pusa
moj anel spava , kad ustane idemo na vikendicu dobili smo Zeleno svjetlo da mozemo ici. Bas se radujem, i pozeljela sam otic nisam isla od prosle godine gore . Dan je prelijep . Steta sto, ce kisa sutra sve pokvariti al od srijede haman opet toplije najavljuju .
Hellooo žene... evo i ja da malo uletim.. čoek zaspo (opet )... dečko se isto izmorio eno ga spava.. ja uživam u časopisima i ..
Vidim neko je stavio slike svog psa.. prelijep je.. ja već odavno muža nagovaram da kupimo Bernskom planinskog psa jest da se mora ići u Hrvatsku (tamo ima super legla) al se isplati...
tajra što me nasmija.. tako moj B. dodje i kaže "mama hapa njam njam" ... pa pstavi prst na sebe kaze
"ojo e dete" ja prasnem od smijeha...
Felix sretno lijepo se provedi ...
mala86 no sikiriki.. kad je banana krenula ići ce i sve ostalo.. samo polahko!!
sto je danas lijep i suncan dan.. ozdravili smo, bili smo u setnji, sad spava.. vratio mu se i apetit Bogu hvala,bas smo se patili citav tjedan al glavno je da je proslo.. veceras imam goste pa moram nesto pripremiti , a trebala bih poceti i uciti imam 2 ispita uskoro .. ma samo polako
mi skoro dosli sve me boli bas me sunce omamilo. A. je slusao igarao se ma sve za 5. Cak je malo jeo ...Evo dosli kuci razgolisili se i trenutno se igra .Veceras abd. kupanac pa spavanac .
Za pistacije ne znam... Vjerovatno su i oni u onoj grupi zabranjenih namirnica (i orasi i kikiriki i sl.)do treceg rodjendana... E, sad da li je to zbog njihove cvrstoce i opasnosti ili zbog sastava, ne znam
mi bili u petak u parku i ide zena nudi djecu smokijem, a moj Igor gleda u onu kesu i nista kaze ona njemu uzmi a on ma kakvi.ja se pocela smijati kontam zeno draga ja to njima ne dajem pa gdje bi mu bio kraj da i to jede a sva djeca fino se napapla smokija ko velika
vidim da su bebice bolje, to mi je drago da nema ture. moj Igo jos inhalira ali je puno bolji ne kaslje skoro nikako
a lady kako ti hranis Lanu, jeli se gra s necim dok jede ili samo sjedi? ja sam Luku pocela od juce hraniti na balkonu sve mi pojede, a inace se natezem s njim prilicno da pojede.sta je za sutra?
vidim fino ste se upoznale na BB, aBg gledacu i ja iduci mjesec da nekako dodjem mozda bude neki dobrovoljac da cuva jednog jer sa obojicom ne znam gdje bi mi bio kraj.
AAAAAA, koliki sam samo ja post napisala i jednostavno kulerski ugasila prozorčić...
Nema šanse da se piše ponovo...
Uglavnom, meni je od danas prst lijeve ruke u zavoju. Jagodica je samo naotekla prije 4 dana,počela da boli sve više i više, a bol u zadnja dva je bila nepodnošljiva, vjerujte da sam se od bolova noću budila. Poslije BB otišla ipak na hitnu jer se skroz vidjelo da ima nešto. Onda mi jedan simpa kirurug iglom izvadio gnoj, prošlo totalno dobro u kakvoj panici sam došla na hitnu....
a nema nista u prstu, trn ili nesto samo tako nateklo,
mi skoro dosli sve me boli bas me sunce omamilo. A. je slusao igarao se ma sve za 5. Cak je malo jeo ...Evo dosli kuci razgolisili se i trenutno se igra .Veceras abd. kupanac pa spavanac .
jao ja jel malo anela pohvalim on se pokvari za sat postao je lopov od juce nece carapa samo ih skida ja ga ruzim galamim ne al dzaba , izludi me vise. Posle oko 6.opet bili van on trce ko blesav stic ga nemogu neda ruke strah me past ce na cestu, .Nece u kucu tu je najgora muka dok ga unesem . Po kuci samo trazi zijana kako je ovo bolestan bio sve nesto sto,nikad nije trazio hoce. Penje se opet na stol, stoji Oce lap. stalno lupa, udara razbija. Nocu se budi 2puta nesto izasna i place bas place .Tako da nam je spavanje opet se vratilo na pocetak 0. Sutra ce biti nal. svi gotovi stalno su mi u glavi jos sam sinoc sanjala da su losi pa sam pod dojmom. Ma bas je se prolopovio uzas.... Nadam se da ce proci ono svakim danom sve teze snjim .
AAAAAA, koliki sam samo ja post napisala i jednostavno kulerski ugasila prozorčić...
Nema šanse da se piše ponovo...
Uglavnom, meni je od danas prst lijeve ruke u zavoju. Jagodica je samo naotekla prije 4 dana,počela da boli sve više i više, a bol u zadnja dva je bila nepodnošljiva, vjerujte da sam se od bolova noću budila. Poslije BB otišla ipak na hitnu jer se skroz vidjelo da ima nešto. Onda mi jedan simpa kirurug iglom izvadio gnoj, prošlo totalno dobro u kakvoj panici sam došla na hitnu....
a nema nista u prstu, trn ili nesto samo tako nateklo,
a zelim ti brzo ozdravljenje
Dr. je rekla da sam se neprimjetno ubola n anešto...sigurno je onda moralo ostati neki komadićak koji se upalio...nadam se da ću sutra opet do kirurga na kontolu jer iako više toliko ne boli izgleda grozno....
Bili smo u Pionirskoj danas, super ispunili dan, druzili se sa mojom kumom i njenim djecakom , srela gore prijateljicu s faksa nakon 4 godine, upoznale nasu djecicu V. uzivao medju djecom, tako je pazljiv i njezan prema svima, a ja sam jako sretna zbog toga ...poceo je da ponavlja sve rijeci, cak i ako je teska za izgovoriti on se potrudi (dosad bi me samo ignorisao )
felix, drago mi je da ste uzivali na vikendici, bice nalazi dobri , a vidim da su L. i N. mnogo bolje ...
pantera. velkom ...nadam se da cemo se lijepo i cesto druziti ...
ostalima